You are accessing this page from a forbidden country.
ممنون. احتمالا همینطوری شده که لینک رو نمیفرسته. تا شب میاد حتمادوباره فرستادم ....
پینوشت: ممکن است در ساعات خاص، با پیام خطا مبنی بر اینکه سایت فعلا امکان عضوگیری ندارد مواجه شوید. این مساله به دلیل هجوم کاربران برای عضویت هست و عموما بعد از چند ساعت، مشکل رفع میشه.
منم میخوام!
Haha found the way to force google sending invitations for google plus ! Just start hangout with your friend and google invite your friend to + right away.
واسه من هم : sIiiS.Hyper @ gmail.com
دوستان این مثل اینکه جواب میده واسه دعوت نامه!!
You are accessing this page from a forbidden country.
بله بله..
اساسا گوگل با ما مشکل داره..
واقعا..!!
منم میخوام !
mp3box2002@Gm
یکی به منم بده :lol:
sahar.sr
@
gmail.com
فرستاده شد ..
پینوشت: ممکن است در ساعات خاص، با پیام خطا مبنی بر اینکه سایت فعلا امکان عضوگیری ندارد مواجه شوید. این مساله به دلیل هجوم کاربران برای عضویت هست و عموما بعد از چند ساعت، مشکل رفع میشه.
----
فقط هنوز پیغامتون در مورد پرتره به من نرسیده .. تو فیسبوک پی ام دادم خدمتتون ... ( الان یادم اومد :دی * )
دوستان کسی هست ما رو هم دریابه؟!
rezanew
در
gmail .com
اگه دوستان برای بنده هم دعوتنامه بفرستن ممنون میشم!
demon.da
@
gmail
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی
یه دنیا ممنونفرستاده شد ...
ممکن ایمیل دیر برسه ...
از طرفی شنیده میشه که گوگل این راه رو بسته چون بیش از حد انتظار دعوتنامه فرستاده شده ( 24 ساعت 120 میلیون عضو گیری شده ! .. ) به هر حال من شما رو از 2 تا راه اینوایت کردم ( اگه راه اول بسته شده باشه .. احتمالا دومی بازه .. ) ...
با تشکر