• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب مسئله اي كه اين روزها در تنيس خيلي مطرح هست!
شرط بندي هاي گسترده تو تنيس هست

مصاحبه اخير هنمن هم روي اين محور بوده:
منبع بي بي سي

sthodg124.jpg

تیم هنمن، ستاره پیشین تنیس بریتانیا، هشدار داد شرط بندی در تنیس، وجهه این ورزش را به خطر انداخته است.

هنمن که در طول عمر حرفه ای خود تا مکان چهارم رده بندی جهانی بالا رفته بود، در مصاحبه ای با بی بی سی گفت در مواردی شنیده است که از دیگر تنیس بازها خواسته شده نتیجه یک بازی را عمدا تغییر دهند.

او گفت:"هیچگاه از من چنین چیزی خواسته نشده است اما از دیگر بازیکنان شنیده ام که این مسئله رخ می دهد."

حساسیت ها از ماه اوت سال جاری میلادی، زمانی بالاگرفت که شرط بندی بر روی مسابقه ای که در آن نیکولای داویدنکو (تنیس باز شماره چهار جهان) در دور دوم تورنمنتی در لهستان مقابل تنیس بازی ناشناس از بازی کناره گیری کرد و حذف شد.

هرچند این تنیس باز 26 ساله با مصدومیت از ناحیه کف پا مواجه بوده است، اما مبلغ سه میلیون و 400 هزار پوندی شرط بندی شده بر روی باخت او که 10 برابر مبالغ رایج چنین مسابقه ای است، باعث ایجاد ظن شد.

موسسه شرط بندی اینترنتی بت‌فیر (Betfair) درباره "مشاهده الگوهای نامتعارف شرط بندی" ابراز نگرانی کرد و پس از آن سازمان حرفه ای های تنیس (ATP) تحقیقاتی را درباره نحوه شرط بندی در تنیس آغاز کرد.

داویدنکو گرچه هرگونه دخالت در این مسئله را رد می کند، در ماه اکتبر، از سوی بازرسان ATP مورد پرسش قرار خواهد گرفت.

20050718205018_8-davydenko.jpg

روزنامه گاردین در شماره روز سه شنبه 25 سپتامبر خود خبر داده که نواک جاکوویچ ستاره جوان دنیای تنیس هم با پیشنهادی برای اعمال نفوذ در مسابقه مواجه شده است.

گاردین نوشته سال گذشته به این تنیس باز 20 ساله که در مکان سوم رده بندی جهانی قرار دارد 110 هزار پوند پیشنهاد شد تا در دور اول تورنمنت سن پیترزبورگ شکست بخورد.

اما به نوشته این روزنامه جاکوویچ حتی حاضر به شرکت در این مسابقات نشد.

گاردین خبر داده است نشانی از اینکه سازماندهندگان مسابقات سن پیترزبورگ در چنین مسئله ای دخالت داشته اند وجود ندارد اما بازرسان سازمان حرفه ای های تنیس (ATP) در روسیه و اوکراین بدنبال سرنخ می گردند.

djokovic_novak.jpg

تیم هنمن که به تازگی از دنیای تنیس حرفه ای خداحافظی کرده می گوید:"تنیس هدف ساده ای [برای اعمال نفوذ و سوء استفاده از طریق شرط بندی] است چون هر مسابقه دو ساعت طول می کشد و اتفاقات زیادی در آن رخ می دهد. در یک گرند اسلم 64 مسابقه در بخش مردان و 64 مسابقه در بخش زنان برگزار می شود و موقعیتهای فراوانی برای شرط بندی وجود دارد."

تنیس باز شماره یک پیشین بریتانیا اذعان کرد که شرط بندی همیشه در تنیس وجود داشته است اما گفت:"میزان شرط بندی ها قطعا در چند سال اخیر افزایش پیدا کرده است."

تیم هنمن می گوید:"اینکه مردم به تنیس علاقه نشان می دهند مطمئنا خوب است، اما اگر شرط بندی و قمار از مرز مردم به محدوده بازیکنان هم گسترش پیدا کند باید با دقت با آن برخورد شود.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مصدومیت شاراپوا و اندی رادیک

اندی رادیک در حالیکه فقط چند ساعت به شروع بازیه اولش در تورنمنت بانکوک تایلند مونده بود به خاطر مصدومیت پا انصراف داد.

شاراپوا هم که همچنان با مصدویت شانه دست و پنجه نرم میکنه از تورنمنت پورشه اشتوتگارت انصراف داد.

توضیح عکس ها :

خواهشا به مدل تنبون اندی رادیک توجه کنید.

