• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورنت هاي خط خطي

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

مشكلي كه من با بعضي از تورنت ها دارم اين كه گاهي فايل هاي تورنت به صورت صفحات متني با حروف بي ربط ظاهر مي شوند و اصلا قابل استفاده نيستن نكته قابل توجه هم اين كه همان ها را سايرين مي توانند بدون مشكل ببينند و استفاده كنند ولي براي من كاملا بي فايده است و هيچ سيدري اعلام نمي كنند در حالي كه بقيه تعداد زيادي سيدر دارند.

از دوستان وارد به دانلود با تورنت خواهش مي كنم لطفا من را در اين مورد راهنمايي كنند. چون تعداد زيادي از اين طور تورنت ها دارم كه فقط هم ان فايل ها را به صورت تورنت پيدا كردم كه هيچ كدام هم كار نمي كنند.

خيلي از كمكتان ممنونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
yen yen جان ... منظورت چه فایل های هستش ؟ موسیقی و فیلم یا ... ؟
169.gif

بهرحال خیلی پیش میاد که تورنت هایی که public tracker هستن ، خراب یا مشکلدار باشن
164.gif
... ( در مقابل اونایی که عضویت و اینا می خوان امن ترن ، اما باید عضو بشی و اینا که دنگ و فنگش بیشتره
166.gif
)

ضمن اینکه اگه seeder ی هم نداشته باشی همینطوره
179.gif
... یعنی باید وایسی تا seeder پیدا بشه ، یا یکی از peer ها ، فایل مشابه رو داشته باشه ...

سعی کن تو ساعت های مختلف وصل بشی .. مثلا عصر وصل شو ببین چی میشه
23.gif
.. من خودم همین امروز یه آهنگی که اصلا گیر نمیومد رو با تورنت دانلود کردم ، به این ترتیب که بجای شب ، ظهر وصل شدم و راحت seeder پیدا شد ..
302.gif

ببخشید اگه خوب توضیح ندادم ... :)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب seymour

اول از همه بابت تاخير عذر مي خوام اميدوارم ببخشيد.

در مورد راهمنايي تان ممنون منم فكر مي كنم همين مشكل باشه يعني بيشتر مواقع احتمال را بر همين مي گذارم كه تورنت ها سيدر ندارند يا بد شير شدن يا از اين نوع مشكلات از انجايي هم كه نمي توانستم مطمئن باشم چون كسي ديگه اي را نمي شناختم كه از همان تورنت خاص استفاده كنه براي همين هم زياد سخت نمي گرفتم ولي اخيرا متوجه شدم كه تورنت هايي كه براي بقيه دوستان كار مي كنند براي من اعلام خطا مي كنند يا سيدر ندارند يا فايل هاي تورنت را باز مي كنند (فايل هاي كه بايد كامل بشوند) ولي اصلا شروع به دانلود نمي كنند (به عنوان مثال ان تورنتي كه در تاپيك افسنه شجاعن يكي از دوستان گذاشته بودن كه خودشان هم از همان دانلود كرده بودند براي من به هيچ وجه كار مي كنه يا مثلا فايل هايي كه مي بينم در خود سايتشان علام كرده كه سيدر هم دارند) .

البته فكر كردم شايد مشكل از نرم افزارم باشه ولي روي 2 تا از نرم افزارهاي تورنت امتتحان كردم ولي نتيجه نداد
()bit torrent azreus)
اجتمال داره مشكل از كامپيوتر من باشه يا جايي گزينه اي را فعال كرده باشم كه اجاه نده بعضي از فايل ها دانلود بشن؟
البته در مورد زمان وصل شدن به صورت 24 ساعات پشت سر هم هم امتحان كردم ولي باز هم نتيجه نداده!

