• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جفتشون در یه سطحن...ولی تجربه رحمان بیشتره...
اگر لول رحمتی 65باشه رحمان احمدی بین 60تا 55 هست...

هیچگونه ادعایی هم نداره...

Amin _ K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
درود
به نظر من بهتره هر چه زودتر مشکلات تیم و دروازه بان حل بشه
اینطوری واسه تیم بهتره

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دانیال هم طاقچه بالا گذاشت :دی

واکنش کیروش میتونه جالب باشه حتما میگه: چون انقدر غیرت و تعصب داشته دوز داشته با شرایط آرمانی به تیم ملی برسه و عملکرد خوبی داشته باشه به هر حال من یکی برای تصمیمش خیلی احترام قائلم :دی

پ.ن : کلا حقیقی رو از گزینه هاخارج کنید الان فقط احمدی رو داریم که متاسفانه اختلافش با سید زیاده ...

ای کاش سید بر میگشت اینجوری رسما نابودیم ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک کنم تو این اوضاع تیم ملی که احتمال صعودش 50 درصده
رحمتی تو دروازه باشه بهتره
البته هنوز وقت داریم و تا بازی های انتخابی جام جهانی چند ماه مونده...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نیلسون هم خوبه ها

تابعیت ایرانی بگیره بازی کنه. نمیشه؟ :دی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
جفتشون در یه سطحن...ولی تجربه رحمان بیشتره...
اگر لول رحمتی 65باشه رحمان احمدی بین 60تا 55 هست...

هیچگونه ادعایی هم نداره...

آقا ترو قرآن احمدی و با سید مقایسه نکن اصلا قابل مقایسه نیستن. اصلا فکر اینکه احمدی بخواد مثلا جلو کره دروازه ما وایسه آدمو میترسونه.خیلی اشتباه میکنه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
یه اتفاق باور نکردنی تو فوتبال ایران:blink:

تیم ملی فوتبال ساحلی قهرمان آسیا شد

سایت فدراسیون فوتبال: تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در فینال رقابت های فوتبال ساحلی به مصاف ژاپن رفت و برای اولین بار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.

این دیدار که پس از پایان وقت قانونی با نتیجه 6 بر 6 به پایان رسیده بود در دو وقت اضافه 3 دقیقه ای برگزار شد و در نهایت این دیدار در وقت اضافه با تساوی 6 بر 6 به پایان رسید.

در ضربات پنالتی این ایران بود که توانست عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد.

برای ایران مهران مرشدی زاده، علی نادری، محمد علی مختاری، محمد احمدزاده، مسلم مسیگر به ترتیب ضربات پنالتی خود را به گل تبدیل کردند.

ایران با راهیابی به دیدار فینال توانسته بود جواز صعود به جام جهانی تاهیتی را کسب کند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تاپیک تاپیک تیم ملی هست .
پس بحثهای رنگی اکیدا ممنوع . هر پستی که احساس بکنم با پیش زمینه باشگاهی اینجا زده بشه ببینم پاک می کنم. پس نه به خودتون زحمت بدید نه به من.
قبلا هم توی همین تاپیک اعلام کردم.
یه سری دوستان هم که آرزو دارند تیم ملی بالا نره از گروهش لطفا اینجا پست ندن چون اگر اینجا از این آرزوها و پستها ببینم قطعا کارت میدم.
اگر هم فکر می کنید در این تاپیک کسی داره رنگی بحث میکنه جواب ندید ، فقط یه فشار روی دکمه بدریپورت کارسازه.

شاد و پیروز باشید

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

کی روش فوتبال ایران را به مسخره گرفت!

سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در اظهاراتی تمسخر آمیز فوتبال ایران را به چالش کشیده درحالی که خود میلیارد ها تومان از فوتبال ایران به جیب زده و تیم ملی هم نمایش بسیار ضعیفی در مرحله مقدماتی جام جهانی داشته است.

به گزارش قدس آنلاین، سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در اظهار نظری عجیب فوتبال ایران را که خود در آن فعالیت می کند به باد تمسخر گرفته است. کی روش در وصف فوتبال ایران می گوید:« زمان پخش بازی های فوتبال ایران می توان به سینما رفت و یا با خیال آسوده چای و قهوه خور.» منظور کی روش این است که فوتبال ایران هیچ چیزی برای دیدن ندارد درحالی که در همین فصل بسیاری از تیم های باشگاهی نمایش بسیار خوبی از خود به اجراء گذاشته اند. برخی حرف های کی روش را راهی برای برون رفت از انتقاد های کارشناسان به تیم ملی کشورمان می دانند. تیم ملی که به سرمربیگری کی روش در مسابقات مقدماتی جام جهانی فعالیت می کند تا کنون در 5 بازی فقط 2 گل به ثمر سانده است که این آمار ضعیف ترین آمار تاریخ فوتبال ایران از زمان پیدایش تا کنون است. البته اینکه کی روش با وج.ود دستمزده های میلیاردی که از فوتبال ایران به دست آورده اینگونه همه چیز را به باد تمسخر می گیرد نیز خود یک بحث عرض و طویل دیگر است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
علی دایی : ما هم در بازی های ملی به چای و قهوه خوردن می پردازیم