فایل های ضمیمه

• capt.apw11809261221.thailand_tennis_open_apw118.jpg
    capt.apw11809261221.thailand_tennis_open_apw118.jpg
    94.4 KB · نمایش ها: 5
  • capt.apw11709261209.sports_tennis_thailand_open_apw117.jpg
    capt.apw11709261209.sports_tennis_thailand_open_apw117.jpg
    75.9 KB · نمایش ها: 7
  • capt.sge.dlk53.260907143413.photo00.photo.default-381x512.jpg
    capt.sge.dlk53.260907143413.photo00.photo.default-381x512.jpg
    96.9 KB · نمایش ها: 5
  • capt.sge.dll01.260907143613.photo00.photo.default-200x245.jpg
    capt.sge.dll01.260907143613.photo00.photo.default-200x245.jpg
    16.7 KB · نمایش ها: 6

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ایوانویچ و هانتاکوا در فینال لوگزامبورگ

f_07.jpg
f_08.jpg

انا ایوانویچ و دانیلا هانتاکوا با پیروزی های مشابه 2 به 0 مقابل حریفانشون به فینال تورنمنت 600 هزار دلاریه لوگزامبورگ صعود کردند.

در بازی اول انا ایوانویچ موفق شد vera zvonareva رو با نتایج 6 به 2 و 6 به 4 از پیش رو برداره و در بازیه بعدی دانیلا هانتاکوا 6 به 2 و 6 به 2 مارین بارتولی فرانسوی رو شکست داد تا در بازیه فینال رقیب دوستش ،انا ایوانویچ ،بشه.

بازیه فینال امروز (یکشنبه) و از ساعت 16 اغاز خواهد شد.

پوشش تصویری

کانال
channel_1.gif
این بازی رو ساعت 19 و به صورت ضبط شده پخش خواهد کرد!!! البته این برای اولین بار نیست که صاحب امتیاز انحصاریه پخش wta در اروپا و خاورمیانه به این شکل و با پوشش ناقص ، دوستاران تنیس رو ناراحت می کنه .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قهرمانیه ونوس ویلیامز در سئول

ونوس ویلیامز (نفر 9 جهان) موفق شد با پیروزیه 2 به 1 مقابل ماریا کریلنکو (نفر 29) به مقام قهرمانیه تورنمنت در جه چهارم سئول کره جنوبی برسه.

کریلنکو که بعد از نتایج عالی در هندوستان که منجربه قهرمانیش شد،برای اولین بار در دوران حرفه ایش ،دوهفته متوالی به فینال صعود کرده بود ، بازیه بسیار نزدیک و نفس گیری مقابل ونوس انجام داد و بعد از شکست 6 به 3 در ست اول ست دوم رو 6 به 1 برد ولی در نهایت در ست سوم 6 به 4 شکست خورد تا نتونه برای دومین هفته متوالی به قهرمانی برسه

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-76827510csj002_koreaopentennis.jpg
    fullj.getty-76827510csj002_koreaopentennis.jpg
    109.7 KB · نمایش ها: 4
  • capt.xlee11209300825.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee112.jpg
    capt.xlee11209300825.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee112.jpg
    98.4 KB · نمایش ها: 5
  • capt.xlee10309300746.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee103.jpg
    capt.xlee10309300746.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee103.jpg
    86.6 KB · نمایش ها: 3
  • capt.sge.eso88.300907075724.photo01.photo.default-346x512.jpg
    capt.sge.eso88.300907075724.photo01.photo.default-346x512.jpg
    93.5 KB · نمایش ها: 2
  • capt.xlee10409300745.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee104.jpg
    capt.xlee10409300745.south_korea_tennis_hansol_korea_open_xlee104.jpg
    77.9 KB · نمایش ها: 4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در ادامه بحث های داغ مربوط به رشوه گیری تنیسورها (سه تا پست بالاتر رو ببینید) ، دیمیتری تورسونوف (که امروز تونست بنجامین بکر رو در فینال اوپن تایلند شکست بده و قهرمان بشه) اعلام کرده که چندین بار بهش پیشنهاد رشوه شده ...

گفته که توی مسابقات مادرید امسال هم بهش پیشنهاد رشوه شده ...

جالبه که چند نفری که تا حالا حرفشون شده ، همه مال اروپای شرقی بودن ... داویدنکو - ژوکوویچ - تورسونوف

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

یه مدتیه که اینجا دیگه خبری از پست های جدید نیست

ealy جان کجایی

دیگه از اون خبرهای جالبت نمیبینیم

من روزی چند بار سر میزنم ولی پست جدید نمیبینم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شکست ونوس در ژاپن

Razzano ، قهرمان AIG Japan

f_18.jpg

Virginie Razzano (نفر 33 جهان) موفق شد در فینال تورنمنت 175 هزار دلاریه توکیو ،در یک بازیه نزدیک 2 به 1 و با نتایج 4 به 6 و 7 به 6 و 6 به 4 ونوس ویلیامز رو شکست بده تا دومین قهرمانیه دوران حرفه ای خودش رو به دست بیاره.این تنیسور 25 ساله فرانسوی امسال ،یکبار به عنوان پارتنرارغوان رضایی در بخش دابل تورنمنت gaz de france بازی کرده بود.
ونوس در این دیدار ، بازیه پر اشتباهی رو به نمایش گذاشت .

