• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
اصلا این تیم دیگه ارزش صحبت هم نداره ،
مثلا این قوچان نژاد چی داره ، پشت محوطه یه استپ ساده نمیتونه بکنه ، یه چیزی تو مایه همین مهاجم های خودمونه ، حتی یکم پایین تر ، ولی چون تو فلان تیم خارجی هست نوبره ...
رفته از هر گوشه دنیا هر کی یه تیکه اسمش علی نقی تقی بوده جمع کرده آورده امثال رحمتی بیرونن ، غیر از دژاگه هیچ کدومشون پخی نیستن .

یه تیکه هایی از نیمه اولو دیدم که چطور بازیکن هامون زیر توپ میزنن ، به خودم فحش دادم که نشستم پای این بازی ...

جام جهانی جای تیمهایی مثل ازبکستانه که از دقیقه 1 تا 90 میجنگه ، برنامه داره و بازیکنهاش از سر رفع تکلیف بازی نمیکنن .

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اصلا این تیم دیگه ارزش صحبت هم نداره ،
مثلا این قوچان نژاد چی داره ، پشت محوطه یه استپ ساده نمیتونه بکنه ، یه چیزی تو مایه همین مهاجم های خودمونه ، حتی یکم پایین تر ، ولی چون تو فلان تیم خارجی هست نوبره ...
رفته از هر گوشه دنیا هر کی یه تیکه اسمش علی نقی تقی بوده جمع کرده آورده امثال رحمتی بیرونن ، غیر از دژاگه هیچ کدومشون پخی نیستن .

یه تیکه هایی از نیمه اولو دیدم که چطور بازیکن هامون زیر توپ میزنن ، به خودم فحش دادم که نشستم پای این بازی ...

جام جهانی جای تیمهایی مثل ازبکستانه که از دقیقه 1 تا 90 میجنگه ، برنامه داره و بازیکنهاش از سر رفع تکلیف بازی نمیکنن .

.
تایید میشه
فقط همین دژاگه هست که خوبه اونم بعضی وقتا بگیر نگیر داره
خودمون تو همین ایران یه عالمه استعداد فوتبالی داریم
ولی کیه که اینا رو ببینه:(
هر کی باباش بیشتر پول داشته باشه و مایه دار تر باشه میارنش تو لیگ برتر و ...
اخرشم اینطوری میشن ( البته منظورم این نیس که همه بازیکنا همینطورین)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
واقعا تیم ملی ما چه پیشرفتی داشته تو این چند سال ؟

واقعا حالم بهم خورد با این طرز بازی

فقط یه دژاگه خوب بازی میکنه همین !

این همه بازیکن توی لیگ هستند

من هنوز آرزو به دل شدم که فقط یکبار آرش برهانی رو دعوت کنن تیم ملی

بخدا از همه ی اینا سر تره

5تا موقعیت گیرش بیاد حداقل 3 تاشو خودش درست میکنه

واقعا تیم ملی افتضاحی داریم

امیدوارم این تیم نره جام جهانی چون زنگ تفریح تیم های دیگه میشیم

استقلال از این تیم ملی خیلی بهتر بازی میکنه !

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
واقعن کویت ...... مساوی ..... اونم این تیم به این ضعیفی .... واقعن حق ما نیست جام جهانی ... قوچان نژاد هیچی نداره واقعن اصلن نمیتونه توپ رو کنترل کنه باز صد رحمت به مهرداد اولادی .... نکونام افتضاح .... اما مثل همیشه آندو عالی ...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خب مساوی تو زمین حریف بد نبود .... اگه خدا بخواد تو برگشت میبریم کویتو ... اول میشیم !!! الان دیگه همه با هم متحد باید بریم سراغ کره و ازبک ... خدا پشت و پناه تیمه ......

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خب مساوی تو زمین حریف بد نبود .... اگه خدا بخواد تو برگشت میبریم کویتو ... اول میشیم !!! الان دیگه همه با هم متحد باید بریم سراغ کره و ازبک ... خدا پشت و پناه تیمه ......

