• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اختلاف نظر فدراسیون تنیس آسیا (ATF) و ATP بر سر سهمیه تنیسورهای آسیایی بالا گرفته و ATF تهدید کرده که از ATP جدا میشه ...
pokey.gif

در بین مسابقات سطح اولی که ATP برگزار می کنه ، 5 تاش توی آسیا برگزار میشه و ضمنا مسابقات masters آخر سال هم در شانگهای هستش ... حالا ATF درخواست کرده که 25% سهمیه تورنمت های آسیایی رو بدن به تنیسورهای آسیایی ... (یعنی 8 نفر از تنیسورهای آسیایی در هر تورنمنت)

ATP مخالفه و معتقده که شایستگی بازیکنا ، ملاک انتخابشون باشه ، نه چیز دیگه ... این حرف منطقی به نظر میاد : یعنی چه فایده داره که یه تنیسور چینی بره و توی راند اول ، 0-6 ، 0-6 از نادال ببازه و بیاد بیرون
flat.gif
... ضمن اینکه هر تورنمنتی ، 4 تا Wildcard داره

کلا آسیا ، بخصوص در بخش مردان ، عملکرد ضعیفی در تنیس داره و الان در رده بندی 100 نفر اول مردان ، فقط یه آسیایی داریم : Lee Hyung-taik از کره
thumbsdown.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
madrid.jpg

شاراپوا در دوران اوج

f_18.jpg

ایوانویج ،چاکوتادزه ،شاراپوا و ژوستین در نیمه نهایی

مطمئنا مهمترین اتفاق روز اخر مرحله گروهی ،نمایش استثنایی شاراپوا مقابل اناایوانویچ بود.با وجودیکه این دو قبلا صعودشون رو به نیمه نهایی قطعی کرده بودند ولی با این وجود به خاطر تعین سرگروه و فرار از رویارویی مقابل ژوستین در نیمه نهایی ،بازی حساسی داشتن.

ایوانویچ که امسال دوبار و با نتایج کاملا قاطع شاراپوا رو شکست داده بود این بار شکست سنگینی رو با نتایج دور از انتظار 6 به1 و 6 به 2 متحمل شد.شاراپوا که تمام طول فصل نتایج بسیارضعیفی رو کسب کرده بود که باعث سقوطش از رده اول به 6 شده بود در این تورنمنت با جهشی فوق العاده ،بهترین بازی های دوران بازیگریش رو ارائه داده.

ماریا بازی به بازی بهتر میشه به طوریکه به نظر میرسه در فینال احتمالا قریب الوقوع ژوستین - شاراپوا ، دردسرهای جدی برای نفر شماره یک جهان ایجاد کنه.

در بازی های دیگه دیروز ،یلنا یانکویچ که بدون شک ضعیف ترین بازی های این فصل خودش رو در Sony Ericsson Championships ارئه داده بود با نمایش ضعیف ترین بازی در روز اخر اون هم مقابل مارین بارتولی به کارش به عنوان نفر اخر گروه ،پایان داد.یلنا که ست اول رو 6 به 1 باخته بود به علت ضعف و سرماخوردگی از ادامه بازی انصراف داد.

حذف ارغوان در challenger!!!

ارغوان رضایی که امسال با کسب نتایج ضعیف ،با نزولی فاحش تا رده 83 جدول wta سقوط کرده ،این هفته در یک تورنمنت challenger پنجاه هزار دلاری !!! در مینسک بلوروسی شرکت کرده بود.

ارغوان که به عنوان سید اول تورنمنت دربالای جدول قرار داشت ،پس از دو پیروزی ،در مرحله یک چهارم نهایی مغلوب تنیسور نوجوان و جویای نام روسی ،Evgeniya(نفر 141) شد ،تا باز هم ناکام بمونه .ارغوان این بازی رو در دو ست متوالی و با نتایج 6 به 4 و 6 به 3 واگذار کرد.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
madrid.jpg

اخرین نبرد سال 2007 : شاراپوا - ژوستین

f_16.jpg
f_05.jpg

همانطور که پیش بینی میشد شاراپوا و ژوستین با پیروزی بر حریفانشون در مرحله نیمه نهایی راهی فینال شدند.

