• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
علی کریمی کجاست . دنبال اونم اینجا ندیدینش ؟

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58
بعد از چند سال دیدم بازیکنای تیم ایران از تو زمین حریف پرس میکنن اونم تا دقابق آخر بازی بجز زیر توپ زدن پاس کاری هم بلدن...

جالب بود برام

و جواد نکونام و آندو تیموریان بهترینای ایران بودن چون وسط زمین خوب بازی رو کنترل میکردن

در کل هیچ چیز هنوز مشخص نیست، ولی اگه لبنان به ما ببازه شانس صعود از 30% که الان هست به 40-50 % افزایش پیدا میکنه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بابا دیگه خدائی انقدرا هم بد بازی نکردن ، به نظر من که خوب بودن

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نیمه اول داغون بودیم ... نیمه دوم بهتر شد و تونستیم با یه گل که چاشنی خوش شانسی خیلی درش پررنگ بود پیروز بشیم .... خیلی به صعود مستقیم نزدیکیم ... و خیلی خوشحال که قطری ها رو سرجاشون نشوندیم ...

نکونام و گوچی بهتر از بقیه بودن ... ولی همچنان در موقعیت سازی بسیار ضعیفیم ...

با این وضعیت بریم جام جهانی هر بازی میانگین 3گل رو دریافت میکنیم ... با خوش شانسیه محض !

امیدوارم کیروش دست از عقاید دفاعیش برداره ! دیگه بدجور تیم دست و پا شکسته بازی میکنه ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درسته که این تیم تیم خوبی نیست ولی بی انصاف هم نباشید ما در چه دوره ی زمانی تونستیم در زمین تیمهای عربی اون هم مقدماتی جام جهانی نتایج خارق العاده ای بگیریم یک زمانی رییس فدراسیون فوتبال آسیا می گفت پخش زنده لیگ قهرمانان اروپا در کشورهای آسیایی بزرگترین ضربه رو به فوتبال و پپیشرفت فوتبال در کشورهای آسیایی میزنه من اون موقع میخندیدم ولی بی راه هم نمیگفت شما الان میگید بریم جام جهانی چیکار کنیم مگه قرار بود سال 98 که رفتیم جام جهانی چیکار کنیم یا اون موقع مثلاً نه که به همین عربها 10 تا 10 زدیم اون موقع هم همین بود ولی خوب شرایط خاص خودش رو داشت و بیشتر به چشم مردم میومد البته اون تیم خیلی از این تیم بهتر بود ولی اونهم در لول جهانی حرفی واسه گفتن نداشت....
مسلماً وقتی شما بازی بارسلونا یا منچستر رو میبینی این بازی دیگه به دلت نمیشینه ولی من فکر می کنم سطح فوتبال آسیا همینه اون کره و ژاپن هم درسته پیشرفت کردن ولی جایی از فوتبال رو نگرفتن حالا بگذریم از اون میزبانیشون که به زور خودشون رو کشیدن بالا اصلاً مگه چند تا کشور صاحب فوتبال تو دنیا داریم که از اینا توقع شق القمر دارید اینا هم یک مشت بازیکن معمولین که تو ایران مشغولن و قرار نیست براشون اتفاقی بیفته انگلیس که مبدا فوتبال مدرنه الان 50 ساله جام نگرفته بعد ما دایم داریم غر غر میکنیم که چرا ما مقتدرانه نمیریم جام جهانی!!!! بسه دیگه آقا سطح این فوتبال همینه کمی بالاتر کمی پایین تر...........

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
صعود غیر مستقیمش قطعی شد؟لول :)))
شما میگی احتمالا اوروگویه رو قطعی زدیم از الان؟:دی
بنده خدا تیمی که برای جام جهانی آماده میشه اگر ترس داشته باشه از این تیما که نمیشه رفت جام جهانی.
بعدشم دوست گلم همیشه بین بد و بدتر - بد و انتخاب کن برات آیندت خوبه ))))))))))))Loool

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
لبنان تا دقیقه 87 همچنان داره 1-0 میتازه !!!

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
خدا را شکر که بردیم.:lol:

امید رو ادم باید هیچ وقت از دست نده.

