• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهران یا مشهد ؟؟؟ مسئله این است !!!

yadakcharkh

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز یعنی کسی معدن بخواند . مثلا گرایش استخراج یا اکتشاف . در کارشناس ارشد می تواند نفت بخواند
بعدم خودتان اطلاعات بیشتری بدهید

آره دقیقا برا ارشد از اکتشاف راحت میشه برا نفت درمد و از مکانیک سنگ به عمران
(چون درساشون عین همه)

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
بيا مشهد دانشگاه فردوسي هم عاليه

ولي مشهد هم آلودگي هواش داره بيشتر ميشه ، وجود اقوام هم مايه دلخوشي هست بعضي وقتا ميبيني شون دلت باز ميشه و راحت تر سراغ درس ميري ، خونه هم كه داري
ديگه چي ميخواي
ممنون
آلوده هست ولی نه دیگه در حد تهران که :)
اینجا آدم فکر میکنه رفته شمال جنگل مه :|
نگاه کن من مواد تهران نمی خواهم بروم .
مهندسی مواد کرمان می خواهم بروم .
خوب در کرمان ایا به نظرت خوب هست یا نه
به خودت نگاه کن و رتبت :) اول سعی کن یه رتبه ی خوب بیاری چون می تونی راحت با 4 5 هزارم حتی دانشگاه تهران معدنش رو قبول شی :)
تهران
با تچکر از برنامه خوبتون :)
جوابتون نژاد پرستانس :D
ممنون
سلام برادر ،
به نظرم اگه تحمل مصائب زندگی توی یه شهر دیگه روی درس و سلامتیت تاثیر قابل توجهی نداره بمون.
ولی اگه فکر میکنی موندن توی تهران داره راندمان کارتو پایین میاره و یا به سلامتیت آسیب میرسونه و توی دانشگاه فردوسی میتونی مهندس بهتری بشی و از سلامتی بالاتری هم برخوردار باشی برو.
موفق باشی
علیک سلام حاج امیرحسین گل :)
قدم رنجه کردین :)
تو داری میری منم میخوام برم :) :D
چند وقتیه به این نتیجه رسیدم مهندس خوبی شدن مهم نیست خوب و راحت مهندس شدن مهمه :) :D
الان فقط یه چیز واسم مهمه و اونم اینه که ببینم سطح علمی دانشگاه فردوسی چه جوریاس ؟؟ یه بار نرم اونجا هر روز امتحان بگیرن همین روزی چند ساعتم که وقت دارم بپره :( :|
الان از اول ترم فقط 2 تا امتحان دادم اینجا :D در حد لالیگا بیکاریم :D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ممنون
آلوده هست ولی نه دیگه در حد تهران که :)
اینجا آدم فکر میکنه رفته شمال جنگل مه :|

به خودت نگاه کن و رتبت :) اول سعی کن یه رتبه ی خوب بیاری چون می تونی راحت با 4 5 هزارم حتی دانشگاه تهران معدنش رو قبول شی :)

جوابتون نژاد پرستانس :D
ممنون

علیک سلام حاج امیرحسین گل :)
قدم رنجه کردین :)
تو داری میری منم میخوام برم :) :D
چند وقتیه به این نتیجه رسیدم مهندس خوبی شدن مهم نیست خوب و راحت مهندس شدن مهمه :) :D
الان فقط یه چیز واسم مهمه و اونم اینه که ببینم سطح علمی دانشگاه فردوسی چه جوریاس ؟؟ یه بار نرم اونجا هر روز امتحان بگیرن همین روزی چند ساعتم که وقت دارم بپره :( :|
الان از اول ترم فقط 2 تا امتحان دادم اینجا :D در حد لالیگا بیکاریم :D

امیر هستم :D
در ضمن ، میخواستم تو همون پست اولم هم اشاره کنم که : پس من و امثال من باید چی بگیم؟ اما نگفتم :)
در هر حال هرکسی روحیاتی داره ، باید جمیع جوانب رو در نظر بگیری ، یعنی در همه حالات ممکن هزینه های مادی و معنوی رو یه طرف قرار بدی و دستاورد های مادی و معنوی رو یه طرف دیگه.
و سبک سنگین کنی.
در کل امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
اگه خواستی خدای نکرده بمیری هم مشهد نیا
تهران بمون

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
شما چی کار کردین بالاخره؟
من نظرم بازم همونه. برو مشهد

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
امیر هستم :D
در ضمن ، میخواستم تو همون پست اولم هم اشاره کنم که : پس من و امثال من باید چی بگیم؟ اما نگفتم :)
در هر حال هرکسی روحیاتی داره ، باید جمیع جوانب رو در نظر بگیری ، یعنی در همه حالات ممکن هزینه های مادی و معنوی رو یه طرف قرار بدی و دستاورد های مادی و معنوی رو یه طرف دیگه.
و سبک سنگین کنی.
در کل امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی
شما و امثال شما وضعشون به نظر من به مراتب از من بهتره :) شما می دونی می خوای 4 روزه دیگه چکار کنی ولی من .... :( هدفم تا دو ماه پیش خواجه نصیر ===> ارشد رو شریف ====> دکترا رو آمریکا یا اروپا بود ولی الان فقط دنیال اینم که برم مشهد و هیچ دیدی نسبت به آیندم ندارم :(

اگه خواستی خدای نکرده بمیری هم مشهد نیا
تهران بمون
چرا نرم مشهد ؟؟؟؟؟

شما چی کار کردین بالاخره؟
من نظرم بازم همونه. برو مشهد

زنگ زدم مشهد قرار شد شنبه هفته دیگه با مدارک پزشکی و .... برم مشهد :) ایشالا که قبول کنن انتقال رو (از نظر رتبه , رتبم تو 6 5 نفر اول ورودیشونه ولی بازم احتمالش هست قبول نکنن :( )

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
شما و امثال شما وضعشون به نظر من به مراتب از من بهتره :) شما می دونی می خوای 4 روزه دیگه چکار کنی ولی من .... :( هدفم تا دو ماه پیش خواجه نصیر ===> ارشد رو شریف ====> دکترا رو آمریکا یا اروپا بود ولی الان فقط دنیال اینم که برم مشهد و هیچ دیدی نسبت به آیندم ندارم :(

چرا نرم مشهد ؟؟؟؟؟

زنگ زدم مشهد قرار شد شنبه هفته دیگه با مدارک پزشکی و .... برم مشهد :) ایشالا که قبول کنن انتقال رو (از نظر رتبه , رتبم تو 6 5 نفر اول ورودیشونه ولی بازم احتمالش هست قبول نکنن :( )

سلام
ایشالا شمام تصمیم درست رو خواهی گرفت. منظورم یه چیز دیگه بود از اینکه خودمو مثال زدم.
اگه به عمق ماجرای خودت نگاه بکنی میبینی که اتفاقی نیفتاده که از پسش بر نیای و ایشالا حل میشه.
پیروز باشی

Last edited:

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
کم کم دارم خودمم به این نتیجه میرسم !!!
ولی از امنیت مشهد می ترسم :(

بستگی داره بخواین کجا زندگی کنین.. بالا شهر، میان شهر، پایین شهر، شهرک های تازه ساز و جدید،....

Sent from my C2105 using Tapatalk

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
... تمامه اگه تهران رو ول کنی .
بابا درستو بخون و الکی فیلم در نیار .
حال کن اونجا و اونجا کار پیدا کردنم بد نیست .
البته مشهدم خوبه اما تهران خیلی خوبه :)

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
اقا ما یه بار مشهد اومدیم اگه زندگی سیر شدیم اولا اون خرافات احمقانه یسری ها که اصلا حالم بهم خورد یارو مرده رو اورده تو تو صحن امام رضا خاک فرش داره میتکونه رو مرده حالم بهم خورد کم مونده بود از اسلام هم برگردم بعدشم 99 درصد مشهد افغانی امنیت نیس برادر من موندم چطور مشهدی ها شبا میزنن بیرون شما بع=ه اینده ات پشت نکن برادر من در اینده برو مشهد

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اقا ما یه بار مشهد اومدیم اگه زندگی سیر شدیم اولا اون خرافات احمقانه یسری ها که اصلا حالم بهم خورد یارو مرده رو اورده تو تو صحن امام رضا خاک فرش داره میتکونه رو مرده حالم بهم خورد کم مونده بود از اسلام هم برگردم بعدشم 99 درصد مشهد افغانی امنیت نیس برادر من موندم چطور مشهدی ها شبا میزنن بیرون شما بع=ه اینده ات پشت نکن برادر من در اینده برو مشهد
دادا من مشهدی ام
تضمین میکنم که اینجا اینقدر قضیه جنایی نیست
افغانی ها روبه شخصه کمتر میبینم
هرچند این ماه رمضون هی افغانیا و پاکستانی میومدن گدایی(و هنوزم هستن)ولی واقعا ترسناک نیست

بالا