جناب seymour

يك سوال هم داشتم من فايل هاي تورنتم را معمولا از ساي هاي ازاد و بدون عضويت پيدا مي كنم مثل mini nova يا spy يا مثل اين ها شما احيانا سايت ديگه اي مي شناسيد؟ چون تا حالا نشده با سايت عضو گيري برخورد كنم (فقط يكي كه ان هم بايد دعوت نامه براي عضويت داشته باشيد)

خيلي از راهنمايي تان ممنون.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
آيا امكان داره يكي از دوستان سالم بودن اين فايل تورنت را با كامپيوترشان امتحان كنند يا با برنامه اي كه استفاده مي كنند. چون با كامپيوتر من اصلا كار نمي كنه در حالي كه ظاهرا فايل سالمه و خيلي ها در حال استفاده هستند.

http://jem.d-addicts.com:6969/stats.html?info_hash=1afdd9b6b0f15e0117e08aed5cb8af27542ae03f

ممنون از كمكتان

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Yen Yen :
سلام
آيا امكان داره يكي از دوستان سالم بودن اين فايل تورنت را با كامپيوترشان امتحان كنند يا با برنامه اي كه استفاده مي كنند. چون با كامپيوتر من اصلا كار نمي كنه در حالي كه ظاهرا فايل سالمه و خيلي ها در حال استفاده هستند.

http://jem.d-addicts.com:6969/stats.html?info_hash=1afdd9b6b0f15e0117e08aed5cb8af27542ae03f

ممنون از كمكتان
لینک مشکلی نداره. فقط سیدر ها کم هستند. مشکل این تورنت اینه که تعداد فایل ها زیاد هست و این سرعت دانلود رو کاهش می ده . و احتمال صد در صد شدن دانلود شما رو کاهش می ده .!!!من سرعتم الان 7 کیلو هست که سرعتی خوبیه برای این تعدا فایل .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ین ین عزیز

من این تورنت رو تست کردم نرم افزاری که استفاده کردم میکرو تورنت است هم سیدر خوبی داره و هم تعداد رفیق های من به 100 می رسه سرعت دانلود من هم 50 کیلو بیت است که به نظر من عالیست این نرم افزار رو هم تست کن فارسیه و ساده هیچوقت هم اطلاعاتش از بین نمی ره مگر اینکه خودتون فایل رو پاک کنید .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از zirnevis :
سلام ین ین عزیز

من این تورنت رو تست کردم نرم افزاری که استفاده کردم میکرو تورنت است هم سیدر خوبی داره و هم تعداد رفیق های من به 100 می رسه سرعت دانلود من هم 50 کیلو بیت است که به نظر من عالیست این نرم افزار رو هم تست کن فارسیه و ساده هیچوقت هم اطلاعاتش از بین نمی ره مگر اینکه خودتون فایل رو پاک کنید .
میشه لینکی از برنامه میکروتورنت بدی ، ما هم ببینیمش ؟ :rolleyes:

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
[
سلام ین ین عزیز

50 ? مگه شما از چه سرویسی استفاده می کنی ؟ من با 512 به زور 40 رو پر می کنم ...

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

اینم لینک دانلود که این گزینه رو انتخاب می کنید : Get µTorrent 1.6 Installation Program (564 kB

http://www.utorrent.com/download.php

سرویس من مثلا اعلام شده 1 مگابیت دانلود و 512 آپلود و دینامیک است .

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از zirnevis :
سلام

اینم لینک دانلود که این گزینه رو انتخاب می کنید : Get µTorrent 1.6 Installation Program (564 kB

http://www.utorrent.com/download.php

سرویس من مثلا اعلام شده 1 مگابیت دانلود و 512 آپلود و دینامیک است .
البته این جا جاش نیست .ولی از کجا سرویس گرفتی ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میکروتورنت شدیدا تایید میشه ... منم با همین کار می کنم
96.gif
...

