3خط نوشتی تو هر 3جمله اسم جباری رو آوردی !
شما اگر میخوای بگی جباری بود اینطوری نمیباختیم باید بگم سخت در اشتباهی ! چون این ضعف فوتبال ما از 6-7سال پیشه ! یعنی هیچوقت جباری تو زمین نبوده ؟
یادمون نره بیشتر گل های حساس تاریخ فوتبال ما بدست پرسپولیسی ها زده شده ! همون تیم رده 16همی ! احترام بزارید تا احترام تیمتون حفظ بشه !
ولی الان دیگه گذشته ها گذشته ! و دوره امثال حقیقیِ ! البته اگر دهن اینم پر پول نکنن !
حاضرم شرط ببندم تیم 98 رو بجای اینا بزارن بریم جام جهانی !
واقعا براتون متاسفم .. اینجا تاپیک تیم ملیه و قراره اینجا راجع به تیم ملی و بازیکن هاش به دور از تعصبات رنگی بحث بشه .
به فرض که تیم محبوب شما شانزدهم جدوله به من چه ربطی داره آخه؟ طوری میگید انگار من باعث شدم تیم محوبتون به انتهای جدول سقوط کنه...
صحبت من این بود که اگر تیم ملی در بازی های گذشته موفقتی کسب کرده مدیون مهره های ارزشمندی چون جباری و تیموریان و کریمیه نه تفکرات کارلوس کیروش و اگر این بازیکنای کلیدی نبودن ما دور قبل هم از گروهمون بالا نمیومدیم.
مطمئنم اگر جباری قرمز پوش بود پستمو لایک میکردی و بجای این صحبت های زشت از خلاقیت و تکنیک جباری تعریف میکردی ... باز هم میگم برای شما و دیدگاهتون متاسفم بهتره طرز فکرتون رو عوض کنید و به بازیکنای تیم ملی فقط به عنوان
همون بازیکنای تیم ملی نگاه کنید نه باشگاهشون.
کاپیتانی حق علی کریمی هست نکونام کی هست درمقابل علی کریمی که کاپیتان باشه .... اصلا برای چی این کاپیتان شده ....
شاید بخاطر اینه که نکونام بازیکن با اخلاقیه و تا بحال شیطنت هایی نظیر لگد زدن بطری آب و پسگردنی به داور چهارم نکرده ...