• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اعزامم 2/2 هستا ... مگه نگفته در سال 91 کسایی که اعزام می شن کسر خدمت ندارند؟ ... من نمی دونم چرا انقدر مبهم حرف می زنن اینا میمیرن یکم توضیح بدن...
شما طبق این قانون همون 16 ماه رو خدمت می کنید.
چون نوشته کسانی که در سال 90 مدارک ازعزامشون درست میشه.
کسری رو شامل میشن.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کسری هایی که برای لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در نظر گرفته بودن رو حذف کردن. (آخر نامردیه یعنی یکی که دکترا داره با یه بیسواد هیچ فرقی نداره)

دوست عزیز منظور من کسری پدر جبهه ای و بسیجی بود نه تحصیلی.

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
24 ماه تمام بدون هیچگونه کسری ...
الان خیلی دارم خودمو کنترل میکنم که فحش ندم...
آخه بابا لا مصبا مگه شما واسه ما چیکار کردین که ما باید 24 ماه بیایم غلام حلقه به گوش شما لجنا باشیم؟!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
24 ماه تمام بدون هیچگونه کسری ...
الان خیلی دارم خودمو کنترل میکنم که فحش ندم...
آخه بابا لا مصبا مگه شما واسه ما چیکار کردین که ما باید 24 ماه بیایم غلام حلقه به گوش شما لجنا باشیم؟!
خیلی سخته تو این شرایط واقعا آدم خودش رو کنترل کنه.

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
وقتی پدر آدم 60 ساله بشه میشه معافی گرفت؟

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
مسخره بازیه ها. ینی حتی اگه دفترچه رو پارسال فرساده باشی و امسال اعزام بشی بازم قانون امسال واست اعمال میشه!! چقد ما دانشگاهیا بدبختیم که فقط واسه قانون کسری تحصیلی اینجوریه. بقیه کسریا که نوشته اگه پارسال ثبت شده باشه، در موردشون قانون امسال اعمال نمیشه

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
دانشگاهی های عزیز خدمت نرید بهتره
24 ماه یا 18 ماه میرید و برمیگردید تازه کار هم گیرتون نمیاد الان با فرض اینکه پایان خدمت دارید دنبال کار بگردید میفهمید که چی میگم
یعنی حکایته خودمه بعد سربازی با مدرک لیسانس و معدل الف از دانشگاه دولتی ( رشته ام هم خوبه ) ، کارگری میکنم اون هم حقوقش رو زیر 330 قانون کار سال قبل میدن

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من که قبلا رفتم خدمت و وسطش دارم فوق لیسانس میخونم واسه من ادامه خدمت چجوری محاسبه میشه؟ مثله قبل ؟یا دوره خدمتم اضافه میشه؟

والله تو این خر تو خری هیچی معلوم نیست! درست اخبار رو اعلام نمیکنن من پیشنهادم اینه که اگه هنوز مونده تا تموم کردن فوق فعلا دنبال اخبار نباش چون میبینی که چجور روزانه قانون رو تغییر میدن. بزار وقتی تموم کردی بعد برو سراغ اخبار چون قانون الان تا 1 ماه دیگه هم پایدار نیست.

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
والله تو این خر تو خری هیچی معلوم نیست! درست اخبار رو اعلام نمیکنن من پیشنهادم اینه که اگه هنوز مونده تا تموم کردن فوق فعلا دنبال اخبار نباش چون میبینی که چجور روزانه قانون رو تغییر میدن. بزار وقتی تموم کردی بعد برو سراغ اخبار چون قانون الان تا 1 ماه دیگه هم پایدار نیست.

