m.parvazi
Registered User
- نوشتهها
- 1,016
- لایکها
- 86
من این تیشرت رو بخوام چقدر هزینه اش میشه
ضمن عرض سلام و خسته نباشید، می خواستم بپرسم امکان سفارش " تیشرت سفارشی " در سایز " بادی سایز " هست؟
درون سایتتون رو جستجو کردم، برای بادی سایز فقط طرح پیش فرض نمایش سن بود.
همچنین دیگر رنگ ها رو مخصوصاً " مشکی " رو در " بادی سایز " نمیارید؟
پ.ن : پست های این تاپیک رو خوندم، یه جا فرموده بودید، فرم ارسال تیشرت سفارشی فعلاً تکمیل نیست و از تماس با ما، سفارشات رو ثبت کنیم برای همین سوال بادی سایز رو خواستم اینجا بپرسم.
سایت خوبی دارید.
ولی بزرگترین مشکلش اینکه بادی سایز ندارید من 3-4 مدل خوشم امده فقط اندامی میخوام. لطفا اندامی رو زیاد کنید.
اگر شما از فروشگاهی خرید کنید که از پرداخت امن پاسارگاد به عنوان درگاه پرداخت استفاده می کند، می توانید اطمینان داشته باشید که در کنار فروشگاه، بانک پاسارگاد نیز تا پایان خرید و تا زمانی که محصول به دست شما می رسد در کنار شما خواهد بود و در صورت بروز هر گونه مشکل، شما را یار خواهد کرد تا خریدی مطمئن و لذت بخش را تجربه نمایید. فروشگاه های استفاده کننده از پرداخت امن پاسارگاد به شما اطمینان خواهند داد که به تعهدات خود در برابر شما عمل خواهند نمود و هیچ گونه نگرانی در خرید از این فروشگاه ها برای شما وجود نخواهد داشت.
منبع: PayPaad.ir
سلام،
تیشرت اتدامی فعلا سفید موجود داریم.
اگه از طرحی خوشتون اومد ولی تیشرتش سفید نبود، از طریق فرم تماس اطلاع بدین تا اون طرح رو با تیشرت سفید آماده کنیم.
با تشکر.
مشكل اينجاست كه سفيد نمي پوشم
من ار طرح اسكلت خوش شانس با رنگ طوسي روشن خوشم امده اما بادي سايز رو ميخوام با رنگ طوسي روشن.
اون نمونه تن مدل هست لارج هست؟؟
مهندس تیشرت ازین کشیا نداری؟؟( استرچ)
یه همچین تی شرت هایی اگه بتونی بزنی من می خوام
ROCKWORLDEAST - The Walking Dead Merchandise
کلا تو سبک تی شرت های این سایت
عکس سریال های معروف رو تی شرت
عزیز 1نمونه از کار خود تی شرت که انجام شده میزاری تو سایت؟من عمده میخوام