• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
سلامی دوباره به ویمبلدون

attachment.php

تورنمنت همیشه سبز ویمبلدون داره کم کم شروع میشه و ما میتوانیم مثل همیشه شاهد زیبا ترین بازی های تنیس باشیم .
این تورنمنت از دوشنبه 25 جون ساعت 3:30 بوقت تهران اغاز میشه و می توانید قرعه مردان رو از این آدرسی که پایین میگذارم ببینید :

http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/draws/ms/msdraw.pdf

در ضمن اون عکس منحصر بفرد رو بوسیله نرم افزار google earth گرفتم که حاصل چسباندن 61 عکس به همدیگه است و این که بالا قرار گرفته عکس کم حجم شده است . در عکس اصلی میشه حتا نوع ماشین ها رو هم تشخیص داد !!!!!!!

اگر کسی عکس اورجینال رو می خواهد بگه تا براش بفرستم ;)

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی برام جالب بود کارلویچ تو بازی با بجورکمن 32 تا ace زده

_39224150_karlovic2032.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
برای دیدن برنامه بازی های امروز که از ساعت 3:30 بوقت تهران شروع میشه روی لینک زیر کلیک کنید :

http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html

اولین بازی رو راجر فدرر انجام می ده که تنها کانال در دسترسی که من پیدا کردم بازی رو پخش می کنه sf zwei هست .

این کانال جزء کانلهای قفلی هست که به راحتی و با وارد کردن کد دستی باز میشه .

الان این 2 تا کد فعال هستند :

Srg
id 009400

09 : 87 7D 6F EE AE F5 BB EF
0A : 6E 0A 5E D1 0B 18 D1 2B

اما تا چند روز دیگه و مخصوصا با حساس تر شدن مسابقات کانالهای بیشتری بازی ها رو پوشش خواهند داد .

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
شبکه +sport هم که جزو پکیج tps هستش میخواد یه بازی رو نشون بده ولی نمیدونم کدوم بازی

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
بعلت بارندگی سنگین هنوز که بازی شروع نشده .

هواشناسی لندن هم اعلام کرده که امروز تا آخر وقت بارندگی سنگین خواهد بود پس بعید می دونم بازی انجام بشه .

جالبه که هوای فردا و پس فردا رو هم بارانی اعلام کرده اما پیش بینی میشه در 2 روز آینده باران سبکی بباره ;).

در ضمن در مورد پکیج tps من که هنوز باهاش مشکل دارم و نتونستم بازش کنم . اگر دوستان راهی رو بلدند 1 راهنمایی بکنند ممنون میشم .

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
بعلت بارندگی سنگین هنوز که بازی شروع نشده .

هواشناسی لندن هم اعلام کرده که امروز تا آخر وقت بارندگی سنگین خواهد بود پس بعید می دونم بازی انجام بشه .

جالبه که هوای فردا و پس فردا رو هم بارانی اعلام کرده اما پیش بینی میشه در 2 روز آینده باران سبکی بباره ;).

در ضمن در مورد پکیج tps من که هنوز باهاش مشکل دارم و نتونستم بازش کنم . اگر دوستان راهی رو بلدند 1 راهنمایی بکنند ممنون میشم .

دوست عزیز ریسیور شما چی هستش مدلش رو بگو شاید بتونم راهنماییت کنم
من از starsat 150 استفاده میکنم و هیچ مشکلی با tps ندارم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا هرکی داره می بینه یه فاتحه هم برای اموات اونایی که نمی تونن ببینن بفرسته ... ( اسمایلی اون یارو که شمع گرفته دستش)

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من استار ست 550 super دارم .

پچها کاملا تست شده و بدون مشکل کانالهای TPS ABSAT رو اتواپدیت باز میکنند

استارست 550 سوپر

http://www.satdw.com/downloads/group2/1-SR-X550D/20070604_SR-X550D_V373_super.zip

استارست 550 الترا

http://www.satdw.com/downloads/group2/1-SR-X550D/20070604_SR-X550D_V373_ultra.zip

استارست 550 الترا منو سوپر

http://www.satdw.com/downloads/group2/1-SR-X550D/20070604_SR-X550D_V373_ultra_s.zip

اگه به صورت auto باز نشد با این کی ادیتور tps.bin روزانه رو بریز رو دستگاه بعد یه چند لحظه رو france 4 یا بقیه شبکه ها تو این فرکانس بمون راحت باز میشه

http://www.satdw.com/downloads/group2/8-Tools/KeyEditor1.2(20070110).zip

امیدوارم کمکت کنه

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا از لطف شما منمونم danialir2 عزیز .

