• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بازی فردا تکرار داره من که ضبط کردم هروقت میزارم رو صحنه گل کلی لی 4 بار نکونام میکنم!

من که تو صحنه آخر فقط قوچان نژاد رو می بینم که داره مسی رو اسکورت میکنه .

9 تا بازیکن ایران هم تو 18 قدم از نقطه پنالتی محافظت میکنن

کل بازی ایران توپ لو دادن بود
اگه قرار باشه دنبال مقصر باشیم 90 دقیقه قبلش هم یه بازیکن ایران توپ رو لو داده .

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من می گم به جای پیدا کردن پیج فیس بوک داور و فحش دادن بهش بریم به پیج نکونام بدون فحش فقط نارضایتی خودمون رو نسبت به بازی افتضاحش اعلام کنیم
یعنی زحمات کل تیم رو به باد میده
کاپیتانی که خودش هیچ نقطه قوتی نداره و بدتر با استرسی که داره این استرس رو به تیم وارد می کنه
در مورد گل هم بگم با این که خودم استقلالیم ولی احساس می کنم اگر رحمتی توی دروازه بود این گل رو صاف وایمیستاد و تماشا می کرد (اینجوری گل زیاد خوده)
;کلا رحمتی وغیره نداشت اونور جریان مسی بودش که تو کمتر از ثانیه فرمان میده پردازندش! این گل حتی اگه بوفون و... هم بودن گل میشد ولی از نکونام با این همه بار تجربه بعید بود که بخواد توپو نگه داره

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
نیجیریه ببره که بهتره!
آرژانتین تموم زورشو میزنه نیجیریه رو بزنه خب!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نیجیریه ببره که بهتره!
آرژانتین تموم زورشو میزنه نیجیریه رو بزنه خب!

خب نمی خواهیم امیدتون به زور آرژانتین باشه . حتی نباید مساوی هم بگیره .

فقط باید یک امتیاز داشته باشه تا همه چی دست خودمون باشه

شانسمون از شانس انگلیس هم گندتره !

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ولی نمیدونم چرا حسم میگه نیجریه ببره به نفع ما هست .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بوسنی چه جوریه ؟ من بازی رو نمیبینم آخه مگه میذارن ببینیم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آقایون عزیز ، من استقلالی نیستم ، وقتی هم ایران گل خورد با مشت زدم تو صورت خودم که هنوز جاش درد میکنه ، اما قرمز و آبی ش نکنید ، انصاف داشته باشید ، یعنی چی؟؟ این چه طرز صحبت کردن در مورد کاپیتان تیم ملی هست ، تیم 90 دقیقه جلو ابر قدرت دنیا بازی کرده ، نکونام هم خوب بوده ، تو دفاع هم واقعا عالی بود ، چند تا بچه ها از جمله شجاعی دریبل زدن ایشون هم خواست یه کار مثبتی کرده باشه که متاسفانه... ولی این دلیل نمیشه که ما اینجوری نظر بدیم ، حالا بعضی ها ترول هستند اون بحثی نداریم باهاش ولی از بعضی از دوستان با سابقه بعیده... ما در حالت عادی باید حداقل 3 تا میخوردیم ، تا دقیقه ی 90 بازی 0.0 بودیم ، یه پنالتی 100% مون گرفته نشده ، 2 تا موقعیت خوبمون هم گل نشده ... دلیل نمیشه بیایم اینجوری به یک بازیکن حمله کنیم..

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ولی نمیدونم چرا حسم میگه نیجریه ببره به نفع ما هست .
از اين جهت به نفع ما هست كه بوسني انگيزه اي نداره و ما راحت تر با بوسني بازي ميكنيم !

و از اونطرف هم ارژانتين براي اينكه صدر بودنشو حفظ كنه براي برد ميره مقابل نيجريه !

ولي نيجريه با يه مساوي همه معادلات رو به هم ميتونه بزنه !

نيجريه دفاع نداره و از نظر من ارژانتين راحت بش دو تا ميزنه !

ولي ايران اگر جناب نكونام و خسرو در زمين باشند شك دارم ببريم !