شاراپوا در ادامه روند صعودیه خودش ،با قدرت تمام و با ارائه یک بازیه عالیه دیگه ،2 به 0 و با نتایج مشابه 6 به 2 هموطنش ،انا چاکوتادزه رو شکست داد .

در بازیه دوم هم ژوستین در یک بازیه بسیار نزدیک 2 به 0 و با نتایج 6 به 4 و 6 به 4 انا ایوانویچ رو شکست داد.انا در ست اول، فرصت های بسیاری برای پیروزی داشت که با هدر دادن همه اونها ،ست رو به نفر اول دنیا تقدیم کرد.

مطمئنا ماریا شاراپوا که فقط با خوش شانسی و به خاطر انصراف ونوس ویلیامز وارد 8 نفر نهایی شده بود ،بزرگترین سورپرایز امسال بود.شاراپوا که در طول فصل نمایش بسیار ضعیفی داشت ،این هفته بازی های خیره کننده و فوق العاده ای رو به نمایش گذاشته که بدون اغراق میشه گفت بهترین بازی های دوران بازیگریش محسوب میشن.
با این شرایط بدون شک ژوستین روز بسیار سختی رو پیش رو خواهد داشت.باید دید ماریا می تونه با شکست ژوستین ،ضمن جبران تمام ناکامی های فصل ،یک قهرمانیه بزرگ رو به دست بیاره یا نه؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
madrid.jpg

ژوستین ،دست نیافتنی تر از قبل

f_10.jpg

شاراپوای آماده هم حریف ژوستین نشد

ژوستین ،نفر اول جهان در فینال Sony Ericsson Championships و در یکی از سخت ترین و طولانی ترین بازی های فصل موفق شد 2 به 1 از سد ماریا شارپوا بگذره تا ضمن قهرمانی ،اختلاف خودش رو با رقبا در جدول WTA بیشتر از قبل کنه.

f_11.jpg

همانطور که پیش بینی میشد و در تحلیل قبل از بازی هم بهش اشاره کرده بودم شاراپوا که این روزها در اوج امادگی به سر میبره بازیه بسیار نزدیک و نفش گیری مقابل نفر اول جهان انجام داد و موفق شد ست اول رو 7 به 5 ببره ولی در نهایت این ژوستین بود که در این بازیه ماراتن مانند که حدودا سه ساعت و نیم !! به طول انجامید به پیروزی برسه .ژوستین ست های دوم و سوم رو 7 به 5 و 6به 4 برد.

جالبه که بدونید در حال حاظر و طبق جدول امروز wta ،اختلاف ژوستین با نفر دوم ،کوزنتسوا، 2430 امتیاز هست!!! در حالیکه اختلاف راجر فدرر در جدول atp با نفر دوم ،رافائل نادال،فقط 995 امتیاز ه!!!

در بخش دابل هم زوج رویاییه black و huber به مقام قهرمانی رسیدند.

f_28.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شاراپوای آماده هم حریف ژوستین نشد

چند نكته داشت اين بازي!

يكيش اينكه اين بازي 3 ساعت و 25 دقيقه طول كشيد

دوميش اينكه با اين برد ژوستين با ركورد اشتفي گراف مساوي كرد

25 برد پياپي كه گراف در سال 1989 از خودش به جا گذاشته بود

ژوستين اولين بازيكني هست كه از سال 97 در يك سال 10 جام برده!

و مجموعه جايزه هايي كه امسال برده به 5میلیون و 367 هزار و 87 دلار كه از اين لحاظ هم بين تنيسورهاي زن تاريخ مسابقات ركورد دار شد

اون اين فصل رو با 63 برد و 4 شكست به پايان رسوند 14 تورمنت شركت كرد كه تو 10 تاش قهرمان شد ، يكي رو هم در فينال باخت

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
shanghai2007_95_104.gif

داوید فرر ،نادال ،فدرر و رادیک در نیمه نهایی Masters Cup

امروز تکلیف چهار نفر صعود کننده به مرحله نیمه نهایی Masters Cup شانگهای مشخص شد .این تورنمنت که با شرکت 8 نفر برتر فصل در دو گروه طلایی و قرمز و به صورت round robin برگزار شد ،با صعود قاطعانه فرر به عنوان نفر اول گروه طلایی و نادال به عنوان نفر دوم و راجر فدرر و اندی رادیک به عنوان دو نفر اول گروه قرمز ادامه پیدا کرد.
به این ترتیب فردا و در مرحله نیمه نهایی فدرر و نادال و در بازیه دیگه داوید فرر و اندی رادیک برای تعیین فینالیست به مصاف هم میرن.