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-76970400kk055_aig_japan_ope.jpg
    fullj.getty-76970400kk055_aig_japan_ope.jpg
    85.8 KB · نمایش ها: 2
  • fullj.getty-76970400kk056_aig_japan_ope.jpg
    fullj.getty-76970400kk056_aig_japan_ope.jpg
    172.9 KB · نمایش ها: 2
  • fullj.getty-76970400kk054_aig_japan_ope.jpg
    fullj.getty-76970400kk054_aig_japan_ope.jpg
    111 KB · نمایش ها: 1
  • capt.xits10810060800.japan_open_tennis_xits108.jpg
    capt.xits10810060800.japan_open_tennis_xits108.jpg
    94.2 KB · نمایش ها: 1

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک سوال داشتم؟!
در واقه سه تا قیمت می خواستم!
Wilson nBlade 98 Midplus nCode Racquets
Wilson K Factor KSix-One Tour 90
Wilson nSix-One Tour 90 nCode Racquets
من چون شهرستان هستم قیمت ندارم.امیدوارم کسی از شما ها داشته باشه.
اگر هم کسی هست که زده باشه با این راکتها میخوام بدونم تفاوتK Factor KSix-One Tour90 با nSix-One Tour 90 چیه. یعنی خیلی تفاوت دارن یا نه! تفاوت nBlade رو هم اگر با K Factor از لحاظ نوع ضربه و اسپین( قبلی رو هم همینطور) بگید ممنوووون میشم. هر چی زودتر بهتر!!
ممنووووووون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
stuttgart.jpg

ژوستین و گالوین در فینال پورشه

یلنا باز هم مغلوب ژوستین شد

در مرحله نیمه نهایی تورنمنت معتبر پورشه اشتوتگارت المان دیروز و در مهم ترین بازی ،ژوستین ،نفر اول تنیس جهان و یلنا یانکویچ ،نفر سوم به مصاف هم رفتن و در نهایت ژوستین موفق شد برای ششمین بار متوالی در این فصل حریف قدرتمندش رو شکست بده.ژوستین این بازی رو 2 به 0 و با نتایج 7 به 6 و 6 به 4 برد تا باز هم خودش رو به عنوان نفر اول جهان ثابت کنه.

یلنا بعد از شکست گفت :" من بارها به اون (ژوستین) باختم و واقعا نمی دونم چه چیزی نیاز دارم تا اونو شکست بدم؟"

ژوستین هم گفت:" من باید به سختی میجنگیدم .اون (یلنا) یه قهرمان و یه جنگجویه بزرگه."

در بازیه دوم هم تاتیانا گالوین فرانسوی موفق شد کار بزرگی کنه و نفردوم جهان ،کوزنتسوا رو در دو ست متوالی و با نتایج 6 به 2 و 6 به 4 شکست بده تا حریف ژوستین در فینال بشه.

ارغوان رضایی هم در این تورنمنت شرکت کرده بود که در همون راند اول مرحله qualifying مغلوب bychkova شد.این برای دومین بار در این فصل بود که ارغوان مغلوب این دختر روس شد.

پوشش تصویری:

بازیه فینال پورشه امروز (یکشنبه) ساعت 14.15 از کانال
channel_1.gif
پخش خواهد شد .این کانال جزو پکیج polsat هست و با وارد کردن اخرین کدهای این پکیج می تونید کانال eusrosport int رو ببینید.

فایل های ضمیمه

• capt.a796014fa09448388081e1884f92b0b3.germany_tennis_porsche_gp_mstu106.jpg
    capt.a796014fa09448388081e1884f92b0b3.germany_tennis_porsche_gp_mstu106.jpg
    84.5 KB · نمایش ها: 5
  • fullj.getty-tennis-ger-wta-fra-golovin.jpg
    fullj.getty-tennis-ger-wta-fra-golovin.jpg
    134.3 KB · نمایش ها: 2
  • fullj.getty-tennis-ger-wta-rus-kuznetsova.jpg
    fullj.getty-tennis-ger-wta-rus-kuznetsova.jpg
    198.9 KB · نمایش ها: 2

