من که از بر و بچه های PT ناامید شدم...
يه دعوت نامه كه قابل شما رو نداره mitch عزيز. شرمنده مي كنيد. :blush:به نقل از mitch :میگن در نا امیدی بسی امید است... یا یه چیزی تو این مضامین. منم GMail دار شدم. به لطف یک انسان فداکار... سخاوتمند... مردم دار... نوع دوست... خیر... دوست داشتنی... دارای کمالات بی شمار... به نام Persia. یه دعوت نامه برای من فرستاد. دستش درد نکنه... خدا یک در این دنیا... صد در آخرت بهش بده... ابولفضل نگهدارش باشه... خدا سرمایشو زیاد کنه... ایشالا همیشه تنش سالم باشه...
رضا جان اون قول هم که بهت دادم یادم نمیره... در اسرع وقت... فقط بگو چکار کنم.
به نقل از fotocopy :اونايي که نگرفتن ايميلشونو بنويسن به 2-3 تاشون ميتونم بدم (داش سعيد در اولويت است)
به نقل از fotocopy :به به
اشکان جان خوشحالم که اينقدر خوبي کردي آخر ما هم تونستيم يه کوچولو جبرانش کنيم
فرستادم برات
به نقل از fotocopy :اشکال نداره
لينک اکتيو شدنشو برات با پي ام ميفرستم
به نقل از خوبی کن :مرسي که برام فرستادي فتو جون
از هول حليم افتادم تو ديگ رمز عبورمyahoo را فراموش کردم هرکار ميکنم اکتيو نميشه تازه تا ۱۲ ساعت نميتوانم کاری بکنم :worried: گربه به اين بد بختی ديدن ؟؟؟؟
به نقل از PersianMag.com :همه بدبتي گربه ها از بي سيبيليه
من هم هستم اگه اركات هم داريم مشتري هستيم هابه نقل از Persia :جي ميل باز بهم دعوت نامه داده. دو تاشو مي تونم بدم به دوستان. هر كي مي خواد بگه.
دعوت نامه جيميل فرستادم.به نقل از mehrdad1355 :من هم هستم اگه اركات هم داريم مشتري هستيم ها
برا این بنده خدا بفرست [email protected]به نقل از Persia :دعوت نامه جيميل فرستادم.
ديگه كسي نمي خواهد؟
به نقل از fotocopy :برا این بنده خدا بفرست [email protected]