دوست عزیز اگر کیروش مقابل آراژنتین با اون همه ستاره اونجوری بازی کرد چرا در مورد قلعه نویی یا قطبی یا حتی دایی نمیگی که مقابل کره جنوبی این سبکی بازی کردنداگه کیروش قراره دوباره یه تیم با ترکیب 11 به 0 اتوبوس 3تیکه بفرسته جام جهانی و تا دقیقه 90 موقعیت گل حریف 500 به 1 باشه و بدون داشتن ضربه کرنر و آخرش هم از 4 تا تیم چهارم بشه و این شومن کیروشی پور بیاد بگه چقد ما خوبیم و فلان
بهتره نره اصلا :general312:
دوست عزیز این موضوع چه ربطی به مربی های قبل داشت اولادوست عزیز اگر کیروش مقابل آراژنتین با اون همه ستاره اونجوری بازی کرد چرا در مورد قلعه نویی یا قطبی یا حتی دایی نمیگی که مقابل کره جنوبی این سبکی بازی کردند
یادمه وقتی دایی سرمربی بود در مقابل قطر شانس آوردیم که 4 تا نخوردیم حالا همه شدن منتقد کیروش فوتبال ما همینه مگر لیگ ما لالیگا یا لیگ جزیره هستش کدوم تیم لیگ رو زمین بازی میکنه که خروجیش تو تیم ملی بشه بازی هجومی
با تشکر از شما ولیدوست عزیز این موضوع چه ربطی به مربی های قبل داشت اولا
دوما فقط جلوی آرژانتین ؟ جلوی بوسنی یه کشور به اندازه یه استان ایرانم نیست چی؟؟
اصلا چرا راه دور بری جلوی عراق جنگ زده باخت فاجعه بار ) مساوی با سوریه جنگ زده و بازی نکردن فلسطین با ایران
ببین بحث من بحث این حرفا نیست بحث من اینه که این کیروش آدم 7 خطی هستش و خوب مردم ساده ایران رو شناخته با استفاده از رسانه مث امثال غرب زده های بدبختی مث عادل فردوسی پور و ... داره جو. زیادی میده .
حالا خوبه همین چند وقت پیش بود که 1 روز در میون استعفاء. میداد بعد دوباره میومد
من روز اول هم گفتم ابن آدم چاه نفت پیدا کرده تا وفتی بتونه سرمایه مفت این کشور رو بدوشه از اینجا برو نیست.
همین الان پیش بینی میکنم جام جهانی 2018 روسیه
ایران با 2 باخت و 1 مساوی ته جدول
تشکر فراوان از شما و اقای کیروش که جز گرون قیمت ترین مربی های جهان حساب میشه با توجه به آمار که تونست افتخار 31 شدن از 32 تیم تو جام جهانی رو برای ایران به دست بیارهبا تشکر از شما ولی
ولی شما فکر میکنید تیم ملی ما باید در حد چه کشوری باشه شما بوسنی رو مثال زدید ولی چرا نمیگید همون بوسنی با اون جمعیتش 10 برابر ایران امکانات داره چرا نمیگی تیم ملی زمین تمرین نداره تو هتل تمرین میکردند
بازی مقابل سوریه رو میگی تساوی اون بازی فوتبال نبود اون بازی واترپولو بود
بازی مقابل عراق چه ترکیبی بازی کرد اصلا میدونید
شما باید بری به کسایی بگی هفت خط که با امثال جیووا قرارداد میبندند که بازیکن فوتسال مجبور بشه با نخ و شوزن لباسشو آماده کنی لباسی که وقتی بازیکن عرق میکنه 2 کیلو وزنش میشه
بعدش مگر مربیان ایرانی با اون کاراییشون کم پول گرفتند قرارداد علی دایی که خودتون میدونید چجوری بود
همین علی دایی فصلی 1.5 میلیارد با پرسپولیس بسته بود چرا خودمون رو گول میزنیم تیم ملی ایران تا حالا فقط با مربی خارجی رفته جام جهانی وقتی علم یک چیز رو نداریم باید وارد کنیم
ا
چرا اومدن ازبک صورت خوبی نداره؟؟ نکنه امید دارین سهمیه اسیا افزایش پیدا کنه که از این خبرا نیست اتفاقا ازبکستان بیاد حداقل فوتبال دنیا میفهمه تیمای غرب قدرتمند شدن و دیگه تمام تمرکزشو رو شرق نمی زارهمن دوست دارم کره رو ببریم که سوم بشه از اون ور هم عربستان سوم بشه و کره حسابی از خجالت این در بیاد.
فکر میکنم اکثرا هم این حالتو دوست دارن هر چند رفتن مستقیم ازبکستان صورت خوبی نداره وتیم خوبی نیست