• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورنت هاي خط خطي

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
خواهر پرشيانا و جناب سيمور عزيز از راهنمايي هاتان ممنونم .
جناب سيمور راهي كه پيشنهاد كرديد را استفاده كردم و خوشبختانه دوباره اكسپلوررم راه افتاده خيلي لطف كرديد متشكرم.

منظورتو از نرم افزار نمايشگاه نفهميدم که چيه؟ اگه اون ديکشنريه منظورته که من چنين مشکلي رو باهاش ندارم (شک دارم که منظورت اين بوده باشه).
خواهر پرشياناي عزيزم منظورم از نرم افزارنمايشگاه همان نرم افزار جستجو كتاب ها و ... نمايشگاه بود كه امسال در نمايشگاه مي دادن البته دوستان اينجا هم قرار داده بودن كه وقتي ان را نصب كردم بدون دقت به هشدارهاي سيستم در مورد غير فعال كردن بعضي قسمت هاي كامپيوتر نصبش كردم و بعد از ان مشكل پيدا شد كه حالا به كمك راهنمايي ها درست شده.

مرسي ان قسمت نفهميده هم كاملا واضح شد مرسي!

در ضمن معلومه كه مچ گيري نمي كنيد مزاحي بيش نبود! اميدوارم عقاب ها و همه سريال هاي بعدش را هم ببينيد و لذت ببيريد منم به زودي عقاب هام كامل ميشه ميام ببينم اين تاپيك عقابها چه خبره اينقدر مياد بالا

الان نگاه كردم حدودا 2 هفته و 5 روز ئيگه عقاب دار مي شم 3 روزه هم نگاهش كنم يعني دقيقا 3 روز بعد از تمام شدن اخرين امتحانم مي توانم بيام عضو مجدد عقاب ها بشم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از Yen Yen :
سلام
خواهر پرشيانا و جناب سيمور عزيز از راهنمايي هاتان ممنونم .
جناب سيمور راهي كه پيشنهاد كرديد را استفاده كردم و خوشبختانه دوباره اكسپلوررم راه افتاده خيلي لطف كرديد متشكرم.
اگه باعث شدم مشکلت حل بشه خوشحالم ... ;)

mahanovich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مشکل با میکرو تورنت دارم اونم اینه که بیشتر فایلهای بزرگی که داونلود می کنم (بالاتر از 1 گیگ) بعد از 85-6% متوقف می شوند و برنامه هم ایرا از پورت می گیره.
نرم افزار آزمایش پورت هم می گه این پورت بسته است(توی نوار پایین گه یک مثلث زرد یا دایره قرمز هست).
چکار باید بکنم؟
مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من یه مشکل با میکرو تورنت دارم اونم اینه که بیشتر فایلهای بزرگی که داونلود می کنم (بالاتر از 1 گیگ) بعد از 85-6% متوقف می شوند و برنامه هم ایرا از پورت می گیره.
نرم افزار آزمایش پورت هم می گه این پورت بسته است(توی نوار پایین گه یک مثلث زرد یا دایره قرمز هست).
چکار باید بکنم؟
مرسی
فقط ميکروتورنت اينجوريه يا بقيه هم؟ مثلاً با اپرا يا FlashGet هم اگه ميتونی يه تست بکن.

mahanovich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[من فقط با میکرو تورنت و بیت تورنت کار کردم و هردو هم همین مشکل رو ایجاد میکنند.در واقع به نظر می آید شما برای مشترکین دیگر Hidden هستید.بعد یک برنامه قابل خرید برای پیدا کردن پورتهای باز معرفی می کنه که ظاهرا مجبوری اونو بخری.
من نسخه آزمایشی برنامه رو گرفتم اما دقیقا روش استفاده اونو متوجه نشدم.ظاهرا برای هر برنامه یک پورت خاص می دهد.
اگا شما موفق به حل این مشکل شدید خبر بدهید.در ضمن ظاهرا برنامه عدد پورت را اتفاقی انتخاب می کند و با هر بار تغییر دستی عدد چند لحظه سرعت تغییر می کند.

بالا