فعلا که تمام tps ها باز شدند .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ارغوان امروز در مقابل SHENAY PERRY

ارغوان رضایی امروز ،در راند اول ویمبلدون و در بازیه چهارم زمین شماره 9 به مصاف shenay perry میره. این بازی قطعا بعد از ساعت 9 شب اغاز خواهد شد و احتمال اینکه به خاطر بارندگی به فردا موکول بشه هم و جود داره.

perry امریکایی که در حال حاظر نفر 88 جهان هست ،در رنکینگ هرگز از رده 40 جهان بالاتر نرفته و به همراه ناکامورای ژاپنی ضعیف ترین رقیب ارغوان تا به اینجای فصل محسوب میشه.اما با این وجود و به خاطر ضعف ارغوان در بازیه روی چمن ،احتمال اینکه ارغوان با مشکل روبرو بشه وجود داره.
جالبه که خود ارغوان هم گفته :" اگه بتونم 2 راند ببرم ،باید کلاهم رو بالا بندازم.!"

بازی های جالب امروز:

James Blake و Igor Andreev

Ernests Gulbis و Marcos Baghdatis

Tomas Berdych و Nicolas Massu

Dinara Safina و Kateryna Bondarenko

Fabrice Santoro و Ivo Karlovic

Yaroslava Shvedova و Sania Mirza

Aisam-Ul-Haq Qureshi (PAK)و Lee Childs : تنیسور پاکستانی که در تورنمنت gerry weber موفق شد با خلق شگفتی ریچار گاسکه فرانسوی رو حذف کنه در ویمبلدون هم در مرحله qualifying با برد مقابل تمام رقبا به به جدول اصلی راه پیدا کرد و در راند اول هم با قرعه بسیار مناسبی که داشته ،شانس بسیار زیادی برای صعود به راند دوم داره.جالبه که قریشی 27 ساله ،اول فصل فقط در مسابقات فیوچرز بازی می کرد در حال حاظر نفر 279 جهان هست .

Arnaud Clement و Nicolas Mahut

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مصاحبه ارغوان با روزنامه شرق:

24-3.jpg

اگر بردم بايد کلاهم را بيندازم بالا

خيلي ها انتظار داشتند که بعد از درخشش در ترکيه بتواني در فرانسه هم نتيجه خوبي بگيري اما اتفاقات جور ديگري رقم خورد.

خب فرانسه به اين سادگي ها نيست. هر مسابقه ويژگي خاص خودش را دارد و بايد از نظر فکري آماده باشيد.

يعني تو آماده نبودي؟

آنجوري که لازم بود، نه. همان مسافرت از ترکيه به فرانسه کمي روي کيفيت من تاثير گذاشت. من هم الان دارم فقط بدنسازي مي کنم چون هدف اصلي ام براي مسابقات اوپن استرالياست.

به نظرت اين حرف هايي که گفتي توجيه مناسبي است؟

نبايد اين طوري فکر کرد که چون من در استانبول توانستم مثلاً شاراپووا را شکست بدهم مي توانم در فرانسه هم خيلي راحت تمام بازي ها را ببرم. تنيس به اين راحتي ها که شما فکر مي کنيد نيست، ضمن اينکه من تازه آمده ام بين تنيسورهاي حرفه اي و هنوز به تمام تاکتيک هاي آنها آشنا نيستم.

انگار اصلاً هم قرار نبود که در فرانسه بازي کنيد؟

بله، چون فدراسيون تنيس فرانسه با ما مشکل دارد و اصلاً دوست نداشتند که ما اينجا بازي کنيم. بابا هم اول اجازه نداد که من در اين مسابقات حاضر باشم اما با وکيلمان که صحبت کرديم گفت بهتر است که بازي کنم و من با سردي وارد اين مسابقات شدم چون مي خواستم مسابقات را بايکوت کنم. شايد اگر با آمادگي وارد مسابقات مي شدم مي توانستم همه را ببرم.

