• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو کدوم بانک حساب ارزی باز کنم؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
واسه دلار و یورو با بانکای دیگه زیاد فرقی نداره ولی درهم از همه بالاتره 8 درصد سود داره بقیه بانکا حدود 6.25 تا 6.5

یک ماهه تا 3 ماهه رو ملت 5 درصد سود میده .
بانکهی دیگه رو چک کردم به این صورت نبود .
پارسیان همکه اصلا نرخ رو روی سایتش نزده .

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
بانك سامان هم فاكتور خريد می‌خواد ، البته با مشتری‌های قديمی راه مياد.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقا دلار نایاب هم بشه اینا موظف هستن که همون چیزی که گرفتن رو بدن
من بانک پارسیان داشتم سودش رو هم بهم دلار داد فقط 98 سنت رو بهم به نرخ دولتی پس دادن!!
الان بیشترین سود 8 درصد میده که نسبت به 1 ساله 14 درصد ریالی خیلی هم خوبه

هیچ بایدی در کار نیست! در حال حاضر پس می دن ولی خدا می دونه فردا چه خبره!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هیچ بایدی در کار نیست! در حال حاضر پس می دن ولی خدا می دونه فردا چه خبره!

نمیدونم،شاید!
سامان میگه حساب ارزی رو میتونی ریال بدی،دلار به نرخ دولتی بگیری ولی موقع بستن حساب هم به همون نرخ دولتی بهت پس میدیم
پارسیان به من گفت حتما باید اسکناس خودت بیاری
بالاخره باید یه فرقی بین این 2 تا باشه دیگه
ولی میترسم بعدا بزنن زیرش...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اکیدا توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی در صورتی که اسکناس دلار یا یورو و ..... دارید باهاش حساب ارزی باز نکنید . چون یک بند در گشایش حساب های ارزی هست که نوشته در "پرداخت اسکناس در مقدورات بانک" صابون این کار به تن من خورده و با هزار تا بدبختی گرفتم هم بانک پاسارگاد و هم بانک پارسیان حساب داشتم . به هیچ عنوان همچین کاری نکنید . بد جور بعدا براتون بامبول می کنن :mad:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اکیدا توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی در صورتی که اسکناس دلار یا یورو و ..... دارید باهاش حساب ارزی باز نکنید . چون یک بند در گشایش حساب های ارزی هست که نوشته در "پرداخت اسکناس در مقدورات بانک" صابون این کار به تن من خورده و با هزار تا بدبختی گرفتم هم بانک پاسارگاد و هم بانک پارسیان حساب داشتم . به هیچ عنوان همچین کاری نکنید . بد جور بعدا براتون بامبول می کنن :mad:

تایید می شود. من هم پولم توی بانک سامان بلوکه شد. هنوز هم بلوکه است یک مبلغیش.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تایید می شود. من هم پولم توی بانک سامان بلوکه شد. هنوز هم بلوکه است یک مبلغیش.

سامان به غایت توی زمینه ارزی بانک عو ض ی هست ! هم حواله هم حساب ارزی والا بانک ملی جلوی این بهتره !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

من هم این با اینکه تو ایران نیستم ، ولی‌ این بلا سرم آماده با حساب یورو پیش بانک صادرات باز کردم فقط ۲ ماه سودشو دادن بعد گفتن نه سودشو داریم بدیم نه خود پولتو !!!! با ۱۰۰۰ تا بد بختی پولمو بدون سود پس گرفتم و دیگه هم نه پول میارم ایران ، نه امکان داره حساب ارزی تو ایران باز کنم !!
ورود ارز به ایران آب ریختن به آسیاب یه سری هست که اصلا قبولشون نداری.

ولی‌ اگه دنبال یه جای خوب و مطمئن میگردین یه سر اینجا بزنین (interest rates کلیک کنین ) تو فرودگاه آنتالیا و استانبول هم شعبه داره ،وقتی‌ رسیدی پولتو همون‌جا میگیری میری مسافرت

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سلام دوستان ببخشید متاسفانه در این زمینه تجربه ای ندارم و درنتیجه سوالات زیاده
- اولین سوالم همینی هست که تاپیک باهاش شروع شده. میخوام بدونم در این تاریخ کدوم بانک برای افتتاح حساب سپرده ارزی مطمئن و به تعداتش پایبند هست؟
- اصولا بین حساب های ارزی(حساب جاری، حساب سپرده ارزی و...) کدوم مناسبتره؟
- از بین بانک سامان، ملی و دی کدومشون در این زمینه معتبر هستن؟ کسی تجربه سپرده گذاری ارزی در این بانکها رو داره؟ یموقع بدعهدی نمیکنن؟
- زمان افتتاح حساب ارزی، واریز سود ماهانه و برداشت کل سپرده، ارز(دلار) با چه نرخی(آزاد/دولتی) محاسبه میشه؟
- زمان گشایش حساب لازمه تاکید کنیم دلار آمریکا میخوایم یا خودشون همونو برامون درنظر میگیرن؟ در فرمی که پر میکنیم قسمتی وجود داره که به این نکته اشاره شده باشه؟
- اگه زودتر از سر رسید حساب رو خالی کنیم در چگونگی محاسبه نرخ ارز تاثیر میذاره؟ ممکنه با نرخ پایینتری برگردونن؟ باید جریمه بدیم؟
شرمنده میدونم پاسخگویی به همه این سوالات خسته کننده است اما واقعا نیاز دارم هر چه زودتر این مسائلو بودنم. قبلا از دوستانی که جواب میدن ممنونم

