• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تگ های وردپرس - مفید یا مضر؟ مسئله این است !

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام من چند جایی چه سایت های فارسی چه خارجی خوندم که نوشته بودن اگر موضوعات و تگ ها در وردپرس ایندکس نشن خیلی به نفع سایت هست چون اونجوری رنک خود مطلب کمتر میشه
خب خیلی ها نوشته بودن ایندکس نشه
خیلی ها گفتن اگر ایندکس نشه چرا استفاده بشه اصلا؟
من سایت های بزرگی مثل خبرآنلاین خودمون را دیدم تگ هاش که همون کلید واژه ها هستن ایندکس و رتبه خوبی هم در صفحات اول گوگل دارن
یا از خارجی ها
تک کرانچ
و وبلاگ هافینگتون پست که خیلی خیلی پربازدید هستن را هم بررسی کردم اونهام هم موضوعات هم تگ هاشون ایندکس شده بود
البته یادآور میشم که اونها مثل سایت های تفریحی ما که حدود 10 تا به بالا تگ میدن عمل نمیکنن
و اصولی در حد 2-3 تا تگ واقعا مرتبط میزارن
نکته دیگه اینکه برخی میگن تگ باعث ایجاد صفحات آرشیوی تکراری واسه گوگل شده و این هم مضر هست
میخاستم از همه دوستان سئو کار و غیره بپرسم نظرشون چیه در این مورد
اگر تگ اصولی باشه مثل سایت های معرفی شده ایندکس بشه ؟
یا نشه بهتره
منتظر دیدگاه تمام دوستان هستیم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
والا خیلی جاها منم دیدم گفتن که ایندکس نشه بهتره و واقعیت اینه که این کار البته از نظر من خریت محضه .

من خودم آمار سایتم رو چک میکردم بیشترین بازدید رو تگ ها دارن بعدش پستها و بعد دسته بندی و . . .

نمیدونم سایتایی که میگن تگ هارو ایندکس نکنید رو چه منطقی این حرف رو میزنن ولی من شدیدا با این کار مخالفم .

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
من فکر کنم معنی کلمه تگ بین وب مستر های ایرانی به اشتباه جا گرفته ..

تگ . برچسب یا هر چیزی که شما اسمش رو میذارید هیچ تاثیری تو کلیت یه سایت نداره .. فقط تگ باعث میشه صفحات سایتت زیاد بشه ... همین و بس !!!!!!!!

مثلا من میام میزنم : آموزش بوکس به صورت حرفه ای

بعد میام تو تگ ها میزنم : بوکس,آموزش,حرفه ای,بوکس حرفه ای,آموزش بوکس

حالا چی میشه فکر میکنید ؟! بجای این که یک page برای یک پست داشته باشم .. 6 تا page برای یک پست دارم و درصد ثبتش تو گوگل میره بالا ، همینو بس

خواهشا الکی شلوغش نکنید ..

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
خب ما میخایم بفهمیم که این کار بالاخره خوبه یا نه
چون هر چی سایت بزرگ و پربازدید ایرانی و خارجی هست که من دیدم
اینکار را میکنن
تگ واسه بازدید خب خیلی خوبه
اما خیلی بلاگرهای خارجی در زمینه سئو میگن نباید بشه
نظر بقیه دوستان چیه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
در مورد ایرانی ها چیزی نمیگم چون بیشتر سایت های ایرانی بازدیدشون بی هدف هست و از همین تگ هم میاد
اما در مورد سایت های خارجی من به ندرت دیدم جالا اون هم سایت بزرگ
من در بیشتر سایت ها دیدم اصلا تگ نمیزنند و ایندکس هم نمیشه میشه چند مورد سایت خوب و قوی خارجی که مورد اطمینان هست و پست هاش همه تگ هست رو بگید
در نتایج گوگل اگر دقت کنید سایت های خارجی مخصوصا انگلیسی زبان در بین 100 نتیجه شاید 10 مورد تگ باشه
در ایران از 100 نتیجه 100000 تاش تگه
که این نشون میده سایت های ما منبع اسپم هستند
-------
استفاده ی اصلی تگ از نظر من در خود سایت هست برای لینک کردن صفحات به هم و یا استفاده از اونها در سرچ داخلی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
در مورد ایرانی ها چیزی نمیگم چون بیشتر سایت های ایرانی بازدیدشون بی هدف هست و از همین تگ هم میاد
من در بیشتر سایت ها دیدم اصلا تگ نمیزنند و ایندکس هم نمیشه میشه چند مورد سایت خوب و قوی خارجی که مورد اطمینان هست و پست هاش همه تگ هست رو بگید
در نتایج گوگل اگر دقت کنید سایت های خارجی مخصوصا انگلیسی زبان در بین 100 نتیجه شاید 10 مورد تگ باشه
-------
استفاده ی اصلی تگ از نظر من در خود سایت هست برای لینک کردن صفحات به هم و یا استفاده از اونها در سرچ داخلی