يعني اينقدر به خودت اطمينان داري؟چي بگم. اما فکر مي کنم که ضربات قدرتمندي دارم و با همين پوئن مي توانم حريفانم را شکست دهم. آنهايي که بازي هاي مرا دنبال مي کنند مي گويند اگر باختم به خاطر قدرت حريفم نبوده بلکه به خاطر اشتباهات الکي خودم بوده است.

اينجا شايع شده که تو در ويمبلدون بازي نمي کني؟

کي گفته. اصلاً اين طوري نيست. اتفاقاً دوست دارم در ويمبلدون شرکت کنم.

چون مهمترين گرنداسلم سال است؟

نه، به نظر من ويمبلدون از نظر اهميت هيچ فرقي با بقيه مسابقات ندارد و جايزه اش مثل بقيه است. تنها فرقي که دارد اين است که سخت تر از بقيه گرنداسلم هاست چون روي چمن برگزار مي شود.

اميدواريم که ويمبلدون مثل اوپن فرانسه نشود.

من هيچ وقت دنبال اين نيستم که مثلاً در يک مسابقه مقام بياورم چون بالاخره روزي به اين هدفم مي رسم. براي من مهم اين است که از بازي ام لذت ببرم. اگر بتوانم خوب بازي کنم حريفم را هم مي برم. من الان فقط به يک چيز فکر مي کنم.

چه چيزي؟

اينکه 15 امتياز اول اولين بازي ام را بگيرم.

از حريفت شناختي داري؟

اسمش شناي پري است که اهل امريکاست. سياه پوست هم هست اما ونوس ويليامز نيست.

مي تواني شکستش بدهي؟

اميدوارم، البته اگر باختم هم مهم نيست چون هدفم استرالياست.

بعد از باخت در فرانسه در جدول رده بندي تنيسورها سقوط داشتي و الان در رده 60 هستي، اين موضوع اذيتت نمي کند؟

نه. چون من پارسال در ويمبلدون امتياز نياوردم، اگر نتوانم امسال هم موفق شوم هيچ تاثيري در جايگاهم ندارد اما براي مسابقات اوپن امريکا که در نيويورک برگزار مي شود بايد حداقل صد امتياز بگيرم.

تو امسال در روي زمين هاي کفپوش هيچ بردي نداشتي و تمام 5 بازي را که روي هاردکورت انجام دادي، باختي؟

خب اين به خاطر اين است که چندان از نظر بدني آماده نيستم. ناسلامتي يک سال نيست که من از بين 250 تنيسور اول دنيا آمده ام بين 50 تا.

اما در ايران انتظارات از تو خيلي بالاست.
ايراني ها به من خيلي لطف دارند اما تنيس به اين راحتي ها نيست و بايد هر حريفي را به دقت بشناسي تا بتواني با او خوب بازي کني. به قول بابا من اگر دو مسابقه ام را هم در اينجا ببرم بايد کلاهم را بيندازم هوا چون بازي ها روي چمن برگزار مي شود و خيلي سخت است.

امسال که ديگر مشکل کفش هاي مخصوص چمن را نداري؟

نه، چون کفشش را خريدم و اتفاقاً چند بازي هم روي چمن انجام دادم. اما چمن است ديگر. يک لحظه حواست نباشد مي خوري زمين و ممکن است مصدوم شوي.

خبر داري که در ايران همه بازي هايت را دنبال مي کنند؟

آره. مامان بزرگم که در ايران است همه اخبار را به من مي دهد. البته ايراني هاي مقيم اروپا و امريکا هم از وقتي که ماريا شاراپووا را برده ام خيلي به بازي من علاقه پيدا کرده اند.

البته خود شاراپووا گفته که در آن بازي از تمام قدرتش استفاده نکرده.

به هر حال او يک بازيکن حرفه اي است و معلوم است که نمي گذارد به همين راحتي ازش انتقاد کنند پس مجبور است که چنين بهانه هايي را بياورد.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
موکول شدن بازیه ارغوان به امروز

بازیه راند اول ارغوان مقابل perry که قراربود دیروز به عنوان بازیه چهارم در زمین 9 برگزار بشه به امروز موکول شد.این مسابقه امروز از ساعت 14.30 در زمین شماره 19 انجام میشه.نکته عجیب این که دیروز بازی پنجم زمین 9 انجام شد ولی بازیه ارغوان که بازیه چهارم بود بدون دلیل مشخصی کنسل شد.

