• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
مينويسم:
واي از داوري...

واي از مسي......

واي از بدشانسي.....

بخوانيد: واي از جناب كاپيتان!!!!!

ما از يه لحاظ به خودمون باختيم...... به بيخيالي يه سري از دوستان توي تيم!!!!!!

منظورم اون بازيكني هستش كه طي دو مرحله از مسي قول گرفت پيرهنشو به يادگاري بگيره!!!!!!
آقاي كاپيتان مطمئنم ثانيه شماري ميكردي تا سوت پايان رو بزنن و بپري پيرهن مسي رو بگيري!!!!!
جناب كاپيتان تو همون هستي كه توي تيم ملي علايق شخصي خودت رو نتونستي فراموش كني... رنگ بازوبندت برات مهمتر از رنگ پيراهن تيم ملي بود!!!!
جناب كاپيتان تو كه توي لاليگا سالها بازي كردي.......كدوم بخش تجربياتت گفت كه اخر بازي وسط زمين يك پا دو پا بزني؟؟؟؟
چي رو ميخاستي ثابت كني؟؟؟؟

چه كسي ؟؟ كدوم رسانه ؟؟؟كدوم تريبون ميتونه بهت بگه اين موارد رو؟؟؟؟؟ كي ميتونه ازت انتقاد كنه؟؟؟؟

بهتره بعد بازيهاي جام جهاني خداحافظي كني......نميخواهيم برامون يه مشت خاطره بد به جا بگذاري!!!!!!

Last edited:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
به نظرتون بازی های گروه f بودار نبود؟
مگه میشه تو یه روز 2 تا اشتباه آشکار داوری پیش بیاد گل سالم بوسنی رو رد کنن پنالتی واضح مارو نگیر
یه چیز خیلی مزخرف تو ذهنمه که میدونم الان میگین دیگه دارم زیادی روی میکنم باختیم دارم دنبال توجیح الکیش میکنم

ولی امیدوار مسلمون بودن این دو تیم ربطی نداشته باشه تو این قضایا
اگر قراره بدبینانه به قضیه نگاه کنیم باید بگم اسپانسرها و حامیان مالی علاقه ای ندارند که تیمی مثل ایران با بازیکنان گمنامش جای نیجریه در دور بعد حضور داشته باشه.
به هر حال آرژانتین با تمام قوا بازی می کنه و دفاع نیجریه هم ضعیف تر از بوسنی است. ایشالله صعود می کنیم.

• Like
Reactions: usl

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
مينويسم:
واي از داوري...

واي از مسي......

واي از بدشانسي.....

بخوانيد: واي از جناب كاپيتان!!!!!

ما از يه لحاظ به خودمون باختيم...... به بيخيالي يه سري از دوستان توي تيم!!!!!!

منظورم اون بازيكني هستش كه طي دو مرحله از مسي قول گرفت پيرهنشو به يادگاري بگيره!!!!!!
آقاي كاپيتان مطمئنم ثانيه شماري ميكردي تا سوت پايان رو بزنن و بپري پيرهن مسي رو بگيري!!!!!
جناب كاپيتان تو همون هستي كه توي تيم ملي علايق شخصي خودت رو نتونستي فراموش كني... رنگ بازوبندت برات مهمتر از رنگ پيراهن تيم ملي بود!!!!
جناب كاپيتان تو كه توي لاليگا سالها بازي كردي.......كدوم بخش تجربياتت گفت كه اخر بازي وسط زمين يك پا دو پا بزني؟؟؟؟
چي رو ميخاستي ثابت كني؟؟؟؟

چه كسي ؟؟ كدوم رسانه ؟؟؟كدوم تريبون ميتونه بهت بگه اين موارد رو؟؟؟؟؟ كي ميتونه ازت انتقاد كنه؟؟؟؟

بهتره بعد بازيهاي جام جهاني خداحافظي كني......نميخواهيم برامون يه مشت خاطره بد به جا بگذاري!!!!!!

