• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
روشنه وضعیت صعودمون خیلی سخت تر شده . اینا باید بگن هنوز چیزی از دست ندادیم . اگه بگن امیدی نداریم که تیم دیگه روحیه واسش نمیمونه.
امروز هم اخبار ورزشی میگفت از تیم داوری شکایت کردیم.
شاید تو بازیهای بعد هوامون داشته باشن.
الان کارمون خیلی سخته ولی تیمی که روسیه رو 1-0 میزنه از لبنان 1-0 میخوره اصلا نمیشه تحلیلش کرد . باید منتظر روز بازی موند و دید چی میشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فوتبال ایران با هیچ پیش بینی ومنطقی جور در نمیاد
اونجایی که فکر میکنیم میبازیم میبریم حالا به هر دلیلی اونجایی هم که میگیم میبریم :upsided:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فوتبال ایران با هیچ پیش بینی ومنطقی جور در نمیاد
اونجایی که فکر میکنیم میبازیم میبریم حالا به هر دلیلی اونجایی هم که میگیم میبریم :upsided:

فوتبال ایران اسمش فوتبال نیست..اینا یه ورزش دیگه دارن بازی میکنن ما فکر میکنیم دارن فوتبال بازی میکنن..ولی بالاخره کشف خواهد شد که اینا جای فوتبال چه ورزشی دارن بازی میکنن تو زمین..بهتره خودمونو گول نزنیم

tut

Registered User
لایک‌ها
87
کسی اینجا یادداشتای سایت گلو مرور میکنه ؟
خیلی نوشته های قویی داره کاش به گوش اون اصل کاریا برسه اینا همه حرفای ما هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کسی اینجا یادداشتای سایت گلو مرور میکنه ؟
خیلی نوشته های قویی داره کاش به گوش اون اصل کاریا برسه اینا همه حرفای ما هست

اصل کاریا گوششون از این حرفا پره مشکل جای دیگست

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ورزش چیه بابا. اینا دارن قمار بازی میکنن. قرار مداراشونم از قبل گذاشتند.

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به این نتیجه رسیدم که بیخیال فوتبال. اما هر وقت کره جنوبی رو در جام ملتها زدیم رفتیم جام جهانی . هر وقت نزدیم نرفتیم. اما الان هیچی جور در نمیاد.:blink:گ... پیچ شدیم رفته پیکارش.:wacko:

tut

Registered User
لایک‌ها
87
به این نتیجه رسیدم که بیخیال فوتبال. اما هر وقت کره جنوبی رو در جام ملتها زدیم رفتیم جام جهانی . هر وقت نزدیم نرفتیم. اما الان هیچی جور در نمیاد.:blink:گ... پیچ شدیم رفته پیکارش.:wacko:
عزیز پیچیده نشده تابلو نمیریم جام جهانی من الانشم نگفتم همون روز اول گفتم ازبکستان حریف قدریه و بیشتر از 3 امتیاز یا نهایتش 4 امتیاز نمیتونیم ازشون بگیریم که همونم شد حالا یه سری اومدنو بعد از برد تو خونه ازبکا گفتنو خندیدن که ازبکستان این بود ؟! دیگه مشکل خودشونه ولی من میدونستم ازبکا حتی اگر همچین شگفتی هم پیش بیاد تو همین ایران انتقامشونو میگیرن منتها ته دلم راضی نمیشد اونو بگم و بعد از برد کره سعی میکردم خودمو گول بزنم این بازیو میبریم که خب مسلماً نمیشد ازبکا مارو دوست نداشتن که 3 امتیاز مفتی هدیه تقدیم بازیمنا و فوتبال تنبلو بی لیاقتمون کنن