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
درسته که این تیم تیم خوبی نیست ولی بی انصاف هم نباشید ما در چه دوره ی زمانی تونستیم در زمین تیمهای عربی اون هم مقدماتی جام جهانی نتایج خارق العاده ای بگیریم یک زمانی رییس فدراسیون فوتبال آسیا می گفت پخش زنده لیگ قهرمانان اروپا در کشورهای آسیایی بزرگترین ضربه رو به فوتبال و پپیشرفت فوتبال در کشورهای آسیایی میزنه من اون موقع میخندیدم ولی بی راه هم نمیگفت شما الان میگید بریم جام جهانی چیکار کنیم مگه قرار بود سال 98 که رفتیم جام جهانی چیکار کنیم یا اون موقع مثلاً نه که به همین عربها 10 تا 10 زدیم اون موقع هم همین بود ولی خوب شرایط خاص خودش رو داشت و بیشتر به چشم مردم میومد البته اون تیم خیلی از این تیم بهتر بود ولی اونهم در لول جهانی حرفی واسه گفتن نداشت....
مسلماً وقتی شما بازی بارسلونا یا منچستر رو میبینی این بازی دیگه به دلت نمیشینه ولی من فکر می کنم سطح فوتبال آسیا همینه اون کره و ژاپن هم درسته پیشرفت کردن ولی جایی از فوتبال رو نگرفتن حالا بگذریم از اون میزبانیشون که به زور خودشون رو کشیدن بالا اصلاً مگه چند تا کشور صاحب فوتبال تو دنیا داریم که از اینا توقع شق القمر دارید اینا هم یک مشت بازیکن معمولین که تو ایران مشغولن و قرار نیست براشون اتفاقی بیفته انگلیس که مبدا فوتبال مدرنه الان 50 ساله جام نگرفته بعد ما دایم داریم غر غر میکنیم که چرا ما مقتدرانه نمیریم جام جهانی!!!! بسه دیگه آقا سطح این فوتبال همینه کمی بالاتر کمی پایین تر...........

دوست عزیزم درسته که کاری نمیتونیم بکنیم ولی اگر همین 2 تا لژیونر هم که داریم نداشته باشیم خاکمون ته سره فکر کرده ژاپن چطوری پیشرفت کرد؟
همه بازیکناشو توی جام جهانی تقریبا لژیونر کرد اگر بدونی جام جهانی منبع بازیکن گیری برای تیم های اروپایی هست.

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
تو روح این حرکت سایت ورزش3 دیگه پوکید :))))
باو بزارید ببینم لبنان چی کار کرد.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اقا من نمیدونم ی عده مردم ما هیچی از فوتبال سرشون نمیشه فقط صبح تا شب ایه یاس میخونن.
قطر ضعیف بود بعد به نظرت ما فقط بریدم؟
ما قطر را توی زمینش لهش کردیم خیلی چند تا موقعیت دیگه چی داشت؟همش توپ دست ما بود واقعا باید فوتبالیست باشی تا بفهمی وقتی دیگه دقیقه 60 بازی دیگه جون تا پات نیست ولی غیرتشون نزاشت.
نمیدونم واقعا چی بگم همش ایه یاس همش ایه یاس.
یکی نظر داده بریم جام جهانی چی کار ؟؟؟؟!! بریم از برزیل ببازیم.
اخه یکی نبود بهش بگه الان بهترین بازیکنان تیم ملی ایران کجا بودن؟؟همین جواد نکونام که امشب خیلی خوب کار کرد همین آندو-قوچان نژاد-شجاعی همه توی اروپا بازی میکنن همینان که باعث میشه فوتبال پیشرفت کنه.
حالا هی بگید ایران نمیره جام جهانی اقا ایران دیگه صعود غیر مستقیمش قطعی شد فقط میمونه برد لبنان و ی تساوی تو کره.تمام.

ما با کسانی که حقیقت رو کتمان میکنن و شخصیتی فاشیستی دارن حرفی نداریم..از طرز حرف زدنت مشخص هست نوشتت بیشتر جنبه سی یا سی داره تا تحلیل از یک بازی فوتبال .

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
من نمیدونم چرا همه میخوان کره ببازه ؟؟!!!
بهترین نتیجه واسه ما برد کره ست
اگه کره بازی رو ببره میشه 13 امتیازی و بازی بعدیش با ازبک 11 امتیازیه که مطمئنا اون بازی رو با تمام قدرت میاد و اگه ببره میشه 16 امتیازی و صعودش قطعی میشه و شاید در بازی اخر مقابل مادر کشورشون انگیزه ی کمتری داشته باشن و مثلا به ذخیره هاشون بازی بدن

ولی اگه الان ببازه 10 امتیازی میمونه و اگه ازبک رو ببره تازه میشه 13 امتیازی و ما هم اگه لبنان رو بریم میشیم 13 امتیاز و ازبک 11 امتیاز
و بازی آخر با توجه به بازی آسان ازبک مقابل قطر ، کره در کشور خودش با تمام قوا میاد جلوی ما

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوست عزیزم درسته که کاری نمیتونیم بکنیم ولی اگر همین 2 تا لژیونر هم که داریم نداشته باشیم خاکمون ته سره فکر کرده ژاپن چطوری پیشرفت کرد؟
همه بازیکناشو توی جام جهانی تقریبا لژیونر کرد اگر بدونی جام جهانی منبع بازیکن گیری برای تیم های اروپایی هست.
مثل اینکه متوجه پست من نشدید من نمیگم که سودی نداره اصلاً به سود و زیان موضع رفتن یا نرفتن نپرداختم میگم شما توقع نداشته باشید ایران بره جام جهانی اول بشه و یا بیاد 700 تا پاس سالم بده توی یک بازی این مسائل تو این بازه زمانی غیر ممکنه و ایران همینکه بتونه قطر رو توی زمین خودش ببره بازم نتیجه قابل قبولیه اصلاً در هر شرایطی انتظار نمیره که ما بریم 10 تا به قطر بزنیم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اححححححححححححح ، کره زد

بالا