• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
علیرضا حقیقی امتیاز فوق العاده ای گرفته بعد یه سری فوتبال بین آماتور از دروازه بانیش ایراد می گیرن
اگه بحث استرس سال 2006 میرزاپور جلو مکزیک خیلی استرس داشت و 3 گل خورد و بازی بعد مقابل پرتقال دیگه خبری از استرس نبود و با اینکه 2 گل خورد اما فوق العاده بود
حقیقی هم استرس اولین جام جهانی داشت اما عملکرد خوبی داشت
ان شاء الله جلو آرژانتین هم عملکرد خوبی داشته باشه

اصلا این درست نیست که بگیم حقیقی فوق العاده بوده یا بد بوده چون عملکرد خاصی رو ازش ندیدیم و مدافعا اکثرا توپ ها رو برگشت میدادن و نمیشه ملاک رو امتیاز فیفا قرار داد
در کل بنظرم بهتره که بازی با آرژانتین هم از حقیقی استفاده کنن چون در بازی اول دروازش باز نشد و اعتماد به نفس خوبی هم پیدا کرده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
باید واقعه گرا باشیم
ما با این دفاع کردنامون مهاجمای نیجریه خیلی راحت در میرفتن
دیگه ارژانتین که چیزی نیست در رفتن از دفاع ماا
تازه جووو یه طوریه که تیمهای اروپایی شانسی واسه قهرمانی ندارن
بنظرم تیمهای امریکای جنوبی یکی از قهرمانان امساله

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
شانس خوبی داریم ، بازی با نیجریه بیشتر به خاطر فیزیک بازیکنان نیجریه اشتباه میکردیم ، اما شرایط ارژانتین متفاوت هستش...
کیروش برای مسی هم یه خوابی دیده! یه خواب ترسناک... :دی

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
بهتره واسه دروازه امشب رحمان احمدی رو بزاره . ری اکشنش خیلی بهتره تا حقیقی
هاشم هم رسیده میاد بجای حاج صفی ;)

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
تا امروز هر تیمی با نفرات بیشتر دفاع کرده تو گرفتن نتیجه هم موفق بوده امیدوارم تو بازی امشب ماهم موفق باشیم
ضمن اینکه آرژانتین به تیمی 2 تا گل زد که سبک بازیش هجومی هست باید دید در برابر یه تیم دفاعی هم میتونه کاری کنه یا نه

hamedhph

Registered User
لایک‌ها
26
رحمان احمدی اینقدر تو جام باشگاه های آسیا ضعیف کار کرد که خود کرانچار هم گذاشتش نیمکت. دانیال داوری هم چنگی به دل نمیزنه.
در حال حاظر حقیقی بهترین گزینه هست!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
رحمان احمدی توی تک به تک ها فوق العاده عمل میکنه
اما فکر میکنم حقیقی شوت گیر تر از رحمان باشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نیجریه خیلی کارا بلد نبود از جمله شوت زدن

بازیکنان ایران حتما توجیه میشن که دفاع اتوبوسی جلوی هرچی رو بگیره نمی تونه جلوی شوت رو بگیره

خلاصه فرزندان ایران :general510: بیایید یه کمی به فکر ضدحمله باشیم :general105: از هر تیمی نمیشه صفر صفر گرفت

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اقا ارژانتیو این قدر بزرگ نکنید تیم نبود مسی هم بازیکن نیست یه فوتبالیست خوش شانسه که هافبک هایی مثل ژاوی و اینیستا تو بارسلونا پوشش میدادنش . دیدین که به جز یه شوتم کاری نکرد با بوسنی. اگر بتونیم خط ارتباطی هافبک آرژانتین ( که هزار برابر ار بارسلونا ضعیف تره ) با مهاجما رو مختل کنیم مطمین باشین هیچ کاری نمیکنن . از نظر فیزیکی هم که با نیجریه قابل مقایسه نیستن . مجموعا با همون سیستم دفاعی و بازی فیزیکی بیشتر هافبک ها نتیجه گرفتن سخت نیست . با مساوی شدن هر ذو بازی گروه احتمال صعودمون بالا میره . حتی با سه 0-0

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من تا اینجای کار که تمام بازیها رو دیدم، میگم ایران میتونه راحت به مرحله بعد صعود کنه... چرا که نه؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
من خودم دلم روشنه!
یه نکته مهم که باید بهش اشاره کرد!نیجریه مهاجم خوب نداشت!دفاع و هافبک خوب داشت!
ما زد حمله میزدیم اما اون روز باید جای خسرو حیدری باید خلعتبری رو میذاشت تا سرعتی بره و زد حمله بزنه!هم ریز بود هم سرعتی!(حیف که خط خورد)
ارژانتین مهاجم خوب داره.من کاری به مسی ندارم.دی ماریا خودش یه تیمه.اما اگه اگه اگه بتونیم زد حمله هایی رو که به نیجریه زدیم به ارژانیتن بزنی بهتر نتیجه میگیریم!
فقط خدا کنه پولادی بازی کنه.
جای خلعتبری و صادقیان خالیه!این 2تا عالی بودن واسه بازی امشب
به امید موفقیت!انرژی مثبت بفرستین.خدا رو چه دیدی!یا مساوی میگیریم یا برد.حتی شانسی!

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان در نظر داشته باشین تو بازی با نینجریه هر چقدر ایران خوب دفاع کرد همون قدر هم خط حمله نینجریه بد بازی کرد ارژانتین قضیش فرق داره ما از نینجریه مساوی گرفتیم چون اونا سبک بازیشون فیزیکی بود و ما هم نوعی فیزیکی بازی می کنیم اما ارژانتین سرعتی هست و دفاع های ما کند و جا می مونن امیدوارم یه اتفاق غیر منتظره رخ بده این ارزوی هر ایرانی امشبه ولی حتی اگه با تعداد گل بالا هم ببازیم اونقدر خوب بازی کرده باشیم که فرداش روزنامه ها تیتر نزنن مساوی با نینجریه شانسی بود بتونیم با اعتماد به نفس برا بازی بعد برنامه بریزیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگر بوسنی بتونه با نیجریه مساوی کنه و یا حتی ببره ( که احتمالش هست ) و ایران هم 3 امتیاز بازی با بوسنی رو نگیره ( که احتمالش هست ) .. بوسنی با 2 امتیاز میتونه صعود کنه : ))))

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
با تمام احترامى که برا تمام دوستان اينجا دارم ...من هرچى فک ميکنم تنها بازى هست که نميتونم هيچ پيش بينى براش بکنم هيچىىىىى ...هر چى فک ميکنم جور در نمياد....پس لطفا يکم انرژى مثبت بدين...تنها شبى هست که ميگم هيچى از قبل مشخص شده نيست...هيچى ...ديشب کى فکرشو ميکرد ايتال يااسپانيا انگليس اينجور بشه ...نميگم آرژانتين اينجور ميشه...رو کاغذ بله ولى تو زمين....؟!؟!!؟!

خدايا دل مردممونا امشب شاد کن ....يا سربلند بيان بچا از زمين بيرون...

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
بازی با نیجیریه همه قبلش پست میزاشتن میگفتن باطلیم بعد تونستیم نتیجه قابل قبول بگیریم
الان همه پست دارن میزارن امیدوارن خدا کنه برعکس نشه:general304:
فقط اینو میدونم یا نمیبازیم یا اگه ببازیم بد میبازیم:general206:

بالا