در ضمن یه نگاه به بازیای باقیمونده و میزبانی میهمانی همه چیرو معلوم میکنه ایران دو تا بازی خارج از خانه جلوی تیمهایی داره که یکیشون کره خیلی قدره و یکیشونم امید زیادی برای صعود داره و قدرتش در حد ایرانم شده دیگه قطر
ازبک دو تا بازی تو خونه جلوی تیمهایی داره که در حال حاضر ازش ضعیفترن پس اونا دوتا بازی خونگی دارن ما یکی پس بهتره صعود مستقیمو بیخیال شیم برفرض قطرم نتونست سوم بشه و ما سوم شدیم !! میریم با سوم اون یکی گروه بازی میکنیم که من فکر میکنم عراق هستش و برفرضم که اونو بردیم میریمو با تیمهایی نظیر شیلی کلمبیا و ارورگوئه بازی میکنیم که مسلماً فوتبال لاتین فوتبال ایرانی رو لهههههه میکنه کسی شک داره ؟ یه مثال مغایر برای من بزنه !

نامه تمام

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
این پست رو جمعه نوشته بودم ولی به دلایلی ارسال نکردم.
الانم نمیدونم اصلا خوبه که باشه یا نه ولی بهرحال اینجا قرار میدمش.
درود
دو روز گذشته از بازی و باخت تیم ملی دیگه اون کور سوی امید رو هم برای زنده کردن فوتبال از بین برد.
مشکلاتی که فوتبال ما داره تو این روزهاخیلی گفته شده و شاید حتی با این همه حرف باز هم حق مطلب ادا نشده باشه از بس که ما مشکلات ریز و درشت فراوان داریم.
قبل بازی با کره خیلی گفته شد که باید با همین خر-خر کردن گلو هم که شده باید راه نفس رو باز نگه میداشتیم. اون موقع یه پل زدیم ولی پرش بعدی رو کم آوردیم. بهرحال علت ها متفاوت هست.
اما من فکر میکنم همه این مشکلات بزرگی که ما داریم راه حلش بسیار ساده هست. از اون بهتر اینه که الگو تو دنیا زیاده برای یادگرفتن و میانبر زدن ولی درد ما همونه که کسی دلش به حال کار نمیسوزه . نمیخواهیم پول خرج کنیم. برنامه هم نداریم . کلا هم گور پدر مسئولیت کرده !! بچسب یه جیب والسلام و شد تمام.
خیلی خیلی واقعا باعث تاسف هست.
هواداری از یه تیم ملی در کشور ما میتونم بگم در حد بالایی در جهان قرار داره. همه جای دنیا اینطور هست که هواداری از باشگاهها خیلی پر و پا قرص تر از تیم ملی ها هست ولی اینجا مردم تیم ملیشون رو طور دیگه ای دوست دارند حتی طرف باشگاهی رو دوست نداره ولی تیم ملی رو دنبال میکنه.// خیلی درد داره که مردمی پشت در استادیوم وایسن تو اون وضع هوا تا یه مسئول از سوراخ موش بزنه بیرون و بهش مسئولیتش رو یاد آوری کنند! واقعا این عشق تحسین کردنی هست و این بی مسئولیتی شرم آوره.

در مورد بازی حرف فایده نداره.
باخت دلایل فنی داره ولی اینکه تو این شرایط همه میریزن سر برنامه و زیر ساخت و مسئولین و ... علت دیگه ای داره. علتش دقیقا همینه که همه مردم میدونند که جدای از این علتهای فنی ما مشکلاتی داریم که قبل از رسیدن به این موارد هست. شاید هرجای دنیا بعد باخت حرف اول تفکرات مربی هست ولی ما اینجا قبل از اینکه بخواهیم به این چیزا گیر بدیم (که البته جای گیر هم داره) باید خودمون رو بتکونیم! خب این هم که دیگه داستان هفتاد من شده و فقط میتونیم آرزو کنیم یه روز یکی بیاد و نجاتش بده. 4 سال در این فوتبال رو تخته کنند و این همه کثیفی رو پاک کنند. این همه بی برنامه ای رو پر کنند . این همه سرمایه و استعداد رو بکشند توی راه و .... / بخدا ما هیچی نداریم. زیرساخت / امکانات/بحث مالی/ برنامه/ الگو/ ما حتی هدف هم نداریم!

