• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
صعود ارغوان رضایی به جدول اصلی تورنمنت رم

دانیلا هانتاچوا رقیب راند اول ارغوان

73626287.jpg

در راستای تکمیل سریال رویارویی با بزرگان دنیا ،این بار قرعه به نام دانیلا هانتاچوا افتاد تا ارغوان باز هم مجبور بشه با یکی از ستاره های دنیای تنیس بازی کنه.دانیلا سید 9 مسابقات هست و با توجه به استراحت 8 نفر اول در راند نخست ؛این سخت ترین قرعه ممکن محسوب میشد.البته برای چندمین بار هست که این مساله اتفاق میفته و دیگه بدشانسیه ارغوان در فصل جدید تبدیل به مساله ای کاملا عادی شده.
ارغوان امروز موفق شده بود با برد 2 به 0 و با نتایج 7 به 6 و 6 به 2 مقابل ERRANI ایتالیایی در مرحله qualifying ،به جدول اصلی راه پیدا کنه.

دانیلا هانتاچوا که در حال حاظر نفر 13 جهان هست امسال موفق شد دومین قهرمانیه wta خودش رو در تورنمنت بسیار مهم indian wells به دست بیاره.دانیلا با وجودیکه از نظر بدنی هم در بالاتنه و هم پائین تنه ضعیف هست ولی به لطف قد بلند و درک تاکتیکیه بالا، یکی از بازیکنان موفق جهان هست.

البته معمولا بازیکنایی که از نظر بدنی ضعیف هستند به خاطر قدرت فوق العاده زیاد ضربات ارغوان با مشکل روبرو میشن ولی در مقابل ،دانیلا تبحر فوق العاده ای روی بازیه لب تور داره که قطعا دردسر های زیادی برای ارغوان که یک base liner محسوب میشه ،ایجاد میکنه.
دانیلا رو میشه یکی از باهوش ترین بازیکنان حال حاظر wta محسوب کرد که به لطف تاکتیک بالا، ضعف بدنی خودش رو جبران میکنه.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا کسی نمیخواهد جلوی این نادال رو بگیره !!!!

نادال بازم قهرمان مستر رم شد. اصلا فکر نمیکردم گونزالز به این راحتی ببازه !!!

اما در مورد فدرر من یه سری فکر مالیخولیایی احمقانه دارم که می خواهم با شما هم در میون بزارم .

البته یه جور حدسه .

بنظر شما فدرر توی این چند جام اخیر تعمدا خودش کنار نکشید !؟؟

شاید داره خودش رو واسه رولند گاروس آماده میکنه !؟؟

در ضمن ealy جان منم از شما بخاطر حسن توجه و زحمات بسیار مفیدی که میکشی ممنون ام .
.
.
.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
سيمور اينجور كه از شواهد و قراين پيداست شديدا طرفدار نادال هستي ...
111.gif

ولي من بازيشو با داويدنكو كامل ديدم ... خيلي شانس آورد كه برد ... داويدنكو يك كم خسته شده بود وگرنه الان جاي نادال خوش شانس بود
243.gif

اون بازی که واقعا محشر بود. و واقعا باید داویدنکو رو یکی از با هوش ترین تنیسر های دنیا بدونیم.

نادال هم واقعا از این نظر شانس آورد که داویدنکو بازی های قبل فینالش هم همه واقعا سنگین و طولانی بودند و از نظر بدنی ست آخر رو کم آورد .

در ضمن نادال 5 سال از داویدنکو سنش کمتره .

به هر حال من خودم قبل از این بازی به بازی داویدنکو دقت نکرده بودم و همیشه میگفتم خشک و بی روح بازی میکنه .

