• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
این تفکر صفر و صدی هم به نظر من اشتباهه/ نه با یه برد اون قدر از خود بی خود بشیم و نه با یه باخت این قدر ناامید /
تنها قدرت بلامنازع آسیا ژاپنه که راه خودشو از آسیا جدا کرده و در این حرفی نیست ولی بفیه تیم ها کم و بیش تو مقاطع مختلف دچار ضعف می شن/ همه عناوین مهم تو بزرگسالان رو تو این چند سال ژاپن درو کرده
الان استرالیا وضعیت مناسبی واسه صعود نداره یا حتی همین کره که روز آخر دور مقدماتی تونست کویت رو حذف کنه! و قطر رو هم دقیقه آخر شکست داد
هر چند یه کم مشکله ولی با اضافه شدن بازیکن های اصلی حتی می شه به صعود امیدوار بود /کلید صعود ایران بازی با قطر هست / ایشالله کی روش هم دست از لجبازی برداره و بتونیم با بهترین ترکیب ممکن بازیهامون رو برگزار کنیم
من برخلاف بقیه خوشبینم/
حداقل نسبت به چهار سال قبل از لحاظ بازیکن و کادر فنی و موقعیت صعود ( سه بازی آخر) در وضعیت بهتری هستیم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
[h=1]صحبت‌هاي عجيب کي‌روش در فرودگاه[/h]
کارلوس کي‌روش پس از بازگشت تيم ملي فوتبال کشورمان امروز به مدت 15 دقيقه با دوربين 20:30 و واحد مرکزي خبر در فرودگاه امام خميني به جر و بحث پرداخت.

به گزارش فارس،وي ابتدا در پاسخ به سوالي که بازي با عمان را چگونه ديديد، گفت: ما براي بازي به عمان نرفته بوديم. براي تفريح رفته بوديم. شما بهتر است در مورد تعطيلات حرف بزنيد و نه مسائل ديگر.

وي در مورد سوال ديگري که شما موظفيد جواب رسانه‌ها را بدهيد، گفت: باز هم مي‌‌گويم شما بهتر است با ترابيان درباره تعطيلات من حرف بزنيد.

کي‌روش باز هم در پاسخ خبرنگار برنامه 20:30 که چرا شما رفتار خوبي نداريد، گفت: من حرفه‌اي هستم. اما تعطيلات خوش گذشت. او چند بار اين موضوع را تکرار کرد.

خبرنگار واحد مرکزي خبر باز هم از اين موضوع کوتاه نيامد و سعي کرد تا کي‌روش جواب سوال او را درباره نتيجه ضعيف تيم ملي مقابل عمان بدهد؛ اما باز هم کي‌روش گفت: خيلي خوشحالم که شما را در فرودگاه ديده‌ام. ما به تعطيلات رفته بوديم نه مسئله ديگر. اين بحث و جدل حدود 15 دقيقه طول کشيد.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
لیست خنده داری که اعلام کرده :))))
رحمان احمدی :))))

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
نظر دادن راحته میشه هزارو یک دلیل آورد که همشم درسته ولی چه فایده تیم همش داره بدتر میشه ! واقعاً فرق استقلال با تیم ملی چیه و چرا سپاهان با بازیکنها نه چندان ستارشم بهتر از این تیم بین المللی ایران نتیجه میگیره ؟ مهمترین عامل معلومه مدیریتش خوبه ولی کی تیم ملی رو اداره میکنه هیچکی ! والا من و خیلیا هنوز نمیدونیم اصلاً سرپرست تیم ملی کیه !! هر کی که هست خیلی بی عرضس از لحاظ مدیریت و ایجاد اتحاد بین بازیکنها . کیروش نشون داده که اصلاً مربی حرفه ای نیست ما این بلایی که سرمون اومد مستقیم برمیگرده به اون حرکت مبتدیانه کیروش تو بازی با کره جنوبی که از بازیکن تا تماشاچی همه کارشونو خوب انجام دادن غیر این بابا !! در حالیکه تیممون جلو بود مثل جن زده ها سر یه اعلام خطای ساده رفت تو زمینو با داور کم مونده بود دست به یقه بشه که کمترین مجازاتش محرومیت بود اونم تو بازی حساس بعد که با ازبکستان داشتیم بازی با ازبکستان هم خیلی سخت میشد تصور کرد باز هم با غیرت بازیکنها و این بار بدون مربی نتیجه بگیریم اونم باختیم و مساوی هم نشد تا همه چیز برعکس بشه و این شد که به جای صعود مستقیم حالا باید دعا کنیم سوم بشیم و علت عمده اش به نظر همون حرکت بچه گانه کیروش بود ! کسی که نمیتونه کوچکترین آرامشی به تیم بده و خودشم نیاز به تقویت اعصاب داره اومده شده سرمربی تیم ملی ما ! البته من اولش از کیروش خوشم میومد . سوابقشم برعکس نظر خیلیها به نظرم برای تبدیل شدن به مربیبزرگ تیم ملی کافی بود ولی حالا فهمیدم در عمل متأسفانه کیروش هم مردی حرفه ای نیست و در نتیجه نجاتبخش فوتبال ما هم نمیتونه باشه. این درسته که سوابق خوبی داره ولی در ایران موفق تر از برانکو کسی رو سراغ نداریم که البته اونم نتیجه زحمات و بازیکن یابی کاملاً حرفه ای بلازویچ رو گرفت.

