mbf
Registered User
- نوشتهها
- 992
- لایکها
- 7
به نقل از میلاد :واقعا...
ها ای واقعا که گفتی یعنی چه؟
من که اون بالا توضیح داده بیدم
به نقل از میلاد :واقعا...
کجاشو دیدی:blush:به نقل از میلاد :چقدر هم معصومه...
به نقل از میلاد :من نبیدم...
به نقل از میلاد :سوالت چی بود؟
به نقل از aaber_piade :خوب شاهد عزیز لطف کرد و مطلب رو نوشت، حل شد مسئله؟
خوب همون لينکي که عابر عزيز داد رو من بازش کردم و مطالبي که تو صفحه بود رو گذاشتم !به نقل از mbf :ای راست می گی ها شاهد یه کد داده اون بالا خب این چیه؟
یه خورده توضیح لطفا
به نقل از Shahedr :خوب همون لينکي که عابر عزيز داد رو من بازش کردم و مطالبي که تو صفحه بود رو گذاشتم !
حله؟
خوب توضيح به اون مفصلي توش هس !به نقل از mbf :متوجه شدم شاهد جان ولی منظورم این بود که همین کدی که گذاشتی رو توضیح دربارش بده
ممنون
به نقل از Shahedr :خوب توضيح به اون مفصلي توش هس !
به نقل از mbf :شاهد جان خب عزیز دل حتما یکی از این دو حالت هست
1. یا من نفهمیدم و خواستم که توضیح بدین تا بفهمم:blink:
2. یا اینکه دارم فردین بازی در میارم تا شما توضیح بفرمایید و برقیه متوجه بشن:blush:
در هر دو حالت لطفا توضیح بفرمایید که سبب خیر شوید ( البته اون دو حالت رو مطمئنن حالت اولی بیشتر صدق می کنه:happy: )
به نقل از public_html :دوبار از روش بخونی شیرفهم میشی
آماده باش از این درس میپرسما
<?
setcookie ('edit', "", time() - 3600);
setcookie('edit',password,time()+(86400*365),'/');
setcookie('edit',password,time()+(86400*365),'/','.yourdomain.com');
?>
<?
$edit_link = '<a href="<$MTCGIPath$>mt.cgi?__mode=view&_type=entry&id=<$MTEntryID$>&blog_id=<$MTBlogID$>" target="_new">[edit]</a>';
if ($HTTP_COOKIE_VARS['edit'] == 'password') {
echo $edit_link;
}
?>
نه دیگه ، خود به خود وارد صفحه ویرایش تو امتی میشیداین کارا که گفتی اگه بکنیم زیر هر نوشته یه لینک اضافه می شه که می شه به صورت مستقیم نوشته ها رو ادیت کرد که البته توی اون لحظه باید توی کنترل پنل ام تی هم باشیم درسته؟
گفتم قبلا :خب اگه اینجوری باشه که از نظر امنیتی مشکل ایجاد میکنه و توی اون لحظه هر کی روی اون لینک کلیک کنه می تونه مطلب رو ویرایش کنه
برای دیدن این لینک حتما باید وارد امتی شده باشید