در مورد شرایط صعود تیم ملی من خیلی جدول و بازیها رو مرور کردم و .. // بسیار خوشبینانه برای صعود نیاز به سه برد داریم دقیقا . این که میگن دو بازی اینده رو ببریم به نظر من بی فایده خواهد بود . باید هر سه رو ببریم .
بازیها رو بچینید جلوتون و نتایج رو احتمالی و در حالت های مختلف در نظر بگیرید. چه خوشبینانه و چه بد بینانه .
به نظر من با این باخت ما کاملا برعکس اونچیزی که میگن!! پیچیدگیش از بین رفته و مثل روز روشن شده. ما صعودمون شاید دارای احتمالی حدود 15 درصد باشه. اونم با سه برد!
برای موفقیت نیاز داریم که حریفان نتایجی بگیرند که مثل نتایج ما غیر منتظره باشه. یعنی اما و اگری که برگرفته از شانس هست.
بهرحال وضعیت بدی هست و دیگه حرف زدن درباره اش هم ناراحتی رو بیشتر خواهد کرد و فایده نداره
نمیشه بگیم تجربه تلخی بود !!! چرا که ما آدمهایی تجربه آموز نداریم در راس کار ! و این تجربه های تلخ اونقدر رو هم موند و موند تا پوسید و بوی گند گرفت و برای ما خاطره زجر آوری باقی گذاشت ولی ازشون پلی به سوی پیروزی ساخته نشد و درس عبرتی نشد. فوتبالمون رو خیلی خیلی جسارتا باید بگم میشه تشبیه کرد به یه بیمار!!! معتاد به مواد مخدر که اراده ای برای ترک نداره و هر بار بیشتر از قبل قسم میخوره و ابراز عجز میکنه ولی هر بار توبه این گرگ مرگ بوده و مرگ بوده متاسفانه
خیلی دردآور هست که بخواهیم از تیمی که اسم کشورمون رو داره اینطوری حرف بزنیم ولی این همه اون چیزهایی بوده که همیشه ما دیدیم و تجربه کردیم. اینها همه دم خروس هایی بوده که ما همیشه نادیده گرفتیم و به قسم دروغ مسئولین فوتبال دلخوش کردیم.!!! واقعا هم دلخوش نبودیم ولی دوست نداشتیم باور کنیم که چه بیماری سختی داریم!
حالا ما با اگر جام جهانی نریم! (که احتمالاتش هم قابل بررسی هست) حسابی عقب خواهیم افتاد و چی میشه گفت! :(

میخواستم یه جمله ای برای پایان اینجا و به جای این خط بنویسم ولی دیدم باز یا باید از کلماتی نظیر کاش و... یا افسوس و ... استفاده کرد برای همین بیخیال شدم.

دوست دارم اینطوری بگم که:

نابرده رنج گنج میسر نمی شود ... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
درود
این پست رو جمعه نوشته بودم ولی به دلایلی ارسال نکردم.
الانم نمیدونم اصلا خوبه که باشه یا نه ولی بهرحال اینجا قرار میدمش.

میخواستم یه جمله ای برای پایان اینجا و به جای این خط بنویسم ولی دیدم باز یا باید از کلماتی نظیر کاش و... یا افسوس و ... استفاده کرد برای همین بیخیال شدم.

دوست دارم اینطوری بگم که:

نابرده رنج گنج میسر نمی شود ... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

تیم حال حاضرمون تیم فقیری ه . دو گل زده و دو گل خورده در 5 بازی نشون می ده که توان تیم بالا نیست. از طرفی تیم های مقابل هم به ما احترام نمی ذارن. از این جهت احترام می گم که وقتی شما بازیکن مقابل ت در کلاس بالایی باشه شما در مواجهه با اون ریسک نمی کنی. الان تیم ایران چند بازیکن قابل اتکا داره که تیم حریف رو بترسونه. یک زمانی دایی، عزیزی، کریمی و ... بودند ولی الان ...
شخصا کمی نسبت به شما خوشبین ترم. تو همه این سال ها چه در مقدماتی ها، چه بازی های باشگاهی یا آسیایی داریم با احتمالات زندگی می کنیم. چون همیشه داریم به مشکل بر می خوریم. از الان تا سال آینده زمان هست تا تیم به یه شرایط ایده آل برسه. با 7 امتیاز در سه بازی آینده تقریبا صعود ایران قطعیه. ما شرایط بازی های کره و ازبکستان رو هم باید در نظر بگیریم. ازبک در سئول بازی داره. هر نتیجه این بازی رقم بخوره برای ایران به نوعی تعیین کننده است. ازبکستان را هم اگر در نظر بگیرید از دو بازی داخل خانه فقط 1 امتیاز گرفته. هیچ تیمی رو نباید دست کم گرفت. امیدوارم در نهایت شرایط طوری رقم بخوره که ایران در همین مرحله به جام جهانی صعود کنه. ان شالله

