• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
ما احساسی رفتارمیکنیم
دیشب ایران عالی بود بخصوص دفاع
اگر 2 تا مهاجم میذاشت دفاع خالی میشد و گل میخوردیم
حسن دفاع ما قد بلندشون هست
اونیم که میگه مثه هندوراس بازی میکردیم 3-0 هم میباختیم خبری نبود الان اینو میگه
همین فرد ایران بازی و باخته بود الان فحش کی روش میداد
باخت آبرومندانه به آرژانتین و برد برابر بوسنی محتمله

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دمشون گرم بجز دژاگه همشون عالی بودن
خوب حقم بدین بهشون چون واسه اولین بار بود که این دیدارها اوومدن(اکثر بازیکناا)
دژاگه چش بود؟کسی میدونه ؟وقتی تعویض هم شد ناراحت بود ؟کلا از اول هم حال بازی کردن ندااااشت
اگه اشکان یکم بهتر بود میتونستیم ببیریم و منم 10 امتیاز از برنامه 2014 میگرفتم:p

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دژاگه چش بود؟کسی میدونه ؟وقتی تعویض هم شد ناراحت بود ؟کلا از اول هم حال بازی کردن ندااااشت
اگه اشکان یکم بهتر بود میتونستیم ببیریم و منم 10 امتیاز از برنامه 2014 میگرفتم:p
جالب ترین جاش این بود که ادم باورش نمیشد همین بازیکنای لیگ ما هستن دارن مثل ... میدون
تو لیگ خودمون هیچ حال راه رفتن نداره بعد اونجا دست میانگین دوییدن اروپا رو از پشت بستن
واقعا من موندم کیروش چه جور اینارو ادم کرد تا بدوون:general304:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جالب ترین جاش این بود که ادم باورش نمیشد همین بازیکنای لیگ ما هستن دارن مثل ... میدون
تو لیگ خودمون هیچ حال راه رفتن نداره بعد اونجا دست میانگین دوییدن اروپا رو از پشت بستن
واقعا من موندم کیروش چه جور اینارو ادم کرد تا بدوون:general304:
اگه 2تا بازی اخر (تدارکاتی)دیده باشی . . .
خسروو حیدری حال نداشت سانتر کنه
بازیکنا همون اول بازی شروع شده بود داشتن نفس نفس میزدن
فکر کنم قبل بازیها بازیکنااارو از یه مسافتی میدوند تا خود ورزشگاه
خخخخخخخخخخ

• Like
Reactions: usl

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

دیشب امتایازا دوبل بود مایکی 20 امتیاز میگرفتی. خداروشکر که فقط 4 امتیاز گرفتی. هیچی از این واسه من بهتر نیست که تو کلا امتیاز نگیری و بالا نباشی :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
کارلوس کي‌روش در نشست مطبوعاتي در خصوص اينکه قبل از بازي گفته بوديد که همه فکر مي‌کنند گروه ششم سه تيمي است اما ديشب نشان داديد که گروه چهار تيمي است اين موضوع درست است، اظهار داشت: هنوز معتقدم که اکثر افراد فکر مي‌کنند گروه ما سه تيمي است و اکثر کارشناسان معتقد هستند که آرژانتين صدرنشين گروه ماست و نيجريه يا بوسني هم تيم دوم گروه خواهند شد.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: همان‌طور که گفتم ما استحقاق حضور در اينجا را داريم. اينطور نبوده که با جايزه فيفا به اينجا آمده باشيم بلکه مي‌خواهيم خودمان را نشان دهيم.

کي‌روش خاطرنشان کرد: اينطور نيست که به خاطر يک امتيازي که در بازي اول گرفتيم غرور مرا گرفته باشد، ما راه خودمان را ادامه مي‌دهيم و مي‌خواهيم توانايي خود را ثابت کنيم. با همين اخلاق و روند به کار خود ادامه مي‌دهيم و جنگده کار خود را دنبال مي‌کنيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال يادآور شد: همانطور که گفتم مي‌خواهم پس از هر بازي سر بازيکنان بالا باشد، مي‌خواهم همه هواداران به فوتبال ايران افتخار کنند و اين مسئله مهم‌ترين هدف ماست.

کي‌روش در مورد اينکه پس از قرعه‌کشي تمرکز خود را روي نيجريه گذاشتيد و حالا بايد به مصاف آرژانتين برويد، تصريح کرد: آرژانتين در 40 سال گذشته به لحاظ تيمي جزو 4 تيم اول دنيا بوده و سخت است تيمي را پيدا کنيد که بالاتر از آرژانتين باشد. اما دو مسئله مهم در فوتبال است اول اينکه اعتبار هيچگاه در فوتبال باعث برد شما نمي‌شود و دوم اينکه هيچ بازي در جهان وجود ندارد که قبل از شروع مسابقه نشان دهد که شما برنده بازي هستيد. بازي ما مقابل آرژانتين يکي از سخت‌ترين بازي‌هاي ايران در جام جهاني است.

وي افزود: فوتبال ايران در پنج روز آينده بزرگ‌ترين چالش خود را پيش روي دارد. تنها راهي که داريم اين است که روحيه جنگندگي بالايي داشته باشيم و بهترين بازيکنان ما مقابل آرژانتين بازي کنند. در نهايت بهترين بازيکن ما امروز روحيه خوبي داشت و منظور از بهترين بازيکن همان روحيه تيمي ما است.

سرمربي تيم ملي فوتبال در مورد اينکه ممکن است براي حفظ انرژي بازي با آرژانتين را قرباني بازي با بوسني کند، تاکيد کرد: خير هرگز. من فکر مي‌کنم با بهترين بازيکنان تقابلي مناسب با آرژانتين خواهيم داشت. از بهترين‌ها استفاده خواهيم کرد. در فوتبال به فردا اعتقادي ندارم، پس بايد بهترين را در روز مسابقه داشته باشي.

کي‌روش در مورد اينکه براي بازي با آرژانتين چه برنامه‌اي داريد و آيا احتمال تغيير وجود دارد يا خير گفت: بله امکان تغيير وجود دارد. احتمال دارد که ما کارهايمان را تطبيق دهيم ولي مهم‌ترين برنامه ما اين است که استراحت خوبي داشته باشيم چون بازي سنگيني مقابل نيجريه داشتيم.

وي افزود: مسئله‌اي که بايد به آن اشاره کنيم اين است که دو روز دو هفته يا نه، دو سال هم نمي‌تواند فاصله زماني با آرژانتين را حل کند شايد به 20 سال زمان نياز باشد. اما بايد خودمان را براي بازي آماده کنيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص اينکه آيا دژاگه ديروز دچار افت شده بود، تاکيد کرد: خير بازي در جام جهاني سخت است. خسرو حيدري و اشکان که کار سختي را پشت سر گذاشتند. البته اشکان فصل گذشته مصدوم بود و چند بازي را از دست داد و روند ايده‌آل و آمادگي خود را طي مي‌کند. ما شکي نداريم ديروز عملکردش را خوب انجام داد.

کي‌روش تاکيد کرد: البته وقتي بازيکنان حريف مثل اوبي ميکل و موزس دانش اين را داشتند که يک بازيکن از ليگ انگليس در تيم ما هست، همين باعث مي‌شد که حريف ترسي از ما داشته باشد، من از عملکرد اشکان راضي هستم.

وي در مورد اينکه قبل از بازي گفته بوديد که سربلند زمين را ترک خواهيم کرد آيا همين قول را مي‌دهيد که بعد از بازي آرژانتين هم سربلند خارج شويد، گفت: بله هيچ شکي نيست. وقتي شما شاهد اين هستيد که بازيکنان در 90 دقيقه با همه توان بازي مي‌کنند بدون شک افتخار آميزند. فقط افرادي که جبهه خاصي دارند براي اين موضوع احترام نمي‌گذارند و ما چنين افرادي را در کنارمان داريم. وقتي شما تيم را مي‌بينيد که 90 دقيقه مي‌جنگند بدون شک احترام به هواداران است. بازيکنان من تا امروز اين مهم را انجام دادند و دليلي نمي‌بينم که مقابل آرژانتين اين کار را انجام ندهند.

وي در مورد اينکه منظور شما از سربلندي چيست و آيا اين مسئله به نتيجه بازي ختم مي‌شود يا فقط بازي؟ تاکيد کرد: من فقط راجع به مطالبي صحبت مي‌کنم که بتوانم کنترلش کنم. من در مورد تعهد خود، اعتقادات و کار خودم مي‌توانم کنترل داشته باشم اما در مورد نتيجه بازي نمي‌توانم کنترلي داشته باشم. بدون شک ما برنامه خودمان را داريم و سعي مي‌کنيم آن را در زمين پياده کنيم.

کي‌روش در مورد اينکه شما فکر مي‌کنيد اينکه با تمرکز تمام لحظات بازي را انجام دادن کار راحتي است، تصريح کرد: اگر تمام نفرات تيم براي توپ و بازي بجنگند و اگر همين کار را انجام دهند من بسيار خوشنود خواهم بود.

وي در مورد اينکه آيا روز گذشته بهترين بازيکن زمين مي‌توانست از تيم ما باشد، گفت: من هم موافق اين مسئله هستم اما اگر شما هم يک بازيکن ناشناس را مقابل اسپانسرها قرار دهيد به عنوان بهترين بازيکن آنها خوشحال مي‌شوند؟ تا زماني که ما بازيکناني داشته باشيم که در چلسي و آرسنال و تيم‌هاي بزرگ بازي کنند زمان زيادي نياز داريم.

کي‌روش در خصوص اينکه علت حضور حقيقي در درون دروازه چيست؟ گفت: شما بازي را ديديد. زماني که بازي گوياي همه چيز هست ديگر حرفي ندارم.

کي‌روش در مورد اينکه وقتي بازي تيم‌هاي کي‌روش را مي‌بينيم ياد بازي‌هاي مورينيو مقابل بارسلونا مي‌افتيم، آيا واقعا همين تاکتيک را داريد؟ تصريح کرد: شما يادآوري مي‌کنيد و من را ياد مورينيو مي‌اندازيد مرا تحسين مي‌کنيد يا از من انتقاد مي‌کنيد؟! اما تمام مربيان با داشته‌هايشان بايد کارشان را ادامه کنند.

وي افزود: در مورد تاکتيکي که در زماني که رئال مادريد بودم، وقتي رونالدو را داشتم اتوماتيک سه نفر مي‌رفتند سمت رونالدو، کار من در آن شرايط راحت‌تر بود اما هميشه به داشته‌هايي که داريم فکر مي‌کنم و با سازماندهي و تمرکز بازي مي‌کنيم. امسال در ليگ قهرمانان هم شاهد بوديد که خيلي تيم‌ها مقابل بارسلونا در نيمه خودشان دفاع مي‌کردند.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار اسپانيايي مبني بر اينکه چگونه مي‌توانيد در بازي با آرژانتين مسي را مهار کنيد، گفت: آرژانتين فقط مسي نيست، آنها تيمي هستند که ستاره‌هاي متعددي دارند که در سطح اول جهان بازي مي‌کنند از جمله دي‌ماريا، هيگواين و غيره.

• Like
Reactions: usl

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
:general609::general609:

a1f9649c-29cd-4434-8935-331be607e543-cb.jpeg

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
باید در برابر آرژانتین بسته تر بازی کنند تا یا گل نخوریم یا کم گل بخوریم تا با برد برابر بوسنی صعود کنیم
شدنی هست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
واقعا؟:D
نمردیمو با یه لباس دیگه دیدیمش:general304:
اون کی بوده که عکسو گرفته حالا.دی

اگه کشور دیگه ای بود مثل بچه آدم با خانم بچه ها میتونست بگذاره اما همین هم الان عده ای میان میگن بجای حل مشکلات نشسته داره ....
نمیفهمیم هر چیزی جای خودش رو داره .

.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
این علیرضا حقیقی که امیدی به دروازه بانیش نیست اما بودنش باعث شد که ایران در فضاهای مجازی بر سر زبان ها بیوفته

روزنامه گاردین نوشته بود حقیقی چطور تونسته توی 90 دقیقه بازی فوتبال مدل موهاش رو ثابت نگهداره!

یاهو مکتوب هم به نقل از عکس هایی که از حقیقی گذاشته نوشته که حقیقی از چه محصولی برای موهاش استفاده می کنه؟!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
میشه بگین منظورتون از اون 2 تا سیوی که حقیقی داشت و اگه دروازبان های دیگه بودن هر دو رو میخوردن کدوم صحنه ها بودن؟
فقط امیدوارم تو بازیای بعدی احمدی تو دروازه باشه وگرنه حقیقی به هیچ توپی نه نمیگه.
1-داوری که سوتی زیاد داده هیچ
2-احمدی بهتره اما قدش کوتاهه و تو شوت های زاویه دار کاری از دستش بر نمیاد
بازی با ارژانتین اگه روز خوبش باشه می تونه خودش نشون بده(اگه دروازه بان بدرد نخوری بود الان مثل احمدی تو لیگ ایران بازی می کرد)

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
روزنامه گاردین نوشته بود حقیقی چطور تونسته توی 90 دقیقه بازی فوتبال مدل موهاش رو ثابت نگهداره!

یاهو مکتوب هم به نقل از عکس هایی که از حقیقی گذاشته نوشته که حقیقی از چه محصولی برای موهاش استفاده می کنه؟!

چسب موی نیترو
قیمت فقد 5 هزار تومن
مثل گل موهارو میگیره

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
بازی فیزیکی و محکم آندو تیموریان در مقابل جان اوبی میکل
metafootball-andranik-timootian-chalenged-by-obi-mikel.jpg

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
Click here to view the original image of 620x330px.
va-vay-la2.png

گروه کرکره ترانه ای در حمایت از تیم ملی ایران با صدای محمد بحرانی-صدا پیشه ببعی و آقای همساده- و امیر سلطان احمدی -عروسک گردان پسر عمه زا- منتشر کرد.
ترانه سرا و خواننده: محمد بحرانی، امیر سلطان احمدی
آهنگ و تنظیم: میثم کزازی
نوازنده نی انبان: شهرام حمودی
تصویر: وحید نجف زاده
مدیر تولید: سید میلاد پیغمبر زاده
تهیه کننده: محمد نجار صراف
کارگردان و تدوینگر: کیهان شادور
برای مشاهده و دانلود ترانه جام جهانی به لینک زیر مراجعه کنید.
http://kolahghermezi.com/?p=1201

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
ایران خوب بازی کرد مخصوصا پولادی و منتظری تو دفاع عالی بودن ...
ولی نمی دونم چرا کارلوس کیروش حقیقی رو گذاشت تو دروازه و احمدی رو نذاشت ؟!
6 تا دفاع هم گذاشته بود !!!! ( دو تا هم حیدری و حاج صفی )
به جای حیدری و حاج صفی میتونست جهانبخش و انصاری فرد رو بذاره با سیستم 2-4-4 بازی میکردیم ...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
گذاشتن اهنگ خوشحالی بعد از مساوی با نیجریه یه جورایی خیلی خجالت کشیدم...شمارو نمیدونم...کررو دیروز دیدید ؟ بازیش رو دیدی چقدر زیبا بازی می کرد ؟ بعد بیایید بگید ما ابرو داری کردیم تو جام جهانی..خیلی خوب بودیم....به نظرتون تو سطح جهان به غیر از خود ما ایرانی ها یعنی کسی پیدا میشه که بخواد ایران با این بازی درپیتش که 2 3 ثانیه بیشتر نمی تونستن توپ رو حفظ کنن بیاد بالا ؟ یعنی کسی به غیر از ما ایرانی ها هست که از بازی ما لذت برده باشه ؟ بازی های قبلی دوستانه نیجریه رو دیده بودید؟ برید حتما ببینید که چقدر ضعیف کار کرده بود..من که تا قبل از بازی با ایران پیش خودم میگفتم از قصد دارن تو بازی های دوستانه اینقدر بد بازی میکنن تا بازی اصلیشون رونمایی نشه ولی بعد از بازی با ایرن دیدیم خیلی اونا افتضاح بودن نه ما خیلی خوب...ما 2 ثانیه نمی تونستیم خوب توپ رو حفظ کنیم و همش میزدیم زیر توپ..اخه این چه وضع بازیه..تو سایت گل که همه خارجی ها فحش رو کشیده بودن به تیم ایران و نیجریه که این چه وضع بازی هست اخه...این احمق کیروش هم که ازش سوال میپرسن میگن چرا دفاعی بازی میکنی میگه من تو تیمم رونالدو ندارم که تو خط حمله 4 نفرو دریبل کنه..اخه مردک تیم کره مگه رونالدو داره ؟ تیم ژاپن مگه مسی داره ؟ پس چرا اونها اینقدر زیبا فوتبال بازی میکنن ؟ خداویکلی کره دیشب نشون داد یک سطح کلاسش از اسیا بالاتره و ما هی بشینیم فعلا بگیم تو بازی رفت و برگشت کررو زدیم.

دفاع های ما تو زدن ضربه سر خیلی خوب هستند ولی خیلی کند هستند..درواقع اگر یک بازیکن دریبل زن سرعتی تو گوشه چپ و راست تیم حریف باشه دفاع ما شدیدا به مشکل میخوره.
به نظر من با این بازی در جام جهانی که بالاترین سطح در فوتبال جهان هست باید افسوس خورد تا خود نمایی...بیشترین افسوس رو تیم هایی مثل سوئد و ترکیه میخورن که میگن با این بازی تخماتیک ایران امده جام جهانی و ما باید نباشیم تو جام.

بالا