فایل های ضمیمه

• capt.ce70146c7580452c9d1c9a9c3b0942aa.china_tennis_masters_cup_xeh113.jpg
    capt.ce70146c7580452c9d1c9a9c3b0942aa.china_tennis_masters_cup_xeh113.jpg
    75.3 KB · نمایش ها: 3
  • capt.64062aaafc76459b881a5ddd69b341f8.china_tennis_masters_cup_xhg103.jpg
    capt.64062aaafc76459b881a5ddd69b341f8.china_tennis_masters_cup_xhg103.jpg
    95.6 KB · نمایش ها: 5
  • capt.sge.abb59.151107161123.photo00.photo.default-371x512.jpg
    capt.sge.abb59.151107161123.photo00.photo.default-371x512.jpg
    94.7 KB · نمایش ها: 3
  • fullj.getty-tennis-atp-masters-chn-ferrer.jpg
    fullj.getty-tennis-atp-masters-chn-ferrer.jpg
    142.8 KB · نمایش ها: 3

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
shanghai2007_95_104.gif

راجر فدرر و داوید فرر در فینال مسترز کاپ

راجر فدرر و داوید فرر به فینال مسترز کاپ 2007 راه پیدا کردند.

داوید فرر که با نمایش فوق العاده و دور از انتظار و با 3 پیروزیه قاطع به نیمه نهایی رسیده بود ،در این مرحله هم در 2 ست متوالی اندی رادیک رو مغلوب کرد .

فدرر هم که این تورنمنت رو با شکست مقابل گونسالس شروع کرده بود بازی به بازی بهتر شد و در نیمه نهایی هم برای سومین بار در این فصل رافائل نادال رو شکست داد تا حریف فرر در فینال بشه.فدرر در این فصل 5 بار با نفر دوم جهان ،نادال روبرو شد که حاصل اون 3 برد و 2 باخت بود.

باید دید فرر اسپانیایی موفقیت های خودش رو در فینال هم تکرار می کنه و می تونه باشکست فدرر، ضمن قهرمانی ،یک فصل رویایی رو ،رقم بزنه یا باز هم راجر فدرر قهرمان خواهد شد.

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز ساعت 11:30 به وقت تهران در فینال مسترز کاپ شانگهای راجر فدرر موفق شد با نتیجه 3-0 بر حریف اسپانیایی خودش دیوید فرر پیروز بشه تا برای چهارمین بار این جام با ارزش رو به خانه ببره.این بازی که به صورت 3 از 5 برگزار شد با نتایج 2-6 ، 3-6 و 2-6 به پایان رسید .این دو تنیسور تا به حال 8 بار با هم بازی کردند که هر هشت بار رو راجر به نفع خودش به پایان رسونده.در حال حاضر فقط ایوان لندل و پیت سمپراس هستند که تعداد بردهاشون در فینال مسترز کاپ از فدرر بیشتره یعنی 5 برد داشتند . ضمنا با این برد فدرر اولین بازیکن تاریخ تنیس هست که در یک فصل بیشتر از 10 میلیون دلار جایزه برده .در پایان این مسابقه فدرر علاوه بر جام و جایزه نقدی یک مرسدس بنز CLS 500 هم دریافت کرد .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب پست هزار رسید ... شاید ealy جان باید پست می زد ... چون زحمتی که واسه تاپیک میشه ، بیشتر از منه و ضمنا از قبل به من گفته بود که پست هزار نزدیکه (چون من خودم خیلی به فکر پست های مناسبتی نیستم)... بهرحال :

