• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه به دوستان وبمستر

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
دوستان عزیز
سعی کنید در وب ایران کار نکنید
وقت و انرژیتون رو با هر تخصصی که دارید در وب خارج(پیشنهاد وب انگلیسی) به کار ببرید
درآمدتون چند برابر میشه جوری که اصلا قابل مقایسه با وب داخل نیست

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تجربه ای در این زمینه دارید خودتون ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وضعیت اون ور چطوره؟

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
با ادسنس کار میکنید ؟ وضعیت کپی رایت چطوره؟
با ادسنس و ادموب و ... سایر سیستم های معتبر خارجی
بسیار حساس روی موضوع کپی رایت
اگر قصد کار دارید باید به این موضوع توجه داشته باشید
باز تر میکنید قضیه رو؟
زمینه کاری نحوه درآمد
هر زمینه کاری که شما داخل ایران داشته باشید رو می تونید توی وب خارج هم همون کار رو انجام بدید.
به عنوان مثال شما اگر وبسایت پزشکی فارسی زبان دارید، میتونید توی همین زمینه کار کنید و از درامد دلاری خودتون لذت ببرید
نحوه درامد هم مثل وب داخل هست با این تفاوت که اونا قانون مدار هستند و کلاهبرداری نمیکنن فقط باید دقت کنید که قوانینشون رو نقض نکنید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با ادسنس و ادموب و ... سایر سیستم های معتبر خارجی
اگر قصد کار دارید باید به این موضوع توجه داشته باشید

هر زمینه کاری که شما داخل ایران داشته باشید رو می تونید توی وب خارج هم همون کار رو انجام بدید.
به عنوان مثال شما اگر وبسایت پزشکی فارسی زبان دارید، میتونید توی همین زمینه کار کنید و از درامد دلاری خودتون لذت ببرید
نحوه درامد هم مثل وب داخل هست با این تفاوت که اونا قانون مدار هستند و کلاهبرداری نمیکنن فقط باید دقت کنید که قوانینشون رو نقض نکنید.
ادسنس رو با توجه به اون آدرس فیزیکی که نیاز داره خودتون ثبت نام کرد یا از واسطه استفاده می کنید؟

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
برای فعالیت حتما باید دامین و هاست از شرکت خارجی ثبت و خرید کنیم ؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سلام
دوستان عزیز
سعی کنید در وب ایران کار نکنید
وقت و انرژیتون رو با هر تخصصی که دارید در وب خارج(پیشنهاد وب انگلیسی) به کار ببرید
درآمدتون چند برابر میشه جوری که اصلا قابل مقایسه با وب داخل نیست
برای ادسنس زبان انگلیسی سایت باید در چه حد باشه؟ در حد متوسط رو قبول میکنن؟

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
درود
اگر امکانش هست ادرس سایتتون رو برام خصوصی بفرستید .
ممنون
سلام دوست عزیز متاسفانه امکانش نیست
برای فعالیت حتما باید دامین و هاست از شرکت خارجی ثبت و خرید کنیم ؟
بله

برای ادسنس زبان انگلیسی سایت باید در چه حد باشه؟ در حد متوسط رو قبول میکنن؟
اگه کپی رایت رو رعایت کنید و موضوع سایت هم از نظر قوانینشون مشکلی نداشته باشه ، قبول میکنن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ادسنس رو حتما باید از یک واسطه استفاده کرد چون براتون یک نامه میفرستن که محتویات اون نامه رو نیاز خواهید داشت
منظورم اینه خودتون اون ور آشنا داشتین یا از کسانی که درصدی از درامد رو برای خودشون بر میدارن و انجام میدن استفاده کردین

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کپی رایت که صاحب اثر گزارش dmca میده و از ایندکس حذف میشه
وقتی از ایندکس خارج شده دیگه نمایش داده نمیشه که کسی کلیک کنه
خب پس دیگه چرا گیر میده به کپی رایت؟ تنبیه خروج از نتایج جستجو کافی نیست؟

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
منظورم اینه خودتون اون ور آشنا داشتین یا از کسانی که درصدی از درامد رو برای خودشون بر میدارن و انجام میدن استفاده کردین
از یک فریلنسر در فروم های خارجی استفاده کردم برای گرفتن آدرس و مبلغی رو توافق کردیم که بعد از فرستادن عکس از نامه گوگل بهش پرداخت کردم

کپی رایت که صاحب اثر گزارش dmca میده و از ایندکس حذف میشه
وقتی از ایندکس خارج شده دیگه نمایش داده نمیشه که کسی کلیک کنه
خب پس دیگه چرا گیر میده به کپی رایت؟ تنبیه خروج از نتایج جستجو کافی نیست؟
متاسفانه دلخوش به این مقدار نیستن و حسابی مقابله میکنن با نقض کننده های قانوناشون
از سمت دیگه واسه کسانی که اپلیکشن دارن و نقض میکنن قانون ها رو مجازات های سنگین تری در نظر میگیرن

قبل از شروع به کار تک تک قانون ها رو مطالعه کنید و سعی کنید همه اون ها رو رعایت کنید درغیر اینصورت ممکنه اکانتتون رو ببندن و درآمدتون هم بلوکه کنن

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
شدیداً توصیه این دوستمون رو تایید میکنم.
حدود یک سال و نیم هست که دارم رو وب سایت انگلیسی زبان کار میکنم و خدا رو شکر نتیجه خوبی گرفتم.
البته دوستان توجه کنید که فضای اکوسیستم وبمستری غیر فارسی با تجربیات ما خیلی متفاوت هست. مثلا بحث کپی رایت خیلی جدی هست. آپدیت های گوگل خصوصا برای وب سایت های انگلیسی زبان خیلی جدی تر و تخصصی تر هست. رقابت بالاتر هست. ضمن اینکه همه چیز به تلاش و ممارست خودتون بستگی داره و اینکه موضوعی که انتخاب میکنید چی باشه.

