• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
پژمان واقعا این چند سال حیف شده که بازی نکرده بزای تیم ملی
دفاع بی نقص و بدون اشتباه چیزی که همیشه هادی عقیلی اون رو کم داشت

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

هر چند که خوب بازی نکردیم ( در اکثر دقایق بازی ) اما بازم خدا رو شکر که برنده شدیم !

امیدوارم بازی با ازبکستان هم مثل این بازی جنگنده و البته خوش شانس باشیم !

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خداي نكرده اگر اين تيم با اين تاكتيك و برنامه و تكنيك و بازيكنا به جام جهاني راه پيدا كنه عابرو ريزي بشه كه تو تاريخ ثبت بشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
واقعا همه بچه ها علی بودن بخصوص رحمتی . پولادی . دژاگه و آندو

دوستان منفی نگر نباشید دیگه . وقتی میبازیم میکوبن حالا که بردیم هم ؟

همه عادی بودن ایول

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
كار در اين گروه هنوز هم خيلي سخته بين تيم اول و آخر فقط سه امتياز فاصله س اگه با لبنان يه مساوي م گرفته بوديم خيلي كمكمون ميكرد ولي اون باخته هم براي اين بازي انگيزه شد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مثل این میمونه که یه بچه دبستانی بره کنکور بده و پزشکی قبول بشه ! و همه بهش بگن آفرین تو از همشون با سوادتری ! یه همچین چیزی !

به هر حال برای آینده این برد لازم بود ولی امیدوارم بهفکر تغییر باشیم و بعضی چیزا تداوم پیدا نکنه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به هر حال باید هم از این برد خوشحال بشیم چون قوی ترین تیمی که در طول یک سال فوتبالی ممکنه باهاش بازی کنیم همین کره یا ژاپن هستند..ما که با فرانسه و ...بازی دوستانه انجام نمیدیم..

بعد از نتایج نا امید کننده قبلی به هر حال این برد خوشحالی داره.

فوتبال ما یک فوتبال نتیجه گرا هست و باید هم از این نتیجه موقت خوشحال باشیم.

تبریک!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
با این تیم بخوایم بریم جام جهانی چیکار کنیم اخه دوتا پاس نمی تونستن بدن ولی خیلی حال داد در کل

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
متاسفم برای این فوتبال

حالا الان بردن ولی بازی های بعدی میخوان چه غلطی بکنن؟ بعضیا یه جوری از برد و جشن حرف میزنن انگار ایران رفته فینال جام جهانی !!!

به خودتون بیاین

من نمیدونم چه هدفی دارن که میخوان انقدر سطح انتظارات رو بیارن پایین نمیدونم دلیل این همه بزرگ نمایی کره چی بود!

از دو هفته قبل تبلیغات در سطح وسیع طوری که انگار ایران با اسپانیا تو فینال جام جهانی بازی داره گزارشگر یه جوری گزارش می کرد که من با خودم فکر کردم انگار واقعا همینطوره

کره یه زمانی از ایران میترسید حالا...! خدا رو شکر ژاپن تو گروهمون نیست وگرنه چه کار ها که نمیکردن

اون از لیگمون اینم از تیم ملی
کاملا موافقم.با اون بازی افتضاح؛ شانسی کره رو بردیم بعد گزارشگر میگه جشن.!!!!!!!!!
این بازی رو شانسی بردیم.ازبکستان رو شانسی بردیم.همیشه که شانس نخواهیم داشت...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
واقعا بعد از چند وقت یه بازی درست و حسابی از ایران دیدم از همون اول میخوساتن که ببرن اصلا آمده بودن که ببرن
خواستنم که توانستنه پس خواستن و تانستن که ببرن
همه بچه ها البته به نظر من بجز نوری همه خوب بودن همه مایه گذاشتن
کره رو که اون تیم با صلابتو طراوت قبل ندیدم یا اون تیم نبودن یا توی چنگ ایران و کیروش اسیر شده بودن
یه جاهایی شانس آوردیم ولی قبول کنید نسیت به چند بازی قبل حداقل 180 درجه تغییر کرده بودیم و بچه ها خیلی بهتر جدی تر و از همه مهمتر با غیرت تر بازی کردن
امروز به تیم ملی کشورم بعد از مدتها افتخار کردم امیدوارم و ازخدا میخوام که با قدرت به جام جهانی برن و دل 75 میلیون ایرانی که از وضع بد کشورشان گرفته رو کمی شاد کنن
به امید تبریک ای بیشتر در آینده
موفق و پیروز باشیم
یا علی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پایان خوش