اولآ کل این دو بازی ما داشتیم توپ لو می دادیم ، فرقش این بود یک مسی و یک قوجان نژاد جلوش نبود که گل بشه. در ضمن یک و بعد دو سه بازیکن آرژانتین راهش رو کاملآ بسته بودند و راهی جز دریبل نداشت ولی....
دومآ بعد از اینکه نکونام توپ رو از دست داد، توپ رو سمت چپ آرژانتین و سمت راست دفاع ما بردند و از اونجا سانترش کردند و یک توپ ساده به سمت دروازه بان ایران فرستادند. اواخر بازی نیجریه ، چندبار ایران همین کار رو کرد که دروازه بانشون به راحتی جمع کرد. اما متأسفانه حقیقی که تا اون موقع خوب کار کرده بود، در حالی که هیچ آرژانتینی اطرافش نبود و به راحتی می تونست توپ رو توی هوا بگیره ، مشتش کرد به سمت آرژانتین و ...... چند ثانیه بعد و حدود 50 ثانیه بعد از لو دادن توپ توسط نکونام و 15- 20 ثانیه بعد از مشت حقیقی ، اون هم بعد از اینکه توپ رو ارسال کردند و احتمالآ صادقی دوباره با سر برگردوندش ، ............................................................
سومآ در این دو سه بازی چند بار حاج صفی همین موقعیت مسی رو داشت ولی فرقش این بود که اون مسی نبود.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
تو اون صحنه که داور پنالتی نگرفت اگه یه چیز نک تیزی دست اشکان بود قشنگ سر داور رو میبرید : )))) ، حال کردم با غیرتش ، میخواست داور رو بکشه.. البته شانس آوردیم کارت زرد بهش نداد ، ...

:general211:

BELO-HORIZONTE-BRAZIL-JUNE-21-_54410183525_54115221152_960_640.jpg

.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اوا خدا مریم بده این چی چیه :دی

• Like

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به نظر من باید مثل کشتی صحنه های حساس فوتبال هم بازبینی بشه خیلی سادست همون تصاویر خطا دژاگه که تلویزیون چندبار نشون داد از روی همون هم میشد تشخیص داد داور هم بالاخره همه زاویه ها رو نمیتونه ببینه هرچقدر هم خوب باشه مثلا برای افساید میتونند از سنسور استفاده کنند مثلا تو کفش های بازیکنان سنسور کار بزارن و خیلی کارهای دیگه عهد حجر که نیست به نظر من این امکان هست که درآینده اصلا کمک داور ها حذف بشن و بجاشون از ابزارهای الکترونیکی استفاده کرد تا به جای اونها سوت بزنه ولی اگه اینطوری بشه هیجان بازی کم میشه

• Like

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
به نظر من باید مثل کشتی صحنه های حساس فوتبال هم بازبینی بشه خیلی سادست همون تصاویر خطا دژاگه که تلویزیون چندبار نشون داد از روی همون هم میشد تشخیص داد داور هم بالاخره همه زاویه ها رو نمیتونه ببینه هرچقدر هم خوب باشه مثلا برای افساید میتونند از سنسور استفاده کنند مثلا تو کفش های بازیکنان سنسور کار بزارن و خیلی کارهای دیگه عهد حجر که نیست به نظر من این امکان هست که درآینده اصلا کمک داور ها حذف بشن و بجاشون از ابزارهای الکترونیکی استفاده کرد تا به جای اونها سوت بزنه ولی اگه اینطوری بشه هیجان بازی کم میشه
این مساله ای که میگی قبلا بحثش بوده و اصلا فیفا زیر بار نمیره داور از عمد پنالتی نگرفت چون جراتش رو نداشت علیه آرژانتین پنالتی بگیره این داور حرفه ای نبود و نیست جایی هم که داور بود صد در صد صحنه قیچی کردن پای اشکان رو دیده

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
قضیه سر اشتباه داوری نبود!!مگه از بازیکنای کاستاریکا تست دوپینگ نگرفتن تا مچشون رو بگیرن

قضیه سر صعود کردن تیم های معمولی هست...کاملا معلومه که فیفا دوست نداره تیمی مثل ایران بیاد دور بعد ولی نیجریه نیاد

مردود گرفتن گل سالم ژکو،نگرفتن پنالتی واضح روی کمپبل برای کاستاریکا حالا هم ایران.بعد فکرش رو کنین مثلا ایران از آرژانتین میبرد

فکر کردید براشون کاری داره که داوریه بازی رو هوشمند کنن!!چین و ژاپن تو فکر ساختن رباط انسان نما هستن بعد اینا نتونن

یه جایی در مورد داوری فوتبال خونده بودم که الان دارم باورش میکنم اینا همش سیاست کثیف و مافیایی فیفاست!!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اقا بنظرتون تیم ملی صعود میکنه ؟
بازی ایران -بوسنی چند چد میشه ؟؟
خودم که میگم 1-0 میبره ایران(اگه اینطور که جلو آرژانتین بازی کرد جلو بوسنی هم بازی کنه)

• Like

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
گذشت دیگه .. با آه و افسوس فقط اعصاب رو خورد می کنیم ..

فقط خوشحالم که بازیکنان خوبی به جامعه جهانی فوتبال معرفی شد و قطعا بدونید حقیقی / پولادی / جهانبخش اولین خروجی های این تیم خواهند بود .. !

{ هر چند الان هچمنان ناراحتم ! ولی دیگه شده .. ناراحتی زیادم هم روی حرکت جواد نکونام بود .. که این همه زد زیرش ولی اون صحنه جو گرفتش ! }

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
اگه بحث تبانی بوجود نیاد تو بازی اخر وماهم بتونیم ببریم تلخی این شکست از بین میره مطمئن باشید اگه صعود کنیم واسه فرانسه هم مشکل ساز میشیم و مزه یه بازی قشنگ دیگه تو این جامو میچشیم

• Like

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
جالبه یسریا رو واقعا نمیشه تو مخشون فرو کرد امشب تو برنامه زنده تلوزیونی سهراب بختیاری زاده اومده ادعا میکنه این موفقیت حاصل تلاش مربیهای داخلیمونه :)واقعا بعضی ها چقد... چی بگه ادم ولی دم عادلو پیمان گرم که خوب داغ داغ جوابشو دادن دهنش بسته شد

• Like

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
یوز ایران ابروی اقیانوسیه واسیا ! تیم ملی یعنی کیروش وکیروش یعنی تیم ملی
تیم منسجممون مدیون تلاش بازیکنا والبته بزرگ مردی کارلوس هست
بدون کیروش تیم ملی معنی نمیده وخدای ناکرده اگه تحت هرشرایطی مربی وطنی بیاد رو کار نابودمون میکنه :(

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
لازمه انشالله تو نیمه بعدی هم 3تا دیگه میخوره بلکه لااقل ما ایرانیارو بیدارمون کنه باباارژانتین بود ها ما داشتیم میبردیمش!

• Like

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ولی قبول دارین 50 درصد بازی کنامون تا بعد آسیا باید بزاریم کنار؟
اینا دیگه به 2018 نمیرسن ته تهش بشه تا مقدماتی ازشون کار کشید

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
هیچ اشکالی نداره خوب همین که سطح فوتبالمون بره بالا و زنده تر بازی کنیم مطمئن باش ایران تو تکنیک وقدرت بدنی تو اسیا حرف اولو میزنه ما معدن ستاره های اسیا هستیم حتی ایکاش مربیهای داخلی مونم که یسریاشون پیر شدن والبته جووناشونم سطح فوق پایینی دارنو بروز رسانی میکردیم
همین الانش ما خیلی هارو داریم که واقعا جاشون تو جام جهانی خالیه سردار ازمون- شریفات- صادقیان- کریمی - عباس زاده-مسلمان و... واقعا ما مربی درست حسابی داشته باشیم فراتر از اسیا هستیم یه چیزی تو مایه های ترکیه میتونیم باشیم شایدم تو بلند مدت بالاتر!

• Like

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
جالبه یسریا رو واقعا نمیشه تو مخشون فرو کرد امشب تو برنامه زنده تلوزیونی سهراب بختیاری زاده اومده ادعا میکنه این موفقیت حاصل تلاش مربیهای داخلیمونه :)واقعا بعضی ها چقد... چی بگه ادم ولی دم عادلو پیمان گرم که خوب داغ داغ جوابشو دادن دهنش بسته شد
اشتباه می کنید. عادل که اصلآ نگذاشت حرف بزنه. سهراب می خواست بگه این شیوه کاملآ دفاعی جلوی همه این تیم ها و در آینده و از جمله تیم های آسیایی جواب نمیده ، اما عادل نگذاشتش. بعدآ عادل تازه دوزاریش افتاد.
توی شبکه ورزش هم قبل از بازی آرژانتین حاج رضایی خواست از شیوه کاملآ دفاعی ایران انتقاد کنه که مجری بهش اجازه نداد . گفت ساکت ، انتقاد بعد از جام جهانی .

بالا