electronic1387
Registered User
- نوشتهها
- 641
- لایکها
- 538
هارد 1 ترا چي پيشنهاد ميكنيد؟
الان بخرم خوبه يا صبر كنم ؟
الان بخرم خوبه يا صبر كنم ؟
من بودم با اختلاف 30 تومني كه بين 1 ترا و 500 هست همون 1 ترا رو ميخريدممن میخوام یک هارد اینترنال 500 گیگابایت ساتا بخرم
موندم از بین دو برند Seagate و WD کدوم رو انتخاب کنم.
شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید از بین این دو برند ؟
من بودم با اختلاف 30 تومني كه بين 1 ترا و 500 هست همون 1 ترا رو ميخريدم
برندش هم زياد فرقي نداره ولي سي گيت ميخريدم
بلي خوبهبه نظر شما این مدل از سی گیت خوبه
Seagate Barracuda ST1000DM003
توی خیلی از بنچمارکها نمره بالایی گرفته نسبت به هاردهای هم رده
بلي خوبه
دوستان الان هارد ساتا 6gb/s در بازار یافت میشه و اگر بله ؛ تو رنج 500 حدودا اطلاع دارید چنده؟
سعي كنيد سازگار بخريدبه نظر شما هاردیسک Seagate Barracuda ST1000DM003 رو
کدوم شرکت وارد ایران کرده، چون من توی وب سایت سازگار ارقام
این مدل رو ندیدم، آیا شرکت دیگری هست که نماینده سی گیت
توی ایران باشه ؟
این هارددیسک رو باید از کجا تهیه کنم ؟
ممنون از پاسخت ولی من متوجه اون عبارت بولد شده نشدم :blush: ؛ چون من میخوام کلا سیستم رو آپگرید کنم و الان با سه تا هارد ساتا معمولی بشدت کنده(حدود 3 ترا) میخواستم با تغییر C به ساتا 3(همون 6 گیگ) سیستم یه جونی بگیرههمین هاردی که من توی پست بالایی نوشتم 6 گیگابیت بر ثانیه سرعتشه ولی 1 ترابایته که فقط 30 تومان با
ظرفیت 500 گیگابایتی تفاوت قیمت داره و قیمت 1 ترابایتش هم حدود 175 هزار تومنه
در مورد واسط 6 گیگابیت بر ثانیه یا همان Sata 3 هم باید بگم که این واسط برای درایوهای SSD ساخته شده
که سرعت بسیار بالایی دارند و برای هاردهای معمولی مثل اتوبان پیشرفته میمونه که برای حرکت ماشینهای
اسپورت ساخته شده ولی شما میخوای با یک ماشین معمولی توش حرکت کنی.در کل برای هاردهای معمولی
Sata 1 یا فوقش Sata 2 با سرعت 3 گیگابیت بر ثانیه کافیه و خیلی بیشتر از حد نیاز این هارد ها است.
ممنون از پاسخت ولی من متوجه اون عبارت بولد شده نشدم :blush: ؛ چون من میخوام کلا سیستم رو آپگرید کنم و الان با سه تا هارد ساتا معمولی بشدت کنده(حدود 3 ترا) میخواستم با تغییر C به ساتا 3(همون 6 گیگ) سیستم یه جونی بگیره
همونطور که عرض کردم مادربرد فعلی رو میخوام عوض کنم و از سری چیپ ست 77 Zو یا B75 بگیرم که هم ساتا 3 دارند و هم usb3 و هم برای آینده کارت گرافیک ورژن 3 رو ساپرت میکنن.منظورم از واسط 6 گیگابیت بر ثانیه رابط مادربرد و هارد برای تبادل اطلاعات است یا به عبارت بهتر
مجموعه کابل و پورت و تراشه کنترلر که از Sata 3 پشتیبانی میکند مثل تراشه P67 را واسط Sata 3 میگویند
مادربرد شما هم باید این پورت رو داشته باشه تا بتونید از هاردهای Sata 3 استفاده کنید، لطفاً مدل مادربردت
رو بده تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم. برای آشنایی بیشتر با Sata 3 میتونی از این سایت استفاده کنی :
ماهنامه تخصصي رايانهخبر - SATA 3؛
سلامسلام . کسی قیمت هارد 1 ترا سیگیت رو داره ؟