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
اینجا نیجریه ببره حتما میره واسه مساوی با آرژانتین ومطمئنا میگیره مساوی از ساویا
از اونطرفم بوسنی زخمی میاد که با حداقل ابرو داری برگرده - کلا کارمون خیلی سخت شده

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
جالبه هنوز هم از رنگی بازی دست برنداشتین.
یکی که دیگران رو موعظه می کنه ولی خودش آتش بیار معرکه س.
تو یه بازی کلی اتفاق می افته. اگه شما جای مردم انگلیس و ایتالیا و سوئیس بودین که بازیکن ها رو از سقف آویزون می کردین. بازیکنی به قدمت جرارد پاس گل می ده به سوآرز یا بازیکن مطرح سوئیس هنوز جوهر گل اول خشک نشده گل دوم رو تقدیم فرانسه می کنه. الان حتما باید لیورپولی ها و منچستری ها به جون هم بیفتن.
امیدوارم یه بار دیگه کامل صحنه گل رو نشون می دن. بعد از لو رفتن توپ، یه بار از جناح چپ سانتر کردن که حقیقی با مشت دفع کرد یه بار هم از جناح راست که باز مدافع دفع کرد. یعنی آرژانتین سه بار اقدام به حمله کرد تا مسی توپ رو به گل تبدیل کرد. کلی توپ چرخیده حالا یه عده گیر دادن به حرف نامربوط فردوسی پور!!!
جالبه جناب عادل خودش یه بحثی رو راه می ندازه، گیر می ده به نکونام و داور و مردم تهییج می شن بعد به عنوان موعظه گر میاد می گه عیبه!!!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
حالا جالب اینه که کسی از آندو نمیگه . آندو مثل همیشه بهترین بازیکن ما بود . متاسفم که مارادونای ایران در کنارش نبود. :(

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اشتباه به این میگن که تو موقعیت حمله وسط زمین توپ لو بدی . دفاع هم نباشه

نه اینکه 9 بازیکن تو 18 قدم باشن بیاییم بگیم 15 ثانیه قبل یکی توپ رو لو داد همینه داره گل میشه !

اگه قرار باشه مقصر پیدا کنیم قوچان نژاد + حقیقی مقصر هستن

اولی به خاطر اسکورت کردن مسی . دومی به خاطر عکس العمل ضعیف در برابر شوت

قبل بازی هم گفتم آرژانتین مثل نیجریه نیست باید فکر شوت ها باشیم که نه دفاع به فکر بود نه گلر

دفاع اتوبوسی برای چی هست ؟ برای اینکه یه بازیکن سوتی داد بقیه پوشش بدن مرض ندارن که پشت سر هم وایسن

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
ببینید
من لیگ ایران رو اصلا نگاه نمیکنم.فقط بوندسلیگا رو زیاد میبینم و بازی های مهم سایر لیگ ها رو
اسم نصف بازیکنای استقلال و پرسپلیس رو نمیدونم...

ولی صد در صد روی گل نکونام و قوچان نژاد مقصر بودن. ربطی هم به حرف فردوسی نداره

اگه نکونام اون توپو به سمت کرنر حریف شوت میکرد شاید اون اتفاقات نمی افتاد.
قوچانم که به جای این که پای مسی رو چلاغ کنه نگاش کرد
شوت مسی هم چیز غیر قابل مهاری نبود ولی من توقع بیشتر از این از حقیقی نداشتم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اصن تو گل مقصر نبود.................... تو کل بازی ایشون نسبت به آندو چهطوربود به نظر شما ؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
دقیقن همونی شد که گفتم اینا بار اول بود صعود کرده بودن به جام جهانی جو
گیر شده بودن که ایرانو میبریم اصن همه رو میبریم . دقیقن تیم 2006 تیم ملی ایران شدن

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ایکاش بازی دووم ما با اینا بود وجدانا اگه بازی دووم ما با بوسنی بود باخیال راحت صعود میکردیم ولی الان دیگه معلوم نیست که ارژانتین بتونه حتی مساوی هم بگیره از نیجریه

بالا