• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دم سرعت عمل همکار انجمن گرم که در کسری از ثانیه پست من رو پاک کرد , آورین , آورین , آورین

باید قوانین رو رعایت کنیم دوست من. گفتم که دوست ندارم پست بچه ها رو دستکاری کنم اما چاره ای نیست. ما میخواهیم فروم باشه که بتونیم توش بحث کنیم. بهتره طوری رفتار نکنیم که باعث تخته شدن در فروم بشه و محروم بشیم ازش.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
وای خدای من یعنی خوابم هنوز؟!!
بچز من واقعاً خرکیفم هنوز چقدر آرزوشو داشتم ایران یه بارم که شده با آرژانتین بازی کنه اونم تو دوره مسی بهترین بازیکن تاریخ ...
ایول خدا دمت گرم حال دادی یا کریم :دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باید قوانین رو رعایت کنیم دوست من. گفتم که دوست ندارم پست بچه ها رو دستکاری کنم اما چاره ای نیست. ما میخواهیم فروم باشه که بتونیم توش بحث کنیم. بهتره طوری رفتار نکنیم که باعث تخته شدن در فروم بشه و محروم بشیم ازش.

اوه مهرداد جون خودتی .... میگما چند وقته رنگ یوزرت عوض شده نگو واسه دکور و خوشگلی نبوده .... کنترل پنل انجمن دستته :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وای خدای من یعنی خوابم هنوز؟!!
بچز من واقعاً خرکیفم هنوز چقدر آرزوشو داشتم ایران یه بارم که شده با آرژانتین بازی کنه اونم تو دوره مسی بهترین بازیکن تاریخ ...
ایول خدا دمت گرم حال دادی یا کریم :دی

جالب بود. خیلی از مردم ارزو داشتن و تو نظر سنجی هم همینو میخواستن و خب بازی خوبی میشه. میتونیم امیدوار باشیم ارژانتین واقعا با تیم اصلیش بیاد جلو ما بازی کنه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

دوستان گروه بد نیست
چون نیجریه اون نیجریه ی قدیم نیست . بوسنی هم مثله خودمون هست
اما باید واقع بین بود

من بنظرم در خوش بینانه ترین حالت با 2 امتیاز از جام جهانی برمیگردیم اونم به شرط بدنسازی های خوب و بازی با تیمهای شیلی یا مکزیک . کرواسی یا مونته نگرو . ساحل عاج یا غنا و ...

چرا هر کسی در ایران حرف حق در مورد ورزش بزنه حرفشو قطع میکنند ؟
حاج رضایی داشت درست میگفت که صدر حرفشو قطع کرد

الان تیم ما از لحاظ مهره از همون 1998 هم بازیکنان بهترند ولی مشکلی بدنی داره تیم و نداشتن بازی

چرا 98 این همه در اذهان بهتر هست ؟
چون دایی . خداداد . باقری که خودشون اصیل ایرانی اند در لیگ آلمان بودند اما الان تیم ثبات لازم و نداره
ممکنه هر کدومش هر لحظه ساز ناسازگاری بزنه

من باز بنظرم در خوش بینانه ترین حالت با نیجریه و بوسنی بتونیم مساوی کنیم و از آرژانتین هم چون جو احساسی میشه سنگین نمیبازیم
3-0 اینها شاید ببازیم

گروه گروهه متعادلی هست

از بین گروه بی و گروه دی هم این 2 تا واقعن گروه مرگ هست

خوشحالیم که مسی رو هم ببینیم
به هر حال باید رقابت با بزرگان هم ببینیم
مثه اینکه بگیم همیشه تو دخمه بمونیم تا از همه چیز مصون باشیم . باید بریم در اجتماع تا ببینیم

به امید موفقیت و البته حداقل 4 امتیازه شدن ایران در جام جهانی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوه مهرداد جون خودتی .... میگما چند وقته رنگ یوزرت عوض شده نگو واسه دکور و خوشگلی نبوده .... کنترل پنل انجمن دستته :D

مخلصم مهدی جان . به خدا دوست ندارم اما خب چاره ای نیست. بعضی بچه ها رعایت نمیکنن. یه چیزهایی مینویسند. اینجا بخش فوتیاله :) طرف مجرده یا نیست دخلی نداره به تیم ملی ایران.

در ضمن تصاویر مورد دار رو هم عرض کردم قرار ندید.(حتی اگه از شبکه داخلی باشه)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جالب بود. خیلی از مردم ارزو داشتن و تو نظر سنجی هم همینو میخواستن و خب بازی خوبی میشه. میتونیم امیدوار باشیم ارژانتین واقعا با تیم اصلیش بیاد جلو ما بازی کنه.

من میگم آرژانتین مسی رو جلوی ایران بازی نخواهد داد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

بازی اول که با نیجریه است اگه بازی دوم با ایران باشه که صد در صد با ترکیب اصلی میاد مگه این که بازی آخر باهاش داشته باشیم و صعود اونا هم قطعی بشه اون موقع ممکنه به یه سری بازکینای نیمکت نشین بازی بدن

بازی چندم با آرژانتینه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی اول که با نیجریه است اگه بازی دوم با ایران باشه که صد در صد با ترکیب اصلی میاد مگه این که بازی آخر باهاش داشته باشیم و صعود اونا هم قطعی بشه اون موقع ممکنه به یه سری بازکینای نیمکت نشین بازی بدن

بازی چندم با آرژانتینه ؟

جام جهانی همه تیما با قدرت میان. شک نکنید. چه نیجریه چه آرژانتین با بهترین ترکیبشون میان بازی کنن.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
خوشبختانه ساعت بازی هامون مناسبه:)

Sent from my A1-810 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوشبختانه ساعت بازی هامون مناسبه:)

راستی بازیها در برزیل هست چطوری میشه ؟ نصفه شب بازی ها پخش میشه ؟ ساعت بازیهای تیم ما چطوره ؟ میشه اعلام کنید.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گروه ایران متعادله نمیشه زیاد خورده گرفت بنظرم بدترین گروه D هست
انگلیس - ایتالیا - اروگوئه - کاستاریکا

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
راستی بازیها در برزیل هست چطوری میشه ؟ نصفه شب بازی ها پخش میشه ؟ ساعت بازیهای تیم ما چطوره ؟ میشه اعلام کنید.

بازی اولمون ساعت نه ونیم بقیه شش وهفت

30we

Registered User
لایک‌ها
135
هاشم تا شب بازی کابوس مسی رو میبینه.....نمیشد در دهنشو ببنده آرزو نکنه

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2

بالا