به گزارش قدس آنلاین، علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس و سرمربی کنونی تیم راه آهن در واکنش به حرف های کارلوس کی روش که گفته است هنگام پخش بازی های لیگ فوتبال ایران چای می خورد و به سینما می رود گفت:« من احترام زیادی برای کی روش قائلم اما حرف های ایشان درست نیست چون در لیگ ایران بازی های قشنگی به نمایش در می آید. تیم های استقلال، فولاد، سپاهان و تراکتورسازی بازی های خوبی را انجام دادند و فکر می کنم چون کی روش بازی های زیادی را از نزدیک نمی بینید این طور قضاوت می کند. البته ما هم در بازی های ملی همین حالت را داریم و به چای و قهوه خوردن می پردازیم چون بازی های تیم ملی کیفیت لازم را ندارد.»

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
علی دایی : ما هم در بازی های ملی به چای و قهوه خوردن می پردازیم

به گزارش قدس آنلاین، علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس و سرمربی کنونی تیم راه آهن در واکنش به حرف های کارلوس کی روش که گفته است هنگام پخش بازی های لیگ فوتبال ایران چای می خورد و به سینما می رود گفت:« من احترام زیادی برای کی روش قائلم اما حرف های ایشان درست نیست چون در لیگ ایران بازی های قشنگی به نمایش در می آید. تیم های استقلال، فولاد، سپاهان و تراکتورسازی بازی های خوبی را انجام دادند و فکر می کنم چون کی روش بازی های زیادی را از نزدیک نمی بینید این طور قضاوت می کند. البته ما هم در بازی های ملی همین حالت را داریم و به چای و قهوه خوردن می پردازیم چون بازی های تیم ملی کیفیت لازم را ندارد.»
خدایی ایول به علی دایی که از هیچکسی حرف نمیخوره دمش گرم عجب جوابی داده..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

کی روش فوتبال ایران را به مسخره گرفت!

سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در اظهاراتی تمسخر آمیز فوتبال ایران را به چالش کشیده درحالی که خود میلیارد ها تومان از فوتبال ایران به جیب زده و تیم ملی هم نمایش بسیار ضعیفی در مرحله مقدماتی جام جهانی داشته است.

به گزارش قدس آنلاین، سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در اظهار نظری عجیب فوتبال ایران را که خود در آن فعالیت می کند به باد تمسخر گرفته است. کی روش در وصف فوتبال ایران می گوید:« زمان پخش بازی های فوتبال ایران می توان به سینما رفت و یا با خیال آسوده چای و قهوه خور.» منظور کی روش این است که فوتبال ایران هیچ چیزی برای دیدن ندارد درحالی که در همین فصل بسیاری از تیم های باشگاهی نمایش بسیار خوبی از خود به اجراء گذاشته اند. برخی حرف های کی روش را راهی برای برون رفت از انتقاد های کارشناسان به تیم ملی کشورمان می دانند. تیم ملی که به سرمربیگری کی روش در مسابقات مقدماتی جام جهانی فعالیت می کند تا کنون در 5 بازی فقط 2 گل به ثمر سانده است که این آمار ضعیف ترین آمار تاریخ فوتبال ایران از زمان پیدایش تا کنون است. البته اینکه کی روش با وج.ود دستمزده های میلیاردی که از فوتبال ایران به دست آورده اینگونه همه چیز را به باد تمسخر می گیرد نیز خود یک بحث عرض و طویل دیگر است.