با احترام

در مورد تاثیر تگ تو بحث سئو یا ورودی گرفتن و . . . خیلی نیمتونم نظر بدم اما چیزی که کاملا واضحه اینه :

با توجه به اینکه 99% سایتای ایرانی از تگ استفاده میکنن ، حالا اگه ما بیایم و با قانون سایتای خارجی پیش بریم و تگ هارو ایندکس نکنیم قطعا ضرر میکنیم .

شما فرض کن مطلب میذاری در مورد " سئو سایت وردپرس " حالا سایت رقیبت هم همین مطلب رو میذاره اما + 10 الی 15 تا تگ ، قطعا تعداد بازدید اون سایت از سایت شما بیشتر خواهد بود .

اگه من گفتم این کار عاقلانه نیست با توجه به شرایط ایران عرض کردم ، شرایط سایتای خارجی با ما فر میکنه کمی .

ازون گذشته : مثلا یه سایتی مثل همیار وردپرس میاد و تو آموزش هاش اعلام میکنه از ایندکس شدن تگها جلوگیری کنید ولی چرا خودش از تگ استفاه میکنه ؟ اگر واقعا مفیده هیچ تگی از همیار وردپرس نباید ایندکس شده باشه در صورتی که شده . تنها دلیلیش اینه که میخواد تعداد لینکای بیشتری رو تو گوگل ایندکس کنه با عناوین مختلف که ورودی بیشتری رو جذب کنه .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
این که 99 درصد استفاده میکنند دلیل نمیشه ما هم استفاده کنیم در حال حاضر خود ما اصلا تگ نمیزاریم و ایندکس هم نمیکنیم ورودی خیلی خوبی هم داریم توی همون کلمه ای هم گه گفتید ما توی صفحه ی اول هستیم با پست :دی
نه این که اون چون تگ میزاره بهتر از منه کلا باور اشتباهی هست قرار گرفتن سایت در هر رده ای فاکتورهای مختلفی داره که به تگ توی اونها تگه شما وقتی تگ میزارید ولی من اصولی مینویسیم احتمال این که من بالاتر از شما باشم خیلی بیشتره البته این موضوع برای خود ما کاملا اثبات هم شده
اونها هم در زمان خودش از تگ استفاده میکردند اما رو به جلو حرکت کردند ما همه میگیم اون سایت میزاره منم بزارم این اصلا دلیل خوبی نیست مثل همون داسنان اینه که من بپرم تو چاه شما هم بگم بپر تگ یک نکته ی مثبت داره چندین نکته ی منفی
هر سایتی که میگه تگ نباید ایندکس بشه نباید بزاره تگ های خودش هم اثبات بشه اگر سایتی گفت و گزاشت تگ هاش ایندکس بشه نشون میده خودش به حرف خودش اطمینان نداره که اون کلا داستانش جداست :دی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
این که 99 درصد استفاده میکنند دلیل نمیشه ما هم استفاده کنیم در حال حاضر خود ما اصلا تگ نمیزاریم و ایندکس هم نمیکنیم ورودی خیلی خوبی هم داریم توی همون کلمه ای هم گه گفتید ما توی صفحه ی اول هستیم با پست :دی
نه این که اون چون تگ میزاره بهتر از منه کلا باور اشتباهی هست قرار گرفتن سایت در هر رده ای فاکتورهای مختلفی داره که به تگ توی اونها تگه شما وقتی تگ میزارید ولی من اصولی مینویسیم احتمال این که من بالاتر از شما باشم خیلی بیشتره البته این موضوع برای خود ما کاملا اثبات هم شده
اونها هم در زمان خودش از تگ استفاده میکردند اما رو به جلو حرکت کردند ما همه میگیم اون سایت میزاره منم بزارم این اصلا دلیل خوبی نیست مثل همون داسنان اینه که من بپرم تو چاه شما هم بگم بپر تگ یک نکته ی مثبت داره چندین نکته ی منفی
هر سایتی که میگه تگ نباید ایندکس بشه نباید بزاره تگ های خودش هم اثبات بشه اگر سایتی گفت و گزاشت تگ هاش ایندکس بشه نشون میده خودش به حرف خودش اطمینان نداره که اون کلا داستانش جداست :دی

