فردا میرم بازار مینم تفنگ چینی چشم نواز و دقیق به تورم میخوره یا نهمی تونی چینی خوب بخری با این قیمت
فردا میرم بازار مینم تفنگ چینی چشم نواز و دقیق به تورم میخوره یا نهمی تونی چینی خوب بخری با این قیمت
فردا میرم بازار مینم تفنگ چینی چشم نواز و دقیق به تورم میخوره یا نه
یه همسایه داریم خیلی مومن و باخداست ، خدا حفظش کنه خیلی آدم پاک و درستکاریه
از پنجره ی اتاقم به دیششون دید دارم ولی پشتش یه منبع آب فلزیه. (فاصله 40 متر) . ینی اگه نخوره به LNB ـیه ، میخوره به منبع آبشون صداش ضایس تابلو میشم. دیگه ساچمه ی دوم ـو نمیشه شلیک کنم
اولین اشتباه آخرین اشتباههبا یه شات باید تمومش کنم
پ ن : الان این احساسو دارم
پ ن 2 : پـَ فعلاً هیچی. باید یکم صبر کنم یه پول گنده بیاد دستم برم یه هاتسان AT-44 بخرم
ادیت : پ ن 3 : کلاشینکف از AT44 ارزونتره
تفنگ ترکیه ای اصلا خوب نیست . این delta fox اسپانیائیه . جواب کار شما رو هم راحت میده ، حالا اگه به دیش نخورد قطعا به خود همسایتون میخوره :دی
برو تو یوتیوب فیلم های این تفنگ های هاتسان رو ببین. نظرت عوض می شه. یارو از چند ده متری به پلاک ماشین سه لایه شلیک می کنه ساچمه ازش رد می شه. یعنی پلاک ماشین رو دو بار خم کرده بود که سه لایه شده بود. با این اوصاف اگر این ساچمه به آدم بخوره احتمال مرگ خیلی بالاست. فکر می کنم برای همینه که مجوز لازم دارن.
دقتش هم خیلی بالاست. فکر می کنم اینکه از این تفنگ ها بد می گن به خاطر رقابتی بودن بازار هست.
تفنگ های ترکیه ای هیچ حرفی توی دقت نمی تونن بزنن . اگر هم یکم اسم در کردن به خاطر همین قدرتشونه در صورتی که توی تفنگ بادی شما اگه نتونی هدفت رو از ۵۰ متری بزنی دیگه قدرت فایده ای نداره
اسامی زیادی براش تعریف شدهکی پای دخل وای میسه ؟
دیش نه! LNB رو میخوام بزنم. دیش ـو که با تیرکمون سیمی هم میتونم بزنمتفنگ ترکیه ای اصلا خوب نیست . این delta fox اسپانیائیه . جواب کار شما رو هم راحت میده ، حالا اگه به دیش نخورد قطعا به خود همسایتون میخوره :دی
من به این بحث تکنیکی ئی که بین شما و جناب gnu در جریان هست دخول نمیکنم فقط در خصوص این صحبتتون خواستم بگم چون اصولاً 4.5 ها سرعت بیشتری نسبت به 5.5 ها میگیرن و همینطور به خاطر قطر کمتر ساچمه تونسته از شیشه عبور کنه ولی شاید 5.5 به خاطر قطر بیشتر و همینطور سرعت کمتر ، نتونه!ویدئوی زیر رو مشاهده کنید. با گونه 4.5 میلیمتری این اسلحه از فاصله 15 متری به شیشه شلیک می کنه. ساچمه از شیشه رد می شه!!! خوب گونه 5.5 و 6.35 میلیمتری معلومه باید چکار کنه.
Hatsan 150 Torpedo, Air Rifle - YouTube
من به این بحث تکنیکی ئی که بین شما و جناب gnu در جریان هست دخول نمیکنم فقط در خصوص این صحبتتون خواستم بگم چون اصولاً 4.5 ها سرعت بیشتری نسبت به 5.5 ها میگیرن و همینطور به خاطر قطر کمتر ساچمه تونسته از شیشه عبور کنه ولی شاید 5.5 به خاطر قطر بیشتر و همینطور سرعت کمتر ، نتونه!