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من یک سوال داشتم؟!
در واقه سه تا قیمت می خواستم!
Wilson nBlade 98 Midplus nCode Racquets
Wilson K Factor KSix-One Tour 90
Wilson nSix-One Tour 90 nCode Racquets
من چون شهرستان هستم قیمت ندارم.امیدوارم کسی از شما ها داشته باشه.
اگر هم کسی هست که زده باشه با این راکتها میخوام بدونم تفاوتK Factor KSix-One Tour90 با nSix-One Tour 90 چیه. یعنی خیلی تفاوت دارن یا نه! تفاوت nBlade رو هم اگر با K Factor از لحاظ نوع ضربه و اسپین( قبلی رو هم همینطور) بگید ممنوووون میشم. هر چی زودتر بهتر!!
ممنووووووون

Wilson nBlade 98 Midplus nCode Racquets دویست و نه هزار تومن (209)

Wilson K Factor KSix-One Tour 90 دویست و سی و نه هزار تومن ( 239)

Wilson nSix-One Tour 90 nCode Racquets موجود نیست

قیمت ها ی بالا مربوط به NIK SPORT وارد کننده محصولات WILSON هست و مطمئنا قیمت نهایی نیستن و میشه پایین تر از این هم خریدشون.

من همین چند وقت پیش NBlade رو DEMO کردم .باید بگم از نظر قدرت یکی از ضعیف ترین راکت هایی هست که تا حالا باهاش بازی کرده بودم حتی از Wilson K Factor KSix-One 95 که قبلا امتحان کرده بودم ، ضعیف تر بود. این راکت سر سنگین backhand های دو دستیم رو هم خراب کرد. الان فهمیدم که انا ایوانویچ چقدر زور داره ;)

در مجموع باید گفت هر سه مدل بالا راکت هایی صد در صد حرفه ای برای بازیکنان با تجربه با NTRP level پنج به بالا (5 +) هستن که قدرت بدنیه بالایی دارن و به هیچ عنوان برای بازیکنان مبتدی و کم تجربه پیشنهاد نمیشه.

جزئیات کامل این سه مدل:

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-K61T90.html
K61T90.JPG

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-NBLD.html
NBLD.JPG

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-WN61T.html
WN61T.JPG

و review بسیار عالی :

Wilson K Factor Six One Tour 90 Review

Wilson nSix-One Tour 90 Review

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
stuttgart.jpg

پورشه نصیب ژوستین شد

نفر اول تنیس جهان ،ژوستین موفق شد با پیروزیه 2 به 1 مقابل تاتیانا گالوین فرانسوی به مقام قهرمانیه تورنمنت 650 هزار دلاریه پورشه برسه .ست اول بازی رو تاتیانا 6 به 2 برد ولی در ادامه ژوستین 6 به 2 و 6 به 1 برد تا هشتمین قهرمانیه فصل و 37 قهرمانیه دوران حرفه ای خودش رو جشن بگیره.

به این ترتیت پورشه 911 زرد رنگ که به عنوان جایزه مسابقات در نظر گرفته شده بود نصیب ژوستین شد. این اتومبیل علاوه بر جایزه نقدی مسابقات به قهرمان مسابقات اهدا شد.

فایل های ضمیمه

• capt.58ebdf7ae89b41de852a9a12bf865fb2.germany_tennis_porsche_gp_mstu112.jpg
    capt.58ebdf7ae89b41de852a9a12bf865fb2.germany_tennis_porsche_gp_mstu112.jpg
    106.8 KB · نمایش ها: 3
  • capt.22ca6a4412db4c149dbd32827f291cb1.germany_tennis_porsche_gp_mstu107.jpg
    capt.22ca6a4412db4c149dbd32827f291cb1.germany_tennis_porsche_gp_mstu107.jpg
    86.9 KB · نمایش ها: 4
  • capt.482bfa8f404c4457824f0e3051737d1c.germany_tennis_porsche_gp_mstu111.jpg
    capt.482bfa8f404c4457824f0e3051737d1c.germany_tennis_porsche_gp_mstu111.jpg
    81.4 KB · نمایش ها: 2
  • capt.f12b480df0464795af041b12389b7cb4.germany_tennis_porsche_gp_mstu116.jpg
    capt.f12b480df0464795af041b12389b7cb4.germany_tennis_porsche_gp_mstu116.jpg
    97.5 KB · نمایش ها: 2
  • capt.01b9819e27c24a9182b214bc97632e84.germany_tennis_porsche_gp_mstu117.jpg
    capt.01b9819e27c24a9182b214bc97632e84.germany_tennis_porsche_gp_mstu117.jpg
    81.7 KB · نمایش ها: 1

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سرویس ورزشی بعضی خبرگزاری های ایران گاهی اوقات اخبار تنیس رو پوشش میدن که خبرگزاری " ایسنا " هم جزو همین گروه هست.

