• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تگ های وردپرس - مفید یا مضر؟ مسئله این است !

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
خب شما یعنی میگین مانند وبلاگ های خارجی پربازدید مثل تک کرانچ استفاده بشه خوبه ؟
و ایندکس هم شه
اخه اونهایی که میگن نباید ایندکس بشه
میگن کلا نباید ایندکس بشه
حالا هر جور استفاده بشه

persianboy7s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین روش تگ خوری روش بلاگ اسپات خود گوگل هست میگین چرا؟ میگیم چون همه تگ هاش هدفمنده چون همین تگها موضوعات را شکل می دهند و این یعنی با یک تیر دو نشان را هدف رفتیم چون همه پستهای مرتیط را زنجیروار به هم وصل می کنه و از طرفی دامنه این زنجیر محدود نمیشه و دایما در حال گسترش میشه یعنی با موضوعات به یک پست فقط یک زنجیر می خوره ولی با نگ هدفمند به پستمون چند زنجیر زدیم و یک نکته مهم هم است اینکه تگ ها حتما باید هدفمند باشند و تعدادشون هم کم به طوری که از موضوعات فاصله نگیریم سایتمون زشت نشه کاربری که میاد تو سایت وقتی می خواهد از موضوعات استفاده کند گیج نشه و این یعنی موفقیت در تگ زدن البته تماما نظر شخصی هست.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تگ ارتباط مستقیمی با شناخته شدن محتوای مطالب منتشر شده در سایت شما توسط ربات های جستجو گر داره دلیلشم واضحه چون با کم ترین فعالیت بیشترین بازدهی رو برای موتور های جسجوگر داره اما بین تگ کاربردی و تک اسپم باید فرق فایل شد چیزی که جدیدا بهش تگ ابری می گن و کیلیوی برای هر مطلبی بطور ماشینی به اصطلاح ابر برچسب تولید می کنه!
تگ ها اگه هو شمند انتخاب بشن واقعا در در ارتقای سایت شما تاثیر زیادی دارن

این درسته که حتی بدون استفاده از تگ هم سایت می تونه بهینه سازی بشه اما مطمینا باید تو سایر زمینه ها بیشتر تمر کز کرد تک یه روش ساده و کاربردی هست که می تونید ازش استفاده کنید

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
پاسخ ها خیلی خوب بودند اما شفاف نیستن

به طور واضح شما وجود تگ رو مفید می دونید یا مخرب ؟ ( با دلیل )

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پاسخ ها خیلی خوب بودند اما شفاف نیستن

به طور واضح شما وجود تگ رو مفید می دونید یا مخرب ؟ ( با دلیل )

بسیار مفید اگر بصورت ساده کاربردی و هدفمند انتخاب بشن یه مثال می زنم شما بر سر یه کلمه کلیدی پر کاربرد با تعداد بسیار زیادی از سایت های که از این کلمه کلیدی استفاده می کنند رقابت می کنید یکی از ابزار های مفید برای موفقیت همین تگ ها هستن خوب اینجا شما می بایست از این ابزار ساده استفاده کنید
حالا در نظر بگیرید شما کلمه ای رو انتخاب می کنید که رقابت پایینی داره ویا اصلا نداره! خوب تگ در درجه دوم اهمیت قرار می گیره شما می تونید رو المان های دیگه تمرکز کنید
اما بطور کلی اگر شما استفاده کنید باز عامل موثری برای چشمگیر شدن سایت یا قسمتی از سایت شما داره حتی اگر تگ ها رو ساده و هدفمند انتخاب کنید می تونه به عنوان "فراخان ربات های جسنجو گر" استفاده بشه

اما جنبه دیگه ای هم داره همون استفاده بیش ار حد و اسکریپنی از تگ هستش این مضره دلیلش هم اساتید گرامی تو همین تاپیک گفتن ایندکس شدت مطالب تکراری و غیر موجه و از همه بدتر اسپم کردن یه کلمه برای رسیدن به نتیجه غیر واقعی واقعیتش اینه که گوگل بسیار رو ربا ت های خودش حساسه و این یه واقعیته که بار اصلی همه چی رو دوش این ربات ها هستش تگ اسپم باعث لطمه به ساختار کلی شبکه گوگل می شه و می تونه بطور موفق ولو برای چند دهم تانیه عمل کرد ربات ها رو کند ودر صورت حمله بیش از اندازه از کار بندازه و خود بخوان حدیث این مجمل! برای همین گوگل شدیدن رو تگ حساسه این حساسیت هم خوبه و هم بد به همین دلیل تمامی این بحث ها به نظر من به نتیجه قطعی نمیرسه اگر درست استفاده کنید خوبه و اگر بد خوب بده! و این یکی از زیبای های دنیای اینترنته که همه چی خنثی هست این شما هستید که به اون جهت میدید!

