• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهدید تلگرام به قطع خدمات خود در ایران و روسیه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
آخه دوست عزیز این تلگرام رقیب جوانمردانه ای نیست.
چرا اینقدر ازش به صورت افراطی استفاده میشه چرا توی کشورهای دیگه به اینصورت نیست ؟
خود تلگرام که رقیب نیست! خود ما وبمسترها رفتیم اونجا کانال زدیم و عضو گرفتیم. بیشتر اعضا هم اتفاقا از طریق وب سایت با کانال آشنا شدند. مدیر سایت به جای اینکه کلی هزینه کنه و خبرنامه ایمیلی راه اندازی کنه اومده خیلی راحت و رایگان تو تلگرام کانال زده.
الان هم بسیاری از افراد چون داشتن کانال تو تلگرام راحت تر از داشتن وب سایت هست، به جای اینکه سایت راه اندازی کنند؛ کانال ایجاد میکنند. در نتیجه اگه تلگرام نبود باز هم رقابت از بین نمی رفت، اون موقع همین افراد سایت راه اندازی می کردند.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
@shirazboy
کشورهای دیگه سرویس های زیادی دارند که تو ایران مسدود هستند. الان استفاده ایرانی ها از فیس‌بوک خیلی کم شده درحالی که همچنان تو کشورهای زیادی شماره ۱ هست. چون اینجا کاربر با محدودیت طرف هست، اگه یک سرویس دسترسی بهش آزاد باشه و خدمات رسانی خوب و کیفیت مناسب داشته باشه سریع همه گیر میشه.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
این مردک توی کانالش که هیچ توی هیچ کجای نت پستی بدون مشورت وکلایش ثبت نمیکند/
این گوساله پرست اطلاعات کاربرانش رو نفروشه ؟ اصلا منبع اصلی درامدش از همین راه تامین میشود وگرنه ثانیه ای 100k پست توی تلگرام هم ثبت بشود سود انچنانی ندارد
بستگی داره که دیدگاه‌ات نسبت به فروش چی باشه. وگرنه همین مرورگری هم که باهاش به اینترنت وصل هستی اطلاعاتت رو میفروشه!

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
دیدگاهم نسبت به تلگرام اینشکلیه که بیشتره مقامات ایرانی در آن فعالیت دارند و میلیونها نفر از مردم ایران از تمام نقات کشور هم در آن فعالیت دارند و دقیقه به دقیقه هر نوع اطلاعاتی بصورت خبر یا هر چیز دیگری رو در تلگرام ثبت میکنند خب دیگر نیازی نیست آنها بیایند به ایران و روسیه و ... جاسوس بفرستند ؟

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
من شنیده بودم این خبر تکذیب شده.
منبع اصلی این تهدید دقیقا کجاست؟

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
من شنیده بودم این خبر تکذیب شده.
منبع اصلی این تهدید دقیقا کجاست؟
pcly_capture.jpg

http://telegra.ph/Why-Charges-Against-Us-in-Iran-And-Russia-Dont-Matter-09-28

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
جایی که تهدید کرده کجاست دقیقا؟
تا اونجا که بنده در عنوان پست ایشون میبینم نوشته :
فشار هایی که علیه ما از طرف کشور های بخصوصی وارد میشود ، هیچ چیز را تغییر نخواهد داد.

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
آخه دوست عزیز این تلگرام رقیب جوانمردانه ای نیست.
چرا اینقدر ازش به صورت افراطی استفاده میشه چرا توی کشورهای دیگه به اینصورت نیست ؟

دلیل اینکه همه به سمت تلگرام رفتند, نبود محدودیت هست, اگر برای سایت ها اینقدر محدودیت نمیزاشتند الان 70 درصد ترافیک سمت تلگرام نمیرفت

به عنوان مثال سایت ها و وبلاگ های خارجی رو ببینید همشون قسمت نظراتشون رو آزاد گذاشتند اما تو ایـران از ترس اینکه بخاطر یک کلمه فیلتر نشن قسمت نظرات رو بستند یا بعد از تایید نمایش میدن که این مساله تعامل با کاربر رو کم میکنه

ضمن اینکه تلگرام زیاد هم بد نبوده خیلی از حساسیت های فیـلتـریـنگ رو نسبت به سایت ها کم کرد

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دلیل اینکه همه به سمت تلگرام رفتند, نبود محدودیت هست, اگر برای سایت ها اینقدر محدودیت نمیزاشتند الان 70 درصد ترافیک سمت تلگرام نمیرفت

