• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
portsam5.jpg

Final Standings:
1. Iran
2. Russia
3. UAE
4. Switzerland
5. Brazil
6. Italy
7. Mexico
8. Morocco

Individual Awards:
MVP : M. Ahmadzadeh (Iran)c
Best Goalkeeper : Andrey Bukhlitskiy (Russia)c
Top Goal Scorer : Dejan Stankovic (Switzerland)c
پیمان حسینی دروازه بان فوق العاده ایه باید قدرشو بدونند
دروازه بان خونسرد به این میگن(موقع پنالتی روسیه دقت کردید چقدر با حوصله تمرکز کرده بود)
44.jpg
(چقدر چام کوچیک بود) :blink:

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
(چقدر چام کوچیک بود)

جامو که دادن من فک کردم جایزه انفرادیه نگو که همون فسقل جام بوده !! جدا از اینکه کوچیک بود جام یه کاغذ پاشی :) و ازون جینگولک مینگولکا نداشتن ! یعنی خود اماراتم قهرمان میشد نمیریختن روسرشون ازین کاغذ ماغذارو عایا ؟؟ عربای کثیف

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
واقعاً این قهرمانی تاریخی بود ما تا حالا تو تورنمنت جهانی فوتبال و زیرمجموعه هاش سابقه قهرمانی نداشتیم اونم در مقابل قدرتمندترین تیمهاش که با جدیت دنبال قهرمانی هستند

خلاصه ایران هم الان جزو قدرتهای فوتباله هم در فوتسال و هم فوتبال ساحلی که دومی قدرت اول دنیاییم در حال حاضر

خیلی مبارک !

che226

Registered User
لایک‌ها
419

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به نظر من صد در صد با برزیل همگروه میشیم + یه تیم از سطح ما بالاتر مثل سوییس + یه تیم از بین پرتغال یا فرانسه

Registered User
لایک‌ها
4,964
رییس فدراسیون فوتبال پرتغال : امیدوارم دوباره با ایران همگروه شویم !!

--------------------

رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در نامه‌ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران ابراز امیدواری کرد تا ایران و پرتغال دوباره در جام جهانی همگروه شوند.به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، فرناندو گومز رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در نامه‌ای به علی کفاشیان از نامه فدراسیون فوتبال ایران به خاطر تبریک صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی تشکر کرد.

وی خطاب به کفاشیان نوشت: "از نامه تبریک شما به خاطر صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی که حاوی جملات و کلمات زیبایی بودند، تشکر می‌کنم و بسیار خوشحالم ایران و پرتغال هر دو در جام جهانی 2014 برزیل حضور دارند. همچنین امیدوارم که دوباره با هم همگروه شویم. از این فرصت استفاده می‌کنم و دوباره صعود ایران را به جام جهانی 2014 برزیل به شما تبریک می‌گویم

پ.ن : خوش گذشته بهتون ؟! بهترین گزینه برای شما بدترین گزینه برای ماست !!

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
رییس فدراسیون فوتبال پرتغال : امیدوارم دوباره با ایران همگروه شویم !!

--------------------

رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در نامه‌ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران ابراز امیدواری کرد تا ایران و پرتغال دوباره در جام جهانی همگروه شوند.به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، فرناندو گومز رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در نامه‌ای به علی کفاشیان از نامه فدراسیون فوتبال ایران به خاطر تبریک صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی تشکر کرد.

وی خطاب به کفاشیان نوشت: "از نامه تبریک شما به خاطر صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی که حاوی جملات و کلمات زیبایی بودند، تشکر می‌کنم و بسیار خوشحالم ایران و پرتغال هر دو در جام جهانی 2014 برزیل حضور دارند. همچنین امیدوارم که دوباره با هم همگروه شویم. از این فرصت استفاده می‌کنم و دوباره صعود ایران را به جام جهانی 2014 برزیل به شما تبریک می‌گویم

پ.ن : خوش گذشته بهتون ؟! بهترین گزینه برای شما بدترین گزینه برای ماست !!

کعبی یادش به خیر اون سری چه زهرچشمی از فیگو گرفت شک نکن این سری همگروه شدیم ممدنوری با کله میره تو صورت رونالدو :lol:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریم به همه دوستان
افتخاری که شاید کمتر کسی فکرش رو میکرد بدست بیاد

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بهترين گروه ممكن براي ايرن از نظر من :

كلمبيا / بلژيك

ايران

اكوادور

بوسني

:دي

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در کسب عنوان مرد سال فوتبال آسیا ناکام ماند.

به گزارش نامه نیوز، مراسم انتخاب بهترین های فوتبال آسیا امروز در کوالالامپور مالزی برگزار شد.

از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران، تیم ملی فوتسال ایران، تیم فوتسال باشگاه گیتی پسند اصفهان، حسن کامرانی‌فر(بهترین کمک داور)، جواد نکونام(بهترین بازیکن فوتبال) و حسین طیبی(بهترین بازیکن فوتسال) نامزدهای ایرانی دریافت جایزه بهترین‌های فوتبال آسیا در سال 2013 در بخش‌های مختلف اعلام شده بودند.

در پایان مراسم انتخاب بهترین ها تیم ملی فوتبال ایران در رقابت با ژاپن و تیم زیر 20 سال عراق نتوانست عنوان برترین تیم ملی فوتبال آسیا را کسب کند و این افتخار به عراقی ها رسید.