در مورد عضویت هم من تا حالا جایی عضو نشدم ... یعنی همیشه یه جوری با همین تورنت های عمومی کارم رو راه انداختم ...
302.gif
...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

لینک مشکلی نداره. فقط سیدر ها کم هستند. مشکل این تورنت اینه که تعداد فایل ها زیاد هست و این سرعت دانلود رو کاهش می ده . و احتمال صد در صد شدن دانلود شما رو کاهش می ده .!!!من سرعتم الان 7 کیلو هست که سرعتی خوبیه برای این تعدا فایل .
ممننو از اينكه فايل را امتحان كرديد.
اصلا نمي دانستم كه فايل زياد سرعت را كم مي كنه در نرم فزارهاي تورنت حالتي براي تنظيم تعداد فايل هاي هم زمان از يك فايل تورنت هست؟

سلام ین ین عزیز

از شما هم براي چك كردنتان خيلي ممنونم .

من همان طور كه گفتم از بيت تورنت و ازي استفاده مي كنم(فكر كنم بايد الان با اين سرعت عالي ميكرو تورنت بگم مي كردم!)

ولي چند تا سوال برام پيش آمده
1. با وجود اينكه الان از همان نرم افزار شما استفاده مي كنم سرعتم از 11 بالاتذ نميره (در حالي كه مي دانم حداقل 14 ديگه خالي دارم)
2. سيدر ها هم حدود 5 تا تغيير مي كنن
3. نرم افزار را موقع نصب از قسمت فارسي اتخاب كردم ولي همه منو ها انگليسي هستن كجا را بايد ردست كنم؟

البته نرم افزار را قبل از لينك شما از جايي ديگه پيدا كردم. احتمال داره تفوت نسخه ها باعث اين مورد شده باشه.؟

میکروتورنت شدیدا تایید میشه ... منم با همین کار می کنم ...

در مورد عضویت هم من تا حالا جایی عضو نشدم ... یعنی همیشه یه جوری با همین تورنت های عمومی کارم رو راه انداختم ... ...

من جديدا با يك سايت تورنت اشنا شدم مدتي بود كه دعوتنامه براي عضويت نياز بود كه حالا يا موقتا يا دائم شرط دعوتنامه را برداشتن ولي حقيقتا فايل هاي عالي دارند /www.Demonoid.com

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

در مورد سئوال اول و دوم مشخص نمی کند که سرعت چقدر است شاید تعداد کسانی به شبکه وصل هستند کم است و یا آیا آنهایی که به شبکه وصل هستند به شما اجازه دسترسی سرعت بالا در دانلود می دهند یا نه؟ مثل خود من که معمولا اجازه می دهم 10 کیلو مکزیمم از فایلهای من استفاده کند . مثالی می زنم من یک فایل فیلمی رو می خواستم با وجودی تمام این سایتها اعلام خطر در مورد سلامتی آن می کردند و میگفتند سیدری نیست من تورنت آن را وارد برنامه کردم و با کمال تعجب دیدم در روز سوم که داشتم ناامید می شدم یک سیدر پیدا شد و با سرعت 30 کیلو اجازه دانلود به من داد و همین باعث شد 6 ساعته این فیلم رو بگیرم و جالب اینکه فقط این یه دونه بود .

در مورد سئوال سوم بگم متاسفانه نویسنده زبان فارسی آن یعنی علیرضا می خواست تغییری در زبان و گزینه ها بدهد و چون ورژن جدید آن آمد و او هم نتوانست فایل خود را تکمیل کند این ورژن بدون ساپورت کردن زبان فارسی آمده است در حالی که ورژن 1.5 اینچنین نیست . احتمالا نسخه آلفا آن این مشکل را حل خواهد کرد.

راستی این سریال افسانه عقابها رو که قبلا بچه ها دانلود کردن و همه جا هست . زحمت یه سریال دیگه رو بکش .