این تاپیک از اولین تاپیک هایی بود که من بعنوان کاربر تازه وارد شروع کردم (من تابستان عضو شدم ... ولی عملا تا اواسط زمستان همون سال ، فعالیتی نداشتم و صرفا واسه حل مشکل سر می زدم به PT ... این تاپیک تنیس شاید اولین یا دومین تاپیکی باشه که زدم واسه فعالیت و الان جزو لیست تاپیک های زنجیره ای منه
298.gif
)

یادمه اون اول یکی از دوستان (که اتفاقا دوست خیلی خوبیه و هنوزم توی بیمس در ارتباطیم) نوشت :
الانه که حامد بیاد و این تاپیک رو ببنده....
حامد جدیدا در راستای مبارزه با رشد قارچ گونه تاپیک ها اقدامات تحسین برانگیزی رو انجام داده....

و حامد سالی عزیز (رئیس بخش ورزش) هم نوشت :
تاپیک خوبیه , امیدوارم مثل بعضی از تاپیکا نشه که بعد از چند تا پست تعطیل شه.

می خوام بگم که من اون موقع شاید کمی ناراحت شدم ، ولی الان بعد از این همه وقت می بینم که هر دو حق داشتند ... چیزی که زیاده ، تاپیک هایی هستش که چهارتا پست بخوره و بره پایین ... و چیزی که کمه تاپیک هایی مثل همین تاپیکه که در سرما و گرما ، چه وقتی که 4-5 نفر مشارکت می کنن ، و چه وقتی که تنها هستی ، داره پیش میره ...
mat.gif

من همیشه اونایی که غر می زنن ، از دست-تنها بودن در تاپیک ها ، از مخاطب نداشتن ، از تشوبق نشدن از سوی خواننده ها و ...غیره رو ارجاع میدم به این تاپیک ... نماد مقاومت !! ...
invisible.gif
...

jazzybass.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پست 1000 + 1

خیلی خوشحالم که تعداد پست های این تاپیک از مرز 1000 تا هم گذشت .اتفاقی که شاید در آغاز ایجاد این تاپیک ،دور از انتظار به نظر میرسید .

تاپیک یک نفره !!!!

جالبه ،امروز که تعداد پست های خودم رو توی این تاپیک چک میکردم متوجه شدم 353 پست از مجموع 1000 پست مال منه ؟؟!!!:blink: یعنی بیش از 35 درصد از کل پست ها ! در حالیکه من خیلی دیر این تاپیک رو پیدا کردم و زمانی که شروع به نوشتن کردم حدودا 250 پست فرستاده شده بود.
توی این مدت بارها شده بود که بیش تراز دو هفته فقط خودم مطلب می فرستادم و هیچ fedd back در کار نبود .احساس ادم توی این شرایط اینه که انگار توی یک جزیره غیر مسکونی داره با خودش حرف میزنه.

ولی تعداد ویزیتورها نشون میده که تاپیک خواننده های زیادی داره که ترجیح میدن فقط خواننده باقی بمونن.

ATP بدون حامی

از همون اول به خاطر احاطه بیشترم به WTA و وقت گیر بودن کار ،تصمیم گرفتم WTA رو بیشتر پوشش بدم و قرار شد بقیه دوستان در پوشش ATP کمک کنند. که در عمل این اتفاق نیفتاد و به همین دلیل عملکرد این تاپیک در مورد ATP کمی ضعیف بوده که جبران این مساله نیاز مند فعالیت بیشتر اعضا هست.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قهرمانیه ارغوان در CHALENGER فرانسه

ارغوان رضایی که این هفته برای دومین هفته متوالی در یک چلنجر 50 هزار دلاری شرکت کرده بود ،اینبار موفق شد به مقام قهرمانی برسه .
ارغوان که سید دوم این تورنمنت در Deauville فرانسه بود ،دیروز موفق شد با برد 2 به 0 مقابل حریف بلژیکیه خودش ،FLIPKENS (نفر 363) به مقام قهرمانی برسه البته این تنیسور بلژیکی ،سابقه حضور تا رده 97 جهان رو هم داشته.

به این ترتیب ارغوان با به دست اوردن 35 امتیاز حاصل از قهرمانی ،این هفته 7 پله در جدول صعود کرد تا بعد از لیندسی داونپورت در رده 73 جهان قرار بگیره.