پ ن : این ویدئو ها رو که دیدم به نظرم اومد که PCP ها اصلاً لگد ندارن. همینطوره؟
سلامسلام
مجبور شدم بیام تو بحث
خوب شرکت هاتسان دو نوع تفنگ بادی داره فنری و PCP
قتری هاش قوی هستند ولی اکثرا زود خراب میشن و دقت لازم رو هم برای شما ندارن و روشون هم معمولا دوربین جواب نمیده و دوربین خراب کن هستند و فکر نکنم بتونید از 40 متری هدفی به اون کوچیکی رو بزنید
اما pcp هاش باکیفیت و بسیار با دقت و قدرت بالاتری هستند اما اینجا ممکنه به یک مشکل بر بخورید
قیمت pcp الان حدود 1200000 تومنه البته ارزونترینشون at44-s10 با تلمبه و دوربین و خود اسلحه که هر نوع lnb رو تو اون فاصله از کار میندازه
شما ابتدا باید مخزن تفنگ رو با تلمبه پر کنید و بعد از رسیدن به 200 بار که نفستون رو بند میاره میتونید 60 شلیک خوب داشته باشید البته تو 5.5 لازم به ذکره که معمولا این تفنگ ها خشاب دارن و با at44-s10 میتونه 10 تیر رو براتون شلیک کنه و البته ایتو هم اضافه کنم که pcp ها لگد ندارند ولی بجاش صدای وحشتناکی دارن که باید یک خفه کن هم تهیه کنید که اونم حدود 100 تومن براتون درمیاد
با بودجه شما میشه گامو شادو 1000 گرفت که باید نوع کپ فلزیش رو بگیرید
و البته میتونید از رنجر فنری مدل 125 تهیه کنید که هم بازوی قوی می خواد و هم ممکنه فنر بشکنه و هم شما رو از دنیای تفنگ بادی دور کنه ولی دوستانی هم بودند که مدل 125 براشون خوب کار کرده
به دلیل کنترل کیفی ضعیف هر نوع تفنگ قنری رنجر یک جور درمیاد و مثل هندونس
موفق باشید
پـ نه پــ وجود ندارهمن اگه تفنگی بخوام که صدا خفه کن (نخندین لطفآ سوال هست دیگه) بخوره وجود داره و همینطور دوربین؟
محدودیت مالی هم فکر کنین نباشه بعد میخوام بیشترین بردها رو هم با تمام قدرت بزنه چیزی ساخته شده و مهمتر از اون تو ایران هست؟
سلام
مجبور شدم بیام تو بحث
خوب شرکت هاتسان دو نوع تفنگ بادی داره فنری و PCP
قتری هاش قوی هستند ولی اکثرا زود خراب میشن و دقت لازم رو هم برای شما ندارن و روشون هم معمولا دوربین جواب نمیده و دوربین خراب کن هستند و فکر نکنم بتونید از 40 متری هدفی به اون کوچیکی رو بزنید
اما pcp هاش باکیفیت و بسیار با دقت و قدرت بالاتری هستند اما اینجا ممکنه به یک مشکل بر بخورید
قیمت pcp الان حدود 1200000 تومنه البته ارزونترینشون at44-s10 با تلمبه و دوربین و خود اسلحه که هر نوع lnb رو تو اون فاصله از کار میندازه
شما ابتدا باید مخزن تفنگ رو با تلمبه پر کنید و بعد از رسیدن به 200 بار که نفستون رو بند میاره میتونید 60 شلیک خوب داشته باشید البته تو 5.5 لازم به ذکره که معمولا این تفنگ ها خشاب دارن و با at44-s10 میتونه 10 تیر رو براتون شلیک کنه و البته ایتو هم اضافه کنم که pcp ها لگد ندارند ولی بجاش صدای وحشتناکی دارن که باید یک خفه کن هم تهیه کنید که اونم حدود 100 تومن براتون درمیاد
با بودجه شما میشه گامو شادو 1000 گرفت که باید نوع کپ فلزیش رو بگیرید
و البته میتونید از رنجر فنری مدل 125 تهیه کنید که هم بازوی قوی می خواد و هم ممکنه فنر بشکنه و هم شما رو از دنیای تفنگ بادی دور کنه ولی دوستانی هم بودند که مدل 125 براشون خوب کار کرده
به دلیل کنترل کیفی ضعیف هر نوع تفنگ قنری رنجر یک جور درمیاد و مثل هندونس
موفق باشید
دوست عزیز شما میتونید از سوماترای سامیانگ استفاده کنید که تقنگ باید دقیق و پرقدرتی هستش و الان قیمتش باید حدود 1.8 تا 2.2 باشه البته فقط خودش ولی اگه برای تفریح می خواهید نمیارزه اینا رو بخرید باید با یک معمولی فنری شروع کنید و بعد برید سراغ PCP این اسلحه یکی از قویترینها تو ایرانه
Second hand Sumatra Samyang .177 / 4.5mm (airguns) Air Rifles for sale | GunStar.
سلام خدمت دوستان عزيز
مي بينم که تاپيک بسيار فعال و با نشاط هست !
گفتم يک پست بدم شايد باعث بشه دوستاني که در اين زمينه فعاليت مي کنند، سري بزنند به اين تاپيک.
بنده در رشته تيراندازي با تفنگ 10 متر فعاليت دارم و در باشگاه شهيد کبکانيان تهران تمرين مي کنم.
دوستان عزيزي که در رشته هاي مختلف تيراندازي کار مي کنند اگر تجربياتشون رو با ما در ميون بذارن خيلي خوشال ميشيم.
من هم اگر مطلب بدرد بخوري ببينم تو تاپيک قرار مي دم.
موفق و پيروز باشيد