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

ممنون ازتوضيحاتتان پس اين طور كه من فهميدم ربطي به تنظيمات من نداره (خب اين خبر خوبي بود چون همش نگرانم جايي چيزي را تغيير بدم كه نتوانم درست دانلود كنم)

در مورد فارسي هم ممنون پس بايد منظتر باشم تا نسخه تكميلي بياد مرسي

در مورد سريال هم بايد بگم چون فعلا نمي توانم سريال را از دوستان بگيرم و در ضمن خيلي هم مشتاقم زودتر سريال را نگاه كنم(شبكه 1 بر خلاف وعده اش كه قرار بود از اول تير نشانش بده عمل كرد و هنوز كه شروع به نمايش نكرده و وستان هم چون نسخه اصلي را ديدن خيلي يا در اصل اصلا پيگير اين ماجرا نيستند ) بنابراين خودم شروع به دانلود كردم تا ببينم.(البته در حال حاضر سريال به سوي جنوب را هم زمان با ميول دانلود مي كنم)

راستي مي توانم يه سوال ديگه هم بكنم؟ مرسي!

سرعت دانلود و اپلود را چه طوري ميشه به دلخواه تنظيم كرد گاهي سرعتش خيلي بالا تر از اني كه مي خوام ميشه يعني گاهي لازمه سرعتش را ثابت نگه دارم ولي حالتهاي پيش فرضش خيلي بالا هستند متاسفانه گزينه هاي تنظيم سرعت را اينجا پيدا نمي كنم

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سرعت آپلود و دانلود را می توان به صورت زیر کنترل کرد :

options را انتخاب می کنیم اولی یعنی preferences رو انتخاب می کنیم بعد گزینه connection را انتخاب و در قسمت bandwidth limiting می توانم به global upload یا دانلود عدد دهید صفر بی نهایت است .

همچنین در همین prefrenences می توانید scheduler رو انتخاب و در آن آپلود یا دانلود را کنترل کنید .

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خيلي ممنونم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آيا امكان داره يكي از دوستان سالم بودن اين فايل تورنت را با كامپيوترشان امتحان كنند

ين ين جان، نميدونم مشکلت حل شده يا نه ولي من از سؤالت اينجور متوجه شدم که فايل تورنت به جاي اينکه به عنوان تورنت دانلود شه به صورت يک فايل متني که انگار با Notepad باز شده باشه مشاهده ميشه. نميدونم از چه براوزري استفاده مي کني ولي من گاهي تو فايرفاکس (من از همه ي Browser ها استفاده مي کنم نه يکي!) وقتي خواستم يک فايل تورنت رو بگيرم، به جاي ااينکه دانلود شه، به صورت صفحه باز شده که توش يه سري کد و عدد و چيزهاي عجيب غريبه! الان اين فايلتو با IE امتحان کردم و راحت دانلود شد (آخي، تو هنوز مشکل دريافت DVD هاي سريالو داري
girl_sad.gif
). برنامه هاي مورد استفاده ي من هم BitComet و Azureus هستند که من بيشتر از ازو استفاده مي کنم ولي اين بيت کامت با هر بار اجرا شدن، کاسه و کوزه ي منو ميريزه به هم و فايل هاي تورنت رو مجبور ميکنه که با اون دانلو شن
girl_wacko.gif
براي همين من يه روش ديگه دارم که اگه تو هم مکلت اوني باشه که اون بالا گفتم ميتوني از اين طريق استفاده کني و اون اينکه فايل تورنت رو (که پسوند torrent داره، و نه لينک همينجوريشو) به صورت جداگانه دانلود کني و بعد تو برنامه ي مربوطه اجراش کني. من خودم هميشه لينک فايل رو مي گيرم و بعد به طورجداگانه با DAP دانلودش مي کنم و هميشه هم موجود دارمش ^_^

اين بود پايان راهنمايي من!!!

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
خواهر پرشيانا خيلي از توضيحات ممنونم (مچم را گرفتيد :blush: فهميديد ميام پي تي ولي دور و بر افسانه پيدام نمي شه چي كار كنم سرعت دوستان زياده تا ميام به خودم بجنبم 2 3 صفحه مي برن جلو من مي مانم و يك عالمه پست بدون جواب ...!!!)