توجه شما رو به یک نمونه از این اخبار جلب می کنم:

fk4hdx.gif

قهرماني هانن، ويليامز، فرر و موراي در تنيس: ونوس ویلیامز و اندی مورای قهرمان نشدن!!؟؟ ونوس و اندی مورای دیروز توی فینال شکست خوردن.:D

هانن 25 ساله در ديدار پاياني رقابت‌هاي اشتوتگارت 3 بر صفر تاتيانا گلوين از فرانسه را 3 بر صفر شكست داد
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
3 به 0 !!!!!!؟؟ مطمئنی؟؟؟؟
در تمام تورنمنت های مربوط به تنیس زنان اعم از WTA و FED CUP و ..... از ابتدای پیدایش تا حالا سیستم برگزاری بازی ها 2 ست از 3 ست بوده .;) خواهش می کنم به این جمله بندی استثنایی هم توجه کنید:هانن 25 ساله در ديدار پاياني رقابت‌هاي اشتوتگارت 3 بر صفر تاتيانا گلوين از فرانسه را 3 بر صفر شكست داد

جايزه 650 هزار دلاري رقابت‌ها را از آن خود كرد.
: 650 هزار دلار کل پولی هست که بین تمام شرکت کننده ها تقسیم میشه نه جایزه قهرمان.جایزه نفر اول فقط 92 هزار $ هست.

هانن كه در روز تولد30 سالگي‌اش به اين مهم دست يافت

ژوستین 25 ساله در روز تولد 30 سالگیش؟!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

عزیزم اون یه چیز دیگه بود . اون 30 دوره تورنمنت پورشه بود .:D تولد ژوستین روز اول ماه JUN هست .بیشتر دقت کن;)

قهرمان آمريكايي رقابت ويمبلدون در ديدار پاياني دو بر يك وير جيني رازانو فرانسوي را برد.

دقیقا برعکس!! ونوس بازی رو 2 به 1 باخت .در ضمن اسم رقیبش رازانو نیست رادزانو درسته.خوبه تلفظ اسم تمام بازیکنا توی سایت WTA هست.

تامي روبردو هم در رقابت‌هاي ATP در متز با شكست اندري موراي قهرمان شد :
اه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چرا تیتر زدی اندی مورای قهرمان شد؟؟؟؟؟:eek::blink:

ريچارد گاسكر فرانسوي: ببخشید کی ؟؟ گاسکر !!؟؟ :D مجید جان دلبندم گاسکه نه گاسکر

جايزه 353 هزار 450 يورويي را از آن خود كرد. : همون که قبلا گفتم .این کل مبلغی هست که بین تمام شرکت کننده ها توزیع میشه نه جایزه قهرمانی

به این ترتیب با مجموع نه غلط در متن یک خبر 10 خطی ،خبرگزاری ایسنا با کسب نمره 11 نمره قبولی رو دریافت می کنه.

با آرزوی موفقیت روز افزون و تبریک به مناسبت قبولی به خبرگزاری ایسنا

فایل های ضمیمه

• isna.GIF
    isna.GIF
    52.9 KB · نمایش ها: 4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خیلی باحال بود ...
gigglesmile.gif
... توی تاپیک طنز آماده لینک دادم به این پست ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ظاهرآ اين خبرهاي رسوايي هاي شرط بندي در تنيس داره به اوج خودش ميرسه!

البته فقط تنيس نيست!

چند وقت پيش در مورد فوتبال هم بحث هاي زيادي بود! كه حتي نتايج نه چندان جالب بعضي از غولهاي فوتبال جهان در ابتداي فصل رو هم ناشي از اون ميدونن!

جديدآ رسوايي هايي هم در مسابقات اسب دواني پيش اومده

اصولآ ورزش روزهاي خوب و جوون مردونه اي رو پشت سر نميذاره!

به هر حال به صحبتهاي اندی موری توجه كنيد

اندی موری، تنیس باز شماره یک بریتانیا در گفتگو با بی بی سی ابراز اطمینان کرد که در برخی مسابقات تورنمنت های ATP زد و بند صورت می گیرد و مدعی شد تمام بازیکنان از آن با خبر هستند.
او به شبکه پنج رادیو بی بی سی گفت: "این مسئله برای تمام بازیکنان نا امید کننده است اما همه می دانند چه اتفاقی رخ می دهد."

"ثابت کردن اینکه کسی در یک مسابقه عمدا کم کاری کرده یا عمدا باخته دشوار است."

"ممکن است یک بازیکن، تا آخرین گیم های هر ست حداکثر تلاش خود را به کار گیرد اما بعد چند اشتباه، و یکی دو اشتباه پیاپی در سرو زدن، و کار تمام است."

در تحقیقات خبرنگاران شبکه پنج رادیو بی بی سی مشخص شد که برخی شرکتهای عمده شرط بندی درباره نتیجه چندین مسابقه ابراز تردید کرده اند.

