Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
نمیدونم چرا آقایون نذاشتن حداقل 10هزار هوادار بیاد
بازی عربستان چین ورزشگاه پر بود
یواش یواش داره باورم میشه این دراگان چیزی نیست. و فقط از روی خلاقیت بازیکنا داریم نتیجه می رسیم.نمیدونم چرا قدوس رو بعد از گل نیاورد
قسنگ میتونست توپ رو جلو نگه داره و جلوی فشار و حمله کره رو بگیره
ترابی و قایدی رو هم به جای جهانبخش و امیری میاورد قطعا گل دوم رو میزدیم
به خاطر اینکه از حضور خانم ها در ورزشگاه بیمناک اند! (فیفا گفته یا خانمها باشن یا اینکه تعلیق میشید! اینها هم کلا کشیدن زیرش...)نمیدونم چرا آقایون نذاشتن حداقل 10هزار هوادار بیاد
خب مهدی طارمی رو هم که دعت نکردند، یه بازی باخت باخت برای همه.
نباید تو کار اسکوچیچ دخالت کنن.. طارمی قطعا باید برگرده حال حاضر بهترینه ولی نظم تیمی هم مهمه و اینجوری باشه بازیکنا از مربی حساب نمیبرن
حرف اسکو کاملا درسته... چون متاسفانه فوتبالیست ایرانی دیمی از بچگی تو زمین خاکی و کوچه فوتبال یاد گرفته دیگه تو 25 سالگی فوتبالش شکل گرفته تا بیاد تاکتیک یاد بگیره شده 35 سال. همینم هست اونایی که میرن اروپا تو یه تیم میدرخشن و تا میان به یک تیم بهتر برن معمولا تو تیم جدیدشون دچار مشکل و افت میشنچیز مهمی هم مثل اینکه نبوده، اسکو گفته ایرانی ها بازیکن های خوبی هستند ولی از لحاظ تاکتیکی ضعیف هستند، طارمی هم گفته نه از این خبرها نیست
آقا مثل مسيولین خدوم صحبت نکن ، بالاخره کدوم مهمتره ، تیم یا بازیکن ؟؟ نمیشه جفتش مهم باشه که !نباید تو کار اسکوچیچ دخالت کنن.. طارمی قطعا باید برگرده حال حاضر بهترینه ولی نظم تیمی هم مهمه و اینجوری باشه بازیکنا از مربی حساب نمیبرن
صد در صد تیم مهم تره بالا هم گفتم... اما مجازات هم باید متناسب با عمل انجام شده باشه... نهایتا طارمی تو بازی های مقدماتی دورش خط بکشه ولی اگر تیم به جام جهانی بره و طارمی هم همین امادگی رو داشته باشه به نظرم بهتر اینه که از این پتانسیل استفاده بشه... و گرنه بالا هم گفتم اگر الان برخورد نکنن بعدا داستان و حاشیه بیشتر می شه و سنگ رو سنگ بند نمیشهآقا مثل مسيولین خدوم صحبت نکن ، بالاخره کدوم مهمتره ، تیم یا بازیکن ؟؟ نمیشه جفتش مهم باشه که !
من میگم صد تا مثل طارمی هم در مقابل ارزشها و قوانین چیزی به حساب نمیاد ، اصلا باج دادن به بازکن ، جلوی پیشرفت خود بازیکن رو هم میگیره و خیانت به آینده خودش هم هست . این آقا از زمانی که پرسپولس بود نشون داده که مخش تعطیله .