ين ين جان، نميدونم مشکلت حل شده يا نه ولي من از سؤالت اينجور متوجه شدم که فايل تورنت به جاي اينکه به عنوان تورنت دانلود شه به صورت يک فايل متني که انگار با Notepad باز شده باشه مشاهده ميشه. نميدونم از چه براوزري استفاده مي کني ولي من گاهي تو فايرفاکس (من از همه ي Browser ها استفاده مي کنم نه يکي!) وقتي خواستم يک فايل تورنت رو بگيرم، به جاي ااينکه دانلود شه، به صورت صفحه باز شده که توش يه سري کد و عدد و چيزهاي عجيب غريبه! الان اين فايلتو با IE امتحان کردم و راحت دانلود شد (آ

راستش اينقدر اطلاعات جالب اينجا گرفتم كه كم كم داشت يادم مي رفت اصلا براي چي اين تاپيك را باز كردم در واقع مشكلم كما كان پابر جاست. دقيقا مشكلي كه دارم هماني كه شما گفتيد يعني فابل تورنت را به صورت صفحات متني باز مي كنه. اين روشي كه توضيح داديد را امتحان كردم الان يكي از فايلهايي را كه قبلا با اكسپلورر مشكل داشتم با فاير فاكس باز شد( نمي دانم سر اكسپلوررم چه بلايي امده بعد از اينكه نرم افزار نمايشگاه كتاب را نصب كردم اكسپلوررم خراب شد يعني وقتي بازش مي كنم سرعت كامپيوتر به نيم ميليمتر حركت ماوس در دقيقه مي رسه! حتي نمي توانم اكسپلوررم را پاكش كنم :wacko: فكر كنم بايد يه تاپيك هم براي اين باز كنم ! شما بعد از نصب نرم افزار نمايشگاه اين مشكل براتان پيش نيامد؟ ) تا حالا كه روش خوبي بوده برم ببينم بقيه فايل ها را هم باز مي كنه يا نه
خيلي خيلي ممنون :happy:

برنامه هاي مورد استفاده ي من هم BitComet و Azureus هستند که من بيشتر از ازو استفاده مي کنم ولي اين بيت کامت با هر بار اجرا شدن، کاسه و کوزه ي منو ميريزه به هم و فايل هاي تورنت رو مجبور ميکنه که با اون دانلو شن
من هم از ازي و بيت تورنت استفاده مي كنم(كم كم بايد فعل ماضي به كار ببرم) ولي تا حالا اين نرم افزار ميكرو تورنت از همه بهتر واقعا عالي تنضيمات خيلي خوبي داره و سرعتش هم اصلا با ان 2 تاي ديگه قابل مقايسه نيست فايلي كه با ازي حداكثر 3 تا داشت اينجا راحت به 15 ميرسه

براي همين من يه روش ديگه دارم که اگه تو هم مکلت اوني باشه که اون بالا گفتم ميتوني از اين طريق استفاده کني و اون اينکه فايل تورنت رو (که پسوند torrent داره، و نه لينک همينجوريشو) به صورت جداگانه دانلود کني و بعد تو برنامه ي مربوطه اجراش کني. من خودم هميشه لينک فايل رو مي گيرم و بعد به طورجداگانه با DAP دانلودش مي کنم و هميشه هم موجود دارمش ^_^
ببخشيد،من اين اخر را نفهميدم چي را با چي مي گيريد فايل هاي تورنت سالم را نه انهايي را كه مشكل دارن دانلود مي كنيم بعد .... اينجا را نفهميدم چي شد چي را با DAP ميشه گرفت؟ (ببخشيد فكر كنم از اثرات اعتياد به اينترنت باشه :p مي گن اگر مي خواهيد بفهميد به اينتر نت معتاد هستيد يا نه ببينيد 4 صبح در مسيرتان به اشپزخانه براي خوردن يك ليوان اب ميل هاتان را هم چك مي كنيد يا نه؟ حالا من از اين هم جلوترم هر دفعه كه بلند بشم يك سري سرعت هاي دانلود و اف هاي مسنجر را هم چك مي كنم و البته افسانه شجاعان را ! )

