cinohee
Registered User
- نوشتهها
- 122
- لایکها
- 49
لطفا لینک دانلود نرم افزار را ارسال کنیدسلام
کرک بازی city car driving چقدر میشه؟
با تشکر
لطفا لینک دانلود نرم افزار را ارسال کنیدسلام
کرک بازی city car driving چقدر میشه؟
با سلامسلام
آقا لطفا هزینه و نحوه خرید کرک igrab downloader رو اعلام کنید
از خرید شما سپاسگذاریمجواب دادم خدمتتون
سلام بله میتوان برنامه های مک و همینطور IOS را کرک کرد اما حتما باید جیلبریک بشه تا نصب بشه و الا نمیشهسلام
برادر شما برنامه و بازی های اپل رو هم میتونید کرک کنید ؟
تعداد بالایی برنامه و بازی نیاز دارم که پولی هستن متاسفانه تو سایت اپل استور
میتونید انجام بدید ?؟
باتشکر
درود گرامیسلام بله میتوان برنامه های مک و همینطور IOS را کرک کرد اما حتما باید جیلبریک بشه تا نصب بشه و الا نمیشه
پخ شدسلام دوست عزیز آی گراب دانلودر را میشه شرایطش را برای منم پ خ کنین ممنون
سلام بله میتوان برنامه های مک و همینطور IOS را کرک کرد اما حتما باید جیلبریک بشه تا نصب بشه و الا نمیشهدرود گرامی
میتونین برنامه های اپ استور که به صورت In-App purchase هست رو کرک کنین؟
گرامی منظوره من رو متوجه شدید؟ In-App Purchase باشه ها یعنی خررید درون برنامه ای!سلام بله میتوان برنامه های مک و همینطور IOS را کرک کرد اما حتما باید جیلبریک بشه تا نصب بشه و الا نمیشه
دوست عزیز ما دو گونه خرید داریمگرامی منظوره من رو متوجه شدید؟ In-App Purchase باشه ها یعنی خررید درون برنامه ای!
جلبریکم مشکلی ندارم با این موضوع.
این رو میتونین کاری کنین که تمام امکاناتش باز بشه؟دوست عزیز ما دو گونه خرید داریم
یکی که برنامه امکانتیش قفل هست و فعال می شود که نیاز به جیل بریک است چون برنامه باید کرک شود
بعضی هم هم سرویس ماهانه و یا سالانه است و یا دیتابیس انلاین دارند این برنامه ها نمی شود
جناب شما با کل پکیج هاش با هم بخری خوبیش اینه که آپدیت هم میشه سر جمع 10 دلار نمیشه :|این رو میتونین کاری کنین که تمام امکاناتش باز بشه؟
https://itunes.apple.com/us/app/speakeasy-french-offline-phrasebook/id412991664?mt=8
گرامی من میخوام بدونم شما میتونین چنین پکیجی رو کرک کنین؟جناب شما با کل پکیج هاش با هم بخری خوبیش اینه که آپدیت هم میشه سر جمع 10 دلار نمیشه :|
بنده احتمال می دهم که نشودگرامی من میخوام بدونم شما میتونین چنین پکیجی رو کرک کنین؟
این یه مثال بود وگرنه برنامه هست 499$