دونه دونه کیروش هیترزها پیداشون میشه و علت این اتفاق رو حتی به کش شورت ورزشی کیروش هم ربط میدن
داداش من خودم استقلالیم ولی سیدمهدی از وقتی غرورش وجودشو گرفت و اول با تیم ملی قهر کرد و بعد با استقلال، از دوران طلاییش فاصله گرفت!
الان بازیاشو ببین... یه دروازهبان معمولیه دیگه، شاید کمی از معمولی بالاتر!
حاجی طرف پرسپولیسیه درست ولی پنالتی سوم یا چهارم کشید به دستش رفت تو گل، عادلانه قضاوت کن!حقیقی یه توپم نرفت سمتش
اگه کیروش سرمربی نبود کاملا درسته ایران کارش تموم بود تو 90 دقیقه و نیازی نبود مثل چی به عراق ببازیم و تو 90 دقیقه بازی رو میبردیماگه کیروش سرمربی نبود این تیم 10 نفره کارش تو همون 90 دقیقه مقابل عراق تموم می شد
حاجی طرف پرسپولیسیه درست ولی پنالتی سوم یا چهارم کشید به دستش رفت تو گل، عادلانه قضاوت کن!
حقیقی شاهکار نیست ولی دروازهبان بهتری هم نداریم! همه تو یه سطحن الان... شما که فوتبال نگاه میکنی سعی کن با آرامش بیشتری صحبت کنی که هر کسی خلاف نظرت حرف زد بهش حمله نکنی!من کاری به استقلال ندارم!!! مگه رحمتی توی استقلاله؟؟؟؟؟
دروازه بان معمولی؟؟؟ اگه رحمتی نبود پیکان همه بازی هاش رو 4-0 میخورد!!! شما اصلا فوتبال نگاه نمیکنی...اظهار نظر هم نکن! الان حقیقی شاهکاره؟؟؟
حقیقی شاهکار نیست ولی دروازهبان بهتری هم نداریم! همه تو یه سطحن الان... شما که فوتبال نگاه میکنی سعی کن با آرامش بیشتری صحبت کنی که هر کسی خلاف نظرت حرف زد بهش حمله نکنی!
چه جور باختیم؟ با 80 دقیقه 10 نفر بازی کردناگه کیروش سرمربی نبود کاملا درسته ایران کارش تموم بود تو 90 دقیقه و نیازی نبود مثل چی به عراق ببازیم و تو 90 دقیقه بازی رو میبردیم
بعد این همه سال باعث شد به یه مشت عراقیه ... ببازیم