آخي، تو هنوز مشکل دريافت DVD هاي سريالو داري
بله هنوز مشكل را دارم :( لبته شايد تا 2 تا 4 هفته ديگه شايد درست بشه ولي اگر نشه 2 هفته دانلود عقب ميافته براي همين گفتم شروع به دانلود كنم حالا كه سيدر داره از دستم نره (هيچ كس به صدا و سيما اعتراض نمي كنه چرا طبق قرار پخشش نمي كنن منظور م توي تاپيك عقاب هاست)

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

ببخشید یه دخالت کوچک می کنم . بنابراین با شرمندگی من فقط به یک سئوال پاسخ می دم .

در مورد اینکه فایلهای متنی ظاهر می شه . اول مورد چک کردن ویروس یا موارد مشابه دوم استفاده از دو مرورگر وب به طور همزمان یعنی هم اینترنت اکسپلورر و هم موزیلا یا اوپرا .

راه حل :

اسکن کردن برای ویروس یابی بعد از آن استفاده از یک مرورگر مثل اینترنت اکسپلورر و به حالت default برگرداندن آن که از همه مهمتر است . برای این کار مرور گر خود را باز کرده و در نوار ابزار گزینه tools و بعد آخری یعنی internet options را انتخاب می کنیم . بعد وقتی صفحه باز شد بعد programs را انتخاب و گزینه rest web setting را انتخاب و ok میکنیم . در آخر برای اطمینان در همان internet options به قسمت advanced رفته و restore default را کلیک می کنیم بعد هم apply و ok می کنیم . در این صورت internet explorer مشکلی دیگر نخواهد داشت .

جوابای بعدی هم خواهر پرشيانا می دن با معذرت خواهی از ایشان .:)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش مي کنم زيرنويس عزيز ^_^

ين ين جان، اول از همه اينکه خيالت راحت باشه که من هيچ وقت مچ گيري نمي کنم ^_^ دوم اينکه منظورتو از نرم افزار نمايشگاه نفهميدم که چيه؟ اگه اون ديکشنريه منظورته که من چنين مشکلي رو باهاش ندارم (شک دارم که منظورت اين بوده باشه).

در مورد اون بخشي که پرسيدي منظورم چي بود اين بود که مثلا همين فايلي رو که لينکشو گذاشتي

DOWNLOAD TORRENT

وقتي ماوس رو روش نگه ميداري، تو status bar براوزرت مي بيني که دقيقا به يک فايل تورنت لينک شده و نه يک صفحه ي ديگه. خوب حالا ميتوني روي اين فايل رايت کليک کني و copy shortcut کني که نتيجه اش ميشه اينکه http://jem.d-addicts.com:6969/torrents/1afdd9b6b0f15e0117e08aed5cb8af27542ae03f.torrent که آدرس اين لينکه برات کپي ميشه. حالا ميتوني برنامه ي Download Accelerator Plus يا Flash get و غيره رو باز کني و اينو توش اد کني و بذاري که اون برنامه ي دانلود منيجر برات دانلودش کنه. بعدشم که ديگه راحت ميتوني با هر برنامه ي تورنتي که خواستي بازش کني.

خب منظور من از اون نوشته اين بود، نميدونم حالا منظور تو هم همين بود يا يه چيز ديگه ^o^

در هر صورت اميدوارم هرچه زودتر اين عقاب ها رو ببيني. بچه ها هم کاري ندارند به اينکه چرا صدا و سيما پخشش نمي کنه چون نيازي نمي بينندف تازه در تدارک اينند که دنباله ي اين عقابها که بازگشت عقاب هاي قهرمان هست رو بگيرند و بخش بعديشو که Heaven Sword and dragon Saber هست.

من اينا رو ساعت 2 صبح نوشتم، ولي انگاري پي تي مرحوم شد، هيچ کدومش پست نشده!!

بالا