الان برای پیش بینی نتیجه تیم ملی یه کم زود ولی من فکر نمیکنم قطر رو ببریم و از حالا به فکر مساوی یا یه باخت خفت بار متأثر از عوامل روحی روانی موجود باشید!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
صحبت‌هاي عجيب کي‌روش در فرودگاه

کارلوس کي‌روش پس از بازگشت تيم ملي فوتبال کشورمان امروز به مدت 15 دقيقه با دوربين 20:30 و واحد مرکزي خبر در فرودگاه امام خميني به جر و بحث پرداخت.

به گزارش فارس،وي ابتدا در پاسخ به سوالي که بازي با عمان را چگونه ديديد، گفت: ما براي بازي به عمان نرفته بوديم. براي تفريح رفته بوديم. شما بهتر است در مورد تعطيلات حرف بزنيد و نه مسائل ديگر.

وي در مورد سوال ديگري که شما موظفيد جواب رسانه‌ها را بدهيد، گفت: باز هم مي‌‌گويم شما بهتر است با ترابيان درباره تعطيلات من حرف بزنيد.

کي‌روش باز هم در پاسخ خبرنگار برنامه 20:30 که چرا شما رفتار خوبي نداريد، گفت: من حرفه‌اي هستم. اما تعطيلات خوش گذشت. او چند بار اين موضوع را تکرار کرد.

خبرنگار واحد مرکزي خبر باز هم از اين موضوع کوتاه نيامد و سعي کرد تا کي‌روش جواب سوال او را درباره نتيجه ضعيف تيم ملي مقابل عمان بدهد؛ اما باز هم کي‌روش گفت: خيلي خوشحالم که شما را در فرودگاه ديده‌ام. ما به تعطيلات رفته بوديم نه مسئله ديگر. اين بحث و جدل حدود 15 دقيقه طول کشيد.

تعطیلات ؟ شوما خیلی وقته تعطیلی ...

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

Roo2beh

Registered User
لایک‌ها
1
اگر همین امـــروز شروع کنیم 10 سال دیگه مزدش رو میگیریم ! فوتبال این نیست درست کنی تو جیبت یه سورپرایز در بیاری ! کارلس کِروش هیچ کاری نمیتونه انجام بده چون ابـــزار لازم رو نداره ! ابـــزار یعنی بازیکنی با هوش تاکتیکی بالا (جدا از سطح تکنیکی لازم) اما ما هنوز توی سطح تکنیکی بازیکنهامون مشکل داریم ، بازیکنای ما استانداردای لازم رو برای بازی کردن توی سطح بالا ندارن ! اینو از کنترل توپشون میشه فهمید ! شما 10 تا بازیکن توی ایران پیدا کنید که بتونن در مواقع یک در برابر یک توپ رو به حریف ندن ! نیازی نیست بازیکن حریف رو رد کنن ! فقط توپ رو بهش ندن ! این میشه سطح تکنیکی مورد نظر کارلش کروش ! اما هوش تاکتیکی از بچگی قابل انتقاله ! شما یه بازیکن فاقد هوش تاکتیکی مثل مهرداد پولادی رو نمیتونه مغـــز بهش تزریق کنی یه بگید مغز بخور هوشت زیاد بشه ! 10 سال وقت بزاریم روی 500 تا بازیکن 10 ساله وقت بذاریم توی آکادمی هامون روشون کار کنیم میشم ژاپن و کره جنوبی !