به عنوان مثال سایت ها و وبلاگ های خارجی رو ببینید همشون قسمت نظراتشون رو آزاد گذاشتند اما تو ایـران از ترس اینکه بخاطر یک کلمه فیلتر نشن قسمت نظرات رو بستند یا بعد از تایید نمایش میدن که این مساله تعامل با کاربر رو کم میکنه

ضمن اینکه تلگرام زیاد هم بد نبوده خیلی از حساسیت های فیـلتـریـنگ رو نسبت به سایت ها کم کرد
به نظر من تا زمانی که هیچ اهمیتی به کپی رایت در تلگرام داده نشه و فرهنگ سازی برای استفاده درست از اون نشه مفید نیست

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
جایی که تهدید کرده کجاست دقیقا؟
تا اونجا که بنده در عنوان پست ایشون میبینم نوشته :
فشار هایی که علیه ما از طرف کشور های بخصوصی وارد میشود ، هیچ چیز را تغییر نخواهد داد.
گویا خبر از اساس کذبه,دوستان دارن سر یه شایعه بحث میکنن.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
گویا خبر از اساس کذبه,دوستان دارن سر یه شایعه بحث میکنن.
ی سر اگه ب کانال بالای 70 هزار نفره دوروف بزنی و یکمم انگلیسی وارد باشی میفهمی کذب نیس.. البته ایران فک نکنم بخاد کاری کنه ک تلگرام مجبور شه بنشون کنه

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
ی سر اگه ب کانال بالای 70 هزار نفره دوروف بزنی و یکمم انگلیسی وارد باشی میفهمی کذب نیس.. البته ایران فک نکنم بخاد کاری کنه ک تلگرام مجبور شه بنشون کنه
خب من دوست نداشتم لقمه آماده بدم خدمت شما.اما اگر خیلی مصر هستین و اینقدر با اعتماد به نفس صحبت می کنید میتونید پست اخر کانال این دوروف خان رو بخونی تا ان شاالله یاد بگیری از این به بعد بر اساس شایعات دیگران رو متهم نکنی;).فقط بخشی از پست رو براتون ترجمه میکنم:
I hope that one day Iran and Russia get to a point when we (and other IT companies) will be able to set up offices there. Until then, we’ll continue providing secure messaging to users in these markets from places that respect freedom

.We don't care if specific countries press charges against us for defending the privacy of our users​
"امیدوارم ایران و روسیه نیز روزی به جایی برسند که ما و دیگر شرکت های آی تی بتوانیم در این دو کشور اداره داشته باشیم.تا رسیدن به این نقطه ما به فراهم کردن ارتباط امن برای کاربران در این دو مارکت ادامه خواهیم داد.اهمیتی ندارد اگر برخی کشورها به دلیل حمایت ما از حریم خصوصی کاربران به ما فشار می آورند"...
متن کامل رو هم براتون میفرستم.اگر جایی پیامی دیدین که گفته ما خدمات خودمون در ایران رو قطع میکنیم بفرمایید.اگر انگلیسیتون خوب نیست به غیر از برخی از خبرگزاری های مغرض داخلی, گوگل ترنسلیت هم هست در دسترستون:general601::
Why Charges Against Us in Iran And Russia Don’t Matter

Some users ask me how the charges in Iran and Russia will affect Telegram and me personally. The simple answer to this is: they won’t

It’s easy for me not to travel to Iran – while the country has a rich history and sounds like a fun place, I have no connections with it and can live with that travel ban. It’s a bit more noticeable in case of Russia since I am an ethnic Russian (although with a St. Kitts passport), and my parents live there. Not being able to occasionally drop by is not great, but a small price to pay considering the matters at stake

Luckily, we don’t have any legal presence in any of these countries. The last remaining link between Telegram and Russia was cut in July, when we terminated our contract with “Telegraf” – a Saint-Petersburg-based company to which we outsourced fighting spam coming from (surprise) Russia and Iran.

“Telegraf” used to play a larger role in the early days of Telegram when I was living in Russia, losing its importance after I left in 2014 with our core team

Following the events this June when the Russian authorities threatened to block Telegram, “Telegraf” lost its outsourcing contract from Telegram Messenger, let go all of its employees and changed its owner. By September when the Russian authorities started sending warnings to our London office, they had nobody to target in their jurisdiction, not even Russian spam moderators.