اما این بازی باعث شد نظرم کاملا عوض بشه.
باید گفت داویدنکو بسیار با ذکاوت و با استراتژی بازی میکنه !!!!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ارغوان و هانتاچوا ساعت 4.30 در استادیوم اصلی

پخش بازیه ارغوان از EUROSPORT 2

logo_fr.gif

طبق برنامه امروز ارغوان رضایی در بازیه دوم استادیوم اصلی به مصاف دانیلا هانتاچوا میره . خوشبختانه eurosport این تورنمنت رو از روز اول پوشش میده . به همین دلیل برای سومین بار در فصل جدید شانس دیدن بازیه ارغوان رو داریم. این بازی که پیش بینی میشه حدودا ساعت 4.30 به وقت تهران شروع بشه ، بطور مستقیم از کانال EUROSPORT 2 پخش خواهد شد. شاید تنها مزیت رویایی رویی با بزرگان دنیا، برگزاری بازی در استادیوم اصلی و بالارفتن شانس پخش تلویزیونی اون باشه البته چون معمولا همراه با شکست هست هیچ لطفی نداره .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
ارغوان و هانتاچوا ساعت 4.30 در استادیوم اصلی

پخش بازیه ارغوان از EUROSPORT 2

logo_fr.gif

طبق برنامه امروز ارغوان رضایی در بازیه دوم استادیوم اصلی به مصاف دانیلا هانتاچوا میره . خوشبختانه eurosport این تورنمنت رو از روز اول پوشش میده . به همین دلیل برای سومین بار در فصل جدید شانس دیدن بازیه ارغوان رو داریم. این بازی که پیش بینی میشه حدودا ساعت 4.30 به وقت تهران شروع بشه ، بطور مستقیم از کانال EUROSPORT 2 پخش خواهد شد. شاید تنها مزیت رویایی رویی با بزرگان دنیا، برگزاری بازی در استادیوم اصلی و بالارفتن شانس پخش تلویزیونی اون باشه البته چون معمولا همراه با شکست هست هیچ لطفی نداره .

ealy جان کانال eurosport شما بازه ؟ اگه بازه لطفا بهم بگو چجوری بازش کردی .

من رسیورم استار ست 550 پلاس هست . فقط اگه بتونی زود جوابم رو بدی بلکه منم بتونم بازی رو ببینم خیلی خوبه.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ealy جان کانال eurosport شما بازه ؟ اگه بازه لطفا بهم بگو چجوری بازش کردی .

من رسیورم استار ست 550 پلاس هست . فقط اگه بتونی زود جوابم رو بدی بلکه منم بتونم بازی رو ببینم خیلی خوبه.

باید بری توی انجمن ماهواره مدل رسیورت رو پیدا کنی و پچ جدیدی که اتو اپدیت tps داره رو دانلود کنی.

لینک بخش ستارست انجمن ماهواره:http://forum.persiantools.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=114 اینجا راهنماییت میکنن.
البته من پچ مدل 550 سوپر رو برات پیدا کردم ولی نمی دونم مدل تو سوپر هست یا نه ؟چیزی در مورد مدل پلاس پیدا نکردم حتما خودت تحقیق کن تا اشتباهی اسیبی به رسیور وارد نشه(فایل attache شده)

بازیه اول بین ماریا کریلنکو و sugiyama هم به ست سوم کشیده احتمالا بازی ارغوان نزدیک یه ساعات دیرتر شروع میشه هنوز وقت داری .اگه هم موفق نشدی می تونه گزارش مستقیم بازی رو از اینجا دنبال کنی:
http://www.protennislive.com/frames...&eventid=M009&ref=www.sonyericssonwtatour.com

فایل های ضمیمه

• 20070508_SR-X550D_V371_super.zip
    830.2 KB · نمایش ها: 3

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سيمور اينجور كه از شواهد و قراين پيداست شديدا طرفدار نادال هستي ...
111.gif

ولي من بازيشو با داويدنكو كامل ديدم ... خيلي شانس آورد كه برد ... داويدنكو يك كم خسته شده بود وگرنه الان جاي نادال خوش شانس بود
243.gif

راستي بازي فينال كي برگزار ميشه ؟
والا بدم نمیاد بازیاش رو ببره ... ( الان علی میاد میگه پس واسه بلیک هوو اوردی !
170.gif
) ...