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
الان 6 بازی از مرحله گروهی باقی مونده که احتمالات برد باخت و مساوی رو حساب کردم 73 حالته !! به هرحال هر چیزی ممکنه باید صبور باشیم و به تیم روحیه بدیم ما سه بازی داریم که باید هر سه رو ببریم و به امید باخت ازبکا جلو کره جنوبی باشیم که ممکن هست ولی یه کم بعیده !

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
درباره دعوت نشدن دانیال داوری

سایت گل - سال هایی که فوتبال در نگاه رسمی به عنوان ورزشی که « 22 مرد گنده بدون اینکه خجالت بکشند دنبال یک توپ می دوند» هنوز بین مباح و حرام دست و پا می زد شایعه شد که حمید علیدوستی مهاجم ترکه ای تیم ملی فوتبال را به دلیل اینکه گیتار می زد خط زده اند، بعدها شایعه شد حمید درخشان را با آن پا به توپ دلچسب اش فقط به این دلیل خط خورد که بی ام و آلبالویی رنگ سوار می شد. رنگی که احتمالاً در آن فضای سیاه و سفید زیادی جلف بوده! خط زدن یکی دو بازیکن که صدای پاسور بازی شان را حاجی مایلی شنیده بود هم حکایتی سوزناک دارد و ...!

حالا نوبت دانیل داوری است. دروازه بانی که قرار بود «سپ مایر» وطنی شود.اوکه بعد از نزدیک به یکسال پیگیری و به عنوان نمونه عالی یک کشف استعداد به تیم ملی دعوت شد و شب سال نو را با بازیکنان ایرانی تحویل کرد، در لیست نیست.

بعد از هیاهوی بسیار برای دعوت از دروازه بانی که فارسی را بدتر از « فریدون زندی» حرف می زند و احتمالاً مثل او در فرودگاه خواهد گفت:« دیشب صبح رسیدم»! خط زدن ناگهانی اش مثل کشف کردنش لابلای آن همه موبور آلمانی حیرت انگیز است.

در اینکه آیا او می توانست ما را به بهشت سالسا برساند تردیدهای بسیاری وجود دارد، اما مردم حق دارند بپرسند که تصمیم هایی از این دست را چه کسی می گیرد و نخ این عروسک ها دست چه کسی است؟ آیا ما محکوم به تماشای این خیمه شب بازی هستیم؟

وقتی استانکو سرمربی پرسپولیس بعد از چند قهرمانی غافلگیرکننده با نامهربانی از این تیم کنار گذاشته شد، مجله طنز و کاریکاتور در کارتونی او را به تصویر کشیده بود که از امیرعابدینی ملتمسانه و البته امیدوار به بازگشت می پرسید: - با من کاری نداری؟

و آقای مدیرعامل بدون اینکه سرش را از روی کاغذهای روی میز بلند کند به او می گفت:
- در را پشت سرت ببند!
حالا در را پشت سرت ببند دنیل!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درباره دعوت نشدن دانیال داوری

سایت گل - سال هایی که فوتبال در نگاه رسمی به عنوان ورزشی که « 22 مرد گنده بدون اینکه خجالت بکشند دنبال یک توپ می دوند» هنوز بین مباح و حرام دست و پا می زد شایعه شد که حمید علیدوستی مهاجم ترکه ای تیم ملی فوتبال را به دلیل اینکه گیتار می زد خط زده اند، بعدها شایعه شد حمید درخشان را با آن پا به توپ دلچسب اش فقط به این دلیل خط خورد که بی ام و آلبالویی رنگ سوار می شد. رنگی که احتمالاً در آن فضای سیاه و سفید زیادی جلف بوده! خط زدن یکی دو بازیکن که صدای پاسور بازی شان را حاجی مایلی شنیده بود هم حکایتی سوزناک دارد و ...!

حالا نوبت دانیل داوری است. دروازه بانی که قرار بود «سپ مایر» وطنی شود.اوکه بعد از نزدیک به یکسال پیگیری و به عنوان نمونه عالی یک کشف استعداد به تیم ملی دعوت شد و شب سال نو را با بازیکنان ایرانی تحویل کرد، در لیست نیست.

بعد از هیاهوی بسیار برای دعوت از دروازه بانی که فارسی را بدتر از « فریدون زندی» حرف می زند و احتمالاً مثل او در فرودگاه خواهد گفت:« دیشب صبح رسیدم»! خط زدن ناگهانی اش مثل کشف کردنش لابلای آن همه موبور آلمانی حیرت انگیز است.

در اینکه آیا او می توانست ما را به بهشت سالسا برساند تردیدهای بسیاری وجود دارد، اما مردم حق دارند بپرسند که تصمیم هایی از این دست را چه کسی می گیرد و نخ این عروسک ها دست چه کسی است؟ آیا ما محکوم به تماشای این خیمه شب بازی هستیم؟

وقتی استانکو سرمربی پرسپولیس بعد از چند قهرمانی غافلگیرکننده با نامهربانی از این تیم کنار گذاشته شد، مجله طنز و کاریکاتور در کارتونی او را به تصویر کشیده بود که از امیرعابدینی ملتمسانه و البته امیدوار به بازگشت می پرسید: - با من کاری نداری؟

و آقای مدیرعامل بدون اینکه سرش را از روی کاغذهای روی میز بلند کند به او می گفت:
- در را پشت سرت ببند!
حالا در را پشت سرت ببند دنیل!

واقعا تاسف آوره برای این جو و مردمی که تنها دلخوشی اونها فوتبال هست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این تفکر صفر و صدی هم به نظر من اشتباهه/ نه با یه برد اون قدر از خود بی خود بشیم و نه با یه باخت این قدر ناامید /
تنها قدرت بلامنازع آسیا ژاپنه که راه خودشو از آسیا جدا کرده و در این حرفی نیست ولی بفیه تیم ها کم و بیش تو مقاطع مختلف دچار ضعف می شن/ همه عناوین مهم تو بزرگسالان رو تو این چند سال ژاپن درو کرده
الان استرالیا وضعیت مناسبی واسه صعود نداره یا حتی همین کره که روز آخر دور مقدماتی تونست کویت رو حذف کنه! و قطر رو هم دقیقه آخر شکست داد
هر چند یه کم مشکله ولی با اضافه شدن بازیکن های اصلی حتی می شه به صعود امیدوار بود /کلید صعود ایران بازی با قطر هست / ایشالله کی روش هم دست از لجبازی برداره و بتونیم با بهترین ترکیب ممکن بازیهامون رو برگزار کنیم
من برخلاف بقیه خوشبینم/
حداقل نسبت به چهار سال قبل از لحاظ بازیکن و کادر فنی و موقعیت صعود ( سه بازی آخر) در وضعیت بهتری هستیم

البته منظور من عقیده صفر و صد یا قانون همه یا هیچ نبود، من ناامید مطلق نیستم، من عرض کردم روندی که داریم می بینیم امیدوار کننده نیست، بله هنوز هیچ چیز غیر ممکن نیست، هنوز امکان دارد که حتی به صورت مستقیم هم به جام جهانی برویم، ولی این امکانی بسیار سخت است و این سختی را ما از روی سابقه و شرایط فعلی تیم خودمان و رقبا می گوییم.

من هم مثل شما دوست دارم این امید را حفظ کنم، اما واقعیت ورای دوست داشتن های ماست ...

نهایتا: امیدواریم تیم ملی حتی در این روزها و شرایط سخت باز هم حداکثر تلاشش را بکند و با خودباوری موفق به صعود به جام جهانی بشود.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
البته منظور من عقیده صفر و صد یا قانون همه یا هیچ نبود، من ناامید مطلق نیستم، من عرض کردم روندی که داریم می بینیم امیدوار کننده نیست، بله هنوز هیچ چیز غیر ممکن نیست، هنوز امکان دارد که حتی به صورت مستقیم هم به جام جهانی برویم، ولی این امکانی بسیار سخت است و این سختی را ما از روی سابقه و شرایط فعلی تیم خودمان و رقبا می گوییم.

من هم مثل شما دوست دارم این امید را حفظ کنم، اما واقعیت ورای دوست داشتن های ماست ...

نهایتا: امیدواریم تیم ملی حتی در این روزها و شرایط سخت باز هم حداکثر تلاشش را بکند و با خودباوری موفق به صعود به جام جهانی بشود.

ببین مسئله اینجاست که بریم جام جهانی چیکار کنیم ؟ بشیم مثل عربستانی که 8 تا گل از المان خورد ؟
ما بد جوری سرمایه سوزی کردیم الان همش باید بترسیم که به امثال عمان و قطر و نبازیم به خدا خیلی افت کردیم
من دلیل رو مربی میدونم که در ادامه توضیح میدم الان حسش نیست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
قطر ، لتونی رو 3 یه 1 شکست داده ... گمونم پوستمونو بکنه :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خودمون گذاشتیم صعود کنه! کارمون با اون بحرین خیلی راحتتر بود.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
ببین مسئله اینجاست که بریم جام جهانی چیکار کنیم ؟ بشیم مثل عربستانی که 8 تا گل از المان خورد ؟
ما بد جوری سرمایه سوزی کردیم الان همش باید بترسیم که به امثال عمان و قطر و نبازیم به خدا خیلی افت کردیم
من دلیل رو مربی میدونم که در ادامه توضیح میدم الان حسش نیست
خوشحال میشم نظرتونو زودتر بشنوم خودم هم موافقم مربی تیم حرفه ای عمل نکرد ولی اشتباه بزرگتر رو فدراسیون مرتکب شد که تمام عنان کار رو داد دست کیروشی که سابقه سرمربیگریش گرچه خیلی هم بد نبوده ولی سابقه سرپرستی و مدیریت همزمان همه تیم های ملی از پایه تا بزرگسالان کار حضرت فیله اونم تو ایران ! البته تو ایران چندشغله بودن و تصمیمات غیراستاندرادو ناشیانه این چنینی برای مردم عادت شده طوری که دیگه خیلیها این اشتباهات بزرگ رو تو روز روشن هم نمیبینن و نظرشون میره سمت بازیکن و مربی و تماشاچی ... باز هم میگم با اینکه در اصل عدم بازدهی کیروش در وظایفی که به عهده گرفت باهاتون موافقم اما کسی که این همه مسئولیت رو روی شونه کیروش گذاشت مقصر اصلی هست و باید فکر اینجارو میکرد. شاید خود کیروش هم مدتها حسرت حیثیت و اعتبار مربیگری از دست رفتشو بخوره که چرا از اون شکوه و قله مربیگری که در انگلیس و پرتغال به این فوتبال بی سروته ما نزول پیدا کرد و شاید نتونه دوباره به روزهای شهرتش برگرده ... هیچوقت ... (کل آسیا رو هم نگاه کنید کمتر مربی پیدا میکنید در آسیا شهرت پیدا کرده باشه و در اروپا به شهرتش ادامه بده غیر از گاس هیدینگ و چند نفر دیگه که اونها هم قبل از اومدن به آسیا شهره بودن و پیشرفتی از این طریق پیدا نکردن)

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
نظرتون چیه بازی تیم ملی رو به دلیل اعصاب خوردی احتمالی نگاه نکنیم و بعد از اعلام نتیجه فیلمشو ببینیم ؟ به نظرم با این روندی که تیم ملی در پیش گرفته حتی بدم نیست این ایده رو به صداوسیما ارائه کنیم که به خاطر رعایت حال بیننده هاشون و اونهایی که ناراحتی اعصابی و قلبی دارن از پخش زنده بازی های تیم با این حالو روزش جلوگیری کنن و بعد از اعلام نتیجه بازیاشو پخش کنن ؟ واقعاً به صرفس هم بیننده راضیه هم دردسر پخشش کمتره و ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پیشنهاد جالب کی‌روش به بازیکنان تیم ملی

کادر فنی و بازیکنان تیم ملی پاداش پیروزی احتمالی مقابل قطر را به کودکان بی سرپرست اهدا خواهند کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، محمدرضا ملامحمد در این باره گفت: کارلوس کروش از کمیته فرهنگی درخواست کرده بود تا ترتیبی اتخاد کند که تیم ملی ازمناطق جنوب شهر، خانه های این منطقه، کودکانی که در این مناطق هستند و در زمین ها و کوچه های خاکی فوتبال بازی می کنند بازدید کند و سپس تیم ملی به یک موسسه خیریه برده شود.

