آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

تو رو خدا يکی بگه چه مرگشه؟(netfirms)

شروع موضوع توسط t_mohsen ‏2 اکتبر 2003 در انجمن بایگانی

  1. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا من يه عکس تو netfirms , اپلود کردم تو شاخه www که اسمه فايل test بود
    حالا ادرسش بايد این باشه ولی ببينيد که کار نميکنه ؟ مشکل چيه؟
    <a href='http://www.iranian-yahoo-club.netfirms.com/test.jpg' target='_blank'>http://www.iranian-yahoo-club.netfirms.com/test.jpg</a>
     
  2. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    عضويتت رو لغو كردن
     
  3. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    چطور ميشه عضويتمو لغو کرده باشند اخه من ميتونم از طريق ftp واردش بشم؟
     
  4. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا تو رو خدا يه جايی معرفی کنيد که راحت بشه ازش link گرفت
     
  5. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ای ول free host چه باحاله. مرسی از راهنمايی هايه بی دريغتون؟~؟~؟!
     
  6. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ولی جدا مشکله netfirms چی هستش اخه من قبلنا که باش کار ميکردم همچين
    مشکلی رو نداشتم الان من رفتم يه بار ديگه تو netfirms , ثبت نام کردم ولی این دفعه
    وقتی ميخوام باws_ftp بازش کنم مينويسه login faild cant set startup dir to your home directory :no
    such file or directory.
    من بايد چی کار کنم؟ کمک. اخه این free-host حال نميده همش 20m جا داره؟!
    جواب بديد ديگه. لطفا!؟
     
  7. panypay
  8. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    خب netfirms هم همينقدر جاداره.. از همون استفاده کن بيخيال netfirms شو اگر فقط به عنوان storage ميخواي استفاده کني.. به خصوص که اگر روي netfirms بگذاري remote link نمي توني بدي..
     
  9. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    باشه من بی خيال netfirms شدم مرسی از راهنمايت ولی netfirms يک گيگ فضا ميداد
     
  10. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    چه جوري از netfirms يك گيگ فضا ميگرفتي بگو ما هم ياد بگيريم!!!!!
     
  11. pooyak

    pooyak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام!

    به نظر مي آيد مخابرات بعضي از IPهاي netfirms را بسته چون به بعضي جاهاي ديگر هم كه روي netfirms هستند وصل نمي شود اما با پراكسي درست كار ميكند.
     
  12. -Ehsan-

    -Ehsan- کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2003
    نوشته ها:
    265
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Canada
    [left:9958a59fb7]They closed your account on netfirms...[/left:9958a59fb7]
     
  13. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    نه بيست مگ بيشتر نيست.. اون يک گيگ ترنسفر ماهانه هستش که با فضا اشتباه گرفتي..

    در مورد اي پي اشکال از خود netfirms هست (البته حدس ميزنم) من بر عکس! با پراکسي نمي تونم ببينمش! لاندنر هم ميگفت که بعضي ويزيتوراش مشکل دارن.. بايد يه ايميل بزنيم از خودشون بپرسيم..
     
  14. avajang.com .left
  15. Hooman

    Hooman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    369
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    شهر قصه
    Lycos Tripd و Netfirms از سوی
    195.146.63.100
    (Data Communication Affairs - Telecommunication Company of Iran)
    بلوک شده اند.

    [left:c491400a28]"Connections to HTTP port 80 on host 'members.lycos.co.uk'[members.tmm.lyceu.net] are working, but ICMP packets are being blocked past network "Data Communication Affairs" at hop 6."[/left:c491400a28]

    [​IMG]
     
  16. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    درسته :x :(
     
  17. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    متاسفانه درسته!
     
  18. persian_londoner

    persian_londoner کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    uk
    آره اين نت فرمز با عكس مشكل داره، من حتی عکسهای وبلاگ خودم رو هم توی یه سایت دگیه اپلود کردم!!
     
  19. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    با عكس؟
     
  20. persian_londoner

    persian_londoner کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    uk
    اره، منظورم اينه که عکسهايي که اونجا گذاشتي رو وقتي جايي استفاده کني بيشتر وقتها لود نميشن. خودت به من تريپاد رو معرفي کردي سر همين جريان.
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی