تو دلم افتاده یک همچین گروهی میفتیم
ارژانتین
ایران
روسیه-یونان
الجزایر-کامرون
خدا روز بد نیاره تو اون سایت که به صورت رندوم گروه بندی می کنه زدم
برزیل-ایران-ایتالیا-فرانسه
!
فرض کن!
من که خدا خدا میکنم همین بشه
تو دلم افتاده یک همچین گروهی میفتیم
ارژانتین
ایران
روسیه-یونان
الجزایر-کامرون
خدا روز بد نیاره تو اون سایت که به صورت رندوم گروه بندی می کنه زدم
برزیل-ایران-ایتالیا-فرانسه
!
فرض کن!
اما به نظر من بعد از این نسل نسل خوبی میاد و توان رقابت با ژاپون رو خواهد داشتاگر قرار بر حذف شدن هست اونهم در مرحله گروهی که هست بهتر اینه که با چند تا تیم قوی بخوریم اینجوری حداقل میگیم اونا قوی بودن و ما خیلی بد نبودیم البته در صورتی که بیشتر از 3 گل در هر بازی نخوریم.... به نظر من نمیشه انتظاری از کیروش و بازیکنها داشت بازیکنهای ایرانی وضع مالیشون خوبه خوب همه جای دنیا اینجوریه تازه 1 میلیارد میشه 300 هزار دلار که این خیلی زیاد نیست و حقوق هفتگی بازیکنهای بزرگه نه برای یک سال به هر شکل سطح فوتبال ایران همینه و باید باهاش کنار اومد با این امکانات سخت افزاری و این سیستم افتضاح آکادمی ها مشخصاً تولید بازیکنی هم صورت نمیگیره و خوب ما تیم خوبی نیستیم بازی تدارکاتی هم که نداریم چه جوری انتظار دارید همه میگن وای اینها آنقدر مفت خورند آره منم موافقم ولی برا فوتبال چیز زیادی نمیگیرند و خوب این فوتبال چیزی نمیشه چون دولتیه و بی حساب خرج میشه و بازگشتی نداره خوب نتیجه اینکه سیستم قانون مندی هم حاکم نیست شخص خاصی سرمایه گذاری نکرده که دلش بسوزه و همه جوره میخواد سود که و همه کس و کارش رو هم از این طریق ببره سرکار چون داره از جیب ملت خرج میشه با این سیستم دولتی صد سال دیگه هم هیچی نمیشیم اتفاقی هم بیفته مقطعیه و برای چند تا ستاره.......
خدایی این شجاعی چیه مثل خمیر میمونه دو نفرو نمیتونه دریبل بزنهواقعاً زور نیست بازیکن خوب و آینده داری مثل جهانبخش که ستاره تیمش تو لیگ حرفه ای هلنده در تیم ملی هیچ کاره باشه و شجاعی 30 ساله تو هر شرایطی پای ثابت تیم باشه ؟؟؟
دوست دارم با هلند همگروه بشیم .
هلند عشقه! راجع به هلند درست صحبت کنید!
هر چی باشه فعلا که نایب قهرمان جام جهانیه
اسپانیا در تاریخ فوتبال دنیا کجا بوده وقتی امثال رود گولیت و فان باستن آقایی میکردن؟
اسپانیا یه جورایی مثل بارسلوناس...مدتیه مد شده :دی
نگو دادا بدبخت میشیمایران /برزیل / ایتالیا(فرانسه) /یونان
صد در صد با برزیل همگروهیم
ایران /برزیل / ایتالیا(فرانسه) /یونان
صد در صد با برزیل همگروهیم
نگو دادا بدبخت میشیم
انشالله تو یه گروه مثله بلژیک بیفتیم ژاپن چن روز پیشا 3 تا بهش زد 3بر0 بردش
دوستان کسی میدونه ، قرعه کشی روز جمعه رو کدوم شبکه ها قراره نشون بدن ؟