This story highlights something local regulators often tend to ignore: it’s 2017, and the world is open and connected. If you pass archaic laws that limit freedoms, all you’ll end up doing is killing your own economy. In the last few years, Google, Oracle and Microsoft (Skype) shut down their development offices in Russia, and many smaller companies followed suit

While the state of affairs in Iran doesn't look much brighter than in Russia, things seem to be going in the right direction there compared with the situation a few years ago. I’m not an expert on Iran, but one thing about the country is clear to me: despite the continuing debate among the Iranian politicians on how to regulate the Internet, Iran is not blocking Telegram, and for the last few years 40 millions Iranians have been able to securely communicate and to get news from independent sources through Telegram channels. Instagram and WhatsApp are also accessible there.

For any European this would sound like the norm, but unfortunately it’s not always like this in the world. The Chinese and the North Koreans, for example, are far less lucky when it comes to such freedoms, and Saudi Arabia had been throttling Telegram’s traffic until recently. The situation in Iran itself used to be very different: almost all major internet services were blocked in the country several years ago (some of them still are)

Don’t get me wrong: there are probably many things that Iran can change for the better (a more IT-friendly prosecutor of Tehran, perhaps?), but overall it seems that the country is moving in the right direction by becoming more open and market-driven.

I hope that one day Iran and Russia get to a point when we (and other IT companies) will be able to set up offices there. Until then, we’ll continue providing secure messaging to users in these markets from places that respect freedom

We don't care if specific countries press charges against us for defending the privacy of our users. We are always ready to cut all our personal and business links to such places so that they don't have any leverage on us. They can try to block us on their territory, but, as I've shown in my previous post about China, even this won't always help them. Eventually freedom and privacy will prevail, and those who would like to get back to the 1930s will find themselves on the wrong side of history​

Last edited:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اولا اینهمه متن طولانی چرا کپی کردی!فردا سر فرصت ترجمه قسمتای لازم رو میذارم تا بعضیا ندن گوگل ترجمه نصفه بکنن

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
اولا اینهمه متن طولانی چرا کپی کردی!فردا سر فرصت ترجمه قسمتای لازم رو میذارم تا بعضیا ندن گوگل ترجمه نصفه بکنن
حتما ترجمه کنید دوست من.مشتاقانه منتظریم.ببخشید دیگه سواد من در حد سواد شما نیست مجبور شدم بدم گوگل برام ترجمه کنه.:general105:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
همین الان دیگه مجبور شدم یکمشو ترجمه کنم!عنوان پست اینه:
چرا اتهاماتی ک علیه تلگرام در ایران و روسیه بوده برای ما اهمیتی نداره:
خط اخرم گفته برای ما اهمیتی نداره اگه یکسری کشور خاص برای ازبین بردن حریم خصوصی کاربرانمون ما را متهم کنن. اون کشورا میتونن سعی کنن در سرزمین خودشون ما رو بن کنن اما همونطور ک در پست قبل درباره چین نشون دادم این کار هم براشون چاره ساز نیست و کشورایی ک میخان ب دهه 1930 برگردن در مسیر اشتباهی از تاریخ قرار میگیرن.. بینش هم گفته به ایران و روسیه هیچ رفت و امدی نداره و حتی گاهی ب روسیه ک سرزمین مادریش بوده سرمیزده دیگه سرنمیزنه و ارتباط با روسیه حتی براش مهمتر بوده ک اونم گفته از ماه جولای از تلگراف جدا شده و ارتباطی با روسیه هم نداره.. چین هم ک از سال 2015 کشورش میخاسته اطلاعات کاربراش رو داشته باشه و فیلتر کرده و مجبورن تو چین با وی پی ان برن.. درضمن همونطور ک تاپیک دیگه گفتم چند پست بالاترم گفته امریکا هم میخاسته اطلاعات رو ازش بخره ک اونم زیربار نرفته چون هیچکدوم کارکناش مقیم امریکا نیستن ک مجبور باشن اطلاعاتی ب اونا بدن.. متن رو الان دوباره نخوندم لازم بود ترجمه دقیق تر بقیه قسمتا رو میذارم
We don't care if specific countries press charges against us for defending the privacy of our users.They can try to block us on their territory, but, as I've shown in my previous post about China, even this won't always help them. Eventually freedom and privacy will prevail, and those who would like to get back to the 1930s will find themselves on the wrong side of history

