• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
شما اگه بدونی چقدر پول کشیدن از این عراق این حرفو نمیزدی مبلغش یادم نیست ولی برای هر جلسه تمرین تو ایران چند برابر کرایه همون زمین رو ازشون گرفتن
:general304::general304::general304:
من که مطمئنم یه قرونم نگرفتن ازشون.
اگرم گرفتم 100 هزار برارش خرج کردن تو جاهای دیگه...........
تاپیک منحرف نشه بیخیال

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بازی قشنگیه
مگر اینکه ایران حرف اسون پیدا کنه بتونه قشنگ بازی کنه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ای وی بر طبل شادانه بکوب برخیزو پرچم را آور و در سر در خانه بکوب:general711:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فقط خود کیروش و خدا میدانند اهداف این بازی های تدارکاتی رو...

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان زیاد سخت نگیرید انصافا جوری طلبکارانه میگیم که کیروش فلان و فلان انگار مثلا از بین حریف تدارکاتیهایی مثل المان انگلیس برزیل و... کیروش گفته قرقیزستان !!!!خوب این فدراسیون پشمکی با اون وزیر ... توقع الکیه که بخوایم بازی تدارکاتی با تیمهای سطح بالا داشته باشیم
امروز یه بازی تمرینی عالی بود واس تمیممون

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
در اینکه فدراسیون پشمکیه شکی نیست منتهی کیروش هم بی علاقه نیست به بازی های تدارکاتی پشمکی!!!
مطمئنا دلیلی داره واسه خودش منتهی کاش ما هم میفهمیدیم!!!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
در اینکه فدراسیون پشمکیه شکی نیست منتهی کیروش هم بی علاقه نیست به بازی های تدارکاتی پشمکی!!!
مطمئنا دلیلی داره واسه خودش منتهی کاش ما هم میفهمیدیم!!!

اولین دلیل بالا موندن ایران تو رنکینگ آسیاس
وقتی کره میره با اسپانیا بازی میکنه ۶ تا میخوره و ما با اینجور تیما بازی میکنیم طبیعیه همیشه اول میمونن
بعد میگن از فروردین ۹۴ که به به سوئد باختیم دیگه باخت نداشتیم
انگار با برزیل و المان بازی کردن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
همه ارزوی بازی با تیمی مثل کرواسی رو دارن اونوقت کروش لغوش میکنه...اینم یه جاش میلنگه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا رسما این آقا مسخره کرده مردم رو.
بازی تدارکاتی و این همه قر و فر؟
انگار قراره 3 روز قبل لیگ بازیکنان رو تحویل باشگاه بده.
مرتیکه فکر کرده کیه؟ به پیر به پیغمبر با قلعه نویی و علی دایی همین نتایج رو میگرفتیم. چرا فدراسیون باید زیر بار همچین خواسته های احمقانه ای بره؟ اگر تعداد ملی پوشای تیم محبوبشون هم زیاد بود باز قبول میکردن؟
فقط امیدوارم برانکو از حق قانونی خودش و تیمش یعنی عدم اجازه به بازیکن در روزهای غیر فیفا دی استفاده کنه و نزاره اون مرتیکه به هدفش برسه.
یعنی چی 3 روز قبل لیگ؟ پس باشگاه چی میشه؟ کی اینا با تیم مچ بشن؟ پولشو باشگاه بده مرتیکه چشم آبی استفادشو ببره و سالی چند میلیارد بخورده ببره جزیره اش خرج کنه؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مرتیکه فکر کرده کیه؟ به پیر به پیغمبر با قلعه نویی و علی دایی همین نتایج رو میگرفتیم. چرا فدراسیون باید زیر بار همچین خواسته های احمقانه ای بره؟ اگر تعداد ملی پوشای تیم محبوبشون هم زیاد بود باز قبول میکردن؟
فقط امیدوارم برانکو از حق قانونی خودش و تیمش یعنی عدم اجازه به بازیکن در روزهای غیر فیفا دی استفاده کنه و نزاره اون مرتیکه به هدفش برسه.
یعنی چی 3 روز قبل لیگ؟ پس باشگاه چی میشه؟ کی اینا با تیم مچ بشن؟ پولشو باشگاه بده مرتیکه چشم آبی استفادشو ببره و سالی چند میلیارد بخورده ببره جزیره اش خرج کنه؟