در ضمن هی شما میگید داویدنکو خسته بود ، این نادال هم مثل اینکه توی این مسابقات مثلا روی فرم نبودها ... حالش بد بود ( سرگیجه + شکم درد ) و رفت بیمارستان و این حرفا وسط بازی ها ...
flat.gif

اما در مورد فدرر من یه سری فکر مالیخولیایی احمقانه دارم که می خواهم با شما هم در میون بزارم ... بنظر شما فدرر توی این چند جام اخیر تعمدا خودش کنار نکشید !؟؟

شاید داره خودش رو واسه رولند گاروس آماده میکنه !؟؟
شک دارم ... همین دیروز اعلام شد که مربی خودش رو هم اخراج کرد ... ضمن اینکه الان در بدتری شرایطش ظرف این سه سالی که No.1 شده به سر می بره ( یعنی از زمستان 2004 تا الان ، پیش نیومده که 4 تا تورنمنت پشت سر هم رو حذف بشه ) ...
confused0072.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شکست ارغوان بعد از 2 ساعت و 10 دقیقه مبارزه سنگین

74143367.jpg

متاسفانه امروز درحالیکه ارغوان موفق شده بود ست اول بازی رو از دانیلا ببره در نهایت مغلوب این ستاره بزرگ دنیای تنیس شد .

در ست اول همونطور که پیش بینی می شد ضربات سهمگین ارغوان (هم فورهند و هم بک هند) دانیلا را با دردسر مواجه کرد و ارغوان موفق شد گیم اول رو break کنه ولی باز هم سرویس های ضعیف کار دستتش داد تا بلافاصله دانیلا به لطف دابل فالت های ارغوان گیم رو break کنه و بازی به تساوی بکشونه. اما ارغوان در ادامه موفق شد گیم 5 بازی رو break کنه تا باز هم پیش بیوفته . گیم 6 برای ارغوان یک گیم کاملا استثنایی بود چون از معدود دفعاتی بود که ارغوان با زدن 4 سرویس پیاپی اون هم مقابل بازیکنی مثل دانیلا گیم رو برد. همچنین حادثه ای توی بازیهای ارغوان به ندرت پیش میاد.در ادامه هم موفق شد ست رو 6 به 4 ببره تا دانیلا رو surprise کنه.

اما متاسفانه همون اتفاقی که ازش می ترسیدم رخ داد و دانیلا با شناختی که از ارغوان پیدا کرده بود شروع به استفاده از نقاط ضعف ارغوان و زدن دراپ شات های پی در پی کرد.به جز یک مورد ،صد در صد دراپ شات های دانیلا تبدیل به امتیاز شد .ارغوان با قد کوتا و گام های کوچیکش هرگز نتونست خودش رو به موقع لب تور برسونه و جواب دراپ شات های دانیلا رو بد .در حالیکه ارغوان 3 به 0 در ست دوم عقب افتاده بود دچار مصدومیت از کمر شد تا چند دقیقه ای بازی متوقف بشه . که البته این فرصت بسیار خوبی برای مربیه دانیلا بود که دستورات تاکتیکیه لازم رو به دانیلا انتقال بده.در ادامه هم ست 6 به 1 به نفع هانتاچوا تموم شد.تا کار به ست سوم بکشه

