• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه شما برای سفر در روزهای عید نوروز

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
شمال خوب نیست
بدجوری جنس ها رو گرون میدن و کارتن برا خاب هم بخای بگیری شبی 100 تومن خرجشه
مگه فک و فامیل داشته باشی
همون شیرازو برو حالشو ببر

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
قزوین..

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
[QUOTE="AmirHesam";6790428]درود
مرسی
جاهای عالی هستن
فقط ما بخوایم بیایم شیراز چه قد باید هزینه هتل بدیم ؟
و تاکسی تا اینجاها از مرکز شهر چه قد میگیره میبره ؟[/QUOTE]

http://hotelyar.com/uiHotelProperty.php

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
[QUOTE="AmirHesam";6790428]درود
مرسی
جاهای عالی هستن
فقط ما بخوایم بیایم شیراز چه قد باید هزینه هتل بدیم ؟
و تاکسی تا اینجاها از مرکز شهر چه قد میگیره میبره ؟[/QUOTE]
ببین , پارسال ما شیراز بودیم . خداییش مردمش مهمون نواز نبودن! هر جا میرفتم خرید مشتریایی که میگفتن ما شیرازی هستیم کارشون
زود تر راه میافتاد. تو یه بقالی به شخصه 10 دقیقه علاف شدم تا شکایت کردم گفت میتونی بری یه جا دیگه! منو دو نفر دیگه که که جایی رو نمیشناختیم
مجبورا وایستادم تا خرید همشهریاش تموم بشه! وضعیت و ظاهر شهرم که اصلا خوب نبود . یه نفر یه ادرس درست به ما نداد!!!
ولی لامصب جاهای دیدنیش به همه این میرزه! حافظیه که شباش خدا بود . تخت جمشید که اصلا یه وضی و... . مخصوصا این دوتا جا زیر بارون عالی میشن!
ولی مردم باحال میخوای برو اصفهان . هم اوضاع شهرشون 20هم مثل شیراز جاهای باحال داره.
یه شب رفتیم 33 پل , خیلی خوش گذشت . ملت جشن گرفته بودن و اتیش بازیو ... . جمعه هام که برو زیر پل خاجو ببین خوش صداهاش چه میکنن...!
سه بار تا حالا رفتم اصفهانو همه جاشودیدم ولی بازم میم!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تو این گرونی من اکثرا با گوگل ارث میرم اروپا!!! چون ماشین و پول ندارم!!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
آبشار مارگون در شهر سپیدان هست ، و بهشت گمشده و تخت جمشید و ... در حوالی شهر مرودشت هستن.
تاکسی نمیدونم چن میگیره شما رو از شیراز ببره مرودشت ولی من یه پیشنهاد بهتری دارم
اگه با اتوبوس از تهران دارین میاین شیراز، به راننده بگید شما رو سر دوراهی مرودشت پیاده کنه. ینی 35 کیلومتر قبل از شیراز و در دوراهی مرودشت پیاده میشید. از اونجا سواریها با یه هزینه ی معقول (شاید 2 - 3 تومن) شما رو میبرن تخت جمشید. ولی بهشت گمشده نمیدونم مسیرش چجوریاست. فکر میکنم از مرودشت تا کامفیروز که بهشت گمشده اونجاست با ماشین حدود نیم ساعت یا کمتر راه باشه. اینو مطمئن نیستم. بپرسید.
در مورد بقیه ی سئوالاتون (هتل و ...) اطلاعی ندارم. امیدوارم دوستان شیرازی اینجا رو بخونن و راهنمایی کنن

داداش خیلی مرسی بابت اطلاعاتت
خیلی لطف کردی واقعا
سال خوبی داشته باشی دااداش

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
آقا با این تفاسیر فکر میکنم شمال خوبه
از اینجا میتونی هتل بگیری قیمتش و امکانتش به نسبت عید خوبه و میارزه( تو رامسر )
نخستین وب سایت خرید گروهی تخفیفان - بهاران در فضایی دنج و آرام...! تا ۴۰% تخفیف اقامتی در هتل بزرگ ملکشاه رامسر واقع در بهترین نقطه آب و هوایی

از دیدنیهای رامسر هم سرولات و جواهر ده و آب گرم و... هستش که واقعا زیباست.
البته من خودم نور سیسنگان و... بیشتر میپسندم تا رامسر هم واقعا خوبه

1 عکس ازش برات نمونه گذاشتم ، 1 رستورانه که رو کوهه
مشاهده پیوست 325138

موفق باشید

سلام
قیمت که عالیه و جای فوق العاده ایه.
من دوست دارتم برم بام رامسر که شبی 300 تومن شده بود !!! :دی
تو سایتش رفتم زنگ زدم کسی برنداشت ...
داداش شلوغ هست ؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود،

اول از همه باید معین کنین ک کلاس چندم هستین. دوم هم اینکه 2 روز مسافرت + عشق و حال + بدونِ خودروی شخصی! جور در نمیاد. اگه دبیلستانی هستین و یا دانشجون، خب اشکالی نداره و اگه پیاده هم برین همون عشق و حالتون براهه. اما اگر از کلاس ملاس گذشته، خب شبی 100 تا 200 تومن برای اقامت (خوابیدن) باید در نظر بگیرین. حلا میخواد شیراز باشه یا علی آباد کتول یا فرهزاد. روزی هم 20 تومن خورد و خوراک برای دو نفر و 10 تومن پول تاکسی. حساب کنین، برای 3 روز 300 تا 400 لازمه.

پ. ن. بنده ب این نوع مسافرت، یعنی بدونِ وسیله ی نقلیه و با اتوبوس با جیبِ خالی، میگم سگ سفری. طرف مثل سگ میره مسافرت. حالا دقیق نمیدونم اگر نره چ اتفاقی می افته. طرف میره با اتوبوسِ آشغالی و سه بسته سیگار. غذا هم ساندویج کالباس چهار نون + سس قرمز دستساز فراوان. خب عمو جون، مجبوری بری مسافرت؟ پول ک ندارین. ماشین هم ندارین. جای باکلاسی هم ک میخواین برین! خب داداش نرو. طبیعت کیلویی چنده؟ مثل مرد 2 تا بلیط هواپیما رفت و برگشت بگیر و هتل هم از شهرتون رزرو کنین. شاهانه برین و شاهانه بیاین. مثل سگ سفر رفتن رو تا حالا تجربه نکردم. ممنون میشم دوستان، خاطراتِ سفرِ سگیِ خودشون رو Share کنن.

پ. ن. جونِ لیلدود برو زبان انگلیسی یاد بگیر. سه دقیقه داشتم میخوندم نتا بفهمم ب چ زبونی نوشتی امضات رو!

پ. ن. عذر خواهم اگر تند بود.

یعنی چی کلاس چندم هستم ؟ عزیزه دل من 5ام قراره برم اربیل ، تا 9ام اونجام ...
در ضمن اگه گفتم بدون وسیله ام و قیمت کامل خواستم بپرسم به خاطر دوستانم بود که زیاد اوضاع مالیشون خوب نیست ...
حالا شما بگو سگ صفری یا یا شاهانه سفری... نظر شما اصلا برای من مهم نیست که چی میخوای بگی ...
بلیطهارو هم جاش بیفته زیاد گرفتیم ....
فکر نکنم زبان هم مشکل داشته باشه و امضا هم واسه خودم نوشتم نه که شما بیای بخونی ...
این لحن صحبت شما بیشتر میخوره دبیرستانی باشی ...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
من خونه ویلایی یا سوئیت گرفتم.
عید سوئیت شبی 100 تومن هست
اتوبوس رو آمارشو ندارم
هتل خلج هم خوبه و واسه خورد خوراک هم رستوران برادران برو
جواهر ده رو برو حتما"

مرسی بابت توصیه هات داداش

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
شمال خوب نیست
بدجوری جنس ها رو گرون میدن و کارتن برا خاب هم بخای بگیری شبی 100 تومن خرجشه
مگه فک و فامیل داشته باشی
همون شیرازو برو حالشو ببر

مرسی از توصیه هات داداش

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
ببین , پارسال ما شیراز بودیم . خداییش مردمش مهمون نواز نبودن! هر جا میرفتم خرید مشتریایی که میگفتن ما شیرازی هستیم کارشون
زود تر راه میافتاد. تو یه بقالی به شخصه 10 دقیقه علاف شدم تا شکایت کردم گفت میتونی بری یه جا دیگه! منو دو نفر دیگه که که جایی رو نمیشناختیم
مجبورا وایستادم تا خرید همشهریاش تموم بشه! وضعیت و ظاهر شهرم که اصلا خوب نبود . یه نفر یه ادرس درست به ما نداد!!!
ولی لامصب جاهای دیدنیش به همه این میرزه! حافظیه که شباش خدا بود . تخت جمشید که اصلا یه وضی و... . مخصوصا این دوتا جا زیر بارون عالی میشن!
ولی مردم باحال میخوای برو اصفهان . هم اوضاع شهرشون 20هم مثل شیراز جاهای باحال داره.
یه شب رفتیم 33 پل , خیلی خوش گذشت . ملت جشن گرفته بودن و اتیش بازیو ... . جمعه هام که برو زیر پل خاجو ببین خوش صداهاش چه میکنن...!
سه بار تا حالا رفتم اصفهانو همه جاشودیدم ولی بازم میم!

اصفهان من رفتم جای خوبیه ..
بیشتر نظرم روی شیرازه
مرسی بابت پستت

بالا