• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
واقعا" خوب بود اخه اين چند ساله درست بازي نميكرديم
درسته كه ميزديم زير توپ ولي اينو بدون كه اون كره بودش و تو جامجهاني 4شده پس خبايد بگيم از نامن ايران تو اين چندساله بهتر بازي كرديم

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
بازی خوبی بود ، میشه به این تیم امیدوار بود، انگیزه توی تیم خیلی مشهود بود چیزی که چند ساله نبودش محسوس بوده

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این دفاع کار دستمون نده میشه قهرمان آسیا هم شد ! بعضی وقتها فاصله دو دفاع کنار با دو دفاع وسط بیش از حد زیاده ! یعنی اگر 2-3 تا صحنه پژمان نوری یا تیموریان نبودن راحت رد میکردن توپ رو ! زیر توپ هم خیلی زدن متاسفانه ! من هیچ وقت از این سید جلال خوشم نیومده و نمیاد !

انصافا ولی خیلی بهتر از بازی با چین بازی کردیم و تیم داره پیشرفت میکنه !

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
اگه افرادي مثه كلاه گيس وامونده دهنشونو ببندن ميتونيم بشيم قهرمان آسيا:f34r:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بالاخره یه سری تغییر و تحول دیده شد توی تیم
هرچند بازی ایران هنوز ضعیفه ولی امید بسیاری به این تیم دارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله روند پیشرفت مشهود هست اما کار دفاعی ما مشکل داره ....

در نیمه دوم خوب دفاع کردیم. البته رحمتی هم عالی بود. اما بازی دست ما نبود. باید ابتکار عمل رو در بازی ها در دست داشته باشیم.

ولی خب من قبول دارم جلو کره بازی کردیم و برد برابر این تیم همیشه با ارزشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازيه خوبي بود ، حق كره باخت نبود ! ، عجيب بود دفاع سوتي نداد ولي خيلي زياد ميكشيدن زيرش :دي

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
بازیشون اصلا در حد تیم ملی ایران نبود

تیم ایران اوجش جام جهانی 98 بود که با استرالیا بازی کرد بعد اون دیگه اصلا درحد خودش ظاهر نشد

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بالاخره یه سری تغییر و تحول دیده شد توی تیم
هرچند بازی ایران هنوز ضعیفه ولی امید بسیاری به این تیم دارم
کاملآ درسته تغییر تحول خوبی بود ولی هنوز خیلی سطح بازی پایین بود بازیکنان مدام توپ لو میدادند برای این دقایق پایانی فشار زیادی تحمل کردند.
ولی ذرکل ازمایش خوبی برای بازیکنان بود وتونستند انتقام مساوی های بازیهای قبل بگیرند واین امیدوار کننده بود

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازیشون اصلا در حد تیم ملی ایران نبود

تیم ایران اوجش جام جهانی 98 بود که با استرالیا بازی کرد بعد اون دیگه اصلا درحد خودش ظاهر نشد
هیچ وقت بازی سال 98 با الان مقایسه نکن اون روز ها بازیکنانی بودند مثل شیر جلوی حرف دست پنجه نرم می کردند حالا بازیکنان امروز تیم ملی درحد امید بازی می کنند مثل دفاع کردن که همش زیر توپ می زدند درست مثل بچه مدرسه ایها

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یک سوتی از جانب دفاع کره و 90 دقیقه بکش زیر توپ از طرف ما بدون هدف و برنامه
مثل تیم همیشه بازنده امید ( سوباسا :)) ) 90 دقیقه سر و پا گذاشتیم جلوی توپ و حمد و قل هو الله خوندیم که توپهاشون نره توی گل !
تا دلمون به این نتیجه های شانسی روی اسکوربرد خوش باشه ، یک قدمم جلو نخواهیم رفت

این بابا بعد از جام ملتها اخراج میشه و ما می مونیم فرصتهایی که با دل شیر و پوست پلنگ و سایر مسخره بازیهای آقای آنالیزور از دست دادیم .

پ.ن :
بعنوان یک پرسپولیسی معتقدم باختن توی ضربات پنالتی به کره با تیم امیرقلعه نوعی بسیار شرف داشت به این بازی مسخره که فقط نتیجه روی تابلوش به نفع ما بود و چند ماهی آقای آنالیزور رو شارژ کرد . همیشه که 200 تا موقعیت گل حریف رو نمیشه با سر و کله و باسن مانع شد !!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
برعکس سایر دوستان من اصلا نظر مثبتی ندارم .
تیم روی اشتباه حریف گل زد. هیچ برنامه ای نداشتیم، نه برای حمله نه برای دفاع . البته اگر "بکش زیرش" (با لحن فیروز کریمی بخونید.دی: ) رو برنامه حساب کنیم خیلی برنامه داشتیم !

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
آقا ما كه نميگيم بكش زيرش خوب بوده و برنامه
ما 90دقيقه دفاع كرديم و دفاع سوتي نداد اين يعني چي ؟
يعني اينكه همون يك مقدار برنامه هم بودش پس ميشه گفت حداقل تو دفاع برنامه داشتيم
كره خيلي سرتر از ما بود ولي ديدين كه نتونست ببره

من طرفدار رئالم (گفتم نگين كه نگفتي)
ولي بازي اينتر و بارسا , بارسا سرتر بود ولي نتونست ببره چون بنظرم برنامه اينتر خيلي بهتر بودش حداقل تو دفاع

درباره زير توپ زدن:
بازي بارسا و سويا رو هم مثال زدم بارسا با اون همه دب دبه كب كبه آخر بازي زير توپ ميزدش
بارسا با اسن اسمش اينكارو كرد تيم ملي ما جاي خودشو داره ديگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم اشاره کردم.... بازی طوری نبود که بگیم بازی کردیم...

اصلا جریان بازی دست ما نبود. فقط توپ رو دفع میکردیم و ضد حمله میزدیم که خب اونا هم به غیر اون گل دیگه فرصت خطرناکی ایجاد نکرد
ولی کره موقعیت زیاد داشت

2 3 تاش رو مهدی رحمتی گرفت

2 3 تاش رو دفاع

2 3 تاش با خوش شانسی توی گل نرفت

کلا ما یه زمان به عربستان باختیم. ولی بازی کردیم و باختیم.. به داور باختیم. (همون بازی که گل 4 عربستان افساید بود) اون موقع مردم از تیم راضی بودند. چون بازیکنا بازی میکردند. دیدن بازی حوصله ادم رو سر نمیبرد.

ولی الان با اینکه بردیم ولی بازی ای نکردیم. .... فقط میشه روی کاغذ بخاطر نتیجه تبریک گفت.

حالا شاید اعتقاد داشته باشن دوستان که بازی تدارکاتیه

پس صبر میکنیم 3 4 ماه دیگه در خود جام ملتها ببینیم اونجا هم همینیم یا نه؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا ما كه نميگيم بكش زيرش خوب بوده و برنامه
ما 90دقيقه دفاع كرديم و دفاع سوتي نداد اين يعني چي ؟
يعني اينكه همون يك مقدار برنامه هم بودش پس ميشه گفت حداقل تو دفاع برنامه داشتيم
كره خيلي سرتر از ما بود ولي ديدين كه نتونست ببره

من طرفدار رئالم (گفتم نگين كه نگفتي)
ولي بازي اينتر و بارسا , بارسا سرتر بود ولي نتونست ببره چون بنظرم برنامه اينتر خيلي بهتر بودش حداقل تو دفاع

درباره زير توپ زدن:
بازي بارسا و سويا رو هم مثال زدم بارسا با اون همه دب دبه كب كبه آخر بازي زير توپ ميزدش
بارسا با اسن اسمش اينكارو كرد تيم ملي ما جاي خودشو داره ديگه