در ابتدای ست سوم هم دانیلا بلافاصله یک گیم رو break کرد تا 2 به 0 جلو بیفته ولی در ادامه ارغوان واقعا بازیه عالی و خوبی از خودش ارائه کرد و بارها فرصت جبران را داشت .ارغوان در گیم چهارم break point داشت ولی از فرصت عالی استفاده نکرد و بلافاصله باز هم یک گیمش break شد ارغوان با وجودیکه در این ست فوق العاده مبارزه میکرد ولی واقعا بدشانس بود اوج بدشانسیه ارغوان در گیم 6 رخ داد که 2 تا توپ پی در پی از طرف دانیلا بعد از برخورد به تور وارد زمین ارغوان شد که تقریبا جبران نتیجه رو براش نا ممکن کرد .ارغوان در گیم 8 سه تا break point داشت که متاسفانه از هیکدوم استفاده نکرد و دانیلا با گرفتن 5 امتیاز پشت سر هم این گیم و در نهایت بازی رو بعد از 2 ساعت و 10 دقیقه مبارزه سنگین برد.در مجموع مبارزه ارغوان مقابل یکی از بهترین های جهان واقعا قابل ستایش بود.
چیزی که در مورد ارغوان می تونم بگم فورهند ها و بک هندهای دودستیه واقعا مهلکیه که داره .توی wta بازیکنان بک هندزن خوب زیاده ولی بدون هیج اغراقی باید گفت به جز سرینا ویلیامز، کمتر کسی هست که توانایی زدن فورهندهایی با این قدرت را داشته باشه .قدرت بدنیه بالا و حس مبارزه طلبیه ارغوان هم واقعا فوق العاده هست هست.
اما بزرگترین ضعف ارغوان قد خیلی کوتاهش هست که مشکلات زیادی در سرویس و روی تور براش ایجاد کرده.اگه قد ارغوان 10 سانت بلندتر بود بدون هیچ شکی می تونست دیر یا زود وارد 20 نفر اول دنیا بشه.سطخ بازیه ارغوان خیلی بالاتر از جایگاه فعلیش ،یعنی 59 دنیا هست بدون هیچ شکی بزرگترین دلیل این رنکینگ در فصل جدید بدشانسیه های پی در پی ارغوان در قرعه کشی بوده .اگه این بدبیاری ها دست از سر ارغوان برداره میشه پیش بینی کرد به راحتی تا رده 30 جهان بالا بیاد.

اما مساله خوشحال کننده برای ارغوان اسپانسر شدن شرکت معظم " پژو " بود که می تونه بخش زیادی از مشکلات مالیه اون حل کنه.توی این بازی ارم این کمپانی روی لباس ارغوان دیده می شد.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
ealy جان من اخرین پک واسه رسیورم که همون 371 بود رو نصب کردم اما کانال های eurostar ام باز نشد.

شما الان کانال eurostaret بازه ؟؟

و امروز تونستی بازی رو مستقیم ببینی ؟
.
.
.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ealy جان من اخرین پک واسه رسیورم که همون 371 بود رو نصب کردم اما کانال های eurostar ام باز نشد.

شما الان کانال eurostaret بازه ؟؟

و امروز تونستی بازی رو مستقیم ببینی ؟
.
.
.

بله بازه .البته euro sport نه eurostar .توجه داشته باش با این پچ فقط eurosport های فرانسه باز میشه .
فرکانس :

EUROSPORT 2 (FRANCE): 10834 VERTICAL
EUROSPORT FRANCE : 10911 VERTICAL

اگه به مشکل برخوردی حتما توی انجمن ماهواره بخش ستار ست مطرح کن.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اینم جدیدترین عکسها از پیت سمپراس که شروع کرده به بازی توی مسابقات پیشکسوتان ( اسم مناسب تری سراغ ندارید ؟! ) ... و الانم قراره بره واسه مسابقات آتن ( حتما می دونید که اصلیت یونانی داره ) ...

فایل های ضمیمه

• capt.ath10505151434.greece_tennis_pete_sampras_ath105.jpg
    capt.ath10505151434.greece_tennis_pete_sampras_ath105.jpg
    96.4 KB · نمایش ها: 5
  • capt.ath10305151401.greece_tennis_pete_sampras_ath103.jpg
    capt.ath10305151401.greece_tennis_pete_sampras_ath103.jpg
    71.8 KB · نمایش ها: 7

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
فردا تمام تنیسر های مطرح توی هامبورگ بازی دارند .

اینم آدرس برنامه فردا : ( فرمتش pdf هست و شاید نیاز باشه popup blocker رو خاموش کنید )

http://dtb-tennis.rent-a-cluster.net/livescoring/spielplan.pdf

اگه دوستان نتونستند ببینند بگن بنویسم برنامه بازی های فردا رو .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
فدرر قهرمان ميشه ****‌خدا ميدونه كه حقشه

به لطف يزدان و راكتش ( شايدم همسرش )‌**** فدرر قهرمان ميشه .
85.gif

پيروزي فدرر بزرگ رو به همه تنيس دوستان و طرفداران فدرر بزرگ تبريك ميگم ...