متاسفانه جامعه ما و بیشتر جامعه فوتبالی ما حاضر نیست حقایق رو قبول کنه.
اول بگم که تیم ملی ما هم چنگی به دل نمیزنه و صحبتهای من دلیلی بر این نیست که مثلا خود کروش در تیم ملی مناسب عمل کرده .
ولی دوستانی که هم فوتبال خارجی و هم فوتبال داخلی رو دنبال میکنند بیان بگن مثلا موقع دیدن بازی تیمهایی چون بارسا ، منچستر یونایتد و یا حتی دورتموند و .... چه حس و حالی دارند و مثلا موقع دیدن یک بازی لیگ برتری ایران چه حسی ؟
خداییش خیلی از بازیها فقط بازی رفع تکلیفی هست و اصلا آدم رغبت نمیکنه نگاهشون بکنه. نمونه اش هم دربی پر هیاهو هم دور رفت و هم دور برگشت.
کلا خیلی وقته فوتبال ما مریض شده ولی همه کسانی که باید اتفاقا به فکر علاج باشند ( کسانی نظیر همین دایی بزرگوار) میان و حقایق فوتبالمون رو منکر میشن. خیلی جاها زمین درست حسابی نداریم ، هواداری هم توی ورزشگاهها نمونده ، توی بازیهای ملی هم که دائم در حال سقوطیم من نمی دونم امثال دایی عزیز از چیه این فوتبال باشگاهی که قراره خوراک تیم ملی رو بده دفاع میکنن.

توی کل تیمهای باشگاهیمون تنها تیم فولاد با توجه به بضاعتش بازیهای خوبی ارائه کرده ، حتی استقلال با اینکه صدرنشینه خیلی بازی ها مزد تجربه و نتیجه گراییش رو گرفته ، تراکتور هم یک رفتار سینوسی داره و تکلیف پرسپولیس هم مشخص . سپاهان هم ماکتی از نوع بازی استقلال رو ارائه میده .
توی باشگاههای ما داره اندازه لیگهای درجه 2 جهان پول ردو بدل میشه و ترنور مالی این لیگ بسیار زیاد هست ولی کیفیت لیگمون چیزی در حد لیگهای درجه سه جهان هم نیست. اینها همه نشانه های خطره و باید به اونها توجه داشت. البته اگر آقای کفاشیان بیدار باشه.

شاد و پیروز باشید

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
سلام خدمت دوستان

متاسفانه جامعه ما و بیشتر جامعه فوتبالی ما حاضر نیست حقایق رو قبول کنه.
اول بگم که تیم ملی ما هم چنگی به دل نمیزنه و صحبتهای من دلیلی بر این نیست که مثلا خود کروش در تیم ملی مناسب عمل کرده .
ولی دوستانی که هم فوتبال خارجی و هم فوتبال داخلی رو دنبال میکنند بیان بگن مثلا موقع دیدن بازی تیمهایی چون بارسا ، منچستر یونایتد و یا حتی دورتموند و .... چه حس و حالی دارند و مثلا موقع دیدن یک بازی لیگ برتری ایران چه حسی ؟
خداییش خیلی از بازیها فقط بازی رفع تکلیفی هست و اصلا آدم رغبت نمیکنه نگاهشون بکنه. نمونه اش هم دربی پر هیاهو هم دور رفت و هم دور برگشت.
کلا خیلی وقته فوتبال ما مریض شده ولی همه کسانی که باید اتفاقا به فکر علاج باشند ( کسانی نظیر همین دایی بزرگوار) میان و حقایق فوتبالمون رو منکر میشن. خیلی جاها زمین درست حسابی نداریم ، هواداری هم توی ورزشگاهها نمونده ، توی بازیهای ملی هم که دائم در حال سقوطیم من نمی دونم امثال دایی عزیز از چیه این فوتبال باشگاهی که قراره خوراک تیم ملی رو بده دفاع میکنن.

توی کل تیمهای باشگاهیمون تنها تیم فولاد با توجه به بضاعتش بازیهای خوبی ارائه کرده ، حتی استقلال با اینکه صدرنشینه خیلی بازی ها مزد تجربه و نتیجه گراییش رو گرفته ، تراکتور هم یک رفتار سینوسی داره و تکلیف پرسپولیس هم مشخص . سپاهان هم ماکتی از نوع بازی استقلال رو ارائه میده .
توی باشگاههای ما داره اندازه لیگهای درجه 2 جهان پول ردو بدل میشه و ترنور مالی این لیگ بسیار زیاد هست ولی کیفیت لیگمون چیزی در حد لیگهای درجه سه جهان هم نیست. اینها همه نشانه های خطره و باید به اونها توجه داشت. البته اگر آقای کفاشیان بیدار باشه.