یعنی شما میگید تگ از اهمیت خود پست کم میکنه ؟

تنها چیزی که به ذهنم میرسه از ضررهای تگ میتونه صفحات تکراری باشه ، چون یه مطلب در واقع داره تو 10 - 15 صفحه تکرار میشه .

اما خب وقتی تگ گذاشته میشه نویسنده خیلی دستش بازتر میشه تو انتخاب عبارت و کلمات کلیدی .

پ.ن : در هر صورت من به علم شما تو بحث سئو اطمینان دارم و اینکه میگید جلوگیری بشه از ایندکس شدن تگ ها حتما چیزایی میدونید که من نمیدونم . اگر هم حرفی زدم از روی تجربه و نظر شخصی خودم بوده .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
نه من نمیگم تگ بده به هیچ وجه اما میگم جوری که ما از تگ استفاده میکنیم بده
تگ گفتم بالا فایده هایی داره برای لینک های داخلی که بسیار مهم هستند صفحات به هم مرتبط میشوند اینها خوبه چون اسپایدر راحت میتونه پست هارو پیدا کنه
اما ایندکس شدن تگ ها واقعا از ارزش پست کم میکنه
شما خودتون کدومو ترجیح میدید مثلا یک کلمه را جستوجو میکنید ترجیح میدید با پست رو به رو بشید یا با یک کلمه که شما را به کوهی از نتایج میرسونه که شاید اصلا به اون چیزی که شما میخواید نرسید؟
کل حرف هایی که من در مورد تگ میزنم براساس عقیده شخصی هست تگ مساله هست که بر روی اون عقیده ی کلی وجود نداره و هر کس براساس نتایج شخصی و بخشی از حرف های گوگل میگه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام من چند جایی چه سایت های فارسی چه خارجی خوندم که نوشته بودن اگر موضوعات و تگ ها در وردپرس ایندکس نشن خیلی به نفع سایت هست چون اونجوری رنک خود مطلب کمتر میشه
خب خیلی ها نوشته بودن ایندکس نشه
خیلی ها گفتن اگر ایندکس نشه چرا استفاده بشه اصلا؟
من سایت های بزرگی مثل خبرآنلاین خودمون را دیدم تگ هاش که همون کلید واژه ها هستن ایندکس و رتبه خوبی هم در صفحات اول گوگل دارن
یا از خارجی ها
تک کرانچ
و وبلاگ هافینگتون پست که خیلی خیلی پربازدید هستن را هم بررسی کردم اونهام هم موضوعات هم تگ هاشون ایندکس شده بود
البته یادآور میشم که اونها مثل سایت های تفریحی ما که حدود 10 تا به بالا تگ میدن عمل نمیکنن
و اصولی در حد 2-3 تا تگ واقعا مرتبط میزارن
نکته دیگه اینکه برخی میگن تگ باعث ایجاد صفحات آرشیوی تکراری واسه گوگل شده و این هم مضر هست
میخاستم از همه دوستان سئو کار و غیره بپرسم نظرشون چیه در این مورد
اگر تگ اصولی باشه مثل سایت های معرفی شده ایندکس بشه ؟
یا نشه بهتره
منتظر دیدگاه تمام دوستان هستیم

در حقیقیت tag برای سایت های بزرگ طراحی شده . از اونجایی که امکان ایجاد دسته بندی های جزئی و برای تمام موارد وجود نداره tag صفحات مرتبط رو یکجا جمع میکنه و در واقع نتیجه search اون tag در سایت رو نمایش میده .

