بنده خدا تیمی که برای جام جهانی آماده میشه اگر ترس داشته باشه از این تیما که نمیشه رفت جام جهانی.صعود غیر مستقیمش قطعی شد؟لول))
شما میگی احتمالا اوروگویه رو قطعی زدیم از الان؟:دی
صعود غیر مستقیمش قطعی شد؟لول))
شما میگی احتمالا اوروگویه رو قطعی زدیم از الان؟:دی
درسته که این تیم تیم خوبی نیست ولی بی انصاف هم نباشید ما در چه دوره ی زمانی تونستیم در زمین تیمهای عربی اون هم مقدماتی جام جهانی نتایج خارق العاده ای بگیریم یک زمانی رییس فدراسیون فوتبال آسیا می گفت پخش زنده لیگ قهرمانان اروپا در کشورهای آسیایی بزرگترین ضربه رو به فوتبال و پپیشرفت فوتبال در کشورهای آسیایی میزنه من اون موقع میخندیدم ولی بی راه هم نمیگفت شما الان میگید بریم جام جهانی چیکار کنیم مگه قرار بود سال 98 که رفتیم جام جهانی چیکار کنیم یا اون موقع مثلاً نه که به همین عربها 10 تا 10 زدیم اون موقع هم همین بود ولی خوب شرایط خاص خودش رو داشت و بیشتر به چشم مردم میومد البته اون تیم خیلی از این تیم بهتر بود ولی اونهم در لول جهانی حرفی واسه گفتن نداشت....
مسلماً وقتی شما بازی بارسلونا یا منچستر رو میبینی این بازی دیگه به دلت نمیشینه ولی من فکر می کنم سطح فوتبال آسیا همینه اون کره و ژاپن هم درسته پیشرفت کردن ولی جایی از فوتبال رو نگرفتن حالا بگذریم از اون میزبانیشون که به زور خودشون رو کشیدن بالا اصلاً مگه چند تا کشور صاحب فوتبال تو دنیا داریم که از اینا توقع شق القمر دارید اینا هم یک مشت بازیکن معمولین که تو ایران مشغولن و قرار نیست براشون اتفاقی بیفته انگلیس که مبدا فوتبال مدرنه الان 50 ساله جام نگرفته بعد ما دایم داریم غر غر میکنیم که چرا ما مقتدرانه نمیریم جام جهانی!!!! بسه دیگه آقا سطح این فوتبال همینه کمی بالاتر کمی پایین تر...........
اقا من نمیدونم ی عده مردم ما هیچی از فوتبال سرشون نمیشه فقط صبح تا شب ایه یاس میخونن.
قطر ضعیف بود بعد به نظرت ما فقط بریدم؟
ما قطر را توی زمینش لهش کردیم خیلی چند تا موقعیت دیگه چی داشت؟همش توپ دست ما بود واقعا باید فوتبالیست باشی تا بفهمی وقتی دیگه دقیقه 60 بازی دیگه جون تا پات نیست ولی غیرتشون نزاشت.
نمیدونم واقعا چی بگم همش ایه یاس همش ایه یاس.
یکی نظر داده بریم جام جهانی چی کار ؟؟؟؟!! بریم از برزیل ببازیم.
اخه یکی نبود بهش بگه الان بهترین بازیکنان تیم ملی ایران کجا بودن؟؟همین جواد نکونام که امشب خیلی خوب کار کرد همین آندو-قوچان نژاد-شجاعی همه توی اروپا بازی میکنن همینان که باعث میشه فوتبال پیشرفت کنه.
حالا هی بگید ایران نمیره جام جهانی اقا ایران دیگه صعود غیر مستقیمش قطعی شد فقط میمونه برد لبنان و ی تساوی تو کره.تمام.
تو روح این حرکت سایت ورزش3 دیگه پوکید)))
باو بزارید ببینم لبنان چی کار کرد.
تو روح این حرکت سایت ورزش3 دیگه پوکید)))
باو بزارید ببینم لبنان چی کار کرد.
مثل اینکه متوجه پست من نشدید من نمیگم که سودی نداره اصلاً به سود و زیان موضع رفتن یا نرفتن نپرداختم میگم شما توقع نداشته باشید ایران بره جام جهانی اول بشه و یا بیاد 700 تا پاس سالم بده توی یک بازی این مسائل تو این بازه زمانی غیر ممکنه و ایران همینکه بتونه قطر رو توی زمین خودش ببره بازم نتیجه قابل قبولیه اصلاً در هر شرایطی انتظار نمیره که ما بریم 10 تا به قطر بزنیمدوست عزیزم درسته که کاری نمیتونیم بکنیم ولی اگر همین 2 تا لژیونر هم که داریم نداشته باشیم خاکمون ته سره فکر کرده ژاپن چطوری پیشرفت کرد؟
همه بازیکناشو توی جام جهانی تقریبا لژیونر کرد اگر بدونی جام جهانی منبع بازیکن گیری برای تیم های اروپایی هست.