امشب علی دایی مربی تیم بود فرق داشت یا نه؟؟ امشب رو کار ندارم به نظر شما تا اینجای دور رفت اگر دایی یا هر مربی داخلی دیگه مربی تیم بود الان فرقی نداشت؟ ما همین نتایج رو به نظرتون بدست می آوردیم...؟
این دوستانی که صفحات قبل نفس کش میطلبیدن الان کجان؟ باز به غیرت شما که اومدید و یک نظری دادید....
oh! you got me !
من بعضی مواقع واقعا فکر میکنم شما زندگی میکنی تا مچ بگیری! شرمنده.
هر بازی از تیم ملی برگزار میشه شما دنبال کسایی میگردی که از کیروش انتقاد کردن...و اونها رو صدا میزنی...
جدای از اینکه حق با اونها هست یا نیست اینجا یه تاپیک آزاد در مورد فوتبال هست و هر کس آزاده نظرش رو بده..در مورد هر بازی از تیم ملی...دنبال ثابت کردن این هستید که کیروش بهترینه؟ نیازی به فریاد های شما نداره...کیروش اگر مربی قابلی باشه در ادامه نشون خواهد داد که انتخاب درستی بوده.تا اینجا حداقل در این 3 بازی من به توانایی کیروش در منظم کردن دفاع تیم ملی و فرق کردن اون با گذشته ها اعتراف میکنم هرچند عقیده دارم این سه بازی محک 100% درستی نیست
البته مشکلی نداره.
من با این نقل قولی که از من کردید هیچ مشکلی ندارم
و باز هم میگم در خیلی از بازی هایی که از تیم کیروش دیدم ...علی دایی ( که البته یک استعاره بود ) مربی تیم بود هیچ فرقی در کلیت بازی تیم نمیکرد...یا هنوز هم انتقاد هایی در همین 3 بازی به کیروش دارم...مخصوصا بازی با چین! که از همه باخت!
ولی کیروش در فاز دفاع در این چند بازی واقعا خوب کار کرده تیمش.
ولی در موارد دیگه من حرفی از تفاوت ها نزدم...البته که فوتبال فقط دفاع نیست ...ولی دفاع بخشی از فوتباله که ما در اون ضعف داشتیم.
البته هیچ کس هم شبیه به هیچ کس نیست...نه کیروش علی داییه نه مورینیو شبیه گورادیولاست و نه هیچ مربی دیگه ای شبیه به مربی دیگه.
در آخر بگم...هر شخصی...( حداقل من اینطوریم) اگر هم انتقادی به کیروش میکنه در ذهنش خواهان باخت تیم ملی کشورش نیست..نمیدونم چرا اصرار دارید این فضا رو ایجاد کنید که منتقد کارلوس کیروش دشمن تیم ملی ه و آرزوی باخت تیم رو داره....دیدم که بارها سعی داشتید این فضا رو ایجاد کنید...
البته شما در فروم از دیر باز خودتون رو یه فرد پخته و فرهیخته و با ادب در کلام و در صحبت کردن نشون دادید ..( شایدم واقعا باشید که اگر اینطوره درود بر شما )
منتهی من از شما خواهش میکنم دیگه این رویه مچ گیری و زوم کردن روی نظرات مخالفان برخی بازی های تیم ملی رو ادامه ندید...بذارید هر کس آزادانه نظرش رو بده..
شما هم بهتر نیست فقط نظرتون بگید و به جای پرداختن به مسائل درون فرومی و درون تاپیکی...به همون خواسته و شیوه ای که در تاپیک استقلال مد نظر داشتید یعنی نقد بازی و شرح بازی تیم بپردازید؟
ما اشتباه میکنیم..شما این اشتباه رونکنید.