نجات ونوس ویلیامز از حذف زودهنگام:

چیزی نمونده بود که با پیروزیه Anastasia Pavlyuchenkova روس (نفر 311 جهان) مقابل ونوس ویلیامز قهرمان گذشته ویمبلدون ،بزرگترین شگفتیه روز دوم و شاید کل مسابقات این دوره رغم بخوره ولی در نهایت این دختر روس که 6 روز دیگه روز تولد 16 سالگیه خودش رو جشن می گیره بعد از برد 6 به 2 در ست اول در بازیه نزدیک دو ست دیگه رو 6 به 3 و 7 به 5 باخت تا با چشمانی اشکبار زمین رو ترک کنه.مطمئنا اینده روشنی در انتظار این پدیده جدید هست.

در بازیه جالب دیگه ALIZE CORNET که چند هفته قبل موفق شده بود قهرمان JUNIOR های رولاند گاروس بشه ،Maria Kirilenko رو 2 به 0 برد.

نتایج کامل روز دوم:

http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/schedule2.html

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-74808410mt271_the_champions_2_02_48_pm.jpg
    fullj.getty-74808410mt271_the_champions_2_02_48_pm.jpg
    100.5 KB · نمایش ها: 4
  • fullj.getty-tennis-wimbledon-fans_12_03_39_pm.jpg
    fullj.getty-tennis-wimbledon-fans_12_03_39_pm.jpg
    169.7 KB · نمایش ها: 2
  • capt.bb6e6f02aa924c0fa53af230f9e1206e.britain_wimbledon_tennis_xwim146.jpg
    capt.bb6e6f02aa924c0fa53af230f9e1206e.britain_wimbledon_tennis_xwim146.jpg
    73.8 KB · نمایش ها: 5
  • fullj.getty-tennis-wimbledon-chakvetadze_11_51_27_am.jpg
    fullj.getty-tennis-wimbledon-chakvetadze_11_51_27_am.jpg
    265.6 KB · نمایش ها: 3
  • capt.5443d3d28e654863b2809a29a7a8201f.britain_wimbledon_tennis_xwim150.jpg
    capt.5443d3d28e654863b2809a29a7a8201f.britain_wimbledon_tennis_xwim150.jpg
    78.7 KB · نمایش ها: 6

aghs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
usb جان من فقط به خاطر تابيك تو؛ تو اين سايت عضو شدم!!!:D
لطفا ادامه بده.........

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پیروزیه ارغوان در اولین راند ویمبلدون

ار غوان رضایی امروز در راند اول موفق شد 2 به 0 حریف امریکایی خودش ،shenay perry رو شکست بده تا برای اولین بار به راند دوم ویمبلدون صعود کنه.

در ست اول shenay perry با break کردن یک گیم در ابتدای بازی 2 به 0 پیش افتاد ولی در ادامه ارغوان 6 گیم پی در پی رو برد تا ست نخست رو 6 به 2 ببره. در ست دوم در حالیکه بازی 1 به 0 به نفع perry بود به دلیل ریزش باران بازی برای مدتی متوقف شد و بعد از از سرگیریه دوباره ،بازی بسیار پایاپای ادامه پیدا کرد تا به tie break کشیده شد و در نهایت ارغوان در این مرحله هم موفق شد 7 به 4 به پیروزی برسه تا بازی رو در مجموع ببره.

ارغوان در راند دوم باید به مصاف Francesca Schiavone ایتالیایی بره.Francesca امروز و در راند اول ،موفق شده بود kremer رو 2 به 1 شکست بده.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ارغوان و SCHIAVONE ساعت 1.30

190666.jpg

ارغوان رضایی امروز در راند دوم ویمبلدون به مصاف FRANCESCA SCHIAVONE ایتالیایی خواهد رفت.SCHIAVONE بیست و هفت ساله که سال قبل تا رده 11 جهان هم صعود کرده بود در حال حاظر در رده 30 جهان قرار داره.قطعاSCHIAVONE که در لندن رندگی میکنه ،تمرین بیشتری نسبت به ارغوان رو چمن داره ولی با این وجود هیچ وقت نتایج خوبی در ویمبلدون کسب نکرده.بهترین نتیجه این تنیسور ایتالیایی به سال 2003 برمیگرده که تا راند سوم صعود کرد.