سه سال پیش وقتی که شاکله اصلی تیم مل بازیکنان استقلال بود و قلعه نویی مربی بود دقیقا همین حرف های برانکو رو زد اما اون موقع همه بهش هجوم آوردن که باید حافظ منافع ملی بود الان این مشکل برای پرسپولیس به وجود اومده اونوقت حق با قلعه نویی بود الان هم با برانکو...
منتهی برانکو باید مواظب باشه هر حرفی علیه کیروش بزنه تیمش به حاشیه میره چون مطبوعات و جناب فردوسی پور جوری هوای کیروش رو دارن که البته این حس به اکثر فوتبال دوستان هم القا شده انگار کیروش پر افتخار ترین مربی دنیا و تاریخ تیم ملی ایران هست!!!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سه سال پیش وقتی که شاکله اصلی تیم مل بازیکنان استقلال بود و قلعه نویی مربی بود دقیقا همین حرف های برانکو رو زد اما اون موقع همه بهش هجوم آوردن که باید حافظ منافع ملی بود الان این مشکل برای پرسپولیس به وجود اومده اونوقت حق با قلعه نویی بود الان هم با برانکو...
منتهی برانکو باید مواظب باشه هر حرفی علیه کیروش بزنه تیمش به حاشیه میره چون مطبوعات و جناب فردوسی پور جوری هوای کیروش رو دارن که البته این حس به اکثر فوتبال دوستان هم القا شده انگار کیروش پر افتخار ترین مربی دنیا و تاریخ تیم ملی ایران هست!!!
همون موقع هم فدارسیون باید عرضه نشون میداد.
طبیعتا مربی هر چی به نفعش باشه میگه.
الان هم فدراسیون میگه لیگ حرفه ای ! یکی نیست بگه با این مربی که برای یه بازی تدارکاتی یه ماه اردو میره چطوری لیگ حرفه ای باید داشت؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
اون موقع که همه بدبختیش برا استقلال بود. کیروش به به و چه چه...؟ الان که ورق برگشته فدراسیون استقلالی و فحش به بنده خدا؟
بله عزیز چوب خدا صدا نداره

Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اون موقع که همه بدبختیش برا استقلال بود. کیروش به به و چه چه...؟ الان که ورق برگشته فدراسیون استقلالی و فحش به بنده خدا؟
بله عزیز چوب خدا صدا نداره

Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk
نه اینکه شما 70 نفری نریختید جلوی فدراسیون که وزیر پرسپولیسی !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
علی کریمی - تیم ملی؛ چرایی یک بن بست

حرف‌های کی‌روش درباره جدایی کریمی از تیم ملی

علی کریمی در آستانه اعزام تیم ملی به جام ملت های آسیا از تیم ملی کنار رفت و در آن مقطع حرف و حدیث های فراوانی به وجود آورد؛ از ناراحتی بابت بلیت فرست کلاس تا ناراحتی بابت عدم پرداخت پاداش.

به گزارش "ورزش سه"، در زمانی که علی کریمی به عنوان یکی از دستیاران کارلوس کی روش فعالیت می کرد جدایی ناگهانی از این تیم داشت و تا مدت ها حرف و حدیث به دنبال داشت. در این میانی برخی ها از ناراحتی او بابت فراهم نشدن بلیت فرست کلاس و پاداش پرداخت نشده به او در آستانه این رقابت ها خبر دادند و کریمی هم با اعلام اینکه نمی خواهد برای تیم ملی در این رقابت ها مشکلی به وجود آید از صحبت درباره آن خودداری کرد.

اما اختلاف بین برانکو و کارلوس کی روش بار دیگر پای شماره هشت را به میان کشید تا او با موضعی عجیب وفاداری اش به تیم محبوبش را نشان دهد و برابر سرمربی پرتغالی قرار گرفت. کریمی که همیشه به صراحت لهجه و رک گویی مشهور است با اعلام اینکه کی روش بهتر است به جای استعاره هایی مثل مار و عقاب و ... شهامت نام بردن از اسامی افراد را داشته باشد به سمت کی روش حمله کرد تا او در مقام پاسخگویی اینبار کریمی را نشانه برود.

کارلوس کی روش در بخشی از مصاحبه خود با خبرآنلاین به این نکته اشاره کرده و البته در مورد شجاعتی که کریمی منکر آن در وجود او شده، اعلام کرده بزرگترین شجاعت و جرات را زمانی به خرج داده که این بازیکن را علیرغم مخالفت ها به تیم ملی فراخوانده است: . برعکس نقطه نظر خیلی از افراد و مسئولان وقت فدراسیون و برعکس صحبت های آنها و نقطه نظرات شان، بنده شجاعت و جرات کافی به خرج دادم و علی کریمی را دعوت کردم تا به تیم ملی بیاید. خود علی کریمی نمی داند، چند نفر از درون فدراسیون همان موقع به من گفتند که دارم اشتباه بزرگی مرتکب می شوم. به من گفتند تو دیوانه هستی که می خواهی علی کریمی را دستیار خودت کنی ولی من جسارت و جرات داشتم و یک اسطوره ملی را به تیم ملی دعوت کردم.

