• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکلیف سیستم های پاپ آپی که کلاه برداری می کنن چی میشه؟

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
دوستان من و خیلی از وبمستر های دیگه که تو نت کار می کنیم پول قابل توجهی تو بعضی از سیستم های پاپ آپ داریم که صاحبان اون سیستم ها درآمد ما رو پرداخت نمی کنن ، یعنی دزدی های اینترنتی جزو جرائم نیست که چنین افرادی به همین راحتی درآمد وبمستر ها رو واریز نمی کنن.
برای شکایت از این افراد باید به چه کسی مراجعه کرد؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
پلیس فتا میشه رفت اما بهتر هست صبر کنید ببینید سیستمشون فروش نمیره یا اینکه واقعا قصد پرداخت ندارن؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به نظرم گذاشتن خود این کد پاپ اپ جرمه . ! برید هم شاید بخاطر اینکه کار قانونی نمی کنید اصلا رسیدگی نکنند .

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
درود
بیاید یه دامنه از من بگیرید یه اسکریپت هم فری بگیرید شخصی سازی کنید خود اونایی که سایت بزرگ دارن خودشون بزنن هم پول تو جیب خودتون میره هم آه مردم پشت سرتون نیست
کلا با 50-60 تومن یه سایت معمولی پاپ آپ میشه زد
اونایی که واقعا استفادشون و آی پی سایتشون بالاست بهترین روشه

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
به نظرم گذاشتن خود این کد پاپ اپ جرمه . ! برید هم شاید بخاطر اینکه کار قانونی نمی کنید اصلا رسیدگی نکنند .
کجاش جرمه دوست من
ولی بهتر نیست کمی عاقل باشیم و بدونیم آی پی 10 تومان اونم 3تا پاپ آپ یهو میاد بالا نوعی کلاه برداریه آخه از هر 1000 تا آی پی یک فروش میکنن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اون ملی پاپ اپ اس ام اس به من زده و به بقیه هم انگار ایمیل زده طرف تصادف کرده نه کلاهبرداری بعد پول کاربراش کامل داده
چیزی نمیدونید نظر بیخود ندید

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اون ملی پاپ اپ اس ام اس به من زده و به بقیه هم انگار ایمیل زده طرف تصادف کرده نه کلاهبرداری بعد پول کاربراش کامل داده
چیزی نمیدونید نظر بیخود ندید

بنده با ملی پاپ آپ یا .... کاری ندارم دوست عزیز بنده پستم رو که مربوط به شکایت بود رو گفتم

شما هم دفه آخرتون باشه بی احترامی میکنید ...

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
بنده با ملی پاپ آپ یا .... کاری ندارم دوست عزیز بنده پستم رو که مربوط به شکایت بود رو گفتم

شما هم دفه آخرتون باشه بی احترامی میکنید ...
ببین عمو جان اینجا مهد کودک نیست فروم وب مستر ها هست یادت باشه دفعه اخرت باشه با من حرف میزنی کلا.فهمیدی؟چه برسه به اینکه چیزی که درحدش نیستی یعنی بخوای تهدید کنی
واضح بود؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بنده هم پیشنهاد میکنم دوستانی که بازدیدشون بالا هست خودشون محصولات همکاری در فروش رو به صورت پاپ آپ بزارن درآمد بهتری دارن.
من در سیستم وبلاگدهی که دارم قبلا با این سیستم های پاپ آپ کار میکردم که نهایتا روزی 10 تومن درمیومد اما خودم پاپ آپ ساعتو گذاشتم روزی دو سه تا فروش میره حداقل و حداقل روزی بین 20 تا 25 تومان پورسانت میشه و تا روزی 5 تا هم فروختم و سودم نزدیک روزی 40 تومان هم شده.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
ببین عمو جان اینجا مهد کودک نیست فروم وب مستر ها هست یادت باشه دفعه اخرت باشه با من حرف میزنی کلا.فهمیدی؟چه برسه به اینکه چیزی که درحدش نیستی یعنی بخوای تهدید کنی
واضح بود؟
داداش از تو دیگه انتظار نداشتم این طوری صحبت کنی. من شما رو به عنوان یه فرد خوش فکر میشناسم.

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
داداش از تو دیگه انتظار نداشتم این طوری صحبت کنی. من شما رو به عنوان یه فرد خوش فکر میشناسم.
ایشون از صب ب من گیر داده بود هر چیم عذر خواهی و تمنا مثه این که قبول نمی کردن
خودمم شوکه شده بودم
برام جای تعجب بود

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
بزودی همتون دنبال مدیران تمامی سیستم های پاپ آپ میفتین . بهتره دو ماهی نرید سراغشون . :D

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
خودتون فتوا دادید ؟
مفت خوری یوزر چی؟جرم نیست؟ یه فتوا واسه اون هم بدید اگه زحمتی نیست

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خوش فکری چه ربطی به صحبت داره
هر کسی را باید به سبک خودش صحبت کرد باهاش تا بفهمه حد و حدودش را

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
بزودی همتون دنبال مدیران تمامی سیستم های پاپ آپ میفتین . بهتره دو ماهی نرید سراغشون . :D
ببخشید شما که خودتون هم دارید
سایت میخک.نت؟یا همچین سایتی داشتید پاپ اپ میدادید

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
ببخشید شما که خودتون هم دارید
سایت میخک.نت؟یا همچین سایتی داشتید پاپ اپ میدادید

دوست عزیز بله ولی من شما خودتم میدونی که رو فروش اینترنتی دل نبستم . پس بیخودی علیه من جبهه نگیر و بهتم بر نخوره ( چون چند تا سایت پاپ آپ داری ) . یه دو ماهی چه بخوایین چه نخوایین فروشتون میخوابه . این یه نکته دوما . من بر اساس نمایش بنر کار میکنم و بر اساس پاپ آپ کار نمیکنم . سوما من پاپ آپ هامو اکثرا میفروشم مخصوص به دوستانی مثل شما که کلی ازم خرید کردی. ولی فروش اجناس مزخرف و بی کیفیت و نامرغوب همکاری در فروشهای عزیزتون یه دو ماهی میخوابه چه بخوای چه نخوای .

این دو هفته اخر خوب فروش خواهید داشت همین و بس . حالا میخواد بهت بر بخوره میخواد نخوره

بالا