nikanraha649
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 5 دسامبر 2012
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
چه کسی نان خانه شما را تامین میکند؟ نانهایی که در کبابیها و سوپرمارکتها عرضه میشود توسط چه کسانی و در کجا تهیه میشود؟ اینها سولاتی است که شاید به دلیل طعم خوب نانهایی که به عنوان نان خانگی عرضه میشود کمتر به آن فکر کرده باشیم، اما به گفته مدیر اجرایی اتحادیه نانوایان اصفهان بیشتر نانهای خانگی در آغلهای متروکه شهر و در شرایط کاملا غیر بهداشتی تولید و به مشتریان عرضه میشود. محمدرضا خواجه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اصفهان، با اشاره به شناسایی بیش از 50 مرکز نانوایی زیر زمینی غیر مجاز در اصفهان میگوید: تبعات نانهای تولید شده در زیر زمینها و آغلهای متروکه گریبانگیر شهروندان میشود. وی با اشاره به اینکه هیچ یک از نانواییهای زیرزمینی در اصفهان مجوز فعالیت ندارند، ادامه میدهد: متاسفانه هیچگونه نظارت و کنترل عمومی بر فعالیت نانوایان زیر زمینی اصفهان صورت نمیگیرد. مدیر اجرایی اتحادیه نانوایان استان اصفهان به کار گیری کارگران افغانی غیر مجاز در مراکز تولیدی نان زیرزمینی را از دیگر تخلفات این مراکز میداند و میگوید: زنان و کودکان افغانی در آغلهای متروکه شهر و در شرایط کاملا غیر بهداشتی نان تولید میکنند. خواجه با اشاره به اینکه تمام اطلاعات مورد نیاز در خصوص فعالیت نانوایان زیر زمینی در اختیار استانداری، مرکز بهداشت و دیگر مسؤولان بالا رتبه اصفهان قرار گرفته است، میافزاید: امیدواریم مسؤولان هر چه زودتر اقدامات لازم را برای برخورد با این مراکز انجام دهند. وی در خصوص بالا بودن کیفیت نان تولید شده در نانواییهای زیرزمینی نیز میگوید: به علت اینکه نان تولید شده در این مکانها توسط تنور با سوخت چوب طبخ میشود این نانها طعم خوبی را به خود میگیرد ولی در این مراکز برای هر چانه 100 گرم خمیر استفاده میشود و این در حالی است که در نانواییهای مجاز برای هر قرص نان 200 گرم خمیر استفاده میشود. مدیر اجرایی اتحادیه نانوایان استان اصفهان با بیان اینکه بیشترین توجه مسؤولان اتحادیه نانوایی نسبت به شناسنامه دار شدن این مراکز میباشد، ادامه میدهد: چنانچه این مراکز شناسنامهدار شوند میتوان نظارتهای بهداشتی را بر فعالیت آنها انجام داد. خواجه تاکید میکند: شهروندان نباید نانهای بدون آدرس محل تولید و تایید اتحادیه نانویان را از سوپرمارکتها خریداری کنند این نانها باید در استان تولید شده باشند تا امکان نظارتهای لازم توسط نهادهای ذیربط بر نحوه تولید آنها وجود داشته باشد. کیفیت نان اصفهان پایین است همچنین مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان نیز ضمن تایید وجود نانواییهای خانگی کاملا غیر بهداشتی در اصفهان، ساماندهی فعالیت نانواییهای خانگی اصفهان را ضروری میداند و میگوید: تولید نان خانگی در اصفهان مورد تایید مرکز بهداشت استان نیست و تاکنون چند مورد گزارش در خصوص عدم رعایت نکات بهداشتی در این مراکز تولید نان گزارش شده است. حسین صفاری عدم کیفیت مناسب نان در نانواییهای اصفهان را دلیل گرایش مردم به مصرف نانهای خانگی میداند و میگوید: متاسفانه کیفیت نانهای تولید شده در نانواییهای شناسنامهدار اصفهان بسیار پایین است و ضروری است که کیفیت نان در اصفهان ارتقاء یابد. وی عدم کیفیت مناسب گندم و آرد را علت اصلی پایین بودن کیفیت نان اصفهان میداند و ادامه میدهد: عدم توانایی برخی از کارگران نانواییها در طبخ درست نان عامل دیگری است که کیفیت نان در اصفهان را پایین آورده است. مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان عرضه نان در سوپر مارکتها را ضروری میداند و میافزاید: متاسفانه با وجود این ضرورت تنها دو نانوایی خانگی شناسهدار در استان اصفهان وجود دارد و مابقی نانواییهای خانگی بدون مجوز فعالیت میکنند. صفاری با تاکید بر اینکه افزایش تعداد نانواییهای خانگی شناسهدار در دستور کار مرکز بهداشت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار دارد، میگوید: به منظور تقویت وضعیت اشتغال و همچنین کنترل و نظارت بهداشتی شناسنامهدار کردن مراکز طبخ نان ضروری است. انتهای پیام ● مشاهدهی نظرات (0) نام و نام خانوادگی* ایمیل* متن نظر*