وضعیت نامناسب مالی

اندی موری به بی بی سی گفت برای برخی بازیکنان کسب اندکی درآمد بیشتر به اندازه ای ضروری است که نمی توانند آن را نادیده بگیرند.

او گفت: "برخی هستند که باید هر هفته در تورنمنت های مختلف شرکت کنند و از همان چک بازندگان دور اول (2500 یورو) برای پرداخت کلیه مخارجشان استفاده کنند."

"عمر حرفه ای یک تنیس باز 10 تا 12 سال طول می کشد و شما باید تا آنجا که می توانید در زمان فعالیت حرفه ای درآمد کسب کنید."

مسئولان سازمان حرفه ای های تنیس (ATP) تایید کرده اند که برای بررسی ادعاهای اندی موری، جلسه ای با حضور او برگزار خواهند کرد.

آنها گفته اند در برنامه مبارزه با فساد و تقلب این سازمان، روشهای دقیقی برای برخورد با موارد مظنون به فساد وجود دارد.

ماه گذشته تیم هنمن، ستاره بازنشسته شده تنیس بریتانیا هم در گفتگو با بی بی سی اذعان کرد که خود شنیده است از بعضی بازیکنان خواسته شده که عمدا نتیجه برخی بازی ها را تغییر دهند.

در ماه اوت سال جاری میلادی موسسه شرط بندی Betfair، کلیه شرط بندی های انجام شده بر روی مسابقه نیکولای داویدنکو با مارتین واسالو (در مسابقات آزاد لهستان) را بخاطر نگرانی های موجود بر سر الگوی غیر معمول شرط بندی، باطل اعلام کرد.

در این مسابقه بر روی باخت داویدنکو بیش از 10 برابر حالت معمول شرط بندی شد (نزدیک به سه میلیون و چهارصد هزار پوند).

داویدنکو به خاطر مصدومیت از ناحیه پا، در میانه مسابقه از ادامه بازی کناره گیری کرد اما اتهام زد و بند را همواره رد کرده است.

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Wilson nBlade 98 Midplus nCode Racquets دویست و نه هزار تومن (209)

Wilson K Factor KSix-One Tour 90 دویست و سی و نه هزار تومن ( 239)

Wilson nSix-One Tour 90 nCode Racquets موجود نیست

قیمت ها ی بالا مربوط به NIK SPORT وارد کننده محصولات WILSON هست و مطمئنا قیمت نهایی نیستن و میشه پایین تر از این هم خریدشون.

من همین چند وقت پیش NBlade رو DEMO کردم .باید بگم از نظر قدرت یکی از ضعیف ترین راکت هایی هست که تا حالا باهاش بازی کرده بودم حتی از Wilson K Factor KSix-One 95 که قبلا امتحان کرده بودم ، ضعیف تر بود. این راکت سر سنگین backhand های دو دستیم رو هم خراب کرد. الان فهمیدم که انا ایوانویچ چقدر زور داره ;)

در مجموع باید گفت هر سه مدل بالا راکت هایی صد در صد حرفه ای برای بازیکنان با تجربه با NTRP level پنج به بالا (5 +) هستن که قدرت بدنیه بالایی دارن و به هیچ عنوان برای بازیکنان مبتدی و کم تجربه پیشنهاد نمیشه.

جزئیات کامل این سه مدل:

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-K61T90.html
K61T90.JPG

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-NBLD.html
NBLD.JPG

http://www.tennis-warehouse.com/descpageRCWILSON-WN61T.html
WN61T.JPG

و review بسیار عالی :

Wilson K Factor Six One Tour 90 Review

Wilson nSix-One Tour 90 Review

سلام
دستت درد نکنه جواب های خوبی بود. ولی من هنوز قانع نشدم. البته با این مشخصاتی که از nblade گفتی اونگزینه حذف میشه. البته من بک هندام یک دستیه( دروغ نگم استایلش شبیه بک هند های راجره... خیلی سعی کردم که بشه!!) من شنیدم که nsix-one بهتر از راکت جدید راجر K factor هست. نظر شما چیه. من nsix-one دستم گرفتم بد نبود ولی یکم احساس کردم زیادی نرمه ابته صفحش هم کوچیکه. حالا نمیدونم. شما K factor 90 رو امتحان نکردی؟ راستی مگه قدرت k factor 95 کمه!!؟؟من شاید بخوام همین رو بگیرم.
راستی در مورد nsix -one 90 یک دست دوم تمیز هم هست میگه 130 فکر میکنی می ارزه چون قیمتش نو رو که گفتی موجود نیست!!
با این سایت رو دیده بودم. ولی گفتم از کسی که دست گرفته بپرسم بهتره! ببینم تهران جایی راکت دمو میدن برای آزمایش یا نه !!
ممنوووووون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
moscow.jpg

