forum_2010
Registered User
- نوشتهها
- 734
- لایکها
- 913
جالبه كه بازياي آسون رو نميبريم ولي بازياي سخت رو ميبريم
داداش چرا میگی بد بازی کردیم دلایلت چیهخ من واقعاً با تک تک نظراتت مخالفم میگی نکونام خوب بود مشکلت با شجاعیه ؟ شجاعی هم یه چیزی در حد نکونام تو نیمه اول بازی کرد همین شما اگر این گلو نمیزد میومدی به اونم یه همچین حرفی میزدی انکار نکن چون استدلالایی که میکنی در مورد نکونامم صدق میکنه و همش چرته ببخشید البته !خوب بازی نکردیم.
اما تبریک میگم. بازی رو بردیم.
در شبی که میشه گفت برد ما معجزه بود. نیمه اول افتضاح بودیم و شانس اوردیم که گل نخوردیم. نیمه دوم 10 نفره شدیم. اما گل زدیم.
به هر حال مبارک همه دوستان باشه.
هنوز به جام جهانی نرفنیم. اخر بازی چنان رفتن وسط زمین انگار ما رفتیم به جام جهانی.
داداش چرا میگی بد بازی کردیم دلایلت چیهخ من واقعاً با تک تک نظراتت مخالفم میگی نکونام خوب بود مشکلت با شجاعیه ؟ شجاعی هم یه چیزی در حد نکونام تو نیمه اول بازی کرد همین شما اگر این گلو نمیزد میومدی به اونم یه همچین حرفی میزدی انکار نکن چون استدلالایی که میکنی در مورد نکونامم صدق میکنه و همش چرته ببخشید البته !
هی میگی بد بازی کردیم مگه کم موقعیت داشتیم و مگه بد دفاع کردیم و مگه تو غیرت و تعصب بچه ها کم گذاشتن ؟
چرا همیشه بدبین هستید و تیم مربی و بازیکنو از هر لحاظ بی دلیل زیر سوال میبرید ؟؟؟
نیمه اول یه تیرک حریفو تو بوق کردید میکوبید تو سر ما ؟؟!! تیرک هم مثل اوته و نشونه گیری بده و نتیجه نگرفتنه که تیم برنده تیمیه که از زحماتش نتیجه هم بگیره البته ایران اگر مساوی هم میگرفت و همشم دفاع میکرد باز هم جلوی تیم قدرتمند کره خوب بود ولی وقتی تیم ما نتیجه به این خوبی و بازی به این بی نقصی ارائه میده که البته اخراج شجاعی و اعتراضای کی روش خوب نبود ولی تحت تأثیر استرس و دلسوزیشون بود چرا باید اینطور بهش هجمه ببری ؟ چرا انتظارات کامل عجیب و انتقادات مشکوک میکنی ؟ من نمیگم شما و سایر دوستان مثل اون رسانه ها هستید ولی شما هم از غوغای مخرب اونها تأثیر گرفتید و اومدید اینجا انتقاد میکنید مسلماً استادیوم هامونم پره از جوونایی که مدام روی احساسات و جو رسانه ها تدثیر میگیرنو تیمو درست تشویق نمیکنن البته امروز به خیر گذشت ولی اگر گل اولو کره میزد کارمون تمام بود ولی ما خیلی خوب بودیم حتی نزدیک بود گل دومم بزنیم و دفاع مطلق رو نیوردیم اونم جلوی کره قدر !
من پیش بینیم مساوی بود به این ترتیب که ایران با توجه به تلاشو جوی که تو تیم هست با چنگو دندون یه گل میزنه ولی باز هم کره قدرتش میچربه و مساویش رو میگیره ولی واقعاً تیم ملی عالی و فراتر از گذشته ظاهر شد و باید بابت این بازی و این نتیجه دو تبریک فوق العاده گفت
خداروشکر یه ماه انتظار کشیدیم و حالا به خودمون نمیگیم خیلی علافیم که دو ماه انتظار میکشیم تا یه افتضاح تیم ملیو ببینیم ! بلکه خوشحالیم و امیدهامون واقعاً برگشت فقط دو برد فکر کنم راه صعودمونو به مقصد برسونه فقط 6 امتیاز
عالیه !