مسي
مهمترين دليلشم اينه كه يه تنه تيمش و تو جام جهاني به فينال رسوند.
نبینم به لوکا تونی تیکه بندازی! :general210:چند روز پیش با یکی از رفقا سر گلهایی که رونالدو زده تو این فصل بحث میکردیم {بیشتر سر کیفیت گلها} اون که قانع نشد شما هم احتمالا قانع نمیشید
ولی وجدانن برید گلهای این فصلش رو ببینید بالای 7-8تاش که پنالتی بوده
70-80 درصدشونم بنزما - خامس - بیل - کروس - ایسکو و.... پاس عرضی فرستاند دروازه خالی رو باز کرده
خو با انصاف ها این بازیکن ها تو هلاس ورونا هم بودن الان لوکا تونی 60تا گل تا همینجای فصل زده بود
دروغ میگم بنچی
@Benchmarker
فک کنم قبل از 2010 بود!کاملا واضحه که همه تو این نظرسنجی به بازیکن محبوبشون یا بازیکن تیم محبوبشون رای دادن
در رای گیری اصلی توپ طلا هم همینطوره هر کی از هر کی خوشش بیاد به همون رای میده
مثلا نکونام میگه من از مسی خوشم میاد ولی با اینکه از همه شایسته تر نبود بازم به اون رای میدم!
یا مثلا کاپیتان سیرالئون عاشق رونالدوئه به اون رای میده
کلا از 2010 به این طرف که توپ طلا رو به جای کارشناسان فوتبال کاپیتان ها و مربی های تیم های ملی مشخص کردن سلیقه ای شد
از 2010 اینجوری شدفک کنم قبل از 2010 بود!
اون زمان که ندود و بعدش شوچنکو توپ طلا بردن یکی دو سال بعدش اونجوری شد!
گرچه مسی تو جام جهانی از روزهای خوبش فاصله داشت ولیعزيز برو بازي هاي ارزانتين رو ببين كلهاي مسي سرنوشت تيم و رقم زد.
اینکه خوش میتونه یه استراتژی باشهچند روز پیش با یکی از رفقا سر گلهایی که رونالدو زده تو این فصل بحث میکردیم {بیشتر سر کیفیت گلها} اون که قانع نشد شما هم احتمالا قانع نمیشید
ولی وجدانن برید گلهای این فصلش رو ببینید بالای 7-8تاش که پنالتی بوده
70-80 درصدشونم بنزما - خامس - بیل - کروس - ایسکو و.... پاس عرضی فرستاند دروازه خالی رو باز کرده
خو با انصاف ها این بازیکن ها تو هلاس ورونا هم بودن الان لوکا تونی 60تا گل تا همینجای فصل زده بود
دروغ میگم بنچی
@Benchmarker