بهترین نمون استفاده از tag رو در سایت هایی میتونید ببینید که متعلق به google هستند .

نمونه : youtube.com/results?search_query=zend&search=tag

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
من سایت های بزرگی را که دیدم از تگ استفاده و ایندکس هم شده اینها هستند که پربازدید هم هستن

خبرآنلاین
TechCrunch
Huffington Post Canada - Canadian News Stories, Breaking News, Opinion
Design Tips, Tutorials and Inspiration - Hongkiat.com
و خیلی سایت های دیگه
که من میگم اگر تگ صفحه تکراری درست میکنه
خب واسه خبرآنلاین هم درست میکنه
البته ناگفته نمونه اینها تگ مرتبط میزنن نه تگ واسه ورودی گرفتن مانند سایت های تفریحی ایرانی

-------

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
شرمنده بین اساتید اظهار نظر می کنم ولی فکر کردم لازم هست .
به نظر بنده تگ ها یکی از موارد لازم برای هرسایتی هست که البته نباید از تعدادی بیشتر باشه ...
در خصوص اینکه از ارزش کم می کنه هم باید بگم هرگز چنین اتفاقی رخ نمی ده و هیچ صفحه اضافه ای هم ایجاد نمی کنه که باعث تکراری شدن مطالب بشه
تنها موردی که باید رعایت کنید اینکه مانع ایندکس صفحات تگ بشید نه خود تگ ! برای اینکار راهکار های زیادی وجود داره که با یه سرچ کوچلو می تونید پیدا کنید ...

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
میشه دقیق تر توضیح بدین
ما که نفهمیدیم
خود تگ ایندکس بشه
صفحش نه ؟
مگه میشه ؟
اصلا داریم همچین چیزی ؟ داریم ؟ داریم ؟ !

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من سایت های بزرگی را که دیدم از تگ استفاده و ایندکس هم شده اینها هستند که پربازدید هم هستن

خبرآنلاین
TechCrunch
Huffington Post Canada - Canadian News Stories, Breaking News, Opinion
Design Tips, Tutorials and Inspiration - Hongkiat.com
و خیلی سایت های دیگه
که من میگم اگر تگ صفحه تکراری درست میکنه
خب واسه خبرآنلاین هم درست میکنه
البته ناگفته نمونه اینها تگ مرتبط میزنن نه تگ واسه ورودی گرفتن مانند سایت های تفریحی ایرانی

اصلا ملاک ما سایت های ایرانی نیستند شما میگید سایت تفریحی اینجوریه؟ سایت دانلودها نتایجشو من چک کردم توی 5 صفحه ی اول یک پست نبود همه ی نتایج خلاصه میشد در اسپم و بازدید بی هدف
در مورد وبسایت هایی که دادید اگر نتایج اونهارو چک کنید در 10 صفحه ی اول که همیشه بهترین نتایج براساس تنظیمات قرار میگیرند اصلا نشانی از تگ نمیبینید و اگر هم میبینید مربوط میشه به یکی یا 2 پست
تگ صفحه ی تکراری درست میکنه و هیچ سایتی فرقی نداره میخواد ایرانی باشه یا خارجی
شما هر سایتی که فکر میکنید به من پنل گوگل وبمستر تولز بدید تا اثبات کنم چه ضررهایی تگ داره مثل همین صفحات دوگانه و تکراری
شما بهترین ملاک براتون سایت های سئو میتونه باشه چون اونا میخوان بازدید و وردی بهتری نسبت به رقیب داشته باشند سایت های بزرگ سئو مثل seomoz.org که اصلا تگ ندارد