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
در حال حاضر کدوم بانک مناسب هست برای حساب ارزی؟

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
در حال حاضر کدوم بانک مناسب هست برای حساب ارزی؟
منظورتون از مناسب چیه؟ اگر سابقه بانک و نکول نکردن و بازپرداخت ارز با ارز مهم هست که همه مدعی هستند اینکار را می کنند (البته توی دهه هفتاد بانکها حساب ارزی را با معادل ریالی نرخ دولتی پس دادن که همین باعث شد الان مردم به جای اینکه دلارشون رو بدن بانک وسود بگیرن بزارن توی تشک)
بانک سرمایه مدعی هست که هرگز به جای ارز معادل ریالی نداده و سودش الان فکر کنم برای حساب دلاری 4% هست (برای یورو و درهم سوال کنید)
بین بانکها هم بیشترین سود رو بانک ملی میده که برای حساب دلاری 5% هست برای یورو فکر کنم 4 باشه و درهم 3 (البته در این مورد حساب دلاری را مطمئنم ولی یورو و درهم را سوال بفرمایید)

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
منظورتون از مناسب چیه؟
صرفا بازگشت دلاری و بدون ضرر
درصد سود مهم نیست

منظورتون از مناسب چیه؟ اگر سابقه بانک و نکول نکردن و بازپرداخت ارز با ارز مهم هست که همه مدعی هستند اینکار را می کنند (البته توی دهه هفتاد بانکها حساب ارزی را با معادل ریالی نرخ دولتی پس دادن که همین باعث شد الان مردم به جای اینکه دلارشون رو بدن بانک وسود بگیرن بزارن توی تشک)
بانک سرمایه مدعی هست که هرگز به جای ارز معادل ریالی نداده و سودش الان فکر کنم برای حساب دلاری 4% هست (برای یورو و درهم سوال کنید)
بین بانکها هم بیشترین سود رو بانک ملی میده که برای حساب دلاری 5% هست برای یورو فکر کنم 4 باشه و درهم 3 (البته در این مورد حساب دلاری را مطمئنم ولی یورو و درهم را سوال بفرمایید)
بجز دهه70 تو ده های 80 و 90 مطمئنید این اتفاق نیافتاده؟

وضعیت بانک سرمایه الان جالب نیست خبرها رو میبینم اصلا نمیشه روش حساب کرد

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
اگه تجربه شخصی منو بخواهین میگم تو خدمات ارزی: فقط بانک ملی
احتمالش هست موقع برداشت به جای دلار بهمون ریال بدن با نرخ زیر قیمت بازار؟ سابقه داشته چنین کاری کنن؟

• Like
Reactions: hsn

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
احتمالش هست موقع برداشت به جای دلار بهمون ریال بدن با نرخ زیر قیمت بازار؟ سابقه داشته چنین کاری کنن؟

تو بانک ملی تقریبا امکان نداره چون یه بندی تو شرایط سپرده ها داره که خودشون پرداخت ارزی رو بصورت ارز تضمین و تعهد کردن(فکر کنم بند 5 برگ سپرده هاشون بود) و فکر نمیکنم الکی خودشونو درگیر شکایات و پیگیری قضایی و این حرفا بکنن ...ضمنا من خودم تا حالا از هیچکدوم از دوستان و آشناهامون هم نشنیدم بگن که ملی ارز نمیده هر چند خودم قبلا سابقه بانکهای خصوصی سامان و پارسیان رو داشتم که ارز ندادن

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
با حساب نرخ سود پایین 4-5 درصد به نظرم سپرده ی ارزی به صرفه نیست . تازه بعدا هم بخوان اسکانسو پس بدن میگن نداریم و فلان و شاید معادل ریالی (با نرخ پایین و دولتی) اونو بهتون پس بدن . بذارین توی بالش !

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
تو بانک ملی تقریبا امکان نداره چون یه بندی تو شرایط سپرده ها داره که خودشون پرداخت ارزی رو بصورت ارز تضمین و تعهد کردن(فکر کنم بند 5 برگ سپرده هاشون بود) و فکر نمیکنم الکی خودشونو درگیر شکایات و پیگیری قضایی و این حرفا بکنن ...ضمنا من خودم تا حالا از هیچکدوم از دوستان و آشناهامون هم نشنیدم بگن که ملی ارز نمیده هر چند خودم قبلا سابقه بانکهای خصوصی سامان و پارسیان رو داشتم که ارز ندادن
امیدوارم حداقل به بانک ملی امید باشه در این زمینه. بازم پیگیرم

• Like

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
با حساب نرخ سود پایین 4-5 درصد به نظرم سپرده ی ارزی به صرفه نیست . تازه بعدا هم بخوان اسکانسو پس بدن میگن نداریم و فلان و شاید معادل ریالی (با نرخ پایین و دولتی) اونو بهتون پس بدن . بذارین توی بالش !
اتفاقا تو خیلی شرایطی که تورم بالا هست مناسبه چون ارزش واقعی پول حفظ میشه
من طی 5 6 سال گذشته که سود بانکی حدود 20 درصد بود ندیدم هیچ سالی دلار نسبت به ریال کمتر از 20 درصد افزایش داشته باشه

• Like
بالا