• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.
سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

منبع
MHCIP Portal - اخبار

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بهتر....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
و اینجاست که باید گفت متاسفم از اینکه یک ایرانیم!

نه دیگه شما به ایرانی بودنت افتخار کن
شما بری خدمت به خاطر چند نسل قبل شما بشی حانواده جانباز و شهدا و .... بعد 16 17 ماه کسی بگیری یکی دیگه بره 24 ماه خدمت کنه !!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه دیگه شما به ایرانی بودنت افتخار کن
شما بری خدمت به خاطر چند نسل قبل شما بشی حانواده جانباز و شهدا و .... بعد 16 17 ماه کسی بگیری یکی دیگه بره 24 ماه خدمت کنه !!

لازم به ذکر است بنده جز دسته دوم هستم (که باید 24 ماه خدمت کنم)، نه جانبازی نه شهدا نه بسیج نه هیچ کوفت دیگه ای هم ندارم.
وقتی شناخت نداری حرف نزن.
من با حذف کسری های تحصیلی به شدت مخالفم یه فرقی باید بین منی که چند سال رفتم دانشگاه باشه با یه بیسواد لات که دنبال الواتیش بوده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منظور از کسری خدمت تحصیلی چیه؟

کسری هایی که برای لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در نظر گرفته بودن رو حذف کردن. (آخر نامردیه یعنی یکی که دکترا داره با یه بیسواد هیچ فرقی نداره)

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
بسیار عالی
بجز حذف کسری خدمت مدارک تحصیلی، قانون بسیار بسیار عادلانه ای هست
اگه بیخیال تفاوت های شدیدی که طی خدمت بین دیپلمه ها و تحصیل کرده ها وجود داره هم بشن و عوضش به یه شکل استاندارد و عادلانه با همه سرباز ها رفتار کنن اکثر افراد تو سن 19 20 سالگی میرن خدمت تا این سد برداشته بشه و بتونن به راحتی از مزایای انسان بودن در ایران استفاده کنن و برای اینده شون هم برنامه ریزی کنن. همونطور که میدونین یه پسر سربازی نکرده در ایران انسان محسوب نمیشه و از خیلی چیزها محرومه

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
لازم به ذکر است بنده جز دسته دوم هستم (که باید 24 ماه خدمت کنم)، نه جانبازی نه شهدا نه بسیج نه هیچ کوفت دیگه ای هم ندارم.
من با حذف کسری های تحصیلی به شدت مخالفم یه فرقی باید بین منی که چند سال رفتم دانشگاه باشه با یه بیسواد لات که دنبال الواتیش بوده.

الان خواستم جواب اون دوستمون رو بدم بنده هم مخالف حذف کسری تحصیلی هستم
خونسردی خودتو حفظ کن !!! :lol:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
کسری هایی که برای لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در نظر گرفته بودن رو حذف کردن. (آخر نامردیه یعنی یکی که دکترا داره با یه بیسواد هیچ فرقی نداره)
ای لعنت بهشون.
یعنی لیسانس بخیودی گرفتیم ای خدا.
حالا دقیقا خدمت چقد هست؟
کسی میدونه چند ماه خدمت؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان خواستم جواب اون دوستمون رو بدم بنده هم مخالف حذف کسری تحصیلی هستم
خونسردی خودتو حفظ کن !!! :lol:

حالا شدی یه بچه خوب :D
آخه خیلی نامردیه یه بی سواد با مثلا یه دکتر یکی باشن :wacko:

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0

با حرفات جز جمله ی آخرش موافقم.. چون هر بی سوادی لات و دنبال الواتی نبوده.. در کشور ما خیلی شرایط باید مهیا باشه که کسی بتونه درس بخونه با این هزینه های بالا و سطح درآمد پایین.

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
با حرفات جز جمله ی آخرش موافقم.. چون هر بی سوادی لات و دنبال الواتی نبوده.. در کشور ما خیلی شرایط باید مهیا باشه که کسی بتونه درس بخونه با این هزینه های بالا و سطح درآمد پایین.

موافق
افرین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

منم منظورم هر بیسوادی نیست.
ولی اکثر کسایی که تو شهر ما هستن اینطورین بیسوادن ولی دنبال کارهای دیگه بودن که درس نخوندن. ولی تهران یا شهرهای بزرگ مسلما فرق داره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای لعنت بهشون.
یعنی لیسانس بخیودی گرفتیم ای خدا.
حالا دقیقا خدمت چقد هست؟
کسی میدونه چند ماه خدمت؟

18 ماه
اگه پارسال دفترچه رو فرستادی کسری هات هست هنوز ولی اگه هنوز نفرستادی یا امسال فرستادی حذف شده.

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من مدارکم رو تو سال 90 فرستادم یعنی مشمول کدوم قانونم؟... من فوق لیسانس هستم یعنی الان چند ماه خدمت باید بکنم ؟

بالا