حسین طیبی از کسب عنوان بهترین بازیکن فوتسال آسیا باز ماند، کامرانی فر بهترین کمک داور نشد و گیتی پسند و تیم ملی فوتسال نیز نتوانستند بهترین تیم باشگاهی و ملی فوتسال شوند.

جواد نکونام نیز نتوانست به عنوان مرد سال فوتبال آسیا برگزیده شود و این عنوان به نماینده چین رسید تا ناکامی فوتبال ایران در کسب جوایز تکمیل وشود.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در کسب عنوان مرد سال فوتبال آسیا ناکام ماند.

به گزارش نامه نیوز، مراسم انتخاب بهترین های فوتبال آسیا امروز در کوالالامپور مالزی برگزار شد.

از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران، تیم ملی فوتسال ایران، تیم فوتسال باشگاه گیتی پسند اصفهان، حسن کامرانی‌فر(بهترین کمک داور)، جواد نکونام(بهترین بازیکن فوتبال) و حسین طیبی(بهترین بازیکن فوتسال) نامزدهای ایرانی دریافت جایزه بهترین‌های فوتبال آسیا در سال 2013 در بخش‌های مختلف اعلام شده بودند.

در پایان مراسم انتخاب بهترین ها تیم ملی فوتبال ایران در رقابت با ژاپن و تیم زیر 20 سال عراق نتوانست عنوان برترین تیم ملی فوتبال آسیا را کسب کند و این افتخار به عراقی ها رسید.

حسین طیبی از کسب عنوان بهترین بازیکن فوتسال آسیا باز ماند، کامرانی فر بهترین کمک داور نشد و گیتی پسند و تیم ملی فوتسال نیز نتوانستند بهترین تیم باشگاهی و ملی فوتسال شوند.

جواد نکونام نیز نتوانست به عنوان مرد سال فوتبال آسیا برگزیده شود و این عنوان به نماینده چین رسید تا ناکامی فوتبال ایران در کسب جوایز تکمیل وشود.

حق جواد بود !!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
ایسنا: تیم ملی فوتبال ایران بهترین تیم فوتبال قاره آسیا در رده‌بندی ماه نوامبر فدراسیون جهانی فوتبال لقب گرفت.

فدراسیون جهانی فوتبال تیم ملی ایران را در رده‌بندی منتهی به 28 نوامبر 2013 با 650 امتیاز بهترین تیم قاره آسیا معرفی کرد. شاگردان کارلوس کی‌روش در این رده‌بندی با چهار پله صعود، جای ژاپن را گرفته و به عنوان بهترین تیم آسیا و چهل و پنجمین تیم فوتبال جهان شناخته شده‌اند.

پس از ایران، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و ازبکستان تیم‌های دوم تا پنجم آسیا محسوب می‌شوند. در این رده‌بندی اسپانیا همچون ماه‌های گذشته با 1507 امتیاز برترین تیم دنیا به شمار می‌آید. آلمان با 1318 امتیاز و آرژانتین با 1251 امتیاز تیم‌های دوم و سوم جهان هستند.

تیم ملی ایران در ماه گذشته با 613 امتیاز تیم دوم آسیا و 49 جهان بود.

رده‌بندی 10 تیم برتر فوتبال جهان در ماه نوامبر به شرح زیر است:

1- اسپانیا 1507 امتیاز

2- آلمان 1318 امتیاز

3- آرژانتین 1251 امتیاز

4- کلمبیا 1200 امتیاز

5- پرتغال 1172 امتیاز

6- اروگوئه 1132 امتیاز

7- ایتالیا 1120 امتیاز

8- سوئیس 1113 امتیاز

9- هلند 1106 امتیاز

10- برزیل 1102 امتیاز

رده‌بندی 10 تیم برتر آسیا در ماه نوامبر:

1- ایران 650 امتیاز

2- ژاپن 638 امتیاز

3- کره جنوبی 577 امتیاز

4- استرالیا 564 امتیاز

5- ازبکستان 526 امتیاز

6- اردن 511 امتیاز

7- امارات 508 امتیاز

8- عمان 389 امتیاز

9- چین 376 امتیاز

10- عربستان سعودی 352 امتیاز

:دي

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
باحال ترین گروه برای تیم ما اینه :
آرژانتین ایتالیا فرانسه ایران!!

یعنی عقده هزاران سال نداشتن بازی تدارکاتی با این تیمها به دلمون مونده و یه عقده تکونی حسابی میکنیم هرچند ممکنه رقم گلای خوردمون تو همین سه بازی دو رقمی بشه!!:D

Registered User
لایک‌ها
4,964

یعنی عقده هزاران سال نداشتن بازی تدارکاتی با این تیمها به دلمون مونده و یه عقده تکونی حسابی میکنیم هرچند ممکنه رقم گلای خوردمون تو همین سه بازی دو رقمی بشه!!:D

کاشکی میشد گروه ایران 5 تیمی بشه اسپانیا هم میومد دور هم بودیم رکورد گل خورده رو میشکوندیم و اسممون رو ماندگار میکردیم :دی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

اینجوری نمیشه چون سیدبندی داره و احتمال زیاد آرژانتین و ایتالیا در سید 1 قرار دارن پس فقط میشه با یکی بازی کرد از تیم های بزرگ فکر کنم شاید فقط فرانسه در سید دو قرار بگیره

بالا