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
همین الان دیگه مجبور شدم یکمشو ترجمه کنم!عنوان پست اینه:
چرا اتهاماتی ک علیه تلگرام در ایران و روسیه بوده برای ما اهمیتی نداره:
خط اخرم گفته برای ما اهمیتی نداره اگه یکسری کشور خاص برای ازبین بردن حریم خصوصی کاربرانمون ما را متهم کنن. اون کشورا میتونن سعی کنن در سرزمین خودشون ما رو بن کنن اما همونطور ک در پست قبل درباره چین نشون دادم این کار هم براشون چاره ساز نیست و کشورایی ک میخان ب دهه 1930 برگردن در مسیر اشتباهی از تاریخ قرار میگیرن.. بینش هم گفته به ایران و روسیه هیچ رفت و امدی نداره و حتی گاهی ب روسیه ک سرزمین مادریش بوده سرمیزده دیگه سرنمیزنه و ارتباط با روسیه حتی براش مهمتر بوده ک اونم گفته از ماه جولای از تلگراف جدا شده و ارتباطی با روسیه هم نداره.. چین هم ک از سال 2015 کشورش میخاسته اطلاعات کاربراش رو داشته باشه و فیلتر کرده و مجبورن تو چین با وی پی ان برن.. درضمن همونطور ک تاپیک دیگه گفتم چند پست بالاترم گفته امریکا هم میخاسته اطلاعات رو ازش بخره ک اونم زیربار نرفته چون هیچکدوم کارکناش مقیم امریکا نیستن ک مجبور باشن اطلاعاتی ب اونا بدن.. متن رو الان دوباره نخوندم لازم بود ترجمه دقیق تر بقیه قسمتا رو میذارم
We don't care if specific countries press charges against us for defending the privacy of our users.They can try to block us on their territory, but, as I've shown in my previous post about China, even this won't always help them. Eventually freedom and privacy will prevail, and those who would like to get back to the 1930s will find themselves on the wrong side of history
ممنون بابت ترجمه دوست من.سوال اینجاست:کجای متنی که گذاشتین نوشته که ما دسترسی خدمات به ایران رو قطع میکنیم؟از کدوم قسمت چنین برداشتی کردین؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ممنون بابت ترجمه دوست من.سوال اینجاست:کجای متنی که گذاشتین نوشته که ما دسترسی خدمات به ایران رو قطع میکنیم؟از کدوم قسمت چنین برداشتی کردین؟
مگه ما گفتیم صد در صد اینکارو میکنه گفته اگه ایران و روسیه ب تهدیداشون ادامه بدن ب سرنوشت چین و کره شمالی و حتی عربستان دچار میشن.. شما وقتی پستای بالا رو نخوندی و همون پست رو هم فقط دو خطشو ترجمه کردی بایدم بگی ننوشته.. همونکه گفته تهدیدات اون کشورا برامون اهمیت نداره خودش کلی حرفه..
چن خط اول اون پست گفته: بعضی کاربرا از من میپرسن ک تهدیدات ایران و روسیه چه تاثیری روی تلگرام و بالخصوص خود من به شخصه داره ک جواب ساده به این موضوع اینه ک تاثیری نداره.. برای من کاری نداره ک ب ایران نرم چون اتباطی هم با اون ندارم و اگه ممنوع الورود بشم هم میتونم زندگی کنم ...
Some users ask me how the charges in Iran and Russia will affect Telegram and me personally. The simple answer to this is: they won’t.
It’s easy for me not to travel to Iran – while the country has a rich history and sounds like a fun place, I have no connections with it and can live with that travel ban. It’s a bit more noticeable in case of Russia since I am an ethnic Russian (although with a St. Kitts passport), and my parents live there. Not being able to occasionally drop by is not great, but a small price to pay considering the matters at stake.

این قسمتم نوشته گرچه وضعیت در ایران روشن تر از روسیه بنظر نمیرسه ولی بنظر میرسه ایران در مسیر درست در مقایسه با چند سال پیشش حرکت میکنه. من متخصص شناخت ایرانیا نیستم اما یک چیز درباره اون کشور برای من واضحه و اون اینکه با وجود بحث های کش دار بین سیاستمدارای ایرانی درباره چگونگی تنظیم اینترنت، ایران تا حالا تلگرام رو مسدود نکرده و در چند سال اخیر 40 میلیون ایرانی تونستن بطور امن با هم در ارتباط باشن و خبرها رو از منابع غیروابسته از طریق کانالای تلگرام دریافت کنن. اینستاگرام و واتساپ هم اونجا در دسترس بوده

While the state of affairs in Iran doesn't look much brighter than in Russia, things seem to be going in the right direction there compared with the situation a few years ago. I’m not an expert on Iran, but one thing about the country is clear to me: despite the continuing debate among the Iranian politicians on how to regulate the Internet, Iran is not blocking Telegram, and for the last few years 40 millions Iranians have been able to securely communicate and to get news from independent sources through Telegram channels. Instagram and WhatsApp are also accessible there.