یعنی شما بازی هوشمندانه اینتر مقابل بارسا رو صرفا بابت اینکه بارسا مثل کره سر بود داری با بازی مسخره امروز یکی می کنی ؟!!!!!
بله دقیقه 85 به بعد بارسا تماما حمله بود و اینتر برای از دست ندادن جام باشگاههای اروپا !!! می زد زیر توپ گرچه همون دقایق هم مثل مسابقه امروز ما زیر توپ نمی زد اما مسئله اینه که امروز ما از دقیقه 1 زدیم زیر توپ تا دقیقه 95 !!! اونم توی یک بازی تدارکاتی !!! که تهش نه جامی بود و نه حذف شدنی
شما دفاع هوشمندانه در یکبازی حذفی اونم به اون حساسی رو داری با این دلقک بازی تیم قطبی در یک بازی تدارکاتی یکی می کنی ؟

شما می گی دفاع سوتی نداد !!! دلیلت چیه ؟ چون توپا توی گل نرفت !!!!!!!!!! آقاجان کل بازی سوتی بود ، 90 دقیقه بکش زیر توپ سوتیه حالا چه توپ بره توو گل چه نره . زشت دفاع کردن سوتیه چه گل بخوریم چه نخوریم . توی 2 دقیقه 10 بار دروازه مون تا آستانه سقوط پیش بره سوتیه ، چه آخرش گل بشه چه نشه .
همین که از اقبال بلند قطبی هیچ توپی توی گل نرفت می گی دفاع سوتی نداده ؟!! سوتی اونه که یکربع تمام مثل بچه ها 11 نفر توی هیجده قدم سر و کله و شکم و سینه بذارن جلوی توپ !!! دیگه سوتی به چی می گید شما ؟!!

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بازی خوبی بود.
به خصوص اینکه بار روانی سی و چند ساله نبردن در زمین کره رو از بین بردیم.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برد تیم ملی خوب بود ولی خوبتر از اون آرامشی بود که با شنیدن صدای خیابانی داشتم ...
الان اگر مزدک بود باز خاطره اون شکست تو خونه جلوی عربستان زنده میشد و برد تیم هم اینقدر خوشالم نمکرد
دنیا فقط خیابانی !
خداییش خیابانی رو با همه سوتی هاش دوست دارم چون تنها کسیه که آدم اگر تیم محبوبش گلم بخوره از فریاد گل زدناش مثل مزدکو عادل زجرکش نمیشه
پس درود بر جواد
مرگ بر مزدک :)

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مبارك باشه اين برد.
البته چين حتي به دور نهايي مقدماتي جام جهاني هم نرسيد موقعي هم كه تيم خوبي بوده از ايران هميشه باخته.

بازي بعد كه با كره هست ممكنه حتي ما ببريم ولي خوب اون بازيهايي كه حساسه و بايد ببريم نتيجه نميگيريم.
به نظر من جام ملت ها هم زياد اهميت نداره چون كره و ژاپن معمولا با تيم اميد يا يه تيم جوون شده ميان.

رو حرفم هستم. به نظرم روند تيم ملي مثل 10-15 سال قبل بدون هيچ برنامه اي داره تكرار ميشه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
در هر صورت به نظر من باید پیشرفت رو به جلو رو بپذیریم.
همه بازیکنانی که توی دفاع هستن تو باشگاه های خودشون هم یکم افت کردن.
این افت فقط در بازی ملی نیست.

این همه بازیکن خداحافظی کردن.
مگه به این سادگی میشه یک دفعه تیم جوون و یک دست ساخت؟

من اعتقاد دارم امروز تیم ما 6 تا هم میزد باز همه انتقاد هاشون رو میکردن چون از قبل از بازی اعتقاد دارن تیم تیم نمیشه.

در صورتی که تیمهای پر مهره تر و با تجربه تر از این تیم رو مربی هایی مثل مایلی کهن، چیرو، قلعه نوعی و دایی به هیج جا نرسوندن!

زمان نقد هم میرسه اما بعد از بازی های جام ملت ها.
درست نیست از پیش همش تخریب انجام بشه.

من که به شخصه ترجیح میدم توی زمین کره (بیشتر از سی سال بود نبرده بودیم) زیر توپ بزنیم تا اینکه توی آزادی با خفت به تیم هایی مثل عربستان و کره ببازیم!

تیم اصلا آماده نیست.
اصلا هماهنگ نیست.
اما این دلیل نمیشه که از الان بگیم بهتر نخواهد شد!
هماهنگ هم نخواهد شد!

بالا