دقیقا اصلا معلوم نیست چه خبره هر روز یه قانون شانس منه اومدم بیرون که با 60 سال پدرم معاف شم 2 ما مونده به معاف شدنم قانون عوض شد حالا همچین قانون هایی هم داره تصویب میشه! زمانی که ما بودیم انقدر دانشجو وظیفه داشتن نمیدونستن به کدوم بخش ها بدن هر روز هم اضافه میشدن حالا واسم جالبه دارن اینجوری میکنن

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
نگران نباشین شما که به خاطر دانشگاه ترخیص شدین چون توی برگه سبز و سفیدتون تاریخ اعزام قبل از سال 91 هست مطابق قوانین همون سال باهاتون رفتار میشه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نگران نباشین شما که به خاطر دانشگاه ترخیص شدین چون توی برگه سبز و سفیدتون تاریخ اعزام قبل از سال 91 هست مطابق قوانین همون سال باهاتون رفتار میشه.
نه بابا کی گفته؟
من 30/11 فارغ لتحصیل شدم.
یعنی با من 30 /11 .
نه وقتی حساب میکنن که مدار رو ارسال کردم.
که من الان فروردین ارسال کردم.
سربازیم میشه 21 ماهه.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
:hmm:

شما بری خدمت به خاطر چند نسل قبل شما بشی حانواده جانباز و شهدا و .... بعد 16 17 ماه کسی بگیری یکی دیگه بره 24 ماه خدمت کنه !!
وقتی این باباهای بدبخت ما شیمیایی میخوردن باباهای شما کجا بودن؟ زیر پتو؟
پسر شهید چه گناهی کرده که نباید باباشو ببینه؟ ولی یه نفر دیگه 24 ساعته کنار باباشه، نباید فرقی بینشون باشه؟
یه دکتر الکی الکی خودشو جر داده 8 سال 10 سال درس خونده واسه هیچ؟ باید با یه بچه سوسولی که دنبال گاو و گوسفند بوده یه جا بیفتن؟ باید با هم دستشوییو تمیز کنن؟

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
:hmm:

وقتی این باباهای بدبخت ما شیمیایی میخوردن باباهای شما کجا بودن؟ زیر پتو؟
پسر شهید چه گناهی کرده که نباید باباشو ببینه؟ ولی یه نفر دیگه 24 ساعته کنار باباشه، نباید فرقی بینشون باشه؟
یه دکتر الکی الکی خودشو جر داده 8 سال 10 سال درس خونده واسه هیچ؟ باید با یه بچه سوسولی که دنبال گاو و گوسفند بوده یه جا بیفتن؟ باید با هم دستشوییو تمیز کنن؟

اخه تو چه از زندگی ما میدونی ؟! ما تو نقطه مرزی بودیم !!! اوج جنگ! هر روز بمب باران ..... آوارگی ....
کسی که رفع دفاع کرد از میهنش دستش درد نکنه ....
بابات رفته تو که نرفتی چرا باید بخاطر بابات تو کسری بخوری؟ یا دانشگاه سهمیه داشته باشی یا هر جایی بری واسه کار شماها اولویت داشته باشید هزار کوفت و زهر ماری دیگه که شما ارجعیت دارید به ما !!
در مورد حذف کسری تحصیلی هم گفتم منم مخالفم
دکتر تو برو خدمت ما میگیم کلا بندازنت اطلاق عمل !! که بهت ظلم نشه با یه بچه شهرستانی پیش هم باشید !!

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
سهمیه ها هم تاریخ انقضا دارن دیگه مثل هر چیز دیگه ..

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
نه بابا کی گفته؟
من 30/11 فارغ لتحصیل شدم.
یعنی با من 30 /11 .
نه وقتی حساب میکنن که مدار رو ارسال کردم.
که من الان فروردین ارسال کردم.
سربازیم میشه 21 ماهه.
ایشون قضیه اش فرق داره قبلا حین خدمت برای دانشگاه ترخیص شده. بنا بر این تاریخ اعزام به خدمتش قبل از 91 بوده وقتی درسش تموم بشه طبق قانون قدیم و در همون یگانی که بوده خدمت میکنه!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
فقط میشه 3 کلمه در این رابطه گفت

تف تف تف
81d26274.gif

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.
سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي **** ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

منبع
MHCIP Portal - اخبار

آخی من که ساله پیش رفتم دوماه و اومدم..........

بالا