بازگشت نا امید کننده شاراپوا در روز موفقیت روس ها

تورنمنت درجه اول کرملین درمسکو اغاز شده و امروز در راند اول و دوم بازیهای بسیار حساسی برگزار شد که در جالب ترین دیدارها ،ماریا شاراپوا که بعد از یک دوره مصدومیت به wta برگشته بود در اولین بازی خودش 2 به 0 مغلوب ستاره نوجوان تنیس بلوروسی ،ازارنکا،شد. ویکتوریا ازارنکای 18 ساله این بازی رو 7به 6 و 6 به 2 برد.به این ترتیب شاراپوا در روزیکه تمام هموطنانش سربلند بودند ،تنها شکست خورده روسیه لقب گرفت.

در بازی های دیگه vera dushevina موفق شد سید 5 تورنمت ،مارین بارتولی رو 2 به 1 و با نتایج 2 به 6 ، 6 به 0 و 6 به 4 شکست بده.

vera zvonavera هم موفق شد مائورسمو رو 2 به 1 ببره تا شایستگی های خودش رو ثابت کنه.

النا دمنتیوا هم پتی شنیدر رو 2 به 0 از پیش رو برداشت تا موفقیت های تنیسورهای روس رو کامل کنه.

پوشش تصویری:

یورو سپورت
channel_1.gif
پوشش تقریبا کاملی به این تورنمنت داه . روز پنجشنبه هم از ساعت 14.30 بازی ها رو پخش می کنه.

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-kremlin-cup-sharapova-azarenka.jpg
    fullj.getty-tennis-kremlin-cup-sharapova-azarenka.jpg
    60.7 KB · نمایش ها: 11
  • capt.a04240a5a2714072831187e55428f227.russia_tennis_kremlin_cup_xmj129.jpg
    capt.a04240a5a2714072831187e55428f227.russia_tennis_kremlin_cup_xmj129.jpg
    91.9 KB · نمایش ها: 10
  • capt.987d5db53d794e21b43b8a602aa87e09.russia_tennis_kremlin_cup_xmj125.jpg
    capt.987d5db53d794e21b43b8a602aa87e09.russia_tennis_kremlin_cup_xmj125.jpg
    109.9 KB · نمایش ها: 9

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
دستت درد نکنه جواب های خوبی بود. ولی من هنوز قانع نشدم. البته با این مشخصاتی که از nblade گفتی اونگزینه حذف میشه. البته من بک هندام یک دستیه( دروغ نگم استایلش شبیه بک هند های راجره... خیلی سعی کردم که بشه!!) من شنیدم که nsix-one بهتر از راکت جدید راجر K factor هست. نظر شما چیه. من nsix-one دستم گرفتم بد نبود ولی یکم احساس کردم زیادی نرمه ابته صفحش هم کوچیکه. حالا نمیدونم. شما K factor 90 رو امتحان نکردی؟ راستی مگه قدرت k factor 95 کمه!!؟؟من شاید بخوام همین رو بگیرم.
راستی در مورد nsix -one 90 یک دست دوم تمیز هم هست میگه 130 فکر میکنی می ارزه چون قیمتش نو رو که گفتی موجود نیست!!
با این سایت رو دیده بودم. ولی گفتم از کسی که دست گرفته بپرسم بهتره! ببینم تهران جایی راکت دمو میدن برای آزمایش یا نه !!
ممنوووووون

من شنیدم که nsix-one بهتر از راکت جدید راجر K factor هست. نظر شما چیه

با90 nsix one بازی نکردم.

راستی مگه قدرت k factor 95 کمه

بله .همونطور که توی مشخصات این مدل راکت هم نوشته شده ،low power هست.

راستی در مورد nsix -one 90 یک دست دوم تمیز هم هست میگه 130 فکر میکنی می ارزه

اگه کاملا نو و سالم باشه قیمت بدی نیست.

ببینم تهران جایی راکت دمو میدن برای آزمایش یا نه !!

نه متاسفانه در حالیکه فروشگاه های بزرگ دنیا مثل tennis ware house به صورت رایگان به مشتریاشون اجازه demo کردن میدن توی ایران همچین فروشگاهی نیست.

بهترین راه اینه که از هم بازی ها و افرادی که توی باشگاه محل بازی راکت مورد نظرتون رو دارن ، راکت رو بگیرید و امتحان کنید .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
moscow.jpg

شکست مدافع قهرمانی و تداوم قدرت نمایی Zvonareva

f_22a.jpg
f_13a.jpg

آخی !این چشما مال کیه؟

در ادامه مسابقات معتبر کرملین در مسکو ،انا چاکوتادزه مدافع عنوان قهرمانی در راند دوم مغلوب هموطنش ،دینارا سافینا شد تا خیلی زود از دور مسابقات حذف بشه. سافینا این بازی رو 2 به 0 و با نتایج 7 به 6 و 6 به 2 برد.