جالبه بدونید امتیاز قهرمانیه این تورنمنت (35 امتیاز ) معادل امتیاز فقط یک راند صعود در یک تورنمنت 600 هزار دلاریه wta هست.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز .

بنده همیشه این تاپیک رو میخونم و از مطالب مفیدی که دوستان می نویسند استفاده می کنم .

امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و ما هم همچنان استفاده کنیم .

1000 پسته شدن این تاپیک رو تبریک میگم ( تقریبا 970 پست مفید ) .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازی نمایشی فدرر و سمپراس هم انجام شد ... فدرر در دو ست با نتایج 3-6 و 4-6 برد ... عکساش باحاله ... بخاطر پول ، چه لباس هایی که آدم نمی پوشه !! (عکسهای ضمیمه)...

capt.f1aeba44c4d84b64ac3bf0188085afc9.south_korea_tennis_super_match_ljm106.jpg

فایل های ضمیمه

• 745db1d0bbb24ee4618b672f21e95ea7-getty-77906211cs041_federer_v_sam.jpg
    745db1d0bbb24ee4618b672f21e95ea7-getty-77906211cs041_federer_v_sam.jpg
    186.5 KB · نمایش ها: 7
  • 466d07eae08b75b9a88d73cadd112e54-getty-77906211cs037_federer_v_sam.jpg
    466d07eae08b75b9a88d73cadd112e54-getty-77906211cs037_federer_v_sam.jpg
    140.8 KB · نمایش ها: 7
  • 959b56a31a211bbb5f5ae06f47a29498-getty-77906211cs035_federer_v_sam.jpg
    959b56a31a211bbb5f5ae06f47a29498-getty-77906211cs035_federer_v_sam.jpg
    171.3 KB · نمایش ها: 9

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام.می خواستم یه خواهشی بکنم.اگه می شه در مورد زمان پخش بازی هایی که قراره انجام بشه و همین طور کانال پخش کننده اون بازی دو سه روز زودتر توی فروم اطلاع بدید تا ما هم بتونیم بازی رو ببینیم . مثلا همین بازی فدرر و سمپراس رو من خیلی دوس داشتم ببینم.ولی نمی دونستم همچین بازی قراره انجام بشه و زمانش کی هست و کدوم کانال بازی رو پخش می کنه.در ضمن 1000 پسته شدن تاپیک رو هم به همه دوستان تبریک می گم و امیدوارم روزی شاهد 10000 پسته شدنش باشیم .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من میخوام تنیس یاد گرفتن رو شروع کنم
اگه ممکنه یکم از بدی ها و خوبی های این ورزش برای بدن، عضله ها و سلامتی بگین
ممنون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب اول از همه 1000 پستي شدن اين تاپيك رو به ealy و سيمور عزيز تبريك ميگم!

بعد بگم كه فكر كنم من جز كسايي بودم كه قرار شد برم ATP رو پوشش بدم اما نشد!
دوستان در جريان هستند خيلي گرفتار بودم حتي خودم هم نميتونستم پوشش بدم! :blush:

بازی نمایشی فدرر و سمپراس هم انجام شد ... فدرر در دو ست با نتایج 3-6 و 4-6 برد ... عکساش باحاله ... بخاطر پول ، چه لباس هایی که آدم نمی پوشه !! (عکسهای ضمیمه)...

capt.f1aeba44c4d84b64ac3bf0188085afc9.south_korea_tennis_super_match_ljm106.jpg

اينا فقط يه بازي رسمي داشتن باهم!

در دور چهارم مسابقات ویمبلدون سال 2001 که تو اون مسابقه فدرر ، سمپراس را در پنج ست شکست داد.

سال بعدش هم كه پيت كلآ خداحافظي كرد از تنيس!
connie_mini_wipetears.gif

اما اين دوتا امسال به جز اين بازي دوتا بازي ديگه هم با هم ميكنن!