tut

Registered User
لایک‌ها
87
اما خدایی اگر یه اتفاق دیگه هم بیفته خیلی خوب میشه بیخیال که بریم جام جهانی یا نه !
اینکه ما سومی رو هرجور شده بگیریم مثل دوره قبل گند نزنیم بعد اونورم آرژانتین که همیشه تیم محبوبم بوده 5ام بشه و بخوریم به اونها بعد به احتمال زیاد میبازیم ولی برای دومین بار تو تاریخ بازیای ملی میتونیم با این ابرقدرت دوست داشتنی فوتبال دنیا به اجبار بازی کنیم و چه بازی زیباترو به یاد موندنی تر از قرار گرفتن جلوی تیمی که مسی رو داره و در نهایت به جای سه بازی خفت بار تو جام جهانی یه بازی سراسر هیجان جلوی یه تیم قدرتمند و دوست داشتنی با جام جهانی هم فرقی نداره و همه دنیا حتماً این بازی رو خواهد دید و خلاصه به پیشرفت فوتبالمونم کمک میکنه و در نهایت فقط دو بازی با تیمای رده پایینتر تو گروه فرضیمون تو جام جهانی رو از دست دادیم که خیلی هم ضرر نکردیم جداً بازی جلوی تیمهای آمریکای جنوبی خودش یه پا جام جهانیه ! تازه ایرانم همیشه بازیای تماشایی جلوی تیمهای قدرتمند کرده و میتونیم به لااقل به حذف آبرومندانه امیدوار باشیم مثل بازی با ایرلند جنوبی تو 2002 ! تازه خدارم چه دیدی شایدم آرژانتین رو حذف کردیم !!
در هر صورت هم فاله و هم تماشا : ))
در هر صورت من فکر میکنم دوم شدن ما خیلی سخت و تقریباً تو رویاها باید بهش فکر کنیم ازبکا اینقدرا هم بی عرضه نیستن تو تاشکند جلوی دو تیم ضعیف عربی امتیاز از دست بدن پس بهتره همین سومی رو بچسبیم و دیگه اینو مثل دوره قبل از دست ندیم

واقعاً هم به نظرتون رفتن به جام جهانی اگر قراره همون سه بازی دور گروهیشو بکنیم و یه نتیجه الاه بختکی بگیریم با دو بازی جلوی یه تیم قدرتمند که یکیشم تو ورزشگاه آزادی هست و با تمام ستاره هاش میاد حالا چه ارژانتین چه اروگوئه چه حتی کلمبیا همراه با فالکائو ! چه فرقی داره؟ به نظرم همین دو بازیم خیلی خوب و تو فوتبال ما اثرگذاره فقط خدا کنه دیگه سوم بشیم نه چهارم یا پنجم !

ولی مطمئن باشید و شک نکنید پیش بینی من اینه که ما نمیتونیم از پس نماینده امریکای جنوبی بربیاییم و در نهایت شرایط جوری میشه که اونها صعود خواهند کرد

tut

Registered User
لایک‌ها
87
کیروش واقعاً تقصیری نداره که فدراسیون سه سمت اساسی رو دستش گذاشته سرمربی سرپرست و مدیر کل تیمهای ملی ! که با یه اخراجش تیم ملی بدون مربی سرپرست و مدیر جلوی ازبکستان بازی کنه !