برای بازی ای که چندان خوب نبودیم 11 نفره 3 توپ به تیرکمون خورد ، متی چند سیو عالی داشت ولی کره خیلی بدشانس بود که شجاعی اخراج شد !! و باز به نوعی خالق شگفتی مقابل کره شدیم !

امیدوارم این سه امتیاز بسیار بسیار شیرین بعد ها جوازز صعودمون به جوم جهونی ! بشه ! :happy:

8.jpg

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
بد بازی نکردن بچه ها
ولی واقعا متعجب مونده بودم از بازی دادن شجاعی که 1 سالی هست که بازی نمیکنه اصلا بخحاطر مصدومیت دقیق آورده گزاشته فیکس و خیلی هم ناآماده بود ! یا اون محمد نوری واقعا بازی ساز قحطه اینو گزاشته ؟
من داشتم با یکی سر بازی ضعیف شجاعی حرف میزدم که همون لحظه دسته گل رو به آب داد و من همینطور که داشتم غر میزدم دهنم وا موند !

بقیه اکثر بازی خوبی انجام دادن مخصوصا دژاگه تا آخر بازی داشت میجنگید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داداش چرا میگی بد بازی کردیم دلایلت چیهخ من واقعاً با تک تک نظراتت مخالفم میگی نکونام خوب بود مشکلت با شجاعیه ؟ شجاعی هم یه چیزی در حد نکونام تو نیمه اول بازی کرد همین شما اگر این گلو نمیزد میومدی به اونم یه همچین حرفی میزدی انکار نکن چون استدلالایی که میکنی در مورد نکونامم صدق میکنه و همش چرته ببخشید البته !
هی میگی بد بازی کردیم مگه کم موقعیت داشتیم و مگه بد دفاع کردیم و مگه تو غیرت و تعصب بچه ها کم گذاشتن ؟
چرا همیشه بدبین هستید و تیم مربی و بازیکنو از هر لحاظ بی دلیل زیر سوال میبرید ؟؟؟
نیمه اول یه تیرک حریفو تو بوق کردید میکوبید تو سر ما ؟؟!! تیرک هم مثل اوته و نشونه گیری بده و نتیجه نگرفتنه که تیم برنده تیمیه که از زحماتش نتیجه هم بگیره البته ایران اگر مساوی هم میگرفت و همشم دفاع میکرد باز هم جلوی تیم قدرتمند کره خوب بود ولی وقتی تیم ما نتیجه به این خوبی و بازی به این بی نقصی ارائه میده که البته اخراج شجاعی و اعتراضای کی روش خوب نبود ولی تحت تأثیر استرس و دلسوزیشون بود چرا باید اینطور بهش هجمه ببری ؟ چرا انتظارات کامل عجیب و انتقادات مشکوک میکنی ؟ من نمیگم شما و سایر دوستان مثل اون رسانه ها هستید ولی شما هم از غوغای مخرب اونها تأثیر گرفتید و اومدید اینجا انتقاد میکنید مسلماً استادیوم هامونم پره از جوونایی که مدام روی احساسات و جو رسانه ها تدثیر میگیرنو تیمو درست تشویق نمیکنن البته امروز به خیر گذشت ولی اگر گل اولو کره میزد کارمون تمام بود ولی ما خیلی خوب بودیم حتی نزدیک بود گل دومم بزنیم و دفاع مطلق رو نیوردیم اونم جلوی کره قدر !