پنجشنبه (امروز) تو کوالالامپور و شنبه هم تو ماکائو بازي دارن

نكته مهم اينكه پيت تو گيم اول دوتا ace به فدرر زد! كه نشاني از سرويس هاي بي نظير و بي نقص اون ميده كه هنوز بعد از 5 سال دوري مرد شماره يك فعلي تنيس هم نميتونه جوابش رو بده

دلم براي ديدن سمپراس تو اين لباس تنگ شده بود!
241.gif

فایل های ضمیمه

• _44250291_sampras_getty_216.jpg
    _44250291_sampras_getty_216.jpg
    19.8 KB · نمایش ها: 4
  • _44250315_sam1_getty_216.jpg
    _44250315_sam1_getty_216.jpg
    20.5 KB · نمایش ها: 4
  • _44250313_sam_getty_300.jpg
    _44250313_sam_getty_300.jpg
    29.9 KB · نمایش ها: 4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بعد بگم كه فكر كنم من جز كسايي بودم كه قرار شد برم ATP رو پوشش بدم اما نشد!
دوستان در جريان هستند خيلي گرفتار بودم حتي خودم هم نميتونستم پوشش بدم! :blush:
والا من از اون اول هم گفتم که ذوقی کار کنیم بهتره تا اینکه خودمون رو موظف کنیم ... مثلا من مطالب تحلیلی رو دوست دارم و اکثر پست هایی که می زنم برهمون اساسه... اخبار رو می خونم هر روز ، ولی باید خیلی مهم یا جالب باشه از نظرم که اینجا نقلش کنم ... هرچند حالت ایده آلش همینه که ealy انجام میده ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پایان فصلی ناموفق برای ارغوان رضایی

ارغوان رضایی که این هفته در یک challenger یکصد هزار دلاری در فرانسه شرکت کرده بود با قبول شکست 2 به 0 مقابل PAVLYUCHENKOVA روس ،در همان دور اول حذف شد . این در حالی بود که ،ارغوان که در اخرین لحظه و خیلی دیر برای شرکت در مسابقات اقدام کرده بود به لطف فدراسیون فرانسه به عنوان wild card در جدول اصلی قرار گرفته بود.

PAVLYUCHENKOVA که یکی از استعداد های جدید تنیس روسیه محسوب میشه و در حال حاضر نفر دوم junior های جهان هست این بازی رو 6 به 2 و 7 به 6 برد .جالبه بدونید که این ستاره روس تا حالا دو قهرمانی گرند سلم ( open استرالیا و us open ) در بخش junior هابه دست اورده .

به این ترتیب فصل 2007 برای ارغوان رضایی در حالی به پایان رسید که بر عکس تصور با افتی زیاد در جدول wta همراه بود.

ارغوان سال اینده ،فصل رو با تورنمنت درجه چهارم اوکلند نیوزیلند اغاز میکنه.

PAVLYUCHENKOVA

PAVLYUCHENKOVA قهرمان جونیور های us open 2006 و open استرالیا 2007 مطمئنا در سال های اینده و با ورود به wta حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

7wqih3q.jpg
71xkao4.jpg

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخاطر پول ، چه لباس هایی که آدم نمی پوشه !!
سلام
سیمور جان از شما انتظار نداشتم چنین حرفی بزنیدها!!!:( با احساسات من بازی کردیا:rolleyes:
سمپراس رو که نمیدونم ولی راجر برای پول این کارا رو نمی کنه:blush: تازه مگه لباسا چه عیبی داره به این نازی:wub:
راستی برای اونها که بازیها رو ندیدن (بازی دوم خیلی زیباتر بود!!)

بازی اول(کره):
ست اول: http://www.megaupload.com/?d=C47KSQGE
ست دوم: http://www.megaupload.com/?d=71OLW102
خلاصه: http://www.megaupload.com/?d=GY9MN5VN

بازی دوم ( مالزی):
ست اول: http://www.megaupload.com/?d=XFPLZ3PY
ست دوم: http://www.megaupload.com/?d=F6RLONQV
خلاصه : http://www.megaupload.com/?d=R7KD8B8B

samirjuve80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز.ببخشید اگه این موضوع به این تاپیک خیلی مربوط نیست . من بازی کامپیوتری virtua tennis 2 رو می خوام اگه کسی داره لطف کنه به من اطلاع بده راستش virtua tennis 3 روی لپ تاپ من اجرا نمیشه .باز هم از بابت بی ربط بودن خواسته ام معذرت می خوام .

بالا