این نکته خیلی مهمیه
هم وقتی کفاشیان میگه ما چه کم کاری کردیم میشه اینو با تودهنی بهش یاداوری کرد
هم علت باختای تیم ملی باز هم آشکارتر میشه

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من هرکسی بیاد نمیتونه فوتبال ایران رو مداوا کنه
فوتبال ایران کلا مریضه
فقط 15 دقیقه اول بازی یکم حساب کتاب داشت بعدش تا دقیقه 90 بزن زیرش بود،از هر جایی جور میشد سانتر میکردن
چند درصد از این سانتر ها مفید هستن؟ایا واقعا تیم ملی سر زن داره؟
خسرو حیدری اگه توی دفاع هم باشه میخواد از اونجا سانتر کنه

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
روزنامه تماشا 02 آذر 1391

600_Tamasha-1391-09-02.jpg

tut

Registered User
لایک‌ها
87
خب من فکر نمیکنم کیروش اینقدر زبون باشه که هدفش از اومدن به ایران و تحمل این همه فشار فرستادن تیم رقیب به جام جهانی و خراب کردن خودش باشه و اصلاً با عقل جور درنمیاد

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
اما خدایی اگر یه اتفاق دیگه هم بیفته خیلی خوب میشه بیخیال که بریم جام جهانی یا نه !
اینکه ما سومی رو هرجور شده بگیریم مثل دوره قبل گند نزنیم بعد اونورم آرژانتین که همیشه تیم محبوبم بوده 5ام بشه و بخوریم به اونها بعد به احتمال زیاد میبازیم ولی برای دومین بار تو تاریخ بازیای ملی میتونیم با این ابرقدرت دوست داشتنی فوتبال دنیا به اجبار بازی کنیم و چه بازی زیباترو به یاد موندنی تر از قرار گرفتن جلوی تیمی که مسی رو داره و در نهایت به جای سه بازی خفت بار تو جام جهانی یه بازی سراسر هیجان جلوی یه تیم قدرتمند و دوست داشتنی با جام جهانی هم فرقی نداره و همه دنیا حتماً این بازی رو خواهد دید و خلاصه به پیشرفت فوتبالمونم کمک میکنه و در نهایت فقط دو بازی با تیمای رده پایینتر تو گروه فرضیمون تو جام جهانی رو از دست دادیم که خیلی هم ضرر نکردیم جداً بازی جلوی تیمهای آمریکای جنوبی خودش یه پا جام جهانیه ! تازه ایرانم همیشه بازیای تماشایی جلوی تیمهای قدرتمند کرده و میتونیم به لااقل به حذف آبرومندانه امیدوار باشیم مثل بازی با ایرلند جنوبی تو 2002 ! تازه خدارم چه دیدی شایدم آرژانتین رو حذف کردیم !!
در هر صورت هم فاله و هم تماشا : ))
در هر صورت من فکر میکنم دوم شدن ما خیلی سخت و تقریباً تو رویاها باید بهش فکر کنیم ازبکا اینقدرا هم بی عرضه نیستن تو تاشکند جلوی دو تیم ضعیف عربی امتیاز از دست بدن پس بهتره همین سومی رو بچسبیم و دیگه اینو مثل دوره قبل از دست ندیم

واقعاً هم به نظرتون رفتن به جام جهانی اگر قراره همون سه بازی دور گروهیشو بکنیم و یه نتیجه الاه بختکی بگیریم با دو بازی جلوی یه تیم قدرتمند که یکیشم تو ورزشگاه آزادی هست و با تمام ستاره هاش میاد حالا چه ارژانتین چه اروگوئه چه حتی کلمبیا همراه با فالکائو ! چه فرقی داره؟ به نظرم همین دو بازیم خیلی خوب و تو فوتبال ما اثرگذاره فقط خدا کنه دیگه سوم بشیم نه چهارم یا پنجم !

ولی مطمئن باشید و شک نکنید پیش بینی من اینه که ما نمیتونیم از پس نماینده امریکای جنوبی بربیاییم و در نهایت شرایط جوری میشه که اونها صعود خواهند کرد
بعدش فکر کن آرژانتین رو بزنیم و بریم سراغ همون 3 بازی خفت بارمون

بالا