من پیش بینیم مساوی بود به این ترتیب که ایران با توجه به تلاشو جوی که تو تیم هست با چنگو دندون یه گل میزنه ولی باز هم کره قدرتش میچربه و مساویش رو میگیره ولی واقعاً تیم ملی عالی و فراتر از گذشته ظاهر شد و باید بابت این بازی و این نتیجه دو تبریک فوق العاده گفت
خداروشکر یه ماه انتظار کشیدیم و حالا به خودمون نمیگیم خیلی علافیم که دو ماه انتظار میکشیم تا یه افتضاح تیم ملیو ببینیم ! بلکه خوشحالیم و امیدهامون واقعاً برگشت فقط دو برد فکر کنم راه صعودمونو به مقصد برسونه فقط 6 امتیاز
عالیه !

شما میخوای قبو کنی یا نکنی.
من خوشحالم که بردیم. اما ما با معجزه بردیم. اگه یه دونه از اون توپ های نیمه اول کره گل شده بود تیم ما شاید شکست سختی میخورد.

خوب بازی نکردیم. تو زمین خودمون جلو 100 هزار تماشاگر باید خیلی بیشتر فشار میاوردیم. شما ایکاش بازی امروز ژاپن و برزیل رو میدیدی. درسته ژاپن 4 0 باخت اما 3 4 تا موقعیت خیلی خفن روی دروازه برزیل ایجاد کرد. من اصلا انتظار نداشتم ژاپن جلو برزیل که با تیم اصلیش هم اومده بود اینطوری بازی کنه.

ما بازیمون استراتژیش مشخص نیست. گلی هم که زدیم از روی ضربه ایستگاهی بود. وگرنه ما روی حرکت تاکتیکی بازی در حال حرکت گل نزدیم.

در ضمن ما 2 3 تا بازی تدارکاتی داشتیم. توی همشون روی توپهای ارسالی روی دروازه گل خوردیم. مثلا جلو تونس. یا حتی جلو لبنان هم همینطوری گل خوردیم. امروز هم از همین نقطه روی دروازمون بارها خطر ایجاد شد.
پس مشخص میشه که این نقطه دفاع ما هنوز مشکل داره و ترمیم نشده.

حالا زود قضاوت نکنیم. نه من بگم ما نمیریم جام جهانی . نه شما بگی ما میریم.. باید بازیهای بعدیمون رو ببینیم. اگه سیر صعودی تیم رو ببینیم که انشالله میبینیم میشه امیدوار به صعود به جام جهانی بود.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
گند بازي كردن ولي خوب ايران بود و حال داد

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مهدي رحمتي پس از پيروزي يک بر صفر تيم ملي فوتبال ايران بر کره جنوبي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، گفت: خيلي خوشحالم که توانستيم کره را شکست دهيم اما اين کار فقط به کمک خدا انجام شد و هيچ دليل ديگري نداشت. همه بازيکنان زحمت کشيدند اما خدا خيلي به ما لطف کرد.

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
دوستانی که هنوز میگن بد بودیم نوشته های روزنامه های فردا رو نخوندن ...
مسلماً همون روزنامه ها و همون رسانه های معلوم الحال هم اینقدر ساده نیستن که بازی خوب تیم ملی رو مورد حمله قرار بدن منتها این عبارات دیگه عادت شده روی زبون بعضیها چون مدهتهاست جیره مطبوعات هم با همین عبارات و وصله زدنای مسخره میچرخه بی غیرت خطاب کردن بازیکن و بی بته بودن مربی !
و نوبت به مشکل فوتبال ما که میرسه به کفاشیان اشاره میکنن که یه مدیر ورزشی قدیمی و موفق هست ! واقعاً اینا میخوان کیو گول بزنن با این همه تبلیغات و فروش روزنامه های چرتشون دارن تیشه به ریشه فوتبال میزنن نه حالا از همون 20 سال پیش