میزان درآمد بستگی به اینکه مخاطب شما چه کشوری باشه و مهم تر از اون موضوع سایت شما چی باشه داره.

با این حال یه سری آمارها توی کیس خودم رو بهتون میدم شاید انگیزه آفرین باشه:
مدت فعالیت: 20 ماه
کل درآمد : 11.000.000.000 ریال (تقریبا 70.000 دلار)
هزینه ها: 2.500.000.000 ریال (مالیات، حق واسطه، هزینه سرور اختصاصی، هزینه دامنه، حقوق، چیز.پی.ان شخصی و کمی سئو)
خالص دریافتی: 8.500.000.000 ریال
زبان سایت: انگلیسی
مخاطبان: عمدتاً آمریکایی و کانادایی
منبع درآمد: ادسنس

من خودم تهران هستم. با یک نفر که ترکیه ساکن هست کار میکنم اون یه مبلغ ثابت میگیره. درامد رو برام میفرسته اینور. ضمن اینکه امسال دولت ترکیه مالیات هم برای درآمد فرستاد که نزدیک به 20 درصد درامد سالیانه میشد.

من یه زمانی سایت فارسی زبان با روزانه صد هزار ویزیتور داشتم و با وجود حساب وی.آی.پی نمایش دهنده توی سرویس های آگهی ایرانی درآمدش اندازه وب سایت انگلیسیم نبود ضمن اینکه سایت فعلی بازدیدش یک پنجم اون هم نمیرسه.

درامد از ادسنس کاملا متغییره و پارامتر های زیادی داره اما تو کیس من ادسنس به اعضا هر کلیک میانگین پنج هزار تومن میده. و نرخ کلیک خارجی ها خیلی خیلی بالاتر از نرخ کلیک روی تبلیغات ایرانیا هست چون تبلیغات کاملا منطبق بر نیازهای اونا نمایش داده میشه.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
شدیداً توصیه این دوستمون رو تایید میکنم.
حدود یک سال و نیم هست که دارم رو وب سایت انگلیسی زبان کار میکنم و خدا رو شکر نتیجه خوبی گرفتم.
البته دوستان توجه کنید که فضای اکوسیستم وبمستری غیر فارسی با تجربیات ما خیلی متفاوت هست. مثلا بحث کپی رایت خیلی جدی هست. آپدیت های گوگل خصوصا برای وب سایت های انگلیسی زبان خیلی جدی تر و تخصصی تر هست. رقابت بالاتر هست. ضمن اینکه همه چیز به تلاش و ممارست خودتون بستگی داره و اینکه موضوعی که انتخاب میکنید چی باشه.

میزان درآمد بستگی به اینکه مخاطب شما چه کشوری باشه و مهم تر از اون موضوع سایت شما چی باشه داره.

با این حال یه سری آمارها توی کیس خودم رو بهتون میدم شاید انگیزه آفرین باشه:
مدت فعالیت: 20 ماه
کل درآمد : 11.000.000.000 ریال (تقریبا 70.000 دلار)
هزینه ها: 2.500.000.000 ریال (مالیات، حق واسطه، هزینه سرور اختصاصی، هزینه دامنه، حقوق، چیز.پی.ان شخصی و کمی سئو)
خالص دریافتی: 8.500.000.000 ریال
زبان سایت: انگلیسی
مخاطبان: عمدتاً آمریکایی و کانادایی
منبع درآمد: ادسنس

من خودم تهران هستم. با یک نفر که ترکیه ساکن هست کار میکنم اون یه مبلغ ثابت میگیره. درامد رو برام میفرسته اینور. ضمن اینکه امسال دولت ترکیه مالیات هم برای درآمد فرستاد که نزدیک به 20 درصد درامد سالیانه میشد.

من یه زمانی سایت فارسی زبان با روزانه صد هزار ویزیتور داشتم و با وجود حساب وی.آی.پی نمایش دهنده توی سرویس های آگهی ایرانی درآمدش اندازه وب سایت انگلیسیم نبود ضمن اینکه سایت فعلی بازدیدش یک پنجم اون هم نمیرسه.

درامد از ادسنس کاملا متغییره و پارامتر های زیادی داره اما تو کیس من ادسنس به اعضا هر کلیک میانگین پنج هزار تومن میده. و نرخ کلیک خارجی ها خیلی خیلی بالاتر از نرخ کلیک روی تبلیغات ایرانیا هست چون تبلیغات کاملا منطبق بر نیازهای اونا نمایش داده میشه.
ممنون که تجربه خودتون رو کامل توضیح دادین
نکته هایی که در مورد شروع کار میتونین بگین چیه؟
هاست و دامنه از شرکت های ایرانی میتونیم بخریم؟
کلا اگه نکته خاصی هست لطفا بگین که استفاده کنیم

بالا