به اميد قهرمانيش در مسترز هامبورگ
87.gif

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
فدرر قهرمان ميشه ****‌خدا ميدونه كه حقشه

به لطف يزدان و راكتش ( شايدم همسرش )‌**** فدرر قهرمان ميشه .
85.gif

پيروزي فدرر بزرگ رو به همه تنيس دوستان و طرفداران فدرر بزرگ تبريك ميگم ...

به اميد قهرمانيش در مسترز هامبورگ
87.gif

والا usb جان من خودم طرفدار فدرر ام اما خیلی بی انگیزه بازی میکنه.

اگه بخواهد به همین شکل بازی کنه بعید میدونم نتیجه بگیره.

در ضمن هنوز ازدواج نکرده و این خانمی که میبینی همیشه توی مسابقاتش هست دوست دخترشه.
تازه بابای دختره هم غیرتی شده گفته : چرا داری با سرنوشت دخترم بازی میکنی پس کی میخواهی عقدش کنی .
:cool:

فدرر هم گفته من فعلا وضع مالیم مساعد نیست پول ندارم مراسم بگیرم. تازه توی سویس هم میگن بگیر بگیر شده اونا هم میخواهند بزارن یه وقتی مراسم بگیرن که یه وقت نریزن مراسمشونو بهم بزنن .( شاید هم دارند دنبال یه باغ یا تالار دنج میگردن )

و من توصیه ام به همه طرفداران راجر اینه که یه انجمن تشکیل بدیم و بصورت رسمی بهش پیشنهاد کنیم بیاد ایران تا هم از این بگیر بگیر ها و این مسخره بازی ها مصون باشه هم مخارج ازدواجش کمتر بشه !!! :lol: :D

من نمیدونم چطوری با وجود این جو نامساعد سویس, این جوان تونسته راجر فدرر بشه . اما جوانهای ما با وجود این فضای مساعد به هیچ جا یی نمیرسند !

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تورنمنت درجه چهارم Grand Prix de SAR La Princesse Lalla Meryem
در مراکش

این هفته و همزمان با مسابقات درجه اول رم ، یک تورنمنت درجه 4 در مراکش برگزار میشه که با توجه رنکینگ بازیکنان جدول اصلی میشه اونو سطح پایین ترین تورنمنت wta سال خواند. تنها بازیکن مطرح این مسابقات سانیا میرزا ،ستاره هندی،هست که بعد از 2 ماه و نیم دوری از مسابقات به خاطر مصدومیت در تورنمنت دوحه به wta برگشته و با رنکینگ 49 ،سید اول مسابقات هست! جالبه سید 8 تورنمنت رنکینگ نزدیک 100 داره به همین دلیل این مسابقات بیشتر در حد یک چلنجر سطح بالا هست تا wta .

اما جالبه که سانیا میرزا در راند اول مغلوب نفر 213 جهان ،SALERNI،شد که این مساله نا امادگیه میرزای هندی رو بعد از بازگشت دوباره نشون میده.

پوشش تلویزیونی:

این مسابقات توسط 3 کانال مراکشیه ARRYADIA+1 و ARRYADIA و TVM بطور کامل پوشش داده میشن

برنامه پخش تلویزیونیه هر روز و فرکانس کانال ها:
TVM.gif
ARRYADIA.gif
ARRYADIA1.gif

http://www.sportmarocweb.com/gp-wta2007/TVSCHEDULE.htm

TIP:وبلاگ سانیا

mirza%2007blore%20forfesblog%20200.jpg

سانیا میرزا در طول تورنمنت برای سایت wta وبلاگ می نوسه که خوندن نوشته هاش می تونه جالب باشه.سانیا در مورد علایقش از جمله علاقه به بازی های رافائل نادال هم مطالبی نوشته.

http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=1336

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
واسه دیدن برنامه بازی های جام هامبورگ میتونید روی این لینک کلیک کنید .