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان ...
یکی از سایت هایی که کار سئو میکرد، حدوده 6 ماهه پیش به مشتریهاش مثله اینکه گفته بوده حدوده 15 تا تگ برای هر پستتون بذارید!!! که برای من تعجب ناکه ؟؟!! مثله اینکه الان هم همین کار رو میکنه! و بازدید یکی از سایت هاش رو هم که دیدم خیلی عالی بود با اینکه سایت دانلود بود و به طور میانگین روزانه 1 مطلب میذاشت .
.
.
.
ولی من یه چیزی فهمیدم. سایت هایی که واقعا سود دهی بالایی دارند، تگ خیلی کمی میذارند پایین پستاشون و کیورد هاشون هم زیاد نیست. سایت خود من هم حدود 10 درصدش از طریق تگ ها وارد سایت میشدند که فکر کنم با الگوریتم پاندا دیگه این چیزا زیاد مهم نیست. سایت من حدوده 50 تا یونیک بازدید داشت که بعد از آخرین آپدیت پیج رنک ها یوهو اومد زیر 20 تا یونیک!!! فکر مکنم دلیلش هم همین تگ اسپمیگم بود. البته که خیلی وقته سایت رو آپ نکردم.

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
من فکر میکنم کم کم گوگل تگ هم گیر میده
شاید واسه چند ماه سایت پربازدید بشه
اما واسه چند سال نمیتونه و موقتی هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام دوستان ...
یکی از سایت هایی که کار سئو میکرد، حدوده 6 ماهه پیش به مشتریهاش مثله اینکه گفته بوده حدوده 15 تا تگ برای هر پستتون بذارید!!! که برای من تعجب ناکه ؟؟!! مثله اینکه الان هم همین کار رو میکنه! و بازدید یکی از سایت هاش رو هم که دیدم خیلی عالی بود با اینکه سایت دانلود بود و به طور میانگین روزانه 1 مطلب میذاشت .
.
.
.
ولی من یه چیزی فهمیدم. سایت هایی که واقعا سود دهی بالایی دارند، تگ خیلی کمی میذارند پایین پستاشون و کیورد هاشون هم زیاد نیست. سایت خود من هم حدود 10 درصدش از طریق تگ ها وارد سایت میشدند که فکر کنم با الگوریتم پاندا دیگه این چیزا زیاد مهم نیست. سایت من حدوده 50 تا یونیک بازدید داشت که بعد از آخرین آپدیت پیج رنک ها یوهو اومد زیر 20 تا یونیک!!! فکر مکنم دلیلش هم همین تگ اسپمیگم بود. البته که خیلی وقته سایت رو آپ نکردم.

یکی از تکنیک های جذب تراقیک و گرفتن رنک از گوگله ! و فقط هم برای سایت های تازه تاسیس که دومینشون به اصطلاح ایج یا سن کمی دارن استفاده میشه بنظر من اشتباهه چون می خوان زود به نتیجه برسن و رنکدار بشن بعضی مواقع جواب میده بعضی مواقع نه
کلا برای سایت های ایرانی لزومی نداره جر شاپینگ که رقابت بالاست و بلاگدهی گرفتن رنک یه پروسه هدفمند و زمان بره حداقل 3 ماه ولی بعدش روند کار سرعت می گیره و رنکتون زودتر رنگ می گیره! اگه از اسپمینگ استفاده بشه جز سود موقت و بعدش ضرر بیشمار حاصلی به عمل نمیاد

دقیقا همین طوره انتخاب ساده و هوشمندانه تگ به گوگل کمک می کنه راحتر در مورد سایت شما قضاوت کنه اگه سعی بشه از تعداد کم حداکثر 3 تگ و ایده ال یک تک استفاده بشه زودتر به نتیجه میرسیم البته این نظر منه دوستان می تونن روش بحث کنن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من فکر میکنم کم کم گوگل تگ هم گیر میده
شاید واسه چند ماه سایت پربازدید بشه
اما واسه چند سال نمیتونه و موقتی هست

قبل از پاندا اسپمر های عزیز! حسابی از خجالت گوگل دراومدن اما با تعغییرا ت گسترده تو الگریتم امتیاز دهی کلا به فنا رفتن! تگ مناسب و از همه مهمتر انیکیو یا یکتا دارای امتیاز مثبت هستش البته اگه اسپم بشه داری موج منفی میشه ببینید موج منفی نه امتیاز منفی یعنی بشکل تصاعدی و رو به پایین از محبوبیت و به طبع ان رنک و موقعیت سایت یا پایگاه داده کم می کنه تا جایی که به لیست سیاه گوگل منتهی میشه

valimaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من اگه تگ ها ایندکس نشن بهتره اینجوری خود مطلب قویتر ایندکس میشه من اینو تجربه کردم ومیگم
پاور بالانس , کینوکی

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
با بررسی هایی که من کردم تگ ها برای افزایش بازدید خیلی مفید هستند و بیش از 60 درصد بازدید ها از تگ ها هستند

تگ ها خوبه ، اما از حد بگذره دیگه به ضرر سایت خواهد بود

حداکثر تگ های پیشنهادی من 10 تا برای هر پست هست

موفق باشید دوستان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

از نظر سئو برای هر پست چند تگ استفاده کنم مناسب هست؟ تعداد زیاد تگ ها می تونه مضر باشه؟ عدم استفاده از تگ چطور؟

و مهمتر اینکه جلوی ایندکس شدن تگ ها در گوگل رو بگیرم یا نه؟

ممنون

بالا