کمیته فرهنگی هم پس از بررسی درخواست سرمربی تیم ملی کادر فنی موافقت کرد و همه تمهیدات اندیشیده شد و بازیکنان صبح دیروز به مناطق جنوب شهر و زمین های خاکی رفتند و با کودکان این مناطق دیدارهای ناگهانی داشتند که صحنه های جالبی را به وجود آورد. بعضی از این بچه ها باور نمی کردند که کاپیتان تیم ملی یا دیگر بازیکنان بزرگ تیم ملی را کنار خود می بینند.

بازیکنان در زمین های خاکی با این کودکان فوتبال بازی کردند و وضعیت طوری شده بود که این بچه ها اشک شوق در چشمانشان جمع شده بود.پس از این بازدید کمیته فرهنگی پس از بررسی هایی که انجام داد کاروان تیم ملی را به موسسه بهشت امام رضا(ع) و دیدار کودکان بی سرپرست برد.

وی ادامه داد: بازیکنان و کادرفنی تیم ملی مورد استقبال مسئولان و کودکان بی سرپرست 7 تا 14 سال قرار گرفتند و کودکان به آغوش بازیکنان می پریدند و با آنها حرف می زدند. حتی یک کودک شش-هفت ساله از کروش به خاطر نتیجه بازی دوستانه با عمان گله کرد و گفت چرا که تیم ملی خوب بازی نکرده است که کروش احساساتی شد و به او قول داد تا تیم ملی در بازی مقابل عمان جبران کند.

بازیکنان تیم ملی برای این کودکان یک دست لباس تیم ملی و هدایایی تهیه کرده بودند که به آنها دادند. بعد هم در زمین چمن مصنوعی موسسه دو گروه شدند و کودکان بی سرپرست با بازیکنان فوتبال بازی کردند و کروش مربی کودکان شد و آنها را کوچ می کرد که واقعا صحنه های جذاب و به یادماندنی بود. پس از پایان دو معلول این موسسه تابلوی کلاژ زیبایی با عنوان هفت سین ایرانی به کارلوس کروش هدیه دادند و در نهایت بچه ها از بازیکنان امضا گرفتند و عکس های یادگاری انداختند.

رئیس کمیته فرهنگی در پایان گفت: در پایان دیدار، کروش بازیکنان را جمع کرد و خطاب به آنان جملات جالبی گفت. کروش گفت هدف من از دیدار با بچه های پایین شهر و کودکان بی سرپرست این بود که شما بدانید برای چه کسانی بازی می کنید، شما بدانید که فقط برای خودتان بازی نمی کنید، برای مردم و این بچه ها و ملت ایران بازی می کنید و باید با قلبتان بازی کنید و بدانید چه چشمهایی به دنبال ساقهای شماست، این بچه ها را ببینید و برای شاد کردن آنها مبارزه کنید، بیشتر بدوید و بیشتر تلاش کنید تا یک ملت را خوشحال کنید و قول بدهید که پیروز باشید.

کودکان بی سرپرست و بچه های جنوب شهر را جلوی چشمتان قراردهید. کروش در جمع بازیکنان اعلام کرد که در صورت پیروزی بر قطر، پاداش پیروزی را به موسسه بدهد و بازیکنان هم با قاطعیت و با سرعت موافقت کردند که پاداش برد مقابل قطر را به بچه های بی سرپرست بدهند.

برخی بازیکنان که اولین بار بود چنین صحنه هایی می دهند به شدت تحت تاثیر ارتباط عاطفی، احساسی با بچه های بی سرپرست قرار گرفته بودند و اشک در چشمانشان جمع شده بودند. آنها خواستند که به موسسه کمکهای بیشتری کنند.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ایران بره جام جهانی اعتبار جام جهانی میره زیر سوال
اگر هم صعود کنیم با این تیم قطعا ضعیفترین حضورمون در تاریخ جام جهانی خواهد بود
و میشیم شبیه امثال عربستان و هندوراس که زنگ تفریح تیم های بزرگ هستن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
عجیب ترین خبر که الان دیدم این بود که نلو وینگادا مربی تیم ملی ایران شده و تو 3 تا بازی باقی مونده مقدماتی جام جهانی قراره به عنوان دستیار کروش ، تیم رو همراهی کنه. واقعاً عجیب و غیر منتظره بود ابن اتفاق!!!!!:blink:

بالا