sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
گلدن استار هم خدا شاهده هک شده بود!به نقل از egoldiran.biz :
خداشاهده که دارم راست میگم واقعا اسکریپت سایتش بهم ریخته بود
گلدن استار هم خدا شاهده هک شده بود!به نقل از egoldiran.biz :
خداشاهده که دارم راست میگم واقعا اسکریپت سایتش بهم ریخته بود
آفرینبه نقل از egoldiran.biz :اصلا این جور پول های دزدی خوردن نداره و حرومه من هم 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% اصل پولها رو بعد از اینکه جمع کردم می دم حالا می خواد هر چقدر طول بکشه ولی من اصل پول ها رو پس می دم چون اینجور پولها اگه پس داده نشه حرومه و خوردن نداره
خب چه فرقی می کنه عزیز منبه نقل از egoldiran.biz :
نخیر من این پولا رو در سایتهای هایپ دیگه سرمایه گذاری می کنم :blink: :blink:
به نقل از Roby :ببین دوست من
کلا از دو حالت خارج نیست یا شما میتونی پول تمام سرمایه گذارهات رو جبران کنی یا نمی تونی
اگه شما توان جبران رو داری یعنی شما به میزان کل سرمایه ای که جمع میکنی پول رزرو پشت دستت داری خب که اگه اینطوری هست پس چه نیازی به حذب سرمایه از سایر افراد داری خب پول خودت رو سرمایه گذاری کن که هم خیالت راحت باشه هم خدای نکرده به کسی بدهکار نشی و بقول خودت پول حروم نخوری
اگه هم که نمی تونی تمام سرمایه های جذب شده رو بیمه کنی پس چرا قولی میدی که نتونی بهش عمل کنی
به نقل از saeid.z :جالبه تمام افرادی که همیشه دنبال هایپ و معرفی هایپ هستند خودشون هم مخالف هایپ و سایتهای هایپ هستند بالاخره نفهمیدیم چطوره ؟:blink:
شما که میدونید همشون سر و ته یه کالباسن پس چرا میخواید تاپیک هایپها منظم بشه ؟
بعد اینقدر روی این سایتها بحث میکنید ؟
من که از اولش هم با هایپ مخالف بودم هیچوقت هم پشیمون نمیشم چون اینهمه مدت که فکر کسب درآمد از اینترنت بودم فقط کلاه برداری و اسکم و ... دیدم از هایپها پس حالا چطور میتونم باور کنم که میتونه یک سایتی خوب باشه حالا اصلا بیاد پول و برگردونه سود هم بده ما فکر نمیکنیم پولمون چطور سود کرده از چه راهی پول کدوم بیچاره ایه یا از کدوم راه حلال یا حروم به دست اومده ؟
اصلا کل این کار غلطه یک عده با سرمایه گذاری یک عده هم با زدن سایت شکست میخورن و سرشون کلاه میره اون عده هم میبینید سایتهاشون معروف شده و پولدار شدن یک سری گردن کلفتن که از جون آدمها هم نمیگذرن یک کم فکر کنیم ببینیم ما اینقدر تغییر کردیم که همچین کاری بکنیم . دوستانی که می خوان همچین کاری بکنن فکر بکنن اگه سرمایه خودشون رو به زحمت به دست آورده باشن بعد یک نفر به این صورت بالا بکشه آیا چقدر ناراحت میشن ؟
بد شناسی بود دیگهبه نقل از sascovach :کلا 99.99% از کسانی که هایپ میزنن کلاه بردار هستن
من فقط یه fx-team که مال شروین بود رو شنیدم که پولا رو پس داده وقتی سایتش بسته شده
من اگه بودم به جاي پول بهشون ..ير خر ميدادمبه نقل از egoldiran.biz :سلام دوستان
من ادماین یک سایت هایپ هستم ( حالا لطفا نگید که آدرس سایتت رو بده ) یک نفر با آدرس ایمیل [email protected] به آدرس ایمیل ادماین سایت یک میل زده و اینو نوشته
Hello admin
we are "Bad Voting Team" Group.
Please send $69 to egold account # : 3150243 and send us the batch number (Write your URL in memo)
If you would not send this money in 90 minutes , our group start bad voting to you in all of your monitor sites (In Rating part of your site safetyinvestment.com )
Also we would post bad post for you in mmg and tg Forums.
Our Group includes , more than 17 members , and all of us start to post bad voting for your program , unless pay in 90 minutes.
(We would post bad posting for your program 40 times a day , from more than 17 IP s )
If you pay in 45 minutes , we start posting good votes too.
Please send the batch# after payment ,
Then We'll post good votes from us , and you never see bad voting from our group
می گه که ما یک گروه 17 نفره هستیم که اگه شما تا 90 دقیقه دیگه به شماره حساب ایگلد 3150243 مبلغ 69 دلار نریزید ما شروع به دادن امتیاز منفی برای سایت شما در هایپ مانیتورها می کنیم می گه ما با چندین IP می تونیم امتیازهای منفی زیادی را برای شما بدیم و بر علیه سایت شما تو فروم ها پست می دیم اگر تا 45 دقیقه دیگه پول رو ریختید ما شروع به دادن رای مثبت برای سایت شما در هایپ مانیتور ها می کنیم الان 20 دقیقه از 90 دقیقه گذشته من چیکار کنم آیا این میل الکی هست یا واقعی؟
به نقل از sascovach :گلدن استار هم خدا شاهده هک شده بود!