همچنین میتونید این لینک رو save کنید و تا آخر مسابقات ازش استفاده کنید . ( هر روز بهتون برنامه همون روز رو میده )

http://dtb-tennis.rent-a-cluster.net/livescoring/spielplan.pdf

در ضمن بازی ها از الجزیره اسپورت 2 پخش میشه و فردا از ساعت 11:30 بوقت تهران شروع میشه .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
بازگشت راجر

بعد از مدتها یه بازی قابل قبول از فدرر دیدم . و فکر میکنم این بازی همه طرفداران راجر رو مثل من خوشحال کرد .

راجر تونست توی این بازی با نتایج 2-6 و 3-6 فررو ی اسپانیایی که تنیسر 15 هست رو شکست بده.

امیدوارم که بازی های خوب راجر تداوم داشته باشه و دیگه هرگز شاهد افت این تنیسر نباشیم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ادامه تورنمنت BNL رم

رکورد در تعداد انصرافی ها!

تورنمنت رم در حالی پی گیری میشه که شاید مهمترین اتفاق در روز دوم تورنمنت به وقوع پیوست و انا ایوانویچ تنها چند ساعت قبل از شروع مسابقه اول به دلیل مصدومیت مچ پا که در اواسط فینال یکشنبه مقابل کوزنتسوا بهش دچار شده بود ، انصراف داد.این درحالیه که انا دوشنبه و بلافاصله بعد از رسیدن به رم ،بعد ازمراجعه به پزشک ،اعلام کرده بود که مصدومیت جدی نیست و در این تورنمت شرکت میکنه ولی روز بعد و در تمرین صبح مسابقه باز هم دچار درد میشه و بعداز ویزیت دوباره پزشک تصمیم میگره انصراف بده. انا در وب سایت رسمیش میگه: " از بازی نکردنم خیلی ناراحت هستم چون کاملا روی فرم بودم و می خواستم از این شرایط استفاده کنم از طرفدارام هم که منتظر دیدن بازیم بودن معذرت می خوام." اما جالبه LUCKY LOSER که جانشین انا شد کسی بودکه در QUALIFYING مغلوب ارغوان رضایی شده بود.

اما این اولین و اخرین مورد انصراف مسابقات نبود قبل از انا هم vakulenko ستاره تازه اوج گرفته اوکراینی هم به دلیل مصدومیتی که در نیمه نهایی qtel برلین مقابل انا ایوانویچ دچار شده بود انصراف داده بود . NA LI و MARION BARTOLI و VAIDISOVA هم قربانیان دیگه بودن.به این ترتیب 5 نفر lucky loser به جدول اصلی اضافه شدن که در نوع خودش رکورد محسوب میشه.

نتایج دیروز:

مهمترین اتفاق دیروز، شکست مائورسمو در دیداری سنگین و طولانی مقابل stosur استرالیایی بود. stosur که در حالیکه در ست سوم 5 به 2 از مائورسمو عقب بود موفق شد در نهایت بازی رو به tiebreak بکشونه و در tiebreak هم 7 به 5 پیروز بشه. دو ست اول هم با نتایج 7 به 5 و 6 به 7 تمام شده بود. به این ترتیب مائورسمو در دومین هفته بعد از بازگشت به wta هم ناکام موند.

در بازیه مهم دیگه هم دانیلا هانتاچوا موفق شد به راحتی و در یه بازیه برتر تنیسور قدرتمند اتریشی ، bammer ،رو در 2 ست پی در پی و با نتایج 6 به 1 و 6 به 2 ببره تا ارزش کار ارغوان رضایی بیشتر معلوم بشه.

سایر نتایج دیروز:

