منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

تنظیم DNS به سرور خودمان

katakalle

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
1
محل سکونت
Teh
سلام به دوستان

من به یه مشکلی برخوردم که البته مطئنم جوابش قبلا تو PT بوده ولی هرچی گشتم پیداش نکردم.

سوال :

چه جوری میشه DNS یک دامین رو به IP سرور خودمون تغییر داد . در واقع می خوام خودم هاست دامین خودم باشم !

اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنند یا اینکه آدرس تاپیکی که در این مورد بحث کرده رو بهم بدن
 

kkr129

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2008
نوشته‌ها
342
لایک‌ها
10
سن
32
محل سکونت
شیــــــــــــــــراز
دوست عزیز شما باید بری توی پنل دامینت

اگه پنل دامین نداری باید DNS خودتو بدی به کسی که دامین برات ثبت کرده تا تغییرش بدن. :)
 

omidco2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2006
نوشته‌ها
674
لایک‌ها
2
اگر منظورتون اینه که nameserver خودتون رو داشته باشید به این صورت مثلا : ns1.yourdomain.com

اگر هاستینگ دارید باید آیپی اختصاصی داشته باشید (یعنی از کسی که به شما هاست داده خریداری کنید) که بتونید روی اون تعریف کنید.

اگر سرور یا سرور مجازی دارید که اون هم مشخصه دیگه آیپی داره . که روی اون توی تنظیمات سرور یا کنترل پنل تنظیم میکنید.


حالا اگر منظورتون اینه که میخواید توی دامین این DNS ها رو وارد کنید :

باید برید توی کنترل پنل دامین ، اونجا کاملا مشخص هست.

اگر DNS خودتون هست ، معمولا باید توی همون کنترل پنل دامین ، این nameserver رو register کنید.
 

katakalle

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
1
محل سکونت
Teh
من کنترل پنل دامین رو دارم
حالا می رم اونجا و DNS رو وارد می کنم : NS1.Mydomain.com

خب حالا چه جوری به اینترنت حالی کنم که NS1.MYDomian.com به چه IP وصله ؟
 

omidco2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2006
نوشته‌ها
674
لایک‌ها
2
اون بالا گفتم که ! اگر آیپی دارید ، توی کنترل پنل هاستینگ (نه دامین) یا سرور ، اول این DNS رو میسازید ! این ساختن رو آیپه دیگه! یعنی اینترنت اون آیپی رو میشناسه! شما هم بهش اسم دادید! که اسم سایتتونه مثلا !

بعد که اون اسم رو ساختید توی دامین اون اسم رو وارد میکنید! منتها اصل قضیه داشتن اون آیپی ، و امکان تنظیم dns هست که باید خریداری کرده باشید.
 

kkr129

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2008
نوشته‌ها
342
لایک‌ها
10
سن
32
محل سکونت
شیــــــــــــــــراز
من کنترل پنل دامین رو دارم
حالا می رم اونجا و DNS رو وارد می کنم : NS1.Mydomain.com

خب حالا چه جوری به اینترنت حالی کنم که NS1.MYDomian.com به چه IP وصله ؟

دوست عزیز mydomain چیه

شما باید آی پی وارد کنید یا اسم سرور اون هاستینگه

روش پیدا کردن آی پی هاستینگ هم این مدلیه که میرید توی start - run - cmd

اونجا می نویسید
( بعدش enter میزنید )

حالا آی پی رو نشون میده
بجای your server اسم سایتی که خدمات هاستینگ داده بزنید . امیدوارم منظورتونو فهمیده باشم
 
Last edited:

katakalle

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
1
محل سکونت
Teh
من خودم IP Valid دارم و می خوام خودم با ویندوز سرور یه هاست واسه خودم درست کنم !

پس فکر می کنم اصولا این Cpanel Host که شما میگید دیگه وجود نداره :)

من الان یه دامین .IR دارم که باید بهش DNS بدم (توی IRNIC) می دونید که IP قبول نمی کنه !

حالا سوال من اینه که کجا باید این DNS رو به اون IP تعریف کنم
 

alizali

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2003
نوشته‌ها
659
لایک‌ها
20
دامنه دات ای ار رو نمیدونم
ولی رو دات کام خیلی ساده است
اسم رو تو پنل بالادستی ( مثلا ریسلری آنلاین نیک) و آی پی رو میدی و مجانی هم هست در ضمن
روی اون سیستمی که با آی پی اختصاصی وصله به اینترنت باید تنظیمات رو انجام بدی که وقتی یه نفر یه ریکوست فرستاد کوم صفحه رو نشونش بده
 

1eng.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,595
لایک‌ها
1,503
1. تو سرورت DNS ها رو تعریف کن

2. تو کنترل پنل دامینت هم DNS و IP بده
به این صورت:

1247122767.jpg

اوکی ؟
 
بالا