کاشکی میشد گروه ایران 5 تیمی بشه اسپانیا هم میومد دور هم بودیم رکورد گل خورده رو میشکوندیم و اسممون رو ماندگار میکردیم :دی
خیلی خوشمزه ای پسر جون
ما توانایی بردن این تیم ها رو داریم
کاشکی میشد گروه ایران 5 تیمی بشه اسپانیا هم میومد دور هم بودیم رکورد گل خورده رو میشکوندیم و اسممون رو ماندگار میکردیم :دی
د نه د !اینجوری نمیشه چون سیدبندی داره و احتمال زیاد آرژانتین و ایتالیا در سید 1 قرار دارن پس فقط میشه با یکی بازی کرد از تیم های بزرگ فکر کنم شاید فقط فرانسه در سید دو قرار بگیره
د نه د !
سیدبندی بر اساس رنکینگ ماه گذشته فیفاس و این تیمهارو دیمی انتخاب نکردم آرژانتین سرگروه ایتالیا تو دسته بعدی فرانسه تو دسته بعدی و ایران هم تو ضعیف ترین دستن و این اتفاق ممکنه
دوز دارم با پرتغال همگروه بشیم ! این بچه ها حماسه فیگو رو برا رونالدو هم اجرا کن
از همسترینگ پای چپ تا رباط پای راست رو پاره کنن
یک در دنیا و صدر در آخرت اجر رو پاداش داره
حاجی بازیکن غیرتی مثل کعبی نداریم با استوک بره تو صورتشوووووووووون
کعبی غیرتیمون بود ؟ یا خدا ...!
د نه د !
سیدبندی بر اساس رنکینگ ماه گذشته فیفاس و این تیمهارو دیمی انتخاب نکردم آرژانتین سرگروه ایتالیا تو دسته بعدی فرانسه تو دسته بعدی و ایران هم تو ضعیف ترین دستن و این اتفاق ممکنه
همینه که گفتم !من یه هفته پیش خیلی گشتم سید بندی قطعی رو پیدا کنم چند جا خوندم سه روز قبل قرعه کشی مشخص میکنن
این سیدبندی هم که شما میگی اندیپندت بر اساس سیدبندی 2010 مشخص کرده و حدس زده که فیفا دوباره اینجوری سیدبندی میکنه
آره 15 آذرهقرعه کشی 15 آذره درسته ؟
گروه خوبی هستش به نسبت بقیه
میتونه سعود کنه به نظرم یکم درست و با منطق و برنامه بازی کنه
نکته جالب هم حضور رونالدو و مسی تو یک گروهه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
البته این یه پیشبینیه که یکی از سایتها گذاشته
این گروه بهترین و آسانترین حالت ممکن برای ایرانه
قرعه کشی اصلی 15 آذر انجام میشه ولی سرگروه ها دقیقا به همین صورته
داوری دقیقه 2 گل خورد :blink:
تیمش ضعیف است چه ربطی به داوری دارد؟