Vera Zvonareva هم در ادامه قدرت نمایی خودش ،موفق شد ستاره نوجوان تنیس لهستان ،Agnieszka Radwanska رو با قدرت در دو ست متوالی و با نتایج مشابه 6 به 2 شکست بده تا حریف هموطنش ،سافینا درمرحله یک چهارم نهایی بشه.

در بازی های دیگه هم سرینا ویلیامز و نیکول وایدیشوا حریفانشون رو با نتایج 2 به 0 شکست دادن تا حریف همدیگه در راند سوم بشن.

بازیهای حساس مرحله یک چهارم نهایی امروز(جمعه) ازساعت 13.30 از کانال
channel_1.gif
پخش خواهند شد.

توضیح عکس ها:

1- قدرت نمایی تمام عیار بعد از 5 ماه مصدومیت
2- اوه اوه اوه..................

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-kremlin-cup-men-zvonareva-radwanska.jpg
    fullj.getty-tennis-kremlin-cup-men-zvonareva-radwanska.jpg
    103.3 KB · نمایش ها: 6
  • capt.1886c8317a7547fc87fca5ac32ac7f32.russia_tennis_kremlin_cup_xmj106.jpg
    capt.1886c8317a7547fc87fca5ac32ac7f32.russia_tennis_kremlin_cup_xmj106.jpg
    89.2 KB · نمایش ها: 7

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
moscow.jpg

نیمه نهایی 75% روسی در مسکو !!

دیروز مرحله یک چهارم نهایی برگزار شد ودر مهمترین بازی ،سرینا ویلیامز (سید 4) موفق شد سید 8 ،نیکول وایدیشوا رو در یک دیدار نزدیک 2 به 0 و بانتایج 6 به 4 و 7 به 6 شکست بده تا به نیمه نهایی صعود کنه.

در بازی دیگه، دینارا سافینا که در راند قبل چاکوتادزه رو حذف کرده بود اینبار هم موفق شد Zvonareva اماده رو 2 به 1 ببره.

کوزنتسوا هم به راحتی 2 به 0 و با نتایج مشابه 6 به 2 ،ورا دوشوینا رو برد تا حریف ویلیامز در نیمه نهایی بشه.

ازارنکا هم که در راند قبل شاراپوا رو حذف کرده بود،مغلوب النا دمنتیوا شد.

به این تریب مرحله نیمه نهایی امروز در حالی برگزار میشه که 3 نفر از 4 نفر ،روس هستن!

بازی های نیمه نهایی از ساعت 13.30 امروز از کانال
channel_1.gif
پخش خواهند شد.

فایل های ضمیمه

• capt.81203d174d6447c9afe4b9a2c4e618b9.russia_tennis_kremlin_cup_xmj121.jpg
    capt.81203d174d6447c9afe4b9a2c4e618b9.russia_tennis_kremlin_cup_xmj121.jpg
    122.4 KB · نمایش ها: 6
  • fullj.getty-tennis-wta-rus-kremlin-cup-us-williams.jpg
    fullj.getty-tennis-wta-rus-kremlin-cup-us-williams.jpg
    291.1 KB · نمایش ها: 6

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد ماجرای شرط بندی در مسابقات تنیس این اواخر صحبت زیاد شده ... اما اتفاقی که باعث شد کل این قضیه استارت بخوره ، اینه :

توی راندهای اولیه ی تورنمنت Sopot (لهستان) ، داویدنکو(#4) در مقابل نفر 87 ام دنیا بازی کرد (Martin Vassallo Arguello آرژانتینی) و در حالیکه بازی 1-1 بود ، داویدنکو در ابتدای ست سوم ظاهرا بخاطر مصدومیت ادامه نداد و حذف شد ...

اون چیزی که قضایا رو پیچیده کرده این بود که از ابتدای بازی ، روی باخت داویدنکو شرط بیشتری بسته شده بود
puzzledsmile.gif
(!) و عحیب تر اینکه در انتهای ست اول (که با نتیجه 2-6 به نفع داویدنکو تموم شده بود و بردش قطعی به نظر می رسید) باز هم مقدار بسیاری زیادی پول (حدود 10 برابر حالت عادی !!) به نفع حریف آرژانتینی اش شرط بندی شد !!!
pinky.gif
...

این قضیه واسه کارشناسان سایت شرط بندی مربوطه عجیب بود و در نتیجه طبق قراری که با ATP داشتند ، اونا رو خبردار کردند و اونا هم تحقیقاتی که در جریانش هستید رو آغاز کردند
lets_see.gif
...

بالا