بدون هیچ شکی امروز ارغوان بازی بسیار مشکلی پیش رو خواهد داشت.باید دید ارغوان میتونه این بازیکن خوب رو شکست بده تا همونطور که قبلا گفته بود "کلاهش رو به هوا بندازه" یا بازی با FRANCESCA تبدیل به اخرین مسابقه او در ویمبلدون میشه.؟

این بازی از ساعت 13.30 (پنجشنبه) در زمین شماره 6 اغاز خواهد شد.

بازیه اول زوج ارغوان و Vakulenko

زوج ارغوان و Vakulenko امروز اولین بازیه خودشون رو مقابل زوج روس Vesnina و Kirilenko انجام میدن. این دو بعد از رولاند گاروس برای دومین بار هست که کنار هم بازی میکنن.زوج روسی که سید 12 ویمبلدون محسوب میشن فوق العاده قدرتمند هستن.vesnina که یکی از دابل بازهای تیم fed cup روسیه هست 2 عنوان قهرمانیه دابل wta و Kirilenko سه عنوان قهرمانیه دابل رو کارنامه خوشون دارن.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سر انجام ارغوان کلاهش رو بالا انداخت

ارغوان با صعود به راند سوم حریف انا ایوانویچ شد

ارغون رضایی موفق شد با پیروزیه 2 به 1 مقابل Schiavone به دور سوم ویمبلدون صعود کنه.

ارغوان رضایی در ست اول با break کردن گیم چهارم ،3 به 1 پیش افتاد ولی Schiavone جبران کرد تا نتیجه 3 به 3 مساوی بشه در ادامه ارغوان گیم نهم رو break کرد تا سرانجام ست اول رو 6 به 4 ببره.
اما در ست دوم داستان متفاوت بود .در این ست ارغوان تا نتیجه 2 به 2 همراه رغیبش پیش رفت ولی در ادامه Schiavone موفق شد 4 گیم پی در پی رو ببره تا ست 6 به 2 به نفع این بازیکن ایتالیایی تموم بشه.

در ست سوم هم بازی بسیار نزدیک و نفس گیر بود که در نهایت ارغوان که گیم ششم رو break کرده بود موفق شد با حفظ همین اختلاف، ست رو 6 به 4 ببره تا برنده نهایی این بازی باشه.

ارغوان در راند سوم باید به مصاف نایب قهرمان رولاند گاروس ،انا ایوانویچ بره.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

تبریک میگم

امروز ارغوان رضایی تونست بازیشو ببره

برای دوستانی که نتونستن این بازی رو ببینم گیم اخر این بازی رو براتون اماده و اپلود کردم که ببینید و لذت ببرید

http://rapidshare.com/files/39878987/ARGHAVAN.avi

مدت : 10 دقیقه
حجم : 22mb

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حذف تیم ارغوان و واکولنکو

تیم دابل ارغوان رضایی و Vakulenko در راند اول ویمبلدون در حالیکه مقابل تیم بسیار قدرتمند Vesnina و Kirilenko با نتیجه 5 به 0 عقب بودند به دلیل مصدومیت از ادامه مسابقه انصراف دادن .هنوز اطلاعی در دسترس نیست که مصدومیت ارغوان باعث این انصراف شده یا زوج اوکراینیش ؟؟

نتایج جالب روز چهارم

بدون شک عجیب ترین تنیجه امروز شکست دینارا سافین(سید 13)ا مقابل نفر 71 جهان Akiko Morigami ژاپنی اون هم با نتیجه دور از انتظار 2 به 0 بود .
دربازیه جالب دیگه پدیده جدید تنیس جهان ،تامیرا پاژک اتریشی موفق سید 17 ،تاتیانا گالوین رو 2 به 1 شکست بده تا بیشتر از قبل خودش رو ثابت کنه.

بالا