تا کی نمیخواهید گولشونو بخورید دوستان ؟
چرا نمیایید یه جوی رو علیه همین رسانه ها راه بندازیم ؟ به خدا میشه حق رو دید به خدا مشخصه روزنامه ای که تو کوران مسابقات و بعد از یه بازی بد جلوی لبنان میاد و همه جوره تو ذوق بازیکن جوون و مربی زحمتکش تیم ملی میزنه و القابیو بهشون میده که اصلاً با عقل جور در نمیاد خب این روزنامه هان و این نوده که داره با چنگو دندون شرایطو ملتهب میکنه و نمیگذاره تیم برنامه های کوتاه مدت و بلندمدتشو ادامه بده تا مربی خوبمون میخواد جوونگرایی کنه بهش فشار میارن تا میخواد یه بازیکن باتجربه کنار چندتا جوون بگذاره بهش فشار میارنو میگن ترسوه خب اینطور هر تیم و حتی هر فدراسیونی هم باشه بهش فشار بیاد نمیتونه نتیجه بگیره ورزش فقط از تکنیک و مدیریت تشکیل نمیشه بلکه آرامش و حمایته که اونو جلو میبره اگر اینطور نبود چرا اینقدر استادیوم ها و تماشاچیا مورد توجه قرار میگیرن ؟؟؟؟
چرا این تخریبها رو نباید دید ؟

حمایتهایی هم که ظاهری صورت میگیره و میان روز مسابقه که دیگه همه برنامه ها به پایان رسیده و روز نتیجه گیریه یه تیتر حمایتی میزنن این حمایت نیست عزیزان من !! این حمایت نیست حمایت اونه که از روز اومدن مربی حمایت که شروع شد و بدون کوچکترین اهانت و نقد مخرب مربی و تیم رو تحت پوشش خبری قرار میدن تا روز بازیه ای حساس و از همه مهمتر بعد از بازی های بد تیم به هیچ وجه حفری نزنن که اینطور کلیت تیم رو زیر سوال ببره و کار به جایی برسه که موفقیت ورزشهای دیگه رو به رخ فوتبالمون بکشن شما خودتونو جای اون بازیکنی قرار بدید که اینجور حاشیه ها براش بدتر از هو شدن تو زمین هست باور کنید خیلی سخته با حاشیه های این شکلی روال عادیتو طی کنیو به نتیجه زحماتت برسی

من وقاعآً به این باور رسیدم و سرش پافشاری کردم و میکنم و خواهم کرد که بزرگترین مشکل ما همین عدم حمایت بوده و دیدید وقتی رئیس جمهور اومد و به این وسیله اون حاشیه ها تا حدی خنثی شد چه نتیجه خوبی گرفتیم یکدلی واقعاً تنها عاملی بوده که من تو این تیم ندیدم چه تو بازی با لبنان چه حتی با قطر و ازبکستان که شانسی اونو بردیم
اونجا تیم بد بود اما دلیلش فنی نبود بلکه واقعاً همین حاشیه ها و همین فشارها بوده
ایشالا که یه روزی این رسانه ها شرشون از فوتبالمون کم بشه وگرنه بعید میدونم مشکل ما از بیخ حل بشه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوما من طرفدار کره هستم اینجا هم بحث درباره بازی های تیم ملی و حریفاشه ... نظرم بر مضخرف بازی کردن ایرانه و شاتس ائرد حالا شب درازه هو قلندر بیدار نظری داری بگو عادتتون دادن همش موافق بشنوین

كره اي جون برو دعا كن ايران ازبك رو ببره تا شانس داشته باشيد بريد جام جهاني وگرنه با توجه به برد مجدد ايران در كره شانسي براي جام جهاني ندارين...

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
تبریک به همه دوستان
بازی چنگی به دل نزد ولی خب ببرن بمیرند و ببرند
فقط دشاگه دمش گرم 90 دقیقه مثه اسب دوید

بالا