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
شرمنده بین اساتید اظهار نظر می کنم ولی فکر کردم لازم هست .
به نظر بنده تگ ها یکی از موارد لازم برای هرسایتی هست که البته نباید از تعدادی بیشتر باشه ...
در خصوص اینکه از ارزش کم می کنه هم باید بگم هرگز چنین اتفاقی رخ نمی ده و هیچ صفحه اضافه ای هم ایجاد نمی کنه که باعث تکراری شدن مطالب بشه
تنها موردی که باید رعایت کنید اینکه مانع ایندکس صفحات تگ بشید نه خود تگ ! برای اینکار راهکار های زیادی وجود داره که با یه سرچ کوچلو می تونید پیدا کنید ...

یعنی شما میگید سایت ما که تگ نداره یک عنصر بزرگ نداره؟
یا سایت seomoz.org که تگ نداره یک بخش بزرگ از وبسایتشو از دست داده؟
دوست عزیز همه میدونند که تگ ها باعث میشه از ارزش خود پست کم بشه تگ ها باعث میشه keyword Density بره بالا اما خود پست وسط تگ ها گم میشه چون قابلیت ایندکس شدن بهترین دارند تا خود پست ها

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
یعنی شما میگید سایت ما که تگ نداره یک عنصر بزرگ نداره؟
یا سایت seomoz.org که تگ نداره یک بخش بزرگ از وبسایتشو از دست داده؟
دوست عزیز همه میدونند که تگ ها باعث میشه از ارزش خود پست کم بشه تگ ها باعث میشه keyword Density بره بالا اما خود پست وسط تگ ها گم میشه چون قابلیت ایندکس شدن بهترین دارند تا خود پست ها

نه من همچین چیزی نگفتم
ببینید تگ می تونه یه مزیت حساب بشه و نمی تونیم یه حرف کلی زد که تگ بد یا خوب !
یعنی اگه سایر مسائل مثل مطلب پلاگین ها سایت مپ یک شرط لازم برای یک سایت بزررگ هست و تگ هم می تونه شرط کافی باشه .
تنها ایرادی که می شه از تگ ها گرفت که باعث کاهش رتبه سایت می شه همون ایجاد مطالب تکراری هست که می تونیم با جلوگیری از ایندکس صفحات مانع شد .
درباره کاهش ارزش پست هم من قبول دارم که شاید ارزش پست کم بشه ولی معتقدم ( طبق قانون پایستگی :دی ) فرض کنید ارزش پست اصلی کم بشه ولی مقداری قدرت به تگ ها داده می شه و
توی موتورجستجو تعداد لینک ها و به طبع اون تعداد ورودی می تونه بالا بره ! البته همه این موارد به مدیر سایت بستگی داره ...

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
این که بیایم بگیم تعداد ایندکس ها زیاد باشه ورودی هم بیشتر اشتباه هست تعداد ایندکس های شما میتونه کم باشه اما از تک تک اونها ورودی بگیرید
تعداد ایندکس های شما مهم هست که اصولی باشه و بهترین ها باشند نه این که هرچیزی ایندکس بشه

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
این که بیایم بگیم تعداد ایندکس ها زیاد باشه ورودی هم بیشتر اشتباه هست تعداد ایندکس های شما میتونه کم باشه اما از تک تک اونها ورودی بگیرید
تعداد ایندکس های شما مهم هست که اصولی باشه و بهترین ها باشند نه این که هرچیزی ایندکس بشه

بنده هم بخاطر همین گفتم همه چی به مدیر سایت بستگی داره ....

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
خب حرف من اینه
اگر تگ بده و همه هم میدونیم بده
چرا این سایت های خارجی که معرفی کردم میزارن تگ هاشون ایندکس بشه
مثلا تک کرانچ که این همه معروفه نمیدونن تگ هاشون نباید ایندکس بشه
اینجور تناقض ایجاد میشه اخه

بالا