Last edited:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
مگه ما گفتیم صد در صد اینکارو میکنه گفته اگه ایران و روسیه ب تهدیداشون ادامه بدن ب سرنوشت چین و کره شمالی و حتی عربستان دچار میشن.. شما وقتی پستای بالا رو نخوندی و همون پست رو هم فقط دو خطشو ترجمه کردی بایدم بگی ننوشته.. همونکه گفته تهدیدات اون کشورا برامون اهمیت نداره خودش کلی حرفه..
چن خط اول اون پست گفته: بعضی کاربرا از من میپرسن ک تهدیدات ایران و روسیه چه تاثیری روی تلگرام و بالخصوص خود من به شخصه داره ک جواب ساده به این موضوع اینه ک تاثیری نداره.. برای من کاری نداره ک ب ایران نرم چون اتباطی هم با اون ندارم و اگه ممنوع الورود بشم هم میتونم زندگی کنم ...
Some users ask me how the charges in Iran and Russia will affect Telegram and me personally. The simple answer to this is: they won’t.
It’s easy for me not to travel to Iran – while the country has a rich history and sounds like a fun place, I have no connections with it and can live with that travel ban. It’s a bit more noticeable in case of Russia since I am an ethnic Russian (although with a St. Kitts passport), and my parents live there. Not being able to occasionally drop by is not great, but a small price to pay considering the matters at stake.

این قسمتم نوشته گرچه وضعیت در ایران روشن تر از روسیه بنظر نمیرسه ولی بنظر میرسه ایران در مسیر درست در مقایسه با چند سال پیشش حرکت میکنه. من متخصص شناخت ایرانیا نیستم اما یک چیز درباره اون کشور برای من واضحه و اون اینکه با وجود بحث های کش دار بین سیاستمدارای ایرانی درباره چگونگی تنظیم اینترنت، ایران تا حالا تلگرام رو مسدود نکرده و در چند سال اخیر 40 میلیون ایرانی تونستن بطور امن با هم در ارتباط باشن و خبرها رو از منابع غیروابسته از طریق کانالای تلگرام دریافت کنن. اینستاگرام و واتساپ هم اونجا در دسترس بوده

برادر چرا اسپم میکنی؟:confused: .به سرنوشت عربستان دچار میشن؟قشنگ حرف درمیاری از خودتا.:general509:من سوالم واضحه ولی گویا شما نمیخوای جواب بدی چون میدونی چنین چیزی ننوشته.من کار ندارم نوشته نمیتونه بیاد ایران و به ایران ممنوع الورود شده یا ایران تو مسیر درسته یا غلط.عنوان تاپیک رو میبینی برادر؟"تهدید تلگرام به قطع خدمان خود در ایران و روسیه" هیچ کجای متن چنین چیزی ننوشته.حالا شما هی بیا حرف خودت رو بزن.من دیگه حرفی ندارم و پاسخی نمیدم چون همه چیز روشنه.قضاوت با کاربران.
موفق باشی.

Last edited:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
البته تلگرام تهدید نکرده چون مال این حرفا نیس فقط گفته اگه سیاستمدارای ایرانی و روسی بخان میتونن تو سرزمین خودشون مسدود کنن و اون هم مثه چین و غیره ک مسدود کردن نمیره کاری کنه ک انبلاک بشه..
این قسمت هم گفته خوشبختانه ما حضور فیزیکی در هیچکدوم این کشورایی که تهدیدمون کردن نداریم و اخرین ارتباطمون با روسیه هم در جولای قطع شده.. اکی منم دیگه نمیتونم اینهمه مطلب رو ترجمه کنم هرکی بخاد میفهمه منظورشو
Luckily, we don’t have any legal presence in any of these countries. The last remaining link between Telegram and Russia was cut in July, when we terminated our contract with “Telegraf” – a Saint-Petersburg-based company to which we outsourced fighting spam coming from (surprise) Russia and Iran.

بالا