شاد و پیروز باشید

از نظر من مشکل اصلی فوتبال ما ضعف شدید مدیریتیه که خودش معلول ضعف تو سطوح بالاتر ورزشی و حتی کشوریه.حکومت مرکزی فوتبال (فدراسیون) تا حدی ضعیفه که دیگه هر کس و ناکسی دور بر فوتبال واسه خودش یه جورایی حکومت میکنه و هر بخشی با سلیقه شخصی مسئولین اون بخش هدایت میشه صرفا با در نظر گرفتن منافع شخصی.مصادیقش هم تو فوتسال و کمیته جوانان و ... زیادن
مادامی که یه آدم واقعا دلسوز و با جذبه نیاد سکان این کشتی طوفان زده رو نگیره هیچ امیدی به بهبود نیست.یه مدت امیدوار شده بودیم که کفاشیان قصد استعفا داره ولی اونم دید منافعش تو فوتبال کجا بره به از فدراسیون فوتبال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
[h=1]دانیال داوری خطاب به هواداران ایرانی: برای تان یک خبر خوب دارم[/h]

سایت گل- هرچند دانیال داوری، دروازه بان ایرانی اینتراخت برانشویگ، با رد پیشنهاد کی روش، طرفدارانش را تا اندازه ای ناامید کرد، اما امروز در صفحه فیس بوکش اعلام کرد تا ساعتی دیگر یک خبر خوب برای آنها خواهد داشت؛ خبری که می تواند ممکن به دعوت شدن او به تیم ملی مربوط شود.
او در صفحه فیس بوکش نوشت:" امروز یک خبر خوب برای تان دارم اما الان نمی توانم بگویم. لطفا تا شب صبر کنید، آنوقت به شما خواهم گفت؛ بعدا می بینم تان، دانیال."
او همچنین در پست قبلی اش، از هواداران ایرانی به خاطر اینکه نمی تواند فارسی صحبت کند، عذرخواهی کرده بود و قول داده بود که خیلی زود فارسی یاد بگیرد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بابا این تیم ملی رو بیخیال بخدا ارزش نداره یاروتازه شده فیکس تیم ملی تو30سالگی حالا رفته ولش کنین رفت به سلامت

تیم ملی فقط اسپانیا اونو بچسبین

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کیروش بد هم نگفته:

live2.gif
62'

فجر سپاسي0 - 0سپاهان
info1.gif

1391/11/10 15:30
live2.gif
45'

ملوان1 - 0داماش گيلان
info1.gif

live2.gif
45'

مس0 - 0آلومينيوم
live2.gif
45'

راه آهن0 - 0سايپا
live2.gif
45'

ذوب آهن0 - 0نفت تهران
live2.gif
45'

صباي قم0 - 0تراکتورسازي
live2.gif
45'

نفت آبادان0 - 0گهر دورود

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مصاحبه کیروش و جوابش به بعضی صحبتها :

*حرف شما درست است و برای اینکه بزرگی تیم ملی ایران را حفظ کنید، تصمیم تان قابل احترام است اما خیلی ها می گویند شما باید ابتدا حرفها و دلایل رحمتی را می شنیدید و بعد درباره تصمیمش اظهارنظر می کردید.

بله، من هم این حرف را شنیده ام. خیلی‌ها می گویند که من باید حرفهای رحمتی را می شنیدم اما وقتی بازیکن نمی خواهد دلایلش را بگوید و خیلی خودجوش این تصمیم را گرفته و نخواسته با من مشورت کند، من چه کار باید انجام بدهم؟ من حتی فکر می کردم با رییس فدراسیون فوتبال حرف زده به همین خاطر از آقای کفاشیان درباره دلیل رحمتی پرسیدم که او هم گفت من در جریان نیستم. این جمله آخر من است، ما کارمان را با بازیکنانی پیش می بریم که می خواهند باشند و به تیم ملی خدمت کنند.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
لیست تیم ملی فوتبال اعلام شد
مشرق:کارلوس کی‌روش 26 بازیکن را به تیم ملی برای بازی با لبنان دعوت کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش 26 بازیکن را به تیم ملی دعوت کرد.

اسامی این 26 بازیکن به شرح زیر است: علیرضا حقیقی، رحمان احمدی، شهاب گردان، خسرو حیدری، حسین ماهینی، پژمان منتظری، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، محمد نصرتی، مهرداد پولادی، پژمان نوری، جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان، مهرداد اولادی، مجتبی جباری، احسان حاج‌صفی، یعقوب کریمی، آرش افشین، سید جلال رافخایی، فرزاد حاتمی، محمدرضاخلعتبری، غلامرضا رضایی، رضا قوچان‌نژاد، مسعود شجاعی، اشکان دژاگه.

بازیکنان دعوت شده به تیم ملی باید روز پنج‌شنبه، ساعت 16 خود را به کادر فنی تیم ملی در هتل آزادی معرفی کنند

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ممد نوری رو تو خرابی دعوت میکنه و لاین میزاره... الان که رو فرم اومده خط میزنه !
رضا حقیقی واقعا بازیکن با استعدادی هست نمیدونم چرا باز دعوت نشد !

بالا