درود،
اول از همه باید معین کنین ک کلاس چندم هستین. دوم هم اینکه 2 روز مسافرت + عشق و حال + بدونِ خودروی شخصی! جور در نمیاد. اگه دبیلستانی هستین و یا دانشجون، خب اشکالی نداره و اگه پیاده هم برین همون عشق و حالتون براهه. اما اگر از کلاس ملاس گذشته، خب شبی 100 تا 200 تومن برای اقامت (خوابیدن) باید در نظر بگیرین. حلا میخواد شیراز باشه یا علی آباد کتول یا فرهزاد. روزی هم 20 تومن خورد و خوراک برای دو نفر و 10 تومن پول تاکسی. حساب کنین، برای 3 روز 300 تا 400 لازمه.
پ. ن. بنده ب این نوع مسافرت، یعنی بدونِ وسیله ی نقلیه و با اتوبوس با جیبِ خالی، میگم سگ سفری. طرف مثل سگ میره مسافرت. حالا دقیق نمیدونم اگر نره چ اتفاقی می افته. طرف میره با اتوبوسِ آشغالی و سه بسته سیگار. غذا هم ساندویج کالباس چهار نون + سس قرمز دستساز فراوان. خب عمو جون، مجبوری بری مسافرت؟ پول ک ندارین. ماشین هم ندارین. جای باکلاسی هم ک میخواین برین! خب داداش نرو. طبیعت کیلویی چنده؟ مثل مرد 2 تا بلیط هواپیما رفت و برگشت بگیر و هتل هم از شهرتون رزرو کنین. شاهانه برین و شاهانه بیاین. مثل سگ سفر رفتن رو تا حالا تجربه نکردم. ممنون میشم دوستان، خاطراتِ سفرِ سگیِ خودشون رو Share کنن.
پ. ن. جونِ لیلدود برو زبان انگلیسی یاد بگیر. سه دقیقه داشتم میخوندم نتا بفهمم ب چ زبونی نوشتی امضات رو!
پ. ن. عذر خواهم اگر تند بود.
یعنی چی کلاس چندم هستم ؟ عزیزه دل من 5ام قراره برم اربیل ، تا 9ام اونجام ...
در ضمن اگه گفتم بدون وسیله ام و قیمت کامل خواستم بپرسم به خاطر دوستانم بود که زیاد اوضاع مالیشون خوب نیست ...
حالا شما بگو سگ صفری یا یا شاهانه سفری... نظر شما اصلا برای من مهم نیست که چی میخوای بگی ...
بلیطهارو هم جاش بیفته زیاد گرفتیم ....
فکر نکنم زبان هم مشکل داشته باشه و امضا هم واسه خودم نوشتم نه که شما بیای بخونی ...
این لحن صحبت شما بیشتر میخوره دبیرستانی باشی ...