رو چه حسابی ؟! ...
4628.gif

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
به خاطر اینکه تیم ما همیشه با یاد و نام ایمه به زمین میره و با غیرته پس خدا هم کمکمون میکنه اگه خدا نخواد هیچی نمیشیم.....

بر منکرش لعنت ،

اما در مورد غیرت ؛ خوب من فکر میکنم بازی خودش نمایانگر بود که تیم کویت با غیرت و اراده ی گروهی بالاتری به زمین اومده بود یا تیم ما ، قضاوت با شما .
و در مورد نام ائمه ؛ شما مطمئنی که این بازیکنان با یاد و نام اهل بیت به زمین اومده بودن و از اونها طلب کمک میکردن ؟! من که خیلی تردید دارم ....

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بر منکرش لعنت ،

اما در مورد غیرت ؛ خوب من فکر میکنم بازی خودش نمایانگر بود که تیم کویت با غیرت و اراده ی گروهی بالاتری به زمین اومده بود یا تیم ما ، قضاوت با شما .
و در مورد نام ائمه ؛ شما مطمئنی که این بازیکنان با یاد و نام اهل بیت به زمین اومده بودن و از اونها طلب کمک میکردن ؟! من که خیلی تردید دارم ....

آره من خودم دیدم رو زیرپوششون مینویسن و گل میزنن پیرنشونو میدن بالا دیده میشه ....بارها این کارو کردن ......

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
آره من خودم دیدم رو زیرپوششون مینویسن و گل میزنن پیرنشونو میدن بالا دیده میشه ....بارها این کارو کردن ......

چند نفری بیشتر نیستن ، اکبر پور و سید صالحی و رحمتی و یکی دونفر دیگه ...
نمیگم بقیه چون این کارو نمیکنن بی اعتقادن ولی خب آدم وقتی دم خروس رو میبینه نمیتونه قسم حضرت عباس رو قبول کنه !

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
چند نفری بیشتر نیستن ، اکبر پور و سید صالحی و رحمتی و یکی دونفر دیگه ...
نمیگم بقیه چون این کارو نمیکنن بی اعتقادن ولی خب آدم وقتی دم خروس رو میبینه نمیتونه قسم حضرت عباس رو قبول کنه !

دم خروس یعنی این تیم واقعا خوب نتیجه نمیگیره !!! اینو داریم میبینیم ..... اونطرف با برد امروز کره و ازبک ........... اوضاع خیطه ..... یعنی اینا میتونن سه بازی پشت هم ببرن ..؟؟؟ فک کنم کار از نوشته و عکس گذشته دیگه ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به خاطر اینکه تیم ما همیشه با یاد و نام ایمه به زمین میره و با غیرته پس خدا هم کمکمون میکنه اگه خدا نخواد هیچی نمیشیم.....

همش یه مشت حرفه و بی خود این چیزا رو وارد فوتبالمون کردیم یعنی اصلا اینا هیچ ربطی به فوتبال ندارن و اگه هر روز به عقبتر میریم یکی از دلایلش همین مسایله که اونم بر میگرده به ظرفیت پایینمون و قاطی کردن همه ی مسایل باهم
با دلایل فراوانم اینا رو میگم که فکر کنم همه میفهمن و احتیاج به گفتن نداره!!!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
همش یه مشت حرفه و بی خود این چیزا رو وارد فوتبالمون کردیم یعنی اصلا اینا هیچ ربطی به فوتبال ندارن و اگه هر روز به عقبتر میریم یکی از دلایلش همین مسایله که اونم بر میگرده به ظرفیت پایینمون و قاطی کردن همه ی مسایل باهم
با دلایل فراوانم اینا رو میگم که فکر کنم همه میفهمن و احتیاج به گفتن نداره!!!

برزیل و اسپانیا ..... پس با چی اینقدر افتخار بدست آوردن ؟؟؟؟!!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
یادش بخیر قبل جام جهانی 2006 ایران تو اسیا سروری می کرد
ژاپن و کره حریفش نبودن اما حالا ...
هر بار می گم و خواهم گفت :
فوتبال یه عشقه