(14) Patty Schnyder (Swi) bt Melien Tu (USA) 6-4 6-0

Elena Dementieva (Rus) bt Catalina Castano (Col) 6-4 6-3

(6) Dinara Safina (Rus) bt Kaia Kanepi (Est) 7-6 (7-5) 6-2

Juliana Fedak (Ukr) bt Nathalie Dechy (Fra) 1-6 6-2 6-2

K Bondarenko (Ukr) bt Karolina Sprem (Cro) 6-3 6-4

(11) Shahar Peer (Isr) bt Ai Sugiyama (Jpn) 6-0 6-2

(2) Svetlana Kuznetsova (Rus) bt Mara Santangelo (Ita) 6-3 6-3

(3) Jelena Jankovic (Ser) bt Tamira Paszek (Aut) 6-3 6-4

(7) Anna Chakvetadze (Rus) bt Zi Yan (Chn) 6-1 6-3

Nathalie Vierin (Ita) bt Galina Voskoboeva (Rus) 4-6 6-4 6-4

(9) Daniela Hantuchova (Svk) bt Sybille Bammer (Aut) 6-1 6-2

Anabel Medina Garrigues (Spa) bt (15) Katarina Srebotnik (Slo) 6-3 6-2

Samantha Stosur (Aus) bt (1) Amelie Mauresmo (Fra) 7-5 6-7 (4-7) 7-6 (9-7)

(5) Nadia Petrova (Rus) bt Meghann Shaughnessy (USA) 7-6 (7-5) 6-1

Alona Bondarenko (Ukr) bt (16) Tathiana Garbin (Ita) 6-4 6-2

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
راند سوم ( 1/8 نهایی ) مسابقات مسترز هامبورگ . روز جمعه پی گیری میشه .

این در حالیه که از 8 نفری که به این مرحله رسیدن 4 تاشون اسپانیایی هستند :

moya , nadal ,david ferrer, almargo جالب اینه که از این 4 اسپانیایی هیچکدوم با هم بازی ندارند !!!

جمعه بازی ها از ساعت 12:30 بوقت تهران پیگیری میشه و در مرحله اول یه بازی DOUBLE داریم و بعدش میتونیم شاهد بازی فدرر باشیم.

واسه دیدن جدول مسابقات از این آدرس میتونید کمک بگیرین :

http://dtb-tennis.rent-a-cluster.net/livescoring/singles.pdf

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تداوم پیروزی های هانتاچوا در رم

راند سوم مسابقات درجه اول رم دیروز پی گیری شد که در مهمترین بازی دانیلا هانتاچوا موفق شد انا چاکوتادزه(نفر 10 دنیا) رو 2 به 0 و با نتایج 6 به 2 و 6 به 3 شکست بده و به یک چهارم نهایی صعود کنه.به این ترتیب تا لحظه در این تورنمنت ارغوان تنها کسی هست که موفق شده از دانیلا ست بگیره.هانتاچوا امروز به مصاف anabel medina اسپانیایی خواهد رفت.

در بازی های مهم دیگه یلنا یانکویچ به سختی و با نتایج 6 به 4 و 7 به 5 از سد alona bondarenko گذشت.این مساله نشان دهنده قدرت بالای ستاره جدید اوکراینی هاست مطمئنا اونا اینده درخشانی در دنیای تنیس داره.

مسابقه بین دو ستاره روس،پتروا و دمنتیفا هم در حالیکه کاملا پایاپای و با نتیجه 4 به 3 در جریان بود با انصراف پتروا به دلیل مصدومیت خیلی زود به پایان رسید.

سرینا ویلیامز هم 2 به 0 shahar peer رو شکست داد.

shnyder هم که بعد از شروع نا امید کننده در اغاز فصل ، به نظر میرسه در 2 هفته اخیر به روزهای اوجش برگشته،موفق شد 2 به 0 stosur استرالیایی رو شکست بده تا حریف سرینا ویلیامز در مرحله یک چهارم نهایی بشه .

نتایج کامل بازی های دیروز:

(10) Elena Dementieva (Rus) bt (5) Nadia Petrova (Rus) 4-3 ret

(9) Daniela Hantuchova (Svk) bt (7) Anna Chakvetadze (Rus) 6-2 6-3

(3) Jelena Jankovic (Ser) bt Alona Bondarenko (Ukr) 6-4 7-5

(14) Patty Schnyder (Swi) bt Samantha Stosur (Aus) 6-4 6-4

(8) Serena Williams (USA) bt (11) Shahar Peer (Isr) 6-3 6-3

(6) Dinara Safina (Rus) bt K Bondarenko (Ukr) 6-2 6-3

Anabel Medina Garrigues (Spa) bt Nathalie Vierin (Ita) 6-1 6-1

(2) Svetlana Kuznetsova (Rus) bt Juliana Fedak (Ukr) 7-6 6-1

بالا