وی در ادامه انتقادش به علی کریمی گفته: علی کریمی آن زمان این جسارت و جرات را به خرج نداد که با مسئولان فدراسیون که عامل ترک او بودند، رودرو شود. کریمی قبل از ترک تیم ملی ایران، حتی یک کلمه با با من صحبت نکرد و این کار او باعث افت جایگاه تیم ملی بازیکنان و کادر فنی ایران و همینطور شخص بنده شد. کریمی واقعا این فرصت را داشت که بیاید درباره افرادی که به او از داخل فدراسیون بی احترامی کردند و برخورد بدی داشتند، حرف بزند ولی از این فرصت استفاده نکرد و اشتباه آنها را نگفت. حالا کریمی می خواهد شجاعت و جرات بنده را تست کند. علی کریمی شخص مناسبی برای به چالش کشیدن شجاعت من نیست.

http://www.varzesh3.com/news/1335584/حرف‌های-کی‌روش-درباره-جدایی-کریمی-از-تیم-ملی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من نمیفهمم این وسط علی کریمی چی میخواد! بیکاره؟
موقعی که پای تیم ش وسط نبود حرفی نمیزد الان یهو قاطی کرده.
اگه کیروش بده چرا مهدوی کیا و هاشمیان حرفی نمیزن؟
والا موقعی که قلعه نویی استقلال بود و از کیروش به خاطر این تعطیلی ها انتقاد کرد همه توپیدن به قلعه نویی و طرفدار کیروش شدن...همین آقایون.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
«آقای کی روش به خاطر دانش بالای فنی و اینکه سرمربی تیم ملی کشور عزیزمون هستی قابل احترامی اما بدون که تو هم یه روزی میری و این اسطوره های ما هستن که همیشه و در همه حال توی قلب ما موندگارند.»
«با مصاحبه و به اصطلاح خودت تخریب علی کریمی چیزی عایدت نمیشه و بالعکس طرفدارای معدودت رو هم از دست میدی. احترام اسطوره هایی رو که توی قلب مردم جا دارن رو نگه دار چون در غیر این صورت احترامی نزد هوادارای فوتبال نخواهی داشت.»
«کی روشی باش که توی فوتبال دنیا با سابقه خوب مربیگری در باشگاه های معتبر مثل منچستر و رئال و تیم ملی پرتغال یادت کنن! نه کسی که یادآور حرمت شکنی و اخلاق تند و پرخاشگر خطابش کنن.»
«یادت باشه اگر فرگوسن هم باشی برای ما علی کریمی عزیزتره.»

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من نمیفهمم این وسط علی کریمی چی میخواد! بیکاره؟
موقعی که پای تیم ش وسط نبود حرفی نمیزد الان یهو قاطی کرده.
اگه کیروش بده چرا مهدوی کیا و هاشمیان حرفی نمیزن؟
والا موقعی که قلعه نویی استقلال بود و از کیروش به خاطر این تعطیلی ها انتقاد کرد همه توپیدن به قلعه نویی و طرفدار کیروش شدن...همین آقایون.
من با اینکه پرسپولیسیم و طبیعتا طرفدار کریمی ولی این یه حرکتشو واقعا نمیتونم درک کنم اخه اقای کریمی چرا شما خودتو قاطی مسائلی میکنی که... این داستان و جوی که راه افتاده همش هماهنگ شده و واسه کله کردن کیروش هستش !!!فرصت خوبیه که تو خاموشی چراغ برنامه پرمخاطب عادل کیروش رو بکوبن این جماعت خرس خاله !!! !وقتی یه فوق ستاره ای مثل کریس رونالدو فوتبالشو مدیون کیروش هستش و فکق ستاره های دنیا از بزرگی کیروش میگن تو خواهشا خاموش باش و وسیله سوئ استفاده زالو صفتان کثیف خودی نشو!!!!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راز حملات علی کریمی به کی روش چیست؟

علی کریمی حتی بعد از صحبت های پر از تحسین کارلوس کی روش درباره خودش ، او را دعوت به مناظره کرد و شجاعتش را به چالش کشید.

آریا صالحی- خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی کریمی تمام قد رودرروی کارلوس کی روش ایستاده و به نظر می رسد دیگر بحث او با سرمربی تیم ملی ، حمایت از برانکو نیست و این بازیکن سابق ملی ، به دنبال چیزهایی است که در این چند سال در دلش مانده بود.

1. علی کریمی که از زمان حضور کارلوس کی روش در تیم ملی ، سال های آخر فوتبالش را سپری می کرد و همان ابتدا با اینکه به تیم ملی دعوت شد اما متوجه شد بازوبند کاپیتانی به جای بازوی او به بازوی نکونام بسته خواهد شد ، هیچ گاه مستقیما با کی روش رابطه بدی نداشت. این دو بقدری خوب و صمیمی بودند که بسیاری از بازیکنان تیم ملی از کادوی ویژه تولد علی کریمی برای کی روش به عنوان عجیب ترین کادوی تولد یک بازیکن ملی برای سرمربی اسم می بردند و می گفتند او در روزهایی که در پرسپولیس مشکل داشت و خداحافظی کرده بود ، اینگونه رابطه مبتنی بر احترامش با کی روش را خیلی رفاقتی تر پیش برده بود.2. فوتبال کریمی تمام شد و باید فکر جدیدی برای ادامه زندگی ورزشی اش می کرد. کریمی که معروف بود در دوران فوتبالش هم حتی هیچ وقت خیلی اهل کار فشرده نبوده ، از سوی کی روش دعوت به همکاری در تیم ملی شد.

2. او این دعوت را قبل از جام ملتهای آسیا پذیرفت.همان زمان کارلوس کی روش زیر فشار قرار گرفت که چرا یک جوان بدون تجربه مربیگری را برای دستیاری انتخاب کرده است. منتقدانی از جنس همان هایی که امروز کی روش می گوید منظورش از گرگهای دور برانکو همان ها هستند نه قهرمانی ملی مثل علی کریمی. کریمی اما این بخش از حرف های کی روش را قانع کننده نمی داند و می گوید بیاید به مناظره.3. کریمی و کی روش قبل از سفر تیم ملی به استرالیا به مشکل خوردند. کریمی با تیم ملی به استرالیا نرفت و کی روش سکوت کرد. او یک ساعت اتوبوس تیم ملی را نگه داشت تا کریمی بیاید اما نیامد. بعد هم دیگر هیچ حرفی درباره آن روز نزد. بعدها گفته شد علی کریمی از این شاکی است که چرا برایش بلیت بیزنس کلاس نگرفته اند . این حرفی است که کی روش هم می گوید و در مصاحبه اخیرش گفته بود:«همان هایی که امروز گرگها و مارهای دور برانکو هستند باعث شدند برای علی کریمی بلیت بیزنس نگیرند چون آنها مسئول بودند که این کارها را بکنند. شما هیچ وقت اسم آنها را نگفتی و حالا به من می گویی شهامت ندارم. اگر شهامت داشتی باید آن زمان این ها را می گفتی.» حرف هایی که سبب شده تا کریمی دوباره به کی روش جواب بدهد و او را دعوت به مناظره کند.4. کریمی در نامه اش برای دعوت از کی روش به مناظره گفته کاش هیچ وقت رابطه مان از استاد و شاگردی به همکاری تبدیل نمی شد.

3. این یعنی او ازکی روش در دوره همکاری شان شاکی بوده. او که سر ماجرای چمن تیم ملی بارها از کارلوس حمایت کرده بود ، سر چه چیزی از سرمربی مورد علاقه اش شاکی است؟ کسی که او را حتی در دل دعوا یک سوپر قهرمان خطاب کرده؟ می گویند کریمی از اینکه پاداش های اهدایی هدایتی راکی روش نگذاشته تقسیم کند ،شاکی است. کی روش اما در مصاحبه اش با خبرآنلاین در این باره گفته بود:«من نمی توانم اردوی تیم ملی را برگزار کنم ، آن وقت فکر می کنید تقسیم پاداش ها دست من بود؟ خودش می داند که من این اختیار را نداشتم. اگر مسئله این است چرا از خود کریمی نمی پرسید و چرا خودش در این باره توضیح نمی دهد.»5. کریمی حالا برانکو را به مناظره در 90 دعوت کرده ، کاری جالب که می تواند یک اتفاق بزرگ به همراه داشته باشد. شاید خیلی از نکاتی که در دل علی کریمی مانده و طرح شوند و کارلوس کی روش هم برای شان پاسخی بدهد و درنهایتش گره ای از گره های فوتبال باز شود! البته اتفاقی که سابقه نشان داده هیچ وقت عملی نیست!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خوشبختانه زمان بسیاری از حقایق رو مشخص میکنه